asis kuzum sen adet oldun mu ama değerin 4,5 değil miydi nasıl ya çok umutluydum ben sendenhayırlısı olsun canım benim her şey kader kısmet nasipten ötesi yok
kızlar saat 2den beri uyuyorum kolumu kaldıracak halim yok neyse geldim şimdi yeni batları ekledim bkz ilk sayfa
anaaam bütün kemiklerim ağrıyo yaaa
kızlar saat 2den beri uyuyorum kolumu kaldıracak halim yok neyse geldim şimdi yeni batları ekledim bkz ilk sayfa
Anaaam bütün kemiklerim ağrıyo yaaa
Merhaba arkadaşlar
Muayeneden geliyorum. Tedaviye başlanmış oldu doktor içeri girer girmez saçlarını boyatmayı düşünüyorsan bunu hemen yap çünkü önümüzdeki aylar izin vermiycem dedi(yani önümüzdeki ay hamileyim inş ) baktı işte sonra iğne yazdı gonal f diye bir iğne sekiz gün boyunca kullanacam her gün aynı saate iğne yapıcam kendime nasıl yapacam bilmiyorum ben iğnelerden çok korkarım :18: eşim bende yapamam diyor nasıl olacak bilmiyorum sıkıp dişimi yapıcam bakalım . Bu arada perşembe tekrar gidicem artık sık sık doktorla buluşacaz sanırım neyse o önemli değil bu buluşma sıklıkları beni bebeğime daha da yaklaştıracak inşallah
topik annesiiiiiiiii uyanmışta güllere mi boyanmışşşşşşşşş :)
alpellacım bence senin bebiş erkek bana öyle geliyooooooooo hadi hayırlsı bakalım saglıkla dogsundaaaaa :=)
kısssss medmusss belkim ikiz olurrrrrrrrr kızzzzzzzzz hadi inş.bol bol dua et canım meryem suresini okuuu canımmmmmmmmmOlacagızz
hayatım sorma yaa(((((((((((((
belirtilerim çoktu, değerim 4.5 ti hemşire bile senden eminim 3 gün sonra gel test yaptır ctesi gel dedi. bende ptesi geleyim daha çokolsun değerim dedim
her neyse perşembe yada cuma adet olacaktım olmadım. cteside olmadım ama pazar günü geldi kırmızılarrrrrrr((((((((((((((
annemdeydik nasıl moralim bozuldu ağlayamıyorum bir şey yapamıyorum. bu sefer çok kötü bir şekilde karnım ağrımaya başladı bir adet apranax içtim sonra eşimle yola çıktık eve geldik.
evde bir boşaldım ki anlatamam ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu. sağ gözüm şiştiiiiiiiiiiiiii
sonra gözüme mi yanayım, hamiş değilim onamı yanayım. :))))))))))))))))))
5 aydır deniyoruz ilk defa bu ay kendimden emin oldum. diğer aylar çok rahattım hiç üzülmemiştim((((((((
aynen canım kader kısmet her şey önüne geçemiyoruz. ptesi bende doktora gidicem muayene olucam. eşimde çarşamba yada perşembe sperm testi yaptıracak. inşallah sonuçlarımız iyi çıkar
seni kedilerrr kovalasınnnnn inş.ara ara oluyooooo zaten :)
kesin benim içime karıncaaa ordusu yuva kurduuuuuuuuu yada bende kıl kurduuuuuuu var :))))))))))
günaydınlar.koca topik bomboş bende bomboş.reglimi 27 mart diye yazdırmıştım garanti olsun diye.hiç şaşmadan an itibariyle bi annelik hayalim daha suya düşmüş bulunmakta.pufff yaa neden kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kutlandın mı kızzzzzzzzzzz :)))))))))))))))))
hala yemeğimi yapmadım ve hala içimden bir şey yapmak gelmiyor(((((((((((((
pöfffffffffffffff
Yeşim hoşgeldin kuzuuuu hayırlı olsun yeni bebiş çalışması bu topic uğurlu bak demedi dememerhaba hanimlar
adetim 2 gun gecti umutlansammi bilmiyorum dun test negatif cikti
halada kirmizilar yok piyasada
bu ay hamile kalsam ne surpriz olurdu gerci yaz bebegi olsun diye eylul gibi calismalara baslamak istiyordum
ama simdide olsuysa tabi Allah derim.
gazimda cok fazla karnim cok sisti psikolojikmi acaba? bilsem keske ne oldugunuda cok kaptirmasam.
iliski gunuyle yumurtlama gunum arasinda baya sure vardi nasil tutucakki diyorum ama niye adet olmadim diyorum
netlesene kadar kurbanlik koyun gibi beklicem sanirim
canım benim dualarım seninle nisanda senin içinde sevinecez inşallah burda,iğne olayı banada zor geliyo doktor gebelik süresince hergün yapıcaksın dedi bende eşime yaptırıyorum.bütün bunların sonunda meleğine kavuşacaksın inşallahhh en kısa zamandaa
kızlar dün annem aradı o istanbul dışında oturuyor dua dinleme gitmiş annemin karşısına bir kadın geçmiş anneme senin kızın hamile cinsiyetinide biliyorum ama söylemem demiş annemin agzında lokma kalmış. beni aradı aglayarak . dün bide kuzenim aradı abla dün seni rüyamda gördüm hamileydin diye efsun efsunlu şeyler oluyo bunların hiç birisininde haberi yok tabi denemelere başlayışımızdan hayırlısı artık ilginç durumlar yaşıyorum bu aralar bu sefer bende gaza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?