MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Hahahahaa süpersin yaaa,çok iyi geldi walla bu iyi güldüm

evet kızlar erken test yapmak hiç mantıklı değil. haklısınız. ama işte merak... hani belki erken çıkar diye yapıyoruz. dediğiniz doğru.adet geçsin 2 gün falan eğer regl olmazsam yine yaparım.
ben bu ay bir kere korunmasız ilişkiye girdim. tutması biraz zor belki ama bellide olmaz. içimde bi his hamileyim gibi geliyor... testte negatif çıktı.ilk deneme ama içimden öyle geliyor.hayırlısı artıkkk

canım inşallah hamilesindir. burda hamileyim diye haber veren herkes adına inan öyle çok seviniyorum ki anlatamam. inan onlardan daha çok mutlu oluyorum
Bende Allahım ben yeniyim sen önce uzun zamandır olmayanlara nasip et diyorum. İnşallah bu ay seninde güzel haberleriniz alırız arkadaşım.

Canım insan merak ediyor işte ya varsa çıkarsa diye, duramıyor. Bu ay kesin bende önceden yapıcam :18: Şeytan dürtüyor

günaydınn kızlar:13:
polypoly erken yaptın canım testi tutmamız lazım kendimizi
esra nasıl söyledi acaba kocişine?

kızlar peki hiç plan yaptınız mı?
hamile kalırsanız eşinize bunu nasıl haber vermeyi düşünüyorsunuz.
ben hala karar veremedim. tabi önce Allah nasip etsin hamile kalmayı. ama hamile kalırsanız nasıl söyleyeceksiniz

ben ilk hamileleğimde eşim şehir dışında olduğu için mecburen tlf.da söylemiştim şoook olmuştu akşama hemen atlamış uçağa gelmişti yanıma..
kızlar çok hgüzel bir duygu o an yaa...ondan habersiz test almıştım adetimden 3 gün önce silik çıkmıştı sabah dayanamayıp kan testine gitmiştim 2 saate çıkar sonuç demişlerdi ama o 2 saat geçmek bilmemiştii sonra aradılar ve hamile olduğumu söylediklerinde ne diyeceğimi bilemiştim...

günaydın fıstığımmmm. hadi hayırlısı bakalımmm :) biz de birazdan soktora gidicez. göğüsleri nasıl sızlıyor anlatamam. bir gecede fena büyüdüler :) hadi bakalım sırada sen varsınnn.

günaydınn kızlar:13:
polypoly erken yaptın canım testi tutmamız lazım kendimizi
esra nasıl söyledi acaba kocişine?

slm bende çok erken test yapıp hüsrana uğrayanlardanım insanın içine şüpe düşünce herşeyi ona yorumluyo ama bu ay da umutluyum işte inş olur 12 gün var :)

hikayelerimiz çok benziyor. ben uçağa atlayıp dün geldim onun yanına

hikayelerimiz çok benziyor. ben uçağa atlayıp dün geldim onun yanına

canım çoook merak ettim seni...nasıl söyledin ya anlatsana..kan değerin kaç çıkmış bu arada? allah inşallah sağlık sıhhatle kucağına almanı nasip etsin ilk seninki sanırım.....

slm bende çok erken test yapıp hüsrana uğrayanlardanım insanın içine şüpe düşünce herşeyi ona yorumluyo ama bu ay da umutluyum işte inş olur 12 gün var :)

erken test gerçekten insanın moralini bozuyor...geçen ay bir ar kadaşım 8 gün geçmesine rağmen çıkmadı 12 .gün doktora gitti ve tabiki hamile kese oluşmuş.....

günaydın canım.. ben de umudumu kaybetmedim bence hafta sonu tekrar yap belirtilerin var çünkü..

hadi inşallah canım sanki hamileyim diyen hamile çıkıyo içine doğuyo demek ki.. sen ne zaman test yapacaksın??

günaydın fıstığımmmm. hadi hayırlısı bakalımmm :) biz de birazdan soktora gidicez. göğüsleri nasıl sızlıyor anlatamam. bir gecede fena büyüdüler :) hadi bakalım sırada sen varsınnn.

günaydın canım doktordan gelince buraya yaz olur mu bakalım ne dicek??

evet bende merak ettim esranın durumunu nekadar zamandır olmuyodu sorun varmıydı
bizi ümitlendirecek birşey sölersin belki esraaa :))

bu arada kızlar düşük dozda antideprasan kullanımı kadın için çocuk oluşumuna bir engel teşkil edermir mii bilgisi olan var mı ?

ayyy ne güzel. eşin hemen yanına gelmiş, ne kadar içten davranmış

hiç kullanılmamalı diye biliorum ben

ayyy ne güzel. eşin hemen yanına gelmiş, ne kadar içten davranmış

evet canım aşkım sağolsun hemeen gelmişti yanıma...
kocişlere çoook iş düşüyor gebelikte valla...her nazını çekiyorlar her istediğini yapmaya çalışıyorlar...allah birbirini seven kimseyi ayırmasın...

AYIN BİRİYDİ CNM BAT. GERÇİ HALA HASTALANMADIM EN SON 30 OCAKTA HASTALANDIM.ŞUAN GÖĞÜSLERİM ÇATLICAK GİBİ ACIYO:sAYIN 6SI OLDU HALA BENDE KIRMIZI KART GÖRMEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…