Günaydın herkese hayırlı,iyi,güzel haberlerle dolu haftamız olsun inşallah.
Alpella ve Ayçaece yazılarınızı okurken önce çok korktum sonra rahatladım,Allah sizi ve bebişlerinizi korusun.Herşey güzel olacak inşallah.
Asiscim yeni umutlar yeni heyecanlar yaşayacaksın bu açıdan bakmalıyız :)
Ben hala adet olmadım.Hafta sonu varsa çıkar diye ucuz testlerden aldım fakat negatif.Hatta birini bu sabah yaptım silik çizgi bile yok.İki seçeneğe bağlıyorum ya testler henüz göstermiyor ucuz olduğu için,çünkü çift çizgi çıktığında yaptığım test 1 hafta öncesini gösteren testlerdi ya da malum durum olacak.BAT da ağrım oldu şimdi hiç yok.Sanki olmuş bitmiş gibi.Anlamadım.Dualarınıza ihtiyacım var
Merhaba arkadaşlar
Muayeneden geliyorum. Tedaviye başlanmış oldu doktor içeri girer girmez saçlarını boyatmayı düşünüyorsan bunu hemen yap çünkü önümüzdeki aylar izin vermiycem dedi(yani önümüzdeki ay hamileyim inş ) baktı işte sonra iğne yazdı gonal f diye bir iğne sekiz gün boyunca kullanacam her gün aynı saate iğne yapıcam kendime nasıl yapacam bilmiyorum ben iğnelerden çok korkarım :18: eşim bende yapamam diyor nasıl olacak bilmiyorum sıkıp dişimi yapıcam bakalım . Bu arada perşembe tekrar gidicem artık sık sık doktorla buluşacaz sanırım neyse o önemli değil bu buluşma sıklıkları beni bebeğime daha da yaklaştıracak inşallah
inşallah kızllar ben de cıkıyorum tekrar girerim sonra görüşmek üzereee muckss hepinizee
hadi inşallah bakalım baya fazlayız 4-5-6-7 nisan bu günlerde topik hamile cıkarmalııııı inşallaaahhh ha gayret kızlar[/Q Aminnnnn Allahımm hepimizin yüzünü güldür yarabbimm.Kızlar sabırsızlıklaa hepinziin cevaplarını bekliycemm tabikide kendimindeee şu 10 günün çobuk geçmesini istiyorumm.....
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO fiyat:22.70 tl ye aldım bakalım bu ay deneyecegim bu ovu.testini inş.hayırlı haberler alırız topik hamiş dolarrr :=)
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO fiyat:22.70 tl ye aldım bakalım bu ay deneyecegim bu ovu.testini inş.hayırlı haberler alırız topik hamiş dolarrr :=)
bende aldım bu marka.. ama aldığım günden beri çizgi çıkıyor yau..
laboquick gebelik testleri negatifken pozitif gösteriyormuş canım bi araştır istersen
bende aldım bu marka.. ama aldığım günden beri çizgi çıkıyor yau..
laboquick gebelik testleri negatifken pozitif gösteriyormuş canım bi araştır istersen
çok fenayımgitsemmi dişçiye şimdi.
ama ordada hamilelik şüpheniz varmı diyorlar
ühühühühhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?