- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
hadiiiiii beyaaaaaaa desen gitti 22.70 tl anamnnnnnnnnn kociş duymasın beter eder beniiiiiiiiiiii :=)
ne yapalım kıslar yaaa aldık gayriiiiiiiiii deneyelim inş.gerek kalmaz diger aylara ama bu ay beni teget geçtii gibi çünkü adet belirtilerim çok arttı ama hakkımızda hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne yapalım vakti saati gelince inş.olucaz
bende aldım bu marka.. ama aldığım günden beri çizgi çıkıyor yau..
alpella kahverengi akıntı için doktorun ne dedi? bi daha gelir miymiş? normal miymiş? tehlike içermiyorsa neden gelmiş? herhangi bir ilaç kullanmanı istedi mi? ya da tavsiye verdi mi?
kızlar çok acillll yardımmm
dişim çok fenaaa çektirmem lazım
ama ya hamileysem? zararı olurmu aceba?
birde düşünüyorum hamileysem daha yeni diye çekebilirlerbelki ne dersiniz<?
kafam allak bullak.
internette de bişey bulamadım
yardım lütfenn
çok fenayımgitsemmi dişçiye şimdi.
ama ordada hamilelik şüpheniz varmı diyorlar
ühühühühhh
cizgi surekli cikar. normal zamanlarda da belli bir miktar LH hormonu vardir. cizginin cikmasi ovulasyon basliyor anlamina gelmez. cizginin yani test cizgisinin en az kontrol cizgisi kadar koyu olmasi gerekir......
hellööööööööööööö kizlar
ne örüyonuz
dua edin adetim gelmesin önümüzdeki 8 ay boyunca
aynı şeyler bende de var hatta bulantı halsizlik dikkat eksikliği allah hayra çıkarsın ne diyelim belki hamileyizdir senin bat ne zaman?
kızlar günaydın,3 gün geçen bat sonunda kırmızılarla
karsılastırdı beniiyiki test yaptırmamısım..umudumuz
nisan ayına artık insallahh..cok üzgünümm..ilk defa
günümden gecmişti..umut vardı içimde
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrr,hepimiz için hayırlı bir gün olur inşallah
kızlar günaydın,3 gün geçen bat sonunda kırmızılarla
karsılastırdı beniiyiki test yaptırmamısım..umudumuz
nisan ayına artık insallahh..cok üzgünümm..ilk defa
günümden gecmişti..umut vardı içimde
günaydın ışılcım...nasıl gidiyor hamişlikvarmı bulantın ağrın falan...çok şükür benim baya azaldı... bulantı arada oluyor artık..kasık ağrım bel ağrımda hafifledi
üzülme canım...kendiliğinden bir türlü adet olamayanlar varhem bu ay gecikmesi iyiye işaret..rahim kendini gebeliğe hazırlıyyordur inşallah...
hayırlısı olsun canım üzme kendini,benimde 2 adet dönemi öncesinde 3 günlük gecikme olmuştu bak şimdi hamileyim.forumda da okudum rahim kendini hazırlıyormuş.sakın stres yapma,Allahım en hayırlı zamanda gönderir bebeğini inşallah
canım bulantım yok ama kasık ağrılarım devam ediyo,ben hala inanamıyorum hamile olduğuma,hafta sonu keseyi görmeye gitcez inşallah bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?