MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kıslarrrrrrrrrrrrr ,

fatmaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm üzülme allahımın herişinde muhakkak bir hayır vardır biz göremesekte biz bilemesekte mutlaka vardır tevveküllü elden bırakma canım üzülmekte bi yerde isyan sayılır üzülme nefes aldıgımız sürece saglıklı oldugumuz sürece bebek için hep umut var unutmaa bunu :) Olacagız inan buna ve gönüldn dua et rabbimizeeeeee .............

Ya kıslar benim karnım yani yumurtalıklarımın oldugu yerlerrde ara ara bi kaşınma oluyooooo yani daha dogruusu karıncalanma gibi hamiş arkadaşlar böyle bişeyyy yaşadınız mı yoksaaa ben uyuz mu oldum acepppppppp yaaaaaaaaaaaaaaaa :)

üzülme diyeceğim ama insanın elinde olmayan bir şey bu biliyorum. nisan ayı umudumuz olacak napalım yada mayıs her şey kader kısmet işi canımmmmmmm

kaşınmayı ilk defa duyuyorummmmmm canımmmmmmmmmmmm
sende kaşıııııııı :))))))))))))))))))))))

sağol canım. öyle tabi rabbim neylerse güzel eyler, verende o vermeyende. İnşallah dediğin gibi olur en kısa zamanda karnımız burnumuzda dolanırız.

kaşınmayı ilk defa duyuyorummmmmm canımmmmmmmmmmmm
sende kaşıııııııı :))))))))))))))))))))))

kısss ben uyuz oldum heral sürekli elim karnımda kaşınıyorummmmmmmmmmm içimde karınca ordusu var gibbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiii anammmmmmmmmmm bitlendim miiiiiiiiii aceppppppppppppppppp? Hahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım. öyle tabi rabbim neylerse güzel eyler, verende o vermeyende. İnşallah dediğin gibi olur en kısa zamanda karnımız burnumuzda dolanırız.

Selam kizlar bir kac Gündür Giremedim, nasilsiniz bakalimmm?

-size birsey sorucam Canlar, Benim Bat 03.04 Cumartesi 31.03 Esímin Doggum Günü, acaba cuma kan tahlili yaptirsam Belli olur mu? Eger Hami$sem Dogum gününde Müjdeyi Vermek istiyorum.ne dersiniz?

asisssssssssss güldürdün beni ziilllliii :)

ne yapan ne var ne yokk ?

ben dün adet olunca çok etkilendim

bugün saldım kendimi evde tatil yapıyorum :))))))))))))))

hiç bir iş yapmadımmmmmmm yemek yapıcam sadece kıymam çözülürse tabiiiiiiiiii taş gibi donmuş nofrostta sağolsun :))))))))))

yarın kendime gelirim , dışarılara atıcam kendimi gezip tozucammmmmmmmmmmmmmmmmmm
pilates yada nefes terapisi kursu bakınıcam evime yakın semtlerde bulursam yazılıcam bulamazsam yarın kadıköye gidip nefes adlı kitabı alıcammmmmmmmmmmmm

senden ne haber

canım canıııııı gönülden diliyorum inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrr

eşinin doğum günü gibi sebebin var çok istiyorsan cuma sabahı test yaptırrr

ama kendini kaptırma pozitif ol

ohhhhhhhhhhh sefan olsunnnnnnnnnnnnnnn kıssssssssssssss ,,:)

bende işteyimmm çalışmaya çalışıyorummmmmmmm ne yapim bacım aynı şeylerrrrrrrrr

gez anam gezzz :=) evet nefes terapisini duymuştum eger bulursan bizede anlatırsın yavrummmmmmmmmmmmmm

kısss ben uyuz oldum heral sürekli elim karnımda kaşınıyorummmmmmmmmmm içimde karınca ordusu var gibbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiii anammmmmmmmmmm bitlendim miiiiiiiiii aceppppppppppppppppp? Hahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız sen kilo almışsınnnnnnnnnnnnnn

karnın büyüyor kaşıma kaşımaaaaaaaaaaaaaaaa

çatlar patlar Allah korusunnnnnnnnnnnn nemlendirici kremler sürrrrrrrrrrrrr

canım canıııııı gönülden diliyorum inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrr

eşinin doğum günü gibi sebebin var çok istiyorsan cuma sabahı test yaptırrr

ama kendini kaptırma pozitif ol

Evet Canim cok istiyorum insallah allah nasip ederde Kocama Güzel bir Dogum günü hediyesi vermis olurum. 4 gün önceden belli olur sanirsam kanda. cok akintim var bellim agriyor kasik agrilarim vardi ama bir kac gündür yok.birde migdem eksiyor bilmiyorum artik bakalim canim

kızlar selam :)
ya size bişey sorucam valla sabırsızlığıma gülüceksiniz biliyorum ama, mesela diyelim ki, çalışmadan hemen sonra bnm belim Adet olacakmışım gibi bütün gece ağrıdı..

yani acaba diorum en erken belirti nedir acaba :)

ayy kendi kendime gülüyorum vallahiii =)

arkadaşlar maalesef ben adet oldum bu ay da olmadı 6.ayıma girdim inş nisan ayı uğurlu gelir .yeni bat.23 nisan

herkeste değişiyor hcg hormonunun değeri benim il gebeliğimde 6 gün önceden çıkmıştı kanımdada idrarımda bile silikte olsa görünmüştü.
Yaptır testini istersen inşallah hamişsindir tatlım

Merhaba arkadaşlar
Muayeneden geliyorum. Tedaviye başlanmış oldu doktor içeri girer girmez saçlarını boyatmayı düşünüyorsan bunu hemen yap çünkü önümüzdeki aylar izin vermiycem dedi (yani önümüzdeki ay hamileyim inş ) baktı işte sonra iğne yazdı gonal f diye bir iğne sekiz gün boyunca kullanacam her gün aynı saate iğne yapıcam kendime nasıl yapacam bilmiyorum ben iğnelerden çok korkarım :18: eşim bende yapamam diyor nasıl olacak bilmiyorum sıkıp dişimi yapıcam bakalım . Bu arada perşembe tekrar gidicem artık sık sık doktorla buluşacaz sanırım neyse o önemli değil bu buluşma sıklıkları beni bebeğime daha da yaklaştıracak inşallah

Dogru diyorsun ben Cuma erken Kalkip Bir Doktora gidim bakalim, insallah canim allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…