MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

o zaman benim 4-5-6 gibi olmalı sanırsam 7 nisan yazdırmıstım neyse net olur :) hayırlısı bakalım
Canim bileme Peri öyle yazmisti,yani kendisinde kesin öyleymis

ki dün bende okudum alman forumunda öyle diyordular...

senin o zaman Insallah 4 nisandada gelmez ve 5 nisandada gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
amiiinn inşallah canım en kısa zamanda hamişş olalıımmmm
bende nisanda ovu.testiyle takip yapmak istiyorumm bakalım ne olacakkkkkkk :=)
olmazsa birlikte takip ederiz datluşlarııım :)

netimde yavaslama oldu sanırım cevabım cıktıgını göremedim iki kere cevaplamışım
tamam olur 5 nisan da test yapalım bakalım :) derecem yok evde ben bi derece alıyım onla da bakayım o zaman önümüzde ki aylarda bu hamiş degilsem yaniiii inşallah gerek kalmaz ikimiz içindee.. sen ne gibi belirtiler yasamıştın oglunda? ayy kız var ya ben de listede seni gördm 7 nisan yazıyordu kaç gündür diyordum girse de konuşsak batdaşımla diye sevindim seni gördügüme yaa batı birileriyle birlikte beklemek daha iyi geldi bana

Canim ben 12 mart ta aksam saat 9 da gördüm ovu testte gülen yüz

hadi sali aksami olsa yimirtlama o zaman yarin ben adet olmaliyim

veya hadi 14 mart olsa yimirtlama ozaman öbür gün gelmememeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek zorundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyy gelmesi gelmesin ne olur gelmesin

yavrum gelsin bana

gelsin annesinee yaaaa

kızlar bende 5 nisan ama beni unutmayın lütfennnnn

arkadaşlar bende sizin gibi 4 yada 5 inde ama inşallaaahh olmazzzzz diyorumm((( allahh hayırlıısı neyse onu nasip etsin hepimiz için inşallahh dualarımız kabul olsun.İnşallah meleklerimiz bizimledirrrr.... hayırlı haberlerinizi bekliyorumm...

inşallah canım hadi bakalım hep birlikte.

hadi inşallah bakalım baya fazlayız 4-5-6-7 nisan bu günlerde topik hamile cıkarmalııııı inşallaaahhh ha gayret kızlar

canım internette 17 22 arası diyo ama tam olarak bilmiyorum canım ne güzel dua etmişsin gözlerim doldu valla bütün içtenligimle amin rabbim amin diyorum hepimiz için inşallah kurban oldugum ALLAHIM

bende belirti ilk olarak bulantı olmuştu canım. ilk o başşlamıştı.ardından kokulara karşı hassasiyet ve kasıkta sancı vardı.
bu arada yaş ve isim nedir battaşım? ilk ayınmı?

bende belirti ilk olarak bulantı olmuştu canım. ilk o başşlamıştı.ardından kokulara karşı hassasiyet ve kasıkta sancı vardı.
bu arada yaş ve isim nedir battaşım? ilk ayınmı?

ben yaş 21 zeynep ismim senin? benim bu 3. ayım umutluyum o yüzden cunku netten araştırmalarıma göre 3.4. aylarda hamile kalma ihtimali yükseliyormus inşallah olur..

insan birşeye heveslendimi, hemen sonuç alsın istiyor..
Bana şimdi günler geçmek bilmiyor.. Eskiden regli olunca ay ne çabuk derdim..
şimdi ise yumurtlama günüm gelmek bilmiyor sanki..
Ovuslayon Testi aldım demiştim ya, dayanamadım yaptım valla.. tabiiki negatif
bi kaç gün sonra yapıcam artık..

kızlar hepimiz Nisanda bebişlerimizi ilan etsek ne süper olur dimiiiiii :)

ben yaş 21 zeynep ismim senin? benim bu 3. ayım umutluyum o yüzden cunku netten araştırmalarıma göre 3.4. aylarda hamile kalma ihtimali yükseliyormus inşallah olur..

bende tuğba yaşım 23, benim ilk ayım bakalım nezaman gelir bebişlerimiz...
innnnşallah bu ay bayram ederiz topic hamişle dolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…