CANLAR yaa beni bi heyecan aldı dünden beri gece dayanamadım yazdım yazdım uzunca ayy bi de ne göreyim net kopmuş gönderemedim tekrar yazıyım bari :)
Dün sagdan sagdan bi batma başladı bende hafiften kendime kulak tıkadım umutlanmamak için ütüye başladım ve ütü yaparken şiddetli şekilde kasıktan aşagıya bir batma oldu
ve içimde bir ışık yandı o an.. kendimi zorluyorum günlerdir belirtileri duymayacagım umutlanmayacagım diye.. sonraşiddetli batma olmadı tekrar hafiften devam etti sabah kalktıgımda geçmişti sadece arada biufak batıp gidiyor..
Ya bi de bu ay farklı olan ve bana umut aşılayan eşim oldu. normalde bebek konusundan hiç bahsetmez hatta ben konuyu acarsam konusmayı istemez hayırlısıyla olsun ondan sonra konusuruz der kapatır konuyu AMA BU AY O DA RÜYASINDA GÖRMÜŞ İKİ KERE GÖRDÜ HEM DE SABAH ERKENDEN BANA SARILDI BEBİŞİMİZİ GÖRDÜM DEDİ VE BU AY İÇİMDE Bİ HİS VAR SANKİ OLACAK DEDİ bugun sabah da nasıl uyumuşsam telefonun sesine uyandım baktım saat 13.15 şok halinde idrak etmeye calıştım 13 kaç yaa noluyo falan saati kabullenemedimteli actım eşim eve geliyorum işten cıktım dedi sesin niye öyle sen hasta mısın falan dedi yok uyuyordum dedim şaşırdı
ayy cok uzun oldu kusura bakmayın kızlar daha bat a cok var 7 nisan ama netten tekrar hesapladım 5 nisan cıkıyo bilemedim aaafff Rabbim sen mucizemi gönder ne olur
hamile kalanlar hep hissediyormuş canım. inşallah hislerinde yanılmazsınnnnnnnn
Bidiko ben de net bilmiyorum ama benim mesela adet biter bitmez 8. Gun yumurtlama akintim gelmisti 5 gun surdu sonra bi daha da gelmedi. Ne biliyim yumurtlama erken de olabiliyor
kızlar ya bir an önce adet olup nisan topiğine gitmek istiyorum
CANLAR yaa beni bi heyecan aldı dünden beri gece dayanamadım yazdım yazdım uzunca ayy bi de ne göreyim net kopmuş gönderemedim tekrar yazıyım bari :)
Dün sagdan sagdan bi batma başladı bende hafiften kendime kulak tıkadım umutlanmamak için ütüye başladım ve ütü yaparken şiddetli şekilde kasıktan aşagıya bir batma oldu
ve içimde bir ışık yandı o an.. kendimi zorluyorum günlerdir belirtileri duymayacagım umutlanmayacagım diye.. sonraşiddetli batma olmadı tekrar hafiften devam etti sabah kalktıgımda geçmişti sadece arada biufak batıp gidiyor..
Ya bi de bu ay farklı olan ve bana umut aşılayan eşim oldu. normalde bebek konusundan hiç bahsetmez hatta ben konuyu acarsam konusmayı istemez hayırlısıyla olsun ondan sonra konusuruz der kapatır konuyu AMA BU AY O DA RÜYASINDA GÖRMÜŞ İKİ KERE GÖRDÜ HEM DE SABAH ERKENDEN BANA SARILDI BEBİŞİMİZİ GÖRDÜM DEDİ VE BU AY İÇİMDE Bİ HİS VAR SANKİ OLACAK DEDİ bugun sabah da nasıl uyumuşsam telefonun sesine uyandım baktım saat 13.15 şok halinde idrak etmeye calıştım 13 kaç yaa noluyo falan saati kabullenemedimteli actım eşim eve geliyorum işten cıktım dedi sesin niye öyle sen hasta mısın falan dedi yok uyuyordum dedim şaşırdı
ayy cok uzun oldu kusura bakmayın kızlar daha bat a cok var 7 nisan ama netten tekrar hesapladım 5 nisan cıkıyo bilemedim aaafff Rabbim sen mucizemi gönder ne olur
pişttttt nereye gidiyorsun.
nisan ayındada burada devam edicez
hazır hepimiz birbirimizi tanımış arkadaş olmuşkennnnn harika olur değil miiiiiiiiiiiiiiiii
Yeşim hoşgeldin kuzuuuu hayırlı olsun yeni bebiş çalışması bu topic uğurlu bak demedi deme
İnşallah canım ya bende o günleri görürüm. Bu arada sen ne iğnesi vuruluyorsun bir sıkıntı yoktur inşalah :26:
pişttttt nereye gidiyorsun.
nisan ayındada burada devam edicez
hazır hepimiz birbirimizi tanımış arkadaş olmuşkennnnn harika olur değil miiiiiiiiiiiiiiiii
canım bende pıhtılaşma sorunu var,doktor bi kaç ay önce test yapmıştı,hamile olur olmaz iğneye başlıycaksın demişti başladım bende perşembeden beri yaptırıyorum kanın pıhtılaşmaması için.iğne fobim var benim ama bebeğim için dayanıyorum yeterki sağlıkla gelsin
Niye kimse baa cevap virmiyooooooo
batdaşım benim :)
inşallah hamilesindir yaaa...
bu günler nasıl geçicek bende bilmiyorum. ben oğlumda adetime 6 gün kala idrar testinde ikinci çizgiyi görmüştüm. kanda da 48 di değerim.
eger kırmızılar erken gelmezse ayın 5 inde kısmetse test yapmayı düşünüyorum...
sen gününü mü beklicen?
rabbim kimseyi aratmasın inşallah...
slm canım kaçgundur bı mısafır bı mısafır gıremedım nete ne var ne yok,benım bat dundu ama halen gelen gıden yok ınşallahta gelmezler.kendımı agrılı hıssedıyorum psıkolojıkmı bılmıyorum ama bu aydan umudum yok cunku buay yumurtladıgımı sanmıyorum.hamişler varmı topıkte ynı yenı bebişler en son tacın dı ya sonrasıııı senınsonuç neeeeeeee merak edıyorum
Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
neler yapiyonuz
bende ne gelen var ne giden diyecem emmmmmeeeeeee
kahve rengi akinti geliyor...
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kesin adet gelir
ama eger Perinin dedi gibi 14 gün sonra ise benim gitttttt gittttttt git gidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak yimirtlamamdan sonra, o zaman yarin veya carsamba gelmek zorundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayatım sorma yaa(((((((((((((
belirtilerim çoktu, değerim 4.5 ti hemşire bile senden eminim 3 gün sonra gel test yaptır ctesi gel dedi. Bende ptesi geleyim daha çokolsun değerim dedim
her neyse perşembe yada cuma adet olacaktım olmadım. Cteside olmadım ama pazar günü geldi kırmızılarrrrrrr((((((((((((((
annemdeydik nasıl moralim bozuldu ağlayamıyorum bir şey yapamıyorum. Bu sefer çok kötü bir şekilde karnım ağrımaya başladı bir adet apranax içtim sonra eşimle yola çıktık eve geldik.
Evde bir boşaldım ki anlatamam ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu. Sağ gözüm şiştiiiiiiiiiiiiii
sonra gözüme mi yanayım, hamiş değilim onamı yanayım. :))))))))))))))))))
5 aydır deniyoruz ilk defa bu ay kendimden emin oldum. Diğer aylar çok rahattım hiç üzülmemiştim((((((((
aynen canım kader kısmet her şey önüne geçemiyoruz. Ptesi bende doktora gidicem muayene olucam. Eşimde çarşamba yada perşembe sperm testi yaptıracak. Inşallah sonuçlarımız iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?