o zaman benim 4-5-6 gibi olmalı sanırsam 7 nisan yazdırmıstım neyse net olur :) hayırlısı bakalımcanım tıbbıı verilere göre yumurtlama tarihinden 14 gün sonra adet başlıyorrrr yani beklenen adetinden 7 nisandan ,14 gün geriye gittiginde yumurtlama zamanın 24-25 mart çıkıyooo ama 5 nisanı baz alırsak ve 14 gün geriye gidersek 22-23 mart çıkıyoo yumurtlamann hayırlısı olsun canım :=)
amiiinn inşallah canım en kısa zamanda hamişş olalıımmmmCanim bileme Peri öyle yazmisti,yani kendisinde kesin öyleymis
ki dün bende okudum alman forumunda öyle diyordular...
senin o zaman Insallah 4 nisandada gelmez ve 5 nisandada gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
olmazsa birlikte takip ederiz datluşlarııım :)bende nisanda ovu.testiyle takip yapmak istiyorumm bakalım ne olacakkkkkkk :=)
canım senin yumrtlama gününe göre adetin ayın 5 inde gibi görünüyor.
o zaman istersen ayın 5 i test günümüz olsun mu :)
bulantı derken kusma tarzında değil kuzu yaa... rahatsız edici bi bulantı yani hissettiriyor.
kusma benim 4. haftada başlayan iğrenç bir deneyimimdi. hamileliğimin 8.haftasında 4şişe serum yiyerek kendime gelmiştim...
tabi her hamilelik aynı olmuyor.inşallah rabbim herkeze kolay hamilelikler nasip eder.
ben oğlumda yumurtladıgımı ateş ölçmeyle anlamıştım. yumurtlamadan sonraki dereceyle zaten anlamıştım hamile oldugumu. testle kesinleştireyim demiştim:)
ama çocukla ateş ölçülmüyor.kalkıp duruyorum sürekli. sen ölçsene ateşini? yumurtlama zamanını kesin yakalarsın...
canım kesınlıkle adetten 14 gun once yumurtlama oluyor bu asla degışmez değişen tek şey adetten sonra yumurtlamaya kadar olan sure değişir yumurtlamadan sonrakı asla değişmez tam 14 gunn sonraaa yumurtlasmasından emın olanlar 14 gun sonra test yaptırabılırler
o zaman benim 4-5-6 gibi olmalı sanırsam 7 nisan yazdırmıstım neyse net olur :) hayırlısı bakalım
amiiinn inşallah canım en kısa zamanda hamişş olalıımmmm
olmazsa birlikte takip ederiz datluşlarııım :)
netimde yavaslama oldu sanırım cevabım cıktıgını göremedim iki kere cevaplamışım
tamam olur 5 nisan da test yapalım bakalım :) derecem yok evde ben bi derece alıyım onla da bakayım o zaman önümüzde ki aylarda bu hamiş degilsem yaniiii inşallah gerek kalmaz ikimiz içindee.. sen ne gibi belirtiler yasamıştın oglunda? ayy kız var ya ben de listede seni gördm 7 nisan yazıyordu kaç gündür diyordum girse de konuşsak batdaşımla diyesevindim seni gördügüme yaa batı birileriyle birlikte beklemek daha iyi geldi bana
batdaşım benim :)
inşallah hamilesindir yaaa...
bu günler nasıl geçicek bende bilmiyorum. ben oğlumda adetime 6 gün kala idrar testinde ikinci çizgiyi görmüştüm. kanda da 48 di değerim.
eger kırmızılar erken gelmezse ayın 5 inde kısmetse test yapmayı düşünüyorum...
sen gününü mü beklicen?
rabbim kimseyi aratmasın inşallah...
arkadaşlar bende sizin gibi 4 yada 5 inde ama inşallaaahh olmazzzzz diyorumm((( allahh hayırlıısı neyse onu nasip etsin hepimiz için inşallahh dualarımız kabul olsun.İnşallah meleklerimiz bizimledirrrr.... hayırlı haberlerinizi bekliyorumm...
kızlar bende 5 nisan ama beni unutmayın lütfennnnn
arkadaşlar bende sizin gibi 4 yada 5 inde ama inşallaaahh olmazzzzz diyorumm((( allahh hayırlıısı neyse onu nasip etsin hepimiz için inşallahh dualarımız kabul olsun.İnşallah meleklerimiz bizimledirrrr.... hayırlı haberlerinizi bekliyorumm...
yumurtlama ne zamandı hatırlıyor musun sen canım? hadi hep birlikte hamile kalalım inşallaahh
Rabbim ''OL'' derse olamyacak hiçbirsey yok ''OL'' de rabbim ne olur hayırlısıyla bize mucizelerimizi verrr AMİİİİNNNN AMİİİİİİİİİNNNN
Bende bi duygusallık var valla bu aralar anlamıyorum
netimde yavaslama oldu sanırım cevabım cıktıgını göremedim iki kere cevaplamışım
tamam olur 5 nisan da test yapalım bakalım :) derecem yok evde ben bi derece alıyım onla da bakayım o zaman önümüzde ki aylarda bu hamiş degilsem yaniiii inşallah gerek kalmaz ikimiz içindee.. sen ne gibi belirtiler yasamıştın oglunda? ayy kız var ya ben de listede seni gördm 7 nisan yazıyordu kaç gündür diyordum girse de konuşsak batdaşımla diyesevindim seni gördügüme yaa batı birileriyle birlikte beklemek daha iyi geldi bana
hamilesindir inşallah :) duygusallaşman ondandır inşallahh
bende belirti ilk olarak bulantı olmuştu canım. ilk o başşlamıştı.ardından kokulara karşı hassasiyet ve kasıkta sancı vardı.
bu arada yaş ve isim nedir battaşım? ilk ayınmı?
huzur benim ilk ay denemem senin
kızlar bana şidilik müsaade,
yemeğe bakayım. eşim gelir az sonra. öpüyorum siziiiiii
ben yaş 21 zeynep ismim senin? benim bu 3. ayım umutluyum o yüzden cunku netten araştırmalarıma göre 3.4. aylarda hamile kalma ihtimali yükseliyormus inşallah olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?