MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

sağol canım...hayırlısıyla şu riskli haftaarı atlatırsak her şey süper olacakkkkk

allah esirgesin alpellaaa...işte bende böyle gördüm..ama tabi ayrıntılısı 2 nisan da hem bebişi hem kalp atışını görecem allah izin verirse

İNŞALLAH canım...hiç korkmadan yap iğnelerini de...

inşallah kızllar ben de cıkıyorum tekrar girerim sonra görüşmek üzereee muckss hepinizee

görüşürüz canım

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO fiyat:22.70 tl ye aldım bakalım bu ay deneyecegim bu ovu.testini inş.hayırlı haberler alırız topik hamiş dolarrr :=)

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO fiyat:22.70 tl ye aldım bakalım bu ay deneyecegim bu ovu.testini inş.hayırlı haberler alırız topik hamiş dolarrr :=)

kız bi reglin gelseydi belki hamişsindir kullanmana bile gerek kalmaz.. :) reglim gelirse ben de ilk günlerinde sipariş etcem inşallah ondan bekliyorum

bende aldım bu marka.. ama aldığım günden beri çizgi çıkıyor yau..

laboquick gebelik testleri negatifken pozitif gösteriyormuş canım bi araştır istersen

laboquick gebelik testleri negatifken pozitif gösteriyormuş canım bi araştır istersen

hadiiiiii beyaaaaaaa desen gitti 22.70 tl anamnnnnnnnnn kociş duymasın beter eder beniiiiiiiiiiii :=)
ne yapalım kıslar yaaa aldık gayriiiiiiiiii deneyelim inş.gerek kalmaz diger aylara ama bu ay beni teget geçtii gibi çünkü adet belirtilerim çok arttı ama hakkımızda hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne yapalım vakti saati gelince inş. olucaz

ya hanımlar bişey sorucam gebelikte de adet belirtileri olabiliyomuş ya sancı falan... tamamen belirtiler aynı mı oluyo 2 gündür ara ara sancı çekiyorum akıntı gibi hissediyorum ama bişey yok.. son 1 haftadır da saçma sapan bel ağrısı çekiyorum sebepsiz... kafayı sıyırmak üzere olabilirim:)

hadiiiiii beyaaaaaaa desen gitti 22.70 tl anamnnnnnnnnn kociş duymasın beter eder beniiiiiiiiiiii :=)
ne yapalım kıslar yaaa aldık gayriiiiiiiiii deneyelim inş.gerek kalmaz diger aylara ama bu ay beni teget geçtii gibi çünkü adet belirtilerim çok arttı ama hakkımızda hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne yapalım vakti saati gelince inş. olucaz

ya hanımlar bişey sorucam gebelikte de adet belirtileri olabiliyomuş ya sancı falan... tamamen belirtiler aynı mı oluyo 2 gündür ara ara sancı çekiyorum akıntı gibi hissediyorum ama bişey yok.. son 1 haftadır da saçma sapan bel ağrısı çekiyorum sebepsiz... kafayı sıyırmak üzere olabilirim:)

aynı şeyler bende de var hatta bulantı halsizlik dikkat eksikliği allah hayra çıkarsın ne diyelim belki hamileyizdir senin bat ne zaman?

alpella kahverengi akıntı için doktorun ne dedi? bi daha gelir miymiş? normal miymiş? tehlike içermiyorsa neden gelmiş? herhangi bir ilaç kullanmanı istedi mi? ya da tavsiye verdi mi?

kızlar çok acillll yardımmm

dişim çok fenaaa çektirmem lazım
ama ya hamileysem? zararı olurmu aceba?
birde düşünüyorum hamileysem daha yeni diye çekebilirlerbelki ne dersiniz<?
kafam allak bullak.
internette de bişey bulamadım
yardım lütfenn

çok fenayım gitsemmi dişçiye şimdi.
ama ordada hamilelik şüpheniz varmı diyorlar
ühühühühhh

bir bilgim yok malesef zor bir durum...çok geçmiş olsun... en iyisini diş doktoru bilir canım dişinin durumuna göre karar verilir sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…