MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kiz negatiften korkuyoooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

diyom eger pozitifse o zaman adeti gecsin bir kac gün ögrenirim

Kizlar ben ise gidiyom

ama suan o kahve rengi akinti gelmiyo kesildi bi kac saat tir...

ayyyyyyyyyyy

ya yarin gelmeli yaaaa bu adetmidir nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kizlar ben ise gidiyom

ama suan o kahve rengi akinti gelmiyo kesildi bi kac saat tir...

ayyyyyyyyyyy

ya yarin gelmeli yaaaa bu adetmidir nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

görüşürüz canım kendine iyi bak
hayırlısı,inşallah artık kahve akıntın gelmez...
ki adetse durmazdı heralde :S

karnım,kasıklarım ağrıyor sanki adet olucam az sonra

pfffff bugün harbiden dökülüyorum. oğlum da oyun oynamak istiyor benimle oynamayınca da kızıyor pooofff

aynennnnnnnnnnn ya çok sıkıcııııııııııııııııııııı sabır rabbim sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

selaaaaaaaaaaam canlar nasılsınız valla ben ıyuı degılım bu cocuk yapma ısı benim moralimi altüst etti stresten devamlı yemek yemek istiyorum valla sıkıntıdan kabarıyodum doktora gittim kasıntı ilacı kullanıyorum yeemek yemeden duramıyorum dan gibi olcam yaaaaaaaaaaaa moralim sanki bügün daha bi bozuk hadi hamiş olan yokmu moralimiz düzelsin

alpella canım senin hamişlik nasıl gidiyo kız allah nazarlardan sakasın senide bebişinideeeeeeeeeeeeee

slm canim valla bende hic iyi deilim seninle ayni moddayim ................. gecmis olsun sana da cnm

merhaba kızlarrr
ben reglinin 23.günümdeyim.yumurtam geçen hafta çatladı gecikti biras en son 32 mmdi.çatlamış....şuanda 2 gündür göğüslerim sancılanıyor....şişmemiş ama aşırı sancı çekiyorumm neden acaba:44:....duphaston werdi dr.onu içiyorum.25.güne kadar.acaba bu ilacı kullanan warmı aranızda.....

inşallahhh hepimiz bu ay hamiş kalırız hayırlısıyla.....

Son düzenleme:

canım bu çatlama iğnesini doktor neye göre yapıyor bir sene olmayınca mı yapıyor yoksa farketmiyor mu benimde bu ay 6.ayım olacak umudum nisana kaldı biraz bilgi verir misin

geçmiş olsun canım kurtulmuşun sevindim diş agrısı kötüdür..
Ay bu ay olmamissa eger o zaman daha diger ayda bu stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kıızzz sen biraz sakin ol lütfen yaaa gelicek bebişin inşallah Rabbimin bir bildigi vardır elbette belki olsa hakkında hayırlı olmayacak belki hayırlı zamanı bekliyordur.. biz bilemeyiz ama RABBİM en hayırlısını bilir hakkımızda rabbimize güvennnnnn lütfeeenn sabrett inşallah bu ay hamilesindir ve şunu unutma sabrının bittigi yerde rabbim güzel kapı acar mutlu edermiş sınavdayız canım benimm inşallah en kısa zamanda gönlünü güldürür rabbimmmm amiiinnnn
pffff sanki hamileyim gibi hissediyordm ama artık öyle hissetmiyorum :S
dişle birlikte hissiyat da gitti. kafayı yedirtçek bana bu 2.bebe
tubişim ilk aydan kafayı yerseeeennn ohooo balkondan atlayayım sakin arkadaşlar lütfenn moral bozarak bebecikleri kaçırcaz ayool
AMİİNN İNŞALLAH canım hayırlısıyla yeni bebişin olunca sorun yaşamazsın inşallah.. bu arada dün geceden beri midem yanıyo fena fena hadi hayırlısı bu ay umutluyummmm
ilk defa duydum canım bunları ayy bizim ki tuttuysa hangi gün tuttu aceeepppp hayırlı evlat olur inşallah bebişkom AMİİN
ben de incir kürü yaptım bu ay ama 10 güncük dayanabildim daha içemedim fayda etmiştir acabaaa hamişmiyimdir acabaaaa lütfen bu hafta cabuk geçsiiiinnn
ben de bu ay 10 gün fln incir kürü yapmıştım tam yumurtlama zamanlarımda
alpellaaaaaa canımcım yaa inciir kürü yaptıgın ay mı hamiş kaldın ??? ben de 10 gün yapabildim de bu ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…