MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ee senin bat dünmüş tatlım... sonuç ne pekii var mı belirtiler fln test yaptın mı[/QUOTE .!.:
evet ama dediğim gibi çok düzenli değil. sadece 1 hafta önce lekelenmem olduğu için şüpheleniyorum, cuma günü kan tahlili verdim sonu. 1:30dan sonra arayıp öğrenicem

evet ama dediğim gibi çok düzenli değil. sadece 1 hafta önce lekelenmem olduğu için şüpheleniyorum, cuma günü kan tahlili verdim sonu. 1:30dan sonra arayıp öğrenicem

çok az kaldı heyecan var mı bizede haber ver bekliyoruz inşallah istedigin sonuçu alrsın canım

anladım canım hadi hayırlısı olsun haberi mutlaka burda ver tamam mı olumlu veya olumsuz bak zaten 15 dk fln vaar ondan sonra ekliyim listeye belki listeye direk olarak girersin

kızlar regl oldum..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur.Bugün hamile haberi almaya çok ihtiyacım var :) Birileri test yapsın yahu

off değilim uyuz uyuz gebe değilsin diyo bide kadın yolasım geldi. Hakkımızda hayırlısı belki erkendir çıkmamıştır diye kandırıyorum kendimi. hep hayal kırıklığı olmak zorunda mı ya. Allah yardımcımız olsun yapcak bişey yok

üzülme canım hayırlısı

sıkma canını tatlım hayırlısı böyle demekki

selamm..yine bir hayırlı haber bekleniyor sanırım...inşallah güzel sonuçla mutlu olur, halay çekeriizz...

aaa..internet yavaş sanırım yeni gördüm ... hayırlısı olsun... gelecek aya inşallah sağlıkla gelirler bebekler...

çok teşekkür ederim kızlar, tevekkül etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok İnşAllah bigün hepimiz o büyük hayalimize kavuşurz

kızlar regl oldum..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur.Bugün hamile haberi almaya çok ihtiyacım var :) Birileri test yapsın yahu

geçmiş olsun canım kaç gündür peşpeşe regli oluyoruz mart ayı topiğimiz kan ağlıyor

bende hamiş haberleri duymak istiyorum istiyorum artıkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…