MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

asis kuzum sen adet oldun mu ama değerin 4,5 değil miydi nasıl ya çok umutluydum ben senden hayırlısı olsun canım benim her şey kader kısmet nasipten ötesi yok

hayatım sorma yaa (((((((((((((

belirtilerim çoktu, değerim 4.5 ti hemşire bile senden eminim 3 gün sonra gel test yaptır ctesi gel dedi. bende ptesi geleyim daha çokolsun değerim dedim
her neyse perşembe yada cuma adet olacaktım olmadım. cteside olmadım ama pazar günü geldi kırmızılarrrrrrr ((((((((((((((

annemdeydik nasıl moralim bozuldu ağlayamıyorum bir şey yapamıyorum. bu sefer çok kötü bir şekilde karnım ağrımaya başladı bir adet apranax içtim sonra eşimle yola çıktık eve geldik.
evde bir boşaldım ki anlatamam ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu. sağ gözüm şiştiiiiiiiiiiiiii

sonra gözüme mi yanayım, hamiş değilim onamı yanayım. :))))))))))))))))))
5 aydır deniyoruz ilk defa bu ay kendimden emin oldum. diğer aylar çok rahattım hiç üzülmemiştim ((((((((

aynen canım kader kısmet her şey önüne geçemiyoruz. ptesi bende doktora gidicem muayene olucam. eşimde çarşamba yada perşembe sperm testi yaptıracak. inşallah sonuçlarımız iyi çıkar

merhaba hanimlar
adetim 2 gun gecti umutlansammi bilmiyorum dun test negatif cikti
halada kirmizilar yok piyasada
bu ay hamile kalsam ne surpriz olurdu gerci yaz bebegi olsun diye eylul gibi calismalara baslamak istiyordum
ama simdide olsuysa tabi Allah derim.
gazimda cok fazla karnim cok sisti psikolojikmi acaba? bilsem keske ne oldugunuda cok kaptirmasam.
iliski gunuyle yumurtlama gunum arasinda baya sure vardi nasil tutucakki diyorum ama niye adet olmadim diyorum
netlesene kadar kurbanlik koyun gibi beklicem sanirim

kızlar saat 2den beri uyuyorum kolumu kaldıracak halim yok neyse geldim şimdi yeni batları ekledim bkz ilk sayfa

anaaam bütün kemiklerim ağrıyo yaaa

kızlar saat 2den beri uyuyorum kolumu kaldıracak halim yok neyse geldim şimdi yeni batları ekledim bkz ilk sayfa

anaaam bütün kemiklerim ağrıyo yaaa

uyu canım kendine çok dikkat et. topik annemizsin bizim :))))

Anaaam bütün kemiklerim ağrıyo yaaa

topik annesiiiiiiiii uyanmışta güllere mi boyanmışşşşşşşşş :)

alpellacım bence senin bebiş erkek bana öyle geliyooooooooo hadi hayırlsı bakalım saglıkla dogsundaaaaa :=)

canım benim dualarım seninle nisanda senin içinde sevinecez inşallah burda,iğne olayı banada zor geliyo doktor gebelik süresince hergün yapıcaksın dedi bende eşime yaptırıyorum.bütün bunların sonunda meleğine kavuşacaksın inşallahhh en kısa zamandaa

topik annesiiiiiiiii uyanmışta güllere mi boyanmışşşşşşşşş :)

alpellacım bence senin bebiş erkek bana öyle geliyooooooooo hadi hayırlsı bakalım saglıkla dogsundaaaaa :=)

hmm canım bana da kız gibi geliyor nedense yaa Allah Allah :) ilk boş gebelik olduğunda erkek diyordum şimdi de kız amaaan benim hislerim doğru çıkmıyo zaten ben hala gebe değilim hissetmiyorum diyodum 1 hafta öncesine kadar

kısssss medmusss belkim ikiz olurrrrrrrrr kızzzzzzzzz hadi inş.bol bol dua et canım meryem suresini okuuu canımmmmmmmmm Olacagızz

annem rüyasında zaten ikiz gördü o da durup durup ikizin olacak demedi deme diyor Hayırlısını versin rabbim ne diyeyim :))

Canım benimn ya çok üzüldüm inan yani anlıyabiliyorum seni güzelim. Ama daha erken bu kadar üzülmek için inşallah doktora gittiğinizde de her şey yolunda gider ben bir yıldır alıştım artık Bakıyorumda bende büyük bir ilerleme var o kadar etkilenmiyorum :)) her zaman için düsturun şu olsun verirse lütfundan vermezse hikmetinden diyelim sabredelim olur mu

kızlar dün annem aradı o istanbul dışında oturuyor dua dinleme gitmiş annemin karşısına bir kadın geçmiş anneme senin kızın hamile cinsiyetinide biliyorum ama söylemem demiş annemin agzında lokma kalmış. beni aradı aglayarak . dün bide kuzenim aradı abla dün seni rüyamda gördüm hamileydin diye efsun efsunlu şeyler oluyo bunların hiç birisininde haberi yok tabi denemelere başlayışımızdan hayırlısı artık ilginç durumlar yaşıyorum bu aralar bu sefer bende gaza geliyorum

kızlar dün annem aradı o istanbul dışında oturuyor dua dinleme gitmiş annemin karşısına bir kadın geçmiş anneme senin kızın hamile cinsiyetinide biliyorum ama söylemem demiş annemin agzında lokma kalmış. beni aradı aglayarak . dün bide kuzenim aradı abla dün seni rüyamda gördüm hamileydin diye efsun efsunlu şeyler oluyo bunların hiç birisininde haberi yok tabi denemelere başlayışımızdan hayırlısı artık ilginç durumlar yaşıyorum bu aralar bu sefer bende gaza geliyorum

seni kedilerrr kovalasınnnnn inş.ara ara oluyooooo zaten :)
kesin benim içime karıncaaa ordusu yuva kurduuuuuuuuu yada bende kıl kurduuuuuuu var :))))))))))

kutlandın mı kızzzzzzzzzzz :)))))))))))))))))

hala yemeğimi yapmadım ve hala içimden bir şey yapmak gelmiyor (((((((((((((

pöfffffffffffffff

üzülme canım benim yaa hayırlısı olsun hakkında. bu ay olmadıysa bunda bir hayır vardır ben ilk iki aydır öyle deyip üzülmüyorum.. bu ay da olmazsa öyle diyecem ve üzülmiyecegim inşallah.. lütfen üzülme önümüzde ki ay mucizen senin olsun inşallah hayırlısıyla ve saglıkla canııımmmm hadi bakalım YENİ AY YENİ UMUT

kutlandın mı kızzzzzzzzzzz :)))))))))))))))))

hala yemeğimi yapmadım ve hala içimden bir şey yapmak gelmiyor (((((((((((((

pöfffffffffffffff

yapmaaa yavrumm boşverrrrrr bugünde dışardan yiyinnnn amannnnnnnnnn bugünde kendiniz için bişeylerrr yapınnnnnnnnnn cicişşşşşşşşşşşşşşşşş :):):)

artık kurtlandım mı uyuz mu bilemediiiimmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Yeşim hoşgeldin kuzuuuu hayırlı olsun yeni bebiş çalışması bu topic uğurlu bak demedi deme

İnşallah canım ya bende o günleri görürüm. Bu arada sen ne iğnesi vuruluyorsun bir sıkıntı yoktur inşalah :26:

canımmmm inşallah hamilesindirrrrrrrrrr
ben pazar günü 3 günlük gecikmeyle adet oldum. umutluydum tabiii

her neyse adetimin geciktiği ilk gün kayınvalidemin komşusu beni rüyasında görmüş ikizlere hamileymişim.kalkmış oturma odasına gitmiş bir daha yatmış uyumuş yine beni görmüş hamileymişim ve ikizlere hamileymişim. kayınvalidemi aramış sabah sana geliyorum kahve yap demiş.
kayınvalidemin kahve falına bakmış ve oradada ikiz bebeğe hamile olduğum çıkmış ikizlerim olacakmış. ama 3 gün sonra adet oldum işte

bu rüyada beni bayağı gaza getirmiştiiiiiiiiii tabi bir sürü belirtimde vardıııııııııııı

inşallah benim gibi olmazsın sizinkilerin rüyası gerçekten çıkar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

neler yapiyonuz

bende ne gelen var ne giden diyecem emmmmmeeeeeee

kahve rengi akinti geliyor...

yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kesin adet gelir

ama eger Perinin dedi gibi 14 gün sonra ise benim gitttttt gittttttt git gidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak yimirtlamamdan sonra, o zaman yarin veya carsamba gelmek zorundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlarcım,
bugün ovulasyon testi aldım.. ne zman yapsam sizce? bugün SAt'dan sonraki 9. günüm..
Erken mi? yapmıyım dimi bugün ?

CANLAR yaa beni bi heyecan aldı dünden beri gece dayanamadım yazdım yazdım uzunca ayy bi de ne göreyim net kopmuş gönderemedim tekrar yazıyım bari :)
Dün sagdan sagdan bi batma başladı bende hafiften kendime kulak tıkadım umutlanmamak için ütüye başladım ve ütü yaparken şiddetli şekilde kasıktan aşagıya bir batma oldu
ve içimde bir ışık yandı o an.. kendimi zorluyorum günlerdir belirtileri duymayacagım umutlanmayacagım diye.. sonraşiddetli batma olmadı tekrar hafiften devam etti sabah kalktıgımda geçmişti sadece arada biufak batıp gidiyor..
Ya bi de bu ay farklı olan ve bana umut aşılayan eşim oldu. normalde bebek konusundan hiç bahsetmez hatta ben konuyu acarsam konusmayı istemez hayırlısıyla olsun ondan sonra konusuruz der kapatır konuyu AMA BU AY O DA RÜYASINDA GÖRMÜŞ İKİ KERE GÖRDÜ HEM DE SABAH ERKENDEN BANA SARILDI BEBİŞİMİZİ GÖRDÜM DEDİ VE BU AY İÇİMDE Bİ HİS VAR SANKİ OLACAK DEDİ bugun sabah da nasıl uyumuşsam telefonun sesine uyandım baktım saat 13.15 şok halinde idrak etmeye calıştım 13 kaç yaa noluyo falan saati kabullenemedim teli actım eşim eve geliyorum işten cıktım dedi sesin niye öyle sen hasta mısın falan dedi yok uyuyordum dedim şaşırdı
ayy cok uzun oldu kusura bakmayın kızlar daha bat a cok var 7 nisan ama netten tekrar hesapladım 5 nisan cıkıyo bilemedim aaafff Rabbim sen mucizemi gönder ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…