yerleşme kanaması mı yoksa kıızz inşallah hamilesindir regl olmazsın mujde verirsin de topikce seviniriz canım yaa birileri hamilelik haberi verince ben daha bi umutlanıyorum
arkadaşımdada aynı sorun var şuan 7 aylık hamile hergün vurunuyor iğnesini sorunsuz ilerliyor allahın izniyle senin değerlerin olması gereken değer aralıklarının üstündemiydi canım
Offfffffffffffffff pufffffffffffffff hamiş istiyoruzzzzzzzzzzzzz hadiiiiiiiii yaaaaaaaaaaa hamiş yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu topik şenlenseeeeeeeeeeeeeeeeee dimiiiiiiiiiiHalay çeksekkkkkkkkkkkkkkkkkk:=)
inşallaahh batdaşım birlikte mucizemizi bekleriz inşallah cok sabırsızımmm.. daha önce hiç test yapmadım günümü bekledim ve hep gecikmesiz oldu reglim
bu ay içimde bir umut var sabredemezsem yaparım belki ama yine de bekleyebilirsem günümü bekleyeyim diyorum..sen kaç aydır çalışıyorsun
Canim sanmam yaaa
adetim gelir kesin
aynen kiz bende heyecanlaniyorum hamile haberi alincaaaaa
ama ya yarin ya öbür gün kesin ama kesin gelmeli adetim
cünkü o zaman 14 gün gecmis oluyo yimirtlamamamin üzerinden
inşallah bu ay kımsecıklere kırmızılar gelmezzzzzzzzzzzzzzz pozıtıffff bı aY ıstıyorum yaaaaa
inşallahhhhhhhhhhhhh sorun çıkmaz rahat kafayla bebişimizin gelmesini beklerizzinş. Bitanem sonuçlarınız iyi çıkar ikinizinde sorunu çıkmaz inş. :)
:) haklısın canım da dün gece ilk kez adet belirtilerimi yoğun yaşadım gelsin dde kurtulayım artık gelmeyince nisandai yumurtama günüm mayısa kalacak
kızlar ya emin misiniz yumurtalamadan 14 gün sonra kırmızıların geldigine buna göre ben tahminen 21-22 si gibi yumurtladıgımı düşünüyorum öyleyse 7 nisan degil 5 nisan gibi gelmesi lazım reglimin bir de şöyle bir durum var
ben normalde her ay 1-2 gün kesin ileri atarak olurdu reglim ama ocak ayında 8inde olmuştum 9-10 gibi beklerken 7 sinde oldu şubat reglim. Sonra martı dedim yine ileri atarsa 8-9 gibi olmalı ama o da 7 sinde oldu şimdi bu ay yine 7 nisan bat yazdırdım listeye ama sizce kac gibi olurum?
Bilen yazsın lütfen
innnnnnnnnnşallahhh beraber alırız hamiş haberimizi. testi de aynı gün yapalımmı ne dersin
benim ilk ayım canım.
ama en büyük belirtim ağız tatsızlıgı ve rahatsız edici bi bulantı. ara ara gelip gidiyor.
agız tatsızlıgı sürekli devam ediyor ama.
ben yumurtlamayı takip etmedim :S
ama sabah kalktıgımda afedersin akıntım çoktu.
sürekli de devam ediyor ama uzayan akıntı değil.
bu ay yumurtlamamış olabilirmiyim sence
ben ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
demek istiyorummmmmmmmmmmmm
kızlar ya emin misiniz yumurtalamadan 14 gün sonra kırmızıların geldigine buna göre ben tahminen 21-22 si gibi yumurtladıgımı düşünüyorum öyleyse 7 nisan degil 5 nisan gibi gelmesi lazım reglimin bir de şöyle bir durum var
ben normalde her ay 1-2 gün kesin ileri atarak olurdu reglim ama ocak ayında 8inde olmuştum 9-10 gibi beklerken 7 sinde oldu şubat reglim. sonra martı dedim yine ileri atarsa 8-9 gibi olmalı ama o da 7 sinde oldu şimdi bu ay yine 7 nisan bat yazdırdım listeye ama sizce kac gibi olurum?
BİLEN YAZSIN LÜTFEN
ya şu 14 gün sonra gelmesi meselesinden emin misiniz mesaj yazdım bunla ilgili cevaplar mısın lütfen yaa :)
yapalım olurr canım :) inşallah hayırlı oluurrr yaa
bulantı ben de de oluyor arada ama afedersin de kusamıyorum sadece bulantı.. Ama bunu belirtiden saymadım pek cunku normalde midem de sorun oldugu için bulantı yasıyorum öyledir diye düşündüm ama dün gece yanma vardı farklı olarak bilemedim yani :)
yumurtlama akıntısını ben de cok iyi anlayamıyorum aslında ya ben akıntının oldugu haftayı hatta geçtigimiz 10 günü sürekli degerlendiriyorum
Reglim gelene kadar da devam sanırımBu ay olmazsa hamilelik önümüzde ki ay ovulasyon testiyle takip etmeyi planlıyorum inşallah akıntıyı pek anlayamıyorum cunku..
yapalım olurr canım :) inşallah hayırlı oluurrr yaa
bulantı ben de de oluyor arada ama afedersin de kusamıyorum sadece bulantı.. ama bunu belirtiden saymadım pek cunku normalde midem de sorun oldugu için bulantı yasıyorum öyledir diye düşündüm ama dün gece yanma vardı farklı olarak bilemedim yani :)
yumurtlama akıntısını ben de cok iyi anlayamıyorum aslında ya ben akıntının oldugu haftayı hatta geçtigimiz 10 günü sürekli degerlendiriyorum
reglim gelene kadar da devam sanırımbu ay olmazsa hamilelik önümüzde ki ay ovulasyon testiyle takip etmeyi planlıyorum inşallah akıntıyı pek anlayamıyorum cunku..
innnnnnnnnnşallahhh beraber alırız hamiş haberimizi. testi de aynı gün yapalımmı ne dersin
benim ilk ayım canım.
ama en büyük belirtim ağız tatsızlıgı ve rahatsız edici bi bulantı. ara ara gelip gidiyor.
agız tatsızlıgı sürekli devam ediyor ama.
ben yumurtlamayı takip etmedim :S
ama sabah kalktıgımda afedersin akıntım çoktu.
sürekli de devam ediyor ama uzayan akıntı değil.
bu ay yumurtlamamış olabilirmiyim sence
allah seni iyi etsin kız bi an heycanlandım
canım tıbbıı verilere göre yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet başlıyorrrr yani beklenen adetinden 7 nisandan ,14 gün geriye gittiginde yumurtlama zamanın 24-25 mart çıkıyooo ama 5 nisanı baz alırsak ve 14 gün geriye gidersek 22-23 mart çıkıyoo yumurtlamann hayırlısı olsun canım :=)
Canim bileme Peri öyle yazmisti,yani kendisinde kesin öyleymis
ki dün bende okudum alman forumunda öyle diyordular...
senin o zaman Insallah 4 nisandada gelmez ve 5 nisandada gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?