MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Arkadaşlar merhaba benim geçmişimde 2 tane gebelik yaşadım fakat düşükle sonuçlandı en sonda aralıkta çikolata kistlerimden ameliyat oldumm ve 2 aydır deniyoruz en son 6 martda adet oldum 2 nisanda adet olmam lazım ve inş. olmam ve bu ay bebeğim bana gelmiş olur benide listeye alırmısınız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin Amin

GEL KISSSSSSSSS GEL HOŞGELDİN TOPİGİMİZ UGURLUUUUUUUU MAŞALLAH degmesinnnnnnnnn inş.bebişin seninledirrrrrrrrrrrrrr :)

Kızlar bende yedim kırmızı kartıı zaten beklediğim bişeydi gerçi ama 3 gün sonra kan vericem yaaa :18: :18: :18: :18: Sadece birazzz korkuyorumm

kızlar bende yedim kırmızı kartıı zaten beklediğim bişeydi gerçi ama 3 gün sonra kan vericem yaaa :18: :18: :18: :18: Sadece birazzz korkuyorumm

olsun canım hayırlısı olsun nisanda beraber ilerlerizzzzzzzzzz neden korkuyooonnnn sen bakim doktor amcalardan mııı :) bişeee olmaz anneemm göster ama elletmeeeeeeeeeeeeee korkma canım herşey iyi olacak inanmak lazımmmmm :)

kızlar selam...
nasılsınız?

bir an önce şu günler geçsin istiyorum yaaa
beklemek zor geliyor.
oğlumu da halen sütten kesmiş değilim.
testte pozitifi görürsem keserim diye düşünüyorum. 1-2 aylık hamişken zararı olmazmış. ama ilerlediğinde zararlı olabiliyormuş emzirmek.
nasıl kesicem onu da bilmiyorum ki

ben iğneyi görünce bayılanlardanımda birazcık ama napalım mecburr 6 farklı formonumun tahlilini görmek istedi doktor mecbur dayanacaz :))

GEL KISSSSSSSSS GEL HOŞGELDİN TOPİGİMİZ UGURLUUUUUUUU MAŞALLAH degmesinnnnnnnnn inş.bebişin seninledirrrrrrrrrrrrrr :)

ay inş. banada uğurlu gelir canım benim 2 kaybımdan sonra hamile kalamıyorum bir türlü inş. tez zamanda kalırım.

ben iğneyi görünce bayılanlardanımda birazcık ama napalım mecburr 6 farklı formonumun tahlilini görmek istedi doktor mecbur dayanacaz :))
kıss bişey olmazzz bebek için her yol mübahhhh sessiz sedasız boynunu bükecen doktorun kapısınaaaa dayanacan inş.tez zamnda allahım dileyen isteyen bütün kullarını evlatlarına kavuşturur aminnnnnnnn.....
ay inş. Banada uğurlu gelir canım benim 2 kaybımdan sonra hamile kalamıyorum bir türlü inş. Tez zamanda kalırım.

gelir gelirr evvela inanmak lazım canımın gelirrrrrrr sen inan ki başarasın önceki kayıpların için allah sabır versin canım .....

canım benim adet belirtilerim hiç olmazdı. adet olacağım gün bir iki belirti olurdu o kadar.
bu ay bende o kadar çok belirti oldu ki anlatamam, kesin hamileyim dedim ama olmadı kadar kısmet.
sende kendini çok kaptırma ki sonra çoküzülmeyesin
inşallah hamilesindir

arkadaşlar maalesef ben adet oldum bu ay da olmadı 6.ayıma girdim inş nisan ayı uğurlu gelir .yeni bat.23 nisan

battaş olmuşuz canım benimde 23 nisan hadi bakalım hayırlısı

23 nisanda çocuklar gibi seviniriz inşallah hamiş oluruz inşallahhhhhhhhhhhh

canım tedavin başarılı olur ve ilk aydan hamile kalırsın inşallah.
peki bunlar ne iğnesi canım yumurtaların çatlasın diye mi başka bir şey mi

asis kuzum sen adet oldun mu ama değerin 4,5 değil miydi nasıl ya çok umutluydum ben senden hayırlısı olsun canım benim her şey kader kısmet nasipten ötesi yok

kısssss medmusss belkim ikiz olurrrrrrrrr kızzzzzzzzz hadi inş.bol bol dua et canım meryem suresini okuuu canımmmmmmmmm Olacagızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…