MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yerleşme kanaması mı yoksa kıızz inşallah hamilesindir regl olmazsın mujde verirsin de topikce seviniriz canım yaa birileri hamilelik haberi verince ben daha bi umutlanıyorum

Canim sanmam yaaa

adetim gelir kesin

aynen kiz bende heyecanlaniyorum hamile haberi alincaaaaa

ama ya yarin ya öbür gün kesin ama kesin gelmeli adetim

cünkü o zaman 14 gün gecmis oluyo yimirtlamamamin üzerinden

arkadaşımdada aynı sorun var şuan 7 aylık hamile hergün vurunuyor iğnesini sorunsuz ilerliyor allahın izniyle senin değerlerin olması gereken değer aralıklarının üstündemiydi canım

canım protein-s diye bi değer var benimki düşük çıkmıştı

Offfffffffffffffff pufffffffffffffff hamiş istiyoruzzzzzzzzzzzzz hadiiiiiiiii yaaaaaaaaaaa hamiş yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu topik şenlenseeeeeeeeeeeeeeeeee dimiiiiiiiiii Halay çeksekkkkkkkkkkkkkkkkkk:=)

ben ben beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

demek istiyorummmmmmmmmmmmm

innnnnnnnnnşallahhh beraber alırız hamiş haberimizi. testi de aynı gün yapalımmı ne dersin
benim ilk ayım canım.
ama en büyük belirtim ağız tatsızlıgı ve rahatsız edici bi bulantı. ara ara gelip gidiyor.
agız tatsızlıgı sürekli devam ediyor ama.
ben yumurtlamayı takip etmedim :S
ama sabah kalktıgımda afedersin akıntım çoktu.
sürekli de devam ediyor ama uzayan akıntı değil.
bu ay yumurtlamamış olabilirmiyim sence

kızlar ya emin misiniz yumurtalamadan 14 gün sonra kırmızıların geldigine buna göre ben tahminen 21-22 si gibi yumurtladıgımı düşünüyorum öyleyse 7 nisan degil 5 nisan gibi gelmesi lazım reglimin bir de şöyle bir durum var
ben normalde her ay 1-2 gün kesin ileri atarak olurdu reglim ama ocak ayında 8inde olmuştum 9-10 gibi beklerken 7 sinde oldu şubat reglim. sonra martı dedim yine ileri atarsa 8-9 gibi olmalı ama o da 7 sinde oldu şimdi bu ay yine 7 nisan bat yazdırdım listeye ama sizce kac gibi olurum?
BİLEN YAZSIN LÜTFEN

Canim sanmam yaaa

adetim gelir kesin

aynen kiz bende heyecanlaniyorum hamile haberi alincaaaaa

ama ya yarin ya öbür gün kesin ama kesin gelmeli adetim

cünkü o zaman 14 gün gecmis oluyo yimirtlamamamin üzerinden

ya şu 14 gün sonra gelmesi meselesinden emin misiniz mesaj yazdım bunla ilgili cevaplar mısın lütfen yaa :)

inş. Bitanem sonuçlarınız iyi çıkar ikinizinde sorunu çıkmaz inş. :)
inşallahhhhhhhhhhhhh sorun çıkmaz rahat kafayla bebişimizin gelmesini beklerizz

:) haklısın canım da dün gece ilk kez adet belirtilerimi yoğun yaşadım gelsin dde kurtulayım artık gelmeyince nisandai yumurtama günüm mayısa kalacak

gelsin gelsin deme. bende adet olucam olucam dedim durdum
eşimde hep böyle diyorsun 40 kere söylersen olursun dedi söyleme dedi ve oldum gerçekten :)))))))))))))))

canım tıbbıı verilere göre yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet başlıyorrrr yani beklenen adetinden 7 nisandan ,14 gün geriye gittiginde yumurtlama zamanın 24-25 mart çıkıyooo ama 5 nisanı baz alırsak ve 14 gün geriye gidersek 22-23 mart çıkıyoo yumurtlamann hayırlısı olsun canım :=)

yapalım olurr canım :) inşallah hayırlı oluurrr yaa
bulantı ben de de oluyor arada ama afedersin de kusamıyorum sadece bulantı.. ama bunu belirtiden saymadım pek cunku normalde midem de sorun oldugu için bulantı yasıyorum öyledir diye düşündüm ama dün gece yanma vardı farklı olarak bilemedim yani :)
yumurtlama akıntısını ben de cok iyi anlayamıyorum aslında ya ben akıntının oldugu haftayı hatta geçtigimiz 10 günü sürekli degerlendiriyorum
reglim gelene kadar da devam sanırım bu ay olmazsa hamilelik önümüzde ki ay ovulasyon testiyle takip etmeyi planlıyorum inşallah akıntıyı pek anlayamıyorum cunku..

allah seni iyi etsin kız bi an heycanlandım

merhaba hanımlar ilk yazıyorum topiğinize bende bir süredir deniyorum bakalım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz. sat 12 mart bnm yalnız 34-35 günde oluyorum adetimi bende sondan 14 mü saymalıyım yumurtlama günüm için??

ya şu 14 gün sonra gelmesi meselesinden emin misiniz mesaj yazdım bunla ilgili cevaplar mısın lütfen yaa :)

Canim bileme Peri öyle yazmisti,yani kendisinde kesin öyleymis

ki dün bende okudum alman forumunda öyle diyordular...

senin o zaman Insallah 4 nisandada gelmez ve 5 nisandada gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bende nisanda ovu.testiyle takip yapmak istiyorumm bakalım ne olacakkkkkkk :=)

canım senin yumrtlama gününe göre adetin ayın 5 inde gibi görünüyor.
o zaman istersen ayın 5 i test günümüz olsun mu :)
bulantı derken kusma tarzında değil kuzu yaa... rahatsız edici bi bulantı yani hissettiriyor.
kusma benim 4. haftada başlayan iğrenç bir deneyimimdi. hamileliğimin 8.haftasında 4şişe serum yiyerek kendime gelmiştim...
tabi her hamilelik aynı olmuyor.inşallah rabbim herkeze kolay hamilelikler nasip eder.
ben oğlumda yumurtladıgımı ateş ölçmeyle anlamıştım. yumurtlamadan sonraki dereceyle zaten anlamıştım hamile oldugumu. testle kesinleştireyim demiştim:)
ama çocukla ateş ölçülmüyor.kalkıp duruyorum sürekli. sen ölçsene ateşini? yumurtlama zamanını kesin yakalarsın...

olur yapalımm canımcııımm inşallah hayır getirir Rabbimin izniyle..
ayy bulantı bende de var yaa ama midemde sorun var biraz normalde de bulantı oldugu için onu belirtiden sayamıyorum daha net belirti lazım
bende dün kasıgımda batmalar oldu işte belirti olarak onu görüyorum su an bi tek :44:
Ya su akıntı meselesini ben de cok anlayamıyorum o yüzden akıntının oldugu haftayı hatta 10 günü degerlendirdik regle kadar da degerlendirmeye devam
sen de her ihtimale karsı öyle yap ama bu ay hamiş degilsem önümüzde ki ay ovulasyon testleriyle takip etmeyi planlıyorum bakalım inşallah gerek kalmaz.. sen kacında test yapmayı düşünüyorsun 5 inde mi?

kıssssssss cevapladık yaaaaaaaaaaaaa :=) yosmaaaaaaaaaaaaaaa zilliiii tıp öyle diyooooooooo :=)

Canim bileme Peri öyle yazmisti,yani kendisinde kesin öyleymis

ki dün bende okudum alman forumunda öyle diyordular...

senin o zaman Insallah 4 nisandada gelmez ve 5 nisandada gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım kesınlıkle adetten 14 gun once yumurtlama oluyor bu asla degışmez değişen tek şey adetten sonra yumurtlamaya kadar olan sure değişir yumurtlamadan sonrakı asla değişmez tam 14 gunn sonraaa yumurtlasmasından emın olanlar 14 gun sonra test yaptırabılırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…