MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aaaaaaa diyorum bir eksik varrrrrrrr
periiiiiiiiiiiii nerde periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hamile kalanlar hep hissediyormuş canım. inşallah hislerinde yanılmazsınnnnnnnn

Bidiko ben de net bilmiyorum ama benim mesela adet biter bitmez 8. Gun yumurtlama akintim gelmisti 5 gun surdu sonra bi daha da gelmedi. Ne biliyim yumurtlama erken de olabiliyor

ben test yapmadan kesin gözüyle bakıyordum cumartesi yaptım negatif çıktı şimdi de acayip adet havasına girdim az kaldı gelmesine gelene kadar çatlıcam ama

Bidiko ben de net bilmiyorum ama benim mesela adet biter bitmez 8. Gun yumurtlama akintim gelmisti 5 gun surdu sonra bi daha da gelmedi. Ne biliyim yumurtlama erken de olabiliyor

ya şöyle bir durum var,
psikolojik de olabilir benmkisi belki ama şöyle bişey oldu , dün SAT'dan sonra ki 8. günümdü ilişki oldu, sorasında regli olacakmışım gibi inanılmaz bir bel ağrısı çektim
işimi şansa bırkmadan bugün testi yapıyım ya merak ettim :)
Çok sağol canım ..

kızlar ya bir an önce adet olup nisan topiğine gitmek istiyorum

pişttttt nereye gidiyorsun.

nisan ayındada burada devam edicez

hazır hepimiz birbirimizi tanımış arkadaş olmuşkennnnn harika olur değil miiiiiiiiiiiiiiiii

batdaşım benim :)
inşallah hamilesindir yaaa...
bu günler nasıl geçicek bende bilmiyorum. ben oğlumda adetime 6 gün kala idrar testinde ikinci çizgiyi görmüştüm. kanda da 48 di değerim.
eger kırmızılar erken gelmezse ayın 5 inde kısmetse test yapmayı düşünüyorum...
sen gününü mü beklicen?
rabbim kimseyi aratmasın inşallah...

hazır hepimiz birbirimizi tanımış arkadaş olmuşkennnnn harika olur değil miiiiiiiiiiiiiiiii

:) haklısın canım da dün gece ilk kez adet belirtilerimi yoğun yaşadım gelsin dde kurtulayım artık gelmeyince nisandai yumurtama günüm mayısa kalacak

canım bende pıhtılaşma sorunu var,doktor bi kaç ay önce test yapmıştı,hamile olur olmaz iğneye başlıycaksın demişti başladım bende perşembeden beri yaptırıyorum kanın pıhtılaşmaması için.iğne fobim var benim ama bebeğim için dayanıyorum yeterki sağlıkla gelsin

bende arkadaşıma katılıyorum sonuna kadar hep beraber burdayız burda olmalıyız

arkadaşımdada aynı sorun var şuan 7 aylık hamile hergün vurunuyor iğnesini sorunsuz ilerliyor allahın izniyle senin değerlerin olması gereken değer aralıklarının üstündemiydi canım

Niye kimse baa cevap virmiyooooooo

slm canım kaçgundur bı mısafır bı mısafır gıremedım nete ne var ne yok,benım bat dundu ama halen gelen gıden yok ınşallahta gelmezler.kendımı agrılı hıssedıyorum psıkolojıkmı bılmıyorum ama bu aydan umudum yok cunku buay yumurtladıgımı sanmıyorum.hamişler varmı topıkte ynı yenı bebişler en son tacın dı ya sonrasıııı senınsonuç neeeeeeee merak edıyorum

inşallaahh batdaşım birlikte mucizemizi bekleriz inşallah cok sabırsızımmm.. daha önce hiç test yapmadım günümü bekledim ve hep gecikmesiz oldu reglim
bu ay içimde bir umut var sabredemezsem yaparım belki ama yine de bekleyebilirsem günümü bekleyeyim diyorum..sen kaç aydır çalışıyorsun

anam ben bugün 36. günümdeyim

ama zati 22-23 günümde yimirtladim diye 14 sonra adet geliyormus

yani gelir yarin veya öbür gün kesin

ya bilmem ki benim adet öncesi olan kahve rengi akintimda normal geliyor....

püfffffffffffff

yerleşme kanaması mı yoksa kıızz inşallah hamilesindir regl olmazsın mujde verirsin de topikce seviniriz canım yaa birileri hamilelik haberi verince ben daha bi umutlanıyorum

inş. Bitanem sonuçlarınız iyi çıkar ikinizinde sorunu çıkmaz inş. :)

Offfffffffffffffff pufffffffffffffff hamiş istiyoruzzzzzzzzzzzzz hadiiiiiiiii yaaaaaaaaaaa hamiş yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu topik şenlenseeeeeeeeeeeeeeeeee dimiiiiiiiiii Halay çeksekkkkkkkkkkkkkkkkkk:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…