tabiki kafandan atma. ama her dakika düşünme. mesela ben bu ay soğan kürüne başladım. hazırlarken tabiki aklıma geliyor. birde bebek çalışması yaparken aklıma geliyor. belimin altına yastık koyup yatmaktan gına geldi artık. birde ayaklarımı yukarı kaldırmaktan :))))))))
geçen gün baktım eşimde benimle birlikte kaldırmış ayaklarını. dedim ki bu gidişle sen benden önce hamile kalacaksın :)))))))))
Bende Allahım ben yeniyim sen önce uzun zamandır olmayanlara nasip et diyorum. İnşallah bu ay seninde güzel haberleriniz alırız arkadaşım.canım inşallah hamilesindir. burda hamileyim diye haber veren herkes adına inan öyle çok seviniyorum ki anlatamam. inan onlardan daha çok mutlu oluyorum
ben nedense inanıyorum senin hamile olduğuna.
İnşallah canım yaaa. Benimde esramın hamile olduğu içime doğmuştu. En çokta kendinin doğmuştu. İnşallah sırayla hepimizin göbüşü dolarrr .
evet kızlar erken test yapmak hiç mantıklı değil. haklısınız. ama işte merak... hani belki erken çıkar diye yapıyoruz. dediğiniz doğru.adet geçsin 2 gün falan eğer regl olmazsam yine yaparım.
ben bu ay bir kere korunmasız ilişkiye girdim. tutması biraz zor belki ama bellide olmaz. içimde bi his hamileyim gibi geliyor... testte negatif çıktı.ilk deneme ama içimden öyle geliyor.hayırlısı artıkkk
kızlar peki hiç plan yaptınız mı?
hamile kalırsanız eşinize bunu nasıl haber vermeyi düşünüyorsunuz.
ben hala karar veremedim. tabi önce Allah nasip etsin hamile kalmayı. ama hamile kalırsanız nasıl söyleyeceksiniz
Günaydın Mart kedileriBugün keyifler nasıl? Kızlar bu doğurganlık mevzusu birazda genetik diye düşünüyorum. Benim annem ilk geceden gebe kalmış. Ananemde öyle. Ablamda korunmayı bıraktığı an gebe kaldı. Benim bu ilk denememdi, hiç korunmadım. Zaten biliyorsunuz henüz 2 ay oldu evleneli. Ben ciddi belirtiler yaşıyorum. Sat 19 Şubattı ama erken yumurtladım. Erken yumurtlamak normalden daha erken döllenme ve erken belirti vermek anlamına gelebilir. Yani yaşadığım en büyük belirti, belimdeki ağrı ve göğüslerimdeki tuhaf şişlikle hassasiyet. :44: Dün akşam boyunca karnımdan damarlar çekildi, öyle batmalarım oldu. Bakalım bugün neler olucak. Ama ben hissediyorum. Galiba sanki hamileyim. Çokta kaptırmıyorum tabii daha çok erken ama çok istiyorum :18:
günaydınn kızlar:13:
polypoly erken yaptın canım testi tutmamız lazım kendimizi
esra nasıl söyledi acaba kocişine?
ben ilk hamileleğimde eşim şehir dışında olduğu için mecburen tlf.da söylemiştim şoook olmuştu akşama hemen atlamış uçağa gelmişti yanıma..
kızlar çok hgüzel bir duygu o an yaa...ondan habersiz test almıştım adetimden 3 gün önce silik çıkmıştı sabah dayanamayıp kan testine gitmiştim 2 saate çıkar sonuç demişlerdi ama o 2 saat geçmek bilmemiştiisonra aradılar ve hamile olduğumu söylediklerinde ne diyeceğimi bilemiştim...
hikayelerimiz çok benziyor. ben uçağa atlayıp dün geldim onun yanına
slm bende çok erken test yapıp hüsrana uğrayanlardanım insanın içine şüpe düşünce herşeyi ona yorumluyo ama bu ay da umutluyum işte inş olur 12 gün var :)
herkese günaydın kızlar. ben gebelik testini yaptım tek çizgi çıktı. buna göre iki şık var.
-ya yok
-yada daha günü gelmeden yaptığım için negatif. (perşembe-cuma beklenen adet tarihim)
merak etmeyin diye işe gelir gelmez yazdım.
Günaydın Mart kedileriBugün keyifler nasıl? Kızlar bu doğurganlık mevzusu birazda genetik diye düşünüyorum. Benim annem ilk geceden gebe kalmış. Ananemde öyle. Ablamda korunmayı bıraktığı an gebe kaldı. Benim bu ilk denememdi, hiç korunmadım. Zaten biliyorsunuz henüz 2 ay oldu evleneli. Ben ciddi belirtiler yaşıyorum. Sat 19 Şubattı ama erken yumurtladım. Erken yumurtlamak normalden daha erken döllenme ve erken belirti vermek anlamına gelebilir. Yani yaşadığım en büyük belirti, belimdeki ağrı ve göğüslerimdeki tuhaf şişlikle hassasiyet. :44: Dün akşam boyunca karnımdan damarlar çekildi, öyle batmalarım oldu. Bakalım bugün neler olucak. Ama ben hissediyorum. Galiba sanki hamileyim. Çokta kaptırmıyorum tabii daha çok erken ama çok istiyorum :18:
günaydın fıstığımmmm. hadi hayırlısı bakalımmm :) biz de birazdan soktora gidicez. göğüsleri nasıl sızlıyor anlatamam. bir gecede fena büyüdüler :) hadi bakalım sırada sen varsınnn.
ben ilk hamileleğimde eşim şehir dışında olduğu için mecburen tlf.da söylemiştim şoook olmuştu akşama hemen atlamış uçağa gelmişti yanıma..
kızlar çok hgüzel bir duygu o an yaa...ondan habersiz test almıştım adetimden 3 gün önce silik çıkmıştı sabah dayanamayıp kan testine gitmiştim 2 saate çıkar sonuç demişlerdi ama o 2 saat geçmek bilmemiştiisonra aradılar ve hamile olduğumu söylediklerinde ne diyeceğimi bilemiştim...
evet bende merak ettim esranın durumunu nekadar zamandır olmuyodu sorun varmıydı
bizi ümitlendirecek birşey sölersin belki esraaa :))
bu arada kızlar düşük dozda antideprasan kullanımı kadın için çocuk oluşumuna bir engel teşkil edermir mii bilgisi olan var mı ?
ayyy ne güzel. eşin hemen yanına gelmiş, ne kadar içten davranmış
LABOQUICK ovulasyon testi iyimi acaba kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?