helaaaaaaaaaaallllbeste süper
kız bir test 3-4 tl bişey. yoksa sen çişine mi kıyamıyosun?3 damlacık damlatcan kız bişi olmaz.
nekadar seviosun beklemeyiiii...
madem beklicen kafan rahat bekle.
amaaan zaten bebiş var gelmicek dersin veya amaaaan negatif ha geldi ha gelicek dersinn.
biz çatlioz burda :18:
kiz negatiften korkuyoooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
diyom eger pozitifse o zaman adeti gecsin bir kac gün ögrenirim
Kizlar ben ise gidiyom
ama suan o kahve rengi akinti gelmiyo kesildi bi kac saat tir...
ayyyyyyyyyyy
ya yarin gelmeli yaaaa bu adetmidir nedirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy inşallah bu ay test yapabilmek nasip olur ve yaparız batdaşım :) bugun akşam saat 19 civarları sag kasıgımda batma başladı bi iki saat hafif devam etti sonra şiddetli tek batma oldu tekrar hafifledi su an hafif hafif devam ediyor anlamadım ama umutlanmak da istemiyorum hadi hayırlısı inşallah bu ay regl olmamm
huzurcum nasilsin ne alemdesin batdasim bende de batmalar devam ediyor ara ara :) ayy ins dedigin gibi test yapabilmek nasp olur ama bu gunler gecmek bilmiyor sanki
selaaaaaaaaaaam canlar nasılsınız valla ben ıyuı degılım bu cocuk yapma ısı benim moralimi altüst etti stresten devamlı yemek yemek istiyorum valla sıkıntıdan kabarıyodum doktora gittim kasıntı ilacı kullanıyorum yeemek yemeden duramıyorum dan gibi olcam yaaaaaaaaaaaa moralim sanki bügün daha bi bozuk hadi hamiş olan yokmu moralimiz düzelsin
alpella canım senin hamişlik nasıl gidiyo kız allah nazarlardan sakasın senide bebişinideeeeeeeeeeeeee
slm canim valla bende hic iyi deilim seninle ayni moddayim................. gecmis olsun sana da cnm
merhaba kızlarrr
ben reglinin 23.günümdeyim.yumurtam geçen hafta çatladı gecikti biras en son 32 mmdi.çatlamış....şuanda 2 gündür göğüslerim sancılanıyor....şişmemiş ama aşırı sancı çekiyorumm neden acaba:44:....duphaston werdi dr.onu içiyorum.25.güne kadar.acaba bu ilacı kullanan warmı aranızda.....
inşallahhh hepimiz bu ay hamiş kalırız hayırlısıyla.....
geçmiş olsun canım kurtulmuşun sevindim diş agrısı kötüdür..saolasın canım...
bir dişim sürekli agrıyordu.
doktor çekilmesi lazım demiştibende erteliyordum bir süredir.
ama gece bir tuttu ölücem sandım. dr aradım hamile olabilirim dedim. bişey olmaz gel dedi.
gittim çektirdim. ama zor çıktı.köklüydü
kanama halen durmuş sayılmaz. çene kemiğim agrıyor.ama dünki diş agrısının yanında hiçbişey bu
rabbim kimseye yaşatmasın ya çok zor
kıızzz sen biraz sakin ol lütfen yaaa gelicek bebişin inşallah Rabbimin bir bildigi vardır elbette belki olsa hakkında hayırlı olmayacak belki hayırlı zamanı bekliyordur.. biz bilemeyiz ama RABBİM en hayırlısını bilir hakkımızda rabbimize güvennnnnn lütfeeenn sabrett inşallah bu ay hamilesindir ve şunu unutma sabrının bittigi yerde rabbim güzel kapı acar mutlu edermiş sınavdayız canım benimm inşallah en kısa zamanda gönlünü güldürür rabbimmmm amiiinnnnAy bu ay olmamissa eger o zaman daha diger ayda bu stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tubişim ilk aydan kafayı yerseeeennn ohooo balkondan atlayayımpffff sanki hamileyim gibi hissediyordm ama artık öyle hissetmiyorum :S
dişle birlikte hissiyat da gitti. kafayı yedirtçek bana bu 2.bebe
AMİİNN İNŞALLAH canım hayırlısıyla yeni bebişin olunca sorun yaşamazsın inşallah.. bu arada dün geceden beri midem yanıyo fena fena hadi hayırlısı bu ay umutluyummmmcanım çok testler yaptırdık ama bişey çıkmadı.
ilk hamileliğimde dr a gittim. 1,5 aylıktı
usg de göremediğinisöyledi ve vajinal baktı öyle gördü bebişi.ama canım acıdı...
eve geldim kanamam başladı. dr a gittim geri. dio ki, benim usg aleti bozukmuş ondan görememişim. neyse düşücek artık yapıcak bişi yok.
okadar sokmuş ki, başka dr a gittik kese zedelenmiş dedi:S
ondan sonra her hamileliğimde adetim geçmeden düşük yaptım. oğlumda 3ay hiç kalkmamaya yattım ve progestan kullandım sürekli.
inşallah birdahaki hamileliğimde aynı sorunları yaşamam.
inşallah isteyen herkeze kolay hamilelikler yaşatır rabbim...
ilk defa duydum canım bunları ayy bizim ki tuttuysa hangi gün tuttu aceeepppp hayırlı evlat olur inşallah bebişkom AMİİNrabbim gönlüne göre versin canımcım...
inşallah seninledir meleğin...
bizim pazartesi,perşembe ve cuma olma nedenişu, eşim dinine çok baglı maşallah... belligünlerde girilen ilişkilerden doğan çocukların huy ve görünümlerinin (sert mizaçlı veya güler yüzlü) o güne göre değiştiğini anlatan birşeyler okumuştuk. kenanda bilmiyorduk onu. ama bunda denemek istedik.
mesela pazar günügirilen ilişkiden doğan çocuk sert mizaçlı ve asi olurmuş. tabi rabbim daha iyi bilir ama dini büyüklerimizin tecrubeleriyle sabitmiş.
denemekten zarar gelmez :)
ben de incir kürü yaptım bu ay ama 10 güncük dayanabildim daha içemedim fayda etmiştir acabaaa hamişmiyimdir acabaaaa lütfen bu hafta cabuk geçsiiiinnnKıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr biras önce arkadaşlarım aradı ikiside bu ay incir kürünü uyguluyolardı veeeeeeeeeeeeeeeeee sonuçç ikisi de bu ay hamile (tabii ki önce alllaha sonra kürlere emanet ederek )yaklaşık 1 yıldır bebek için ugraşıyolardı bu ay ilk kez incir kürü yaptılarrrrrrrrrrr allahım o mutlulugu bizlerde en kısa zamanda yaşatttttttttsınnnn aminnnnn.........
Bende bu nisan ayında incir kürünü yapacagım kısmetseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee deneyelimmm kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)Içinnnnnnnnn durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkk
alpellaaaaaa canımcım yaa inciir kürü yaptıgın ay mı hamiş kaldın ??? ben de 10 gün yapabildim de bu ayyben de bu ay 10 gün fln incir kürü yapmıştım tam yumurtlama zamanlarımda
ayy inşallah bu ay test yapabilmek nasip olur ve yaparız batdaşım :) bugun akşam saat 19 civarları sag kasıgımda batma başladı bi iki saat hafif devam etti sonra şiddetli tek batma oldu tekrar hafifledi su an hafif hafif devam ediyor anlamadım ama umutlanmak da istemiyorum hadi hayırlısı inşallah bu ay regl olmamm
huzurcum nasilsin ne alemdesin batdasim bende de batmalar devam ediyor ara ara :) ayy ins dedigin gibi test yapabilmek nasp olur ama bu gunler gecmek bilmiyor sanki
aynen canım yaa günler geçmiyooo midem yanıyo dün geceden berii arada da kasık batması cok hafiftenn bilemiyorum yanii
sen de ne var ne yok belirti bişey var mı?
geçmiş olsun canım kurtulmuşun sevindim diş agrısı kötüdür..
kıızzz sen biraz sakin ol lütfen yaaa gelicek bebişin inşallah Rabbimin bir bildigi vardır elbette belki olsa hakkında hayırlı olmayacak belki hayırlı zamanı bekliyordur.. biz bilemeyiz ama RABBİM en hayırlısını bilir hakkımızda rabbimize güvennnnnn lütfeeenn sabrett inşallah bu ay hamilesindir ve şunu unutma sabrının bittigi yerde rabbim güzel kapı acar mutlu edermiş sınavdayız canım benimm inşallah en kısa zamanda gönlünü güldürür rabbimmmm amiiinnnn
tubişim ilk aydan kafayı yerseeeennn ohooo balkondan atlayayımsakin arkadaşlar lütfenn moral bozarak bebecikleri kaçırcaz ayool
AMİİNN İNŞALLAH canım hayırlısıyla yeni bebişin olunca sorun yaşamazsın inşallah.. bu arada dün geceden beri midem yanıyo fena fena hadi hayırlısı bu ay umutluyummmm
ilk defa duydum canım bunları ayy bizim ki tuttuysa hangi gün tuttu aceeepppp hayırlı evlat olur inşallah bebişkom AMİİN
ben de incir kürü yaptım bu ay ama 10 güncük dayanabildim daha içemedim fayda etmiştir acabaaa hamişmiyimdir acabaaaa lütfen bu hafta cabuk geçsiiiinnn
alpellaaaaaa canımcım yaa inciir kürü yaptıgın ay mı hamiş kaldın ??? ben de 10 gün yapabildim de bu ayy
aynen canım yaa günler geçmiyooo midem yanıyo dün geceden berii arada da kasık batması cok hafiftenn bilemiyorum yanii
sen de ne var ne yok belirti bişey var mı?
aynen ya dun gece uyuyamadim midemin yuzunden batmalar devam belimde agriyor ama bunlar pskolojk olabilir adet belirtiside bilmyrm canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?