off değilim uyuz uyuz gebe değilsin diyo bide kadın yolasım geldi. Hakkımızda hayırlısı belki erkendir çıkmamıştır diye kandırıyorum kendimi. hep hayal kırıklığı olmak zorunda mı ya. Allah yardımcımız olsun yapcak bişey yok
geçmiş olsun canım kaç gündür peşpeşe regli oluyoruz mart ayı topiğimiz kan ağlıyor
bende hamiş haberleri duymak istiyorum istiyorum artıkkkkkkkkkkkk
Kıslarrrrrrrrrrrrr ,
fatmaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm üzülme allahımın herişinde muhakkak bir hayır vardır biz göremesekte biz bilemesekte mutlaka vardır tevveküllü elden bırakma canım üzülmekte bi yerde isyan sayılır üzülme nefes aldıgımız sürece saglıklı oldugumuz sürece bebek için hep umut var unutmaa bunu :)Olacagız inan buna ve gönüldn dua et rabbimizeeeeee .............
Ya kıslar benim karnım yani yumurtalıklarımın oldugu yerlerrde ara ara bi kaşınma oluyooooo yani daha dogruusu karıncalanma gibi hamiş arkadaşlar böyle bişeyyy yaşadınız mı yoksaaa ben uyuz mu oldum acepppppppp yaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Kıslarrrrrrrrrrrrr ,
fatmaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm üzülme allahımın herişinde muhakkak bir hayır vardır biz göremesekte biz bilemesekte mutlaka vardır tevveküllü elden bırakma canım üzülmekte bi yerde isyan sayılır üzülme nefes aldıgımız sürece saglıklı oldugumuz sürece bebek için hep umut var unutmaa bunu :)Olacagız inan buna ve gönüldn dua et rabbimizeeeeee .............
kaşınmayı ilk defa duyuyorummmmmm canımmmmmmmmmmmm
sende kaşıııııııı :))))))))))))))))))))))
Kıslarrrrrrrrrrrrr ,
asisssssssssss güldürdün beni ziilllliii :)
ne yapan ne var ne yokk ?
Selam kizlar bir kac Gündür Giremedim, nasilsiniz bakalimmm?
-size birsey sorucam Canlar, Benim Bat 03.04 Cumartesi 31.03 Esímin Doggum Günü, acaba cuma kan tahlili yaptirsam Belli olur mu? Eger Hami$sem Dogum gününde Müjdeyi Vermek istiyorum.ne dersiniz?
ben dün adet olunca çok etkilendim
bugün saldım kendimi evde tatil yapıyorum :))))))))))))))
hiç bir iş yapmadımmmmmmm yemek yapıcam sadece kıymam çözülürse tabiiiiiiiiii taş gibi donmuş nofrostta sağolsun :))))))))))
yarın kendime gelirim , dışarılara atıcam kendimi gezip tozucammmmmmmmmmmmmmmmmmm
pilates yada nefes terapisi kursu bakınıcam evime yakın semtlerde bulursam yazılıcam bulamazsam yarın kadıköye gidip nefes adlı kitabı alıcammmmmmmmmmmmm
senden ne haber
kısss ben uyuz oldum heral sürekli elim karnımda kaşınıyorummmmmmmmmmm içimde karınca ordusu var gibbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiii anammmmmmmmmmm bitlendim miiiiiiiiii aceppppppppppppppppp? Hahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım canıııııı gönülden diliyorum inşallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrrr
eşinin doğum günü gibi sebebin var çok istiyorsan cuma sabahı test yaptırrr
ama kendini kaptırma pozitif ol
Evet Canim cok istiyorum insallah allah nasip ederde Kocama Güzel bir Dogum günü hediyesi vermis olurum. 4 gün önceden belli olur sanirsam kanda. cok akintim var bellim agriyor kasik agrilarim vardi ama bir kac gündür yok.birde migdem eksiyor bilmiyorum artik bakalim canim
herkeste değişiyor hcg hormonunun değeri benim il gebeliğimde 6 gün önceden çıkmıştı kanımdada idrarımda bile silikte olsa görünmüştü.
Yaptır testini istersen inşallah hamişsindir tatlım
Dogru diyorsun ben Cuma erken Kalkip Bir Doktora gidim bakalim, insallah canim allah hepimize nasip etsin
esracım benim eltimin dr.u çok iyiymiş o taraflardaydı o da sorayım istersen bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?