MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Sat : 30 ocak bat: 2 mart ama hala adet olmadım ve ayın 2sinde kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı hala b eklemekteyim:d

evet canım hamileysen kesinlikle dr a danışmalısın kullanırken.belkide hamilesindir şu anda bilemezsin ki. kullanmadan dr a danışın ...

Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart

Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Lettuce35

ESRAA86 HAMİLEEEEEEEE

Son düzenleme:
AYIN BİRİYDİ CNM BAT. GERÇİ HALA HASTALANMADIM EN SON 30 OCAKTA HASTALANDIM.ŞUAN GÖĞÜSLERİM ÇATLICAK GİBİ ACIYO:sAYIN 6SI OLDU HALA BENDE KIRMIZI KART GÖRMEDİM

geç döllenme olabilirmi acaba. adet söktürücü falan sakın deneme canım.belli olmaz rabbimin işi...

polypolycim cuma günü kan testinden sonra içmem için progestan verdi adet döktürücü olarak bende içmedim bakalım ya merak ediyorum şimdi hamilemiyim yoksa hastalanıcam mı diye çok kafam karışık canım çok sıkılıyo bu kaos durumuna gerçektende

nasıl böyle çabuk verdiki canım doktor progestan
hadi hamileysen bence içme...progestan adeti en az 15 gün geçince verilir benim bildiğim....:26:ı

nasıl böyle çabuk verdiki canım doktor progestan
hadi hamileysen bence içme...progestan adeti en az 15 gün geçince verilir benim bildiğim....:26:ı

ben dün ovulasyon testi aldım. adı certain ovulasyon testi. içinde 2 adet var ve 9.50 TL

kanda 0.0 çıkınca direk progestan verdi bana.birde ben çok şiddetli sancı çektim böyle hayatımda hiç yaşamadığım bir sancı sonra doktora gittim ultrasonda baktı bir şey yok dedi kist patlatıyor olabilirsin falan dedi sonra progestan verdi bir kaç gün iç cuma günü gel dedi kan testi için ben düzenli olarak içtim sonra cuma günü içtim sonuç negatif çıkınca bende bıraktım hapı. o bana pazartesi günü bırak sonra hastalanırsın büyük ihtimalle demişti ve ben hala hastalanmadım ve göğüslerim çok acıyo ve bu ağrı adet ağrısımı yoksa hamilelik belirtisi olan ağrı mı karar veremedim bir şey anlamadım açıkcası

amin canım aminn. benimki şimdiden her şeyi yapmaya başladı. o da internetten araştıyor okuyor :))) yumurtlama dönemini hesaplamayı benden iyi biliyor valla.

peki tatlım senin sonucun 0.0 çıkmıştı hala hamile olabilme ihtimalin var mı merak ettim.. geçen ay benim de öyle oldu adetim tam 15 gün gecikti test yaptırdım 0 çıktı dr.a gittim herhangi bir sorun yokmuş arada olabilirmiş adet söktürücüyle oldum

ben dün ovulasyon testi aldım. adı certain ovulasyon testi. içinde 2 adet var ve 9.50 TL

Teste ne zman başlayacaksın benim ovülasyon tablom böyle

6 mart düşük
7 mart orta yüksek
8 mart orta yüksek
9 mart orta yüksek
10 mart en yüksek
11 mart orta yüksek

teste ne zman başlayayım sence

korunmuyoruz yaklaşık bir aydan beri bebek istiyoruz.adetim düzenli olarak gelirken birden bire şaştı yani bu ay böyle anlamadım ben

hiç kullanılmamalı diye biliorum ben

gerçekten miii yaa bırakmamıda doktorum onaylamıyo depresyon tedavisi en az 6 aydır diyoo
ama bebek gelirse yanlızlığımdan kurtulurum ozamanda depresyon filan kalmaz dimi

(en eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim ve eşim evlendikten sonra iş değişikliği yaptı sabah 6 da çıkıyo evden akşam 12:30 da geliyo evlendikten 2 hafta sonra başladı bu olay eşimi seviyorum oda beni seviyor ama onun yokluğu hiç tanımadığım bi şehir yalnızlık haliylen depresyon kaçınılmaz oldu ama bebek olursa belki kendimi yalnız hissetmem)

Teste ne zman başlayacaksın benim ovülasyon tablom böyle

6 mart düşük
7 mart orta yüksek
8 mart orta yüksek
9 mart orta yüksek
10 mart en yüksek
11 mart orta yüksek

teste ne zman başlayayım sence

şeyyy kem kümmmmmm bende bilmiyorum açıkçası. ben ilk defa dün aldım ve 1 saat önce ilk defa test yaptım. C de ki kırmızı daha koyu T de ki ise daha açık kırmızı çıktı. sonuç negatif.

yani yumurtlama günümde değilim demek. ama bu sabah hafif hafif akıntımda başladı. anlamadım ben bu testi.

korunmuyoruz yaklaşık bir aydan beri bebek istiyoruz.adetim düzenli olarak gelirken birden bire şaştı yani bu ay böyle anlamadım ben

canım kan testi 0 çıkınca pek hamilelik ihtimali kalmıyor diye biliyorum ben o yüzden öyle dedim tabi Allah bilir ben senin yerinde olsam tekrar test yapardım kan veya idrar şu an çıkması lazım zaten varsa hamilelik belirtilerin zaten hormonların yükselmesiyle başlıyor 0'sa o belirtiler regl belirtisidir canım sen tekrar test yap

hmm bence de bebek olunca her şey düzelir ama kullandığın ilaç öyle hemen şak diye kesilemeyecek bir ilaçsa yavaş yavaş bırakman lazım. ama hamilelikte kesinlikle kullanılmamalı bir ark.tan biliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…