MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

dene canımcım..denedim gördüm ben 14. ve 15. günler de biraz renk koyulaştı ve yumurtlamış oldum sanırım ben...
periii de aynı marka kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam..biraz zaman geçince testler acayip renk alıyordu onunkinde.. :44::44:

bende aldım bu marka.. ama aldığım günden beri çizgi çıkıyor yau..

cizgi surekli cikar. normal zamanlarda da belli bir miktar LH hormonu vardir. cizginin cikmasi ovulasyon basliyor anlamina gelmez. cizginin yani test cizgisinin en az kontrol cizgisi kadar koyu olmasi gerekir......

Son düzenleme:
alpella kahverengi akıntı için doktorun ne dedi? bi daha gelir miymiş? normal miymiş? tehlike içermiyorsa neden gelmiş? herhangi bir ilaç kullanmanı istedi mi? ya da tavsiye verdi mi?

canım dr kırmızı kan gelirse kork dedi tabi kahverengi akıntı da düşük belirtisi olabiliyor ama dr bana düşük riski görünmüyor güzel bir yere yerleşmiş bir sorun yok dedi ama yine de progestan yazdı günde 3 kere al dedi ama kanıtlanmış bir etkisi yokmuş ben de almadım ilacı eğer tekrarlarsa alıcam çok ayrıntılı bilgi de vermedi yani... sende de mi oldu

canım biran önce git dişçiye şüpheli oldugunu da belirt hamilelikle ilgili o bilir zaten telaşlanma dur bakalım..
yarın hemen git mesela dişçiye sorun olmuyorsa biran önce diş rahatsızlıgından da kurtulmuş olursun hamileligi rahatca bekleriz..
ben sorun olacagını zannetmiyorum bayramda iki dolgu yaptırdım sormadı bile şüphen var mı diye ben de şüphem olmadıgı için söylemedim bişey olur mu diye yani eger hamilelige zararı olsa sorardı mutlaka degil mi.. sen git hiç strese girme hadi haber verirsin bize de yarın tatlımmm hayırlı geceler

çok fenayım gitsemmi dişçiye şimdi.
ama ordada hamilelik şüpheniz varmı diyorlar
ühühühühhh

lokal olarak uyuşturuyorlar yalnız apse varsa antibiyotik kullanmadan çekmiyorlar bildiğim bu kadar bence kan testi yaptır gebelik varsa ona göre hareket edersin geçmiş olsun

cizgi surekli cikar. normal zamanlarda da belli bir miktar LH hormonu vardir. cizginin cikmasi ovulasyon basliyor anlamina gelmez. cizginin yani test cizgisinin en az kontrol cizgisi kadar koyu olmasi gerekir......

evet canım içinde de öyle yazıyor ama şöyle bir durum oldu 12.13.14.15. günler de hep aynı tondaydı...eşime ve komşuma gösterdim hepsini gün gün..ben mi fark edemiyorum hepsi aynı tonda mı diye.. bir tek 15. gündeki çok çok az fark etti. ilk defa kullandım bu ay..gelecek ay sanırım daha iyi kıyaslayabilirim..tabii inş. buna ihtiyacım olmaz..
fiyatı uygun olduğu için içimde bir kuşku varda :26: daha önce bahsetmiştim gebelik testinde pozitifi gördüm gayet net..ertesi gün başka marka da bişi çıkmadı...testlere güvenim az yani. ama merak işteeee... :103: :103::100::100::100:

kızlar günaydın,3 gün geçen bat sonunda kırmızılarla
karsılastırdı beni iyiki test yaptırmamısım..umudumuz
nisan ayına artık insallahh.. cok üzgünümm..ilk defa
günümden gecmişti..umut vardı içimde

hayırlısı olsun canım üzme kendini,benimde 2 adet dönemi öncesinde 3 günlük gecikme olmuştu bak şimdi hamileyim.forumda da okudum rahim kendini hazırlıyormuş.sakın stres yapma,Allahım en hayırlı zamanda gönderir bebeğini inşallah

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrr,hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah

günaydın ışılcım...nasıl gidiyor hamişlik varmı bulantın ağrın falan...çok şükür benim baya azaldı...bulantı arada oluyor artık..kasık ağrım bel ağrımda hafifledi

üzülme canım...kendiliğinden bir türlü adet olamayanlar var hem bu ay gecikmesi iyiye işaret..rahim kendini gebeliğe hazırlıyyordur inşallah...

Günaydın kızlar, 19 Martta aşılamam oldu. Dün progesteron ve e2 testi yaptırttı dr. Progesteron 146,6 Estradiol 5381 çıktı. İyi dedi dr. ama ben sizlere de danışayım dedim.

canım bulantım yok ama kasık ağrılarım devam ediyo,ben hala inanamıyorum hamile olduğuma,hafta sonu keseyi görmeye gitcez inşallah bi sorun çıkmaz

canmm insallah dediğin gibi rahim kendini
hazırlıyodur..bu ay allahın izniylee inşallah hamile
kalırımm..

canım bulantım yok ama kasık ağrılarım devam ediyo,ben hala inanamıyorum hamile olduğuma,hafta sonu keseyi görmeye gitcez inşallah bi sorun çıkmaz

bence haftasonu geçsin öyle git..şimdi stres olabilirsin kese gözkmedi bebek nerde falan diye...bende 2 nisan pazartesi gidecem ilk kontrolüme..inşallah hem bebek hem kalp atışı görürüz..4+3de gitmiştim ama bulantım için çok küçük bişey göremeyiz dedi alttan baktı yinede çocuk yuvası oluşmuş ama başka bişey göremdik..9 gün sonra gel demişti..allah izin verirse pazartesi gidecem:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…