MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım bu çatlama iğnesini doktor neye göre yapıyor bir sene olmayınca mı yapıyor yoksa farketmiyor mu benimde bu ay 6.ayım olacak umudum nisana kaldı biraz bilgi verir misin

anım çatlama iğnesi vurulmadım ben kendiliğinden çatlıyo allaha şükür....
iğne olarak pek bi bilgim yok ama sanırım süresi farketmez ..dr.iğneyi yumurtan olgunlaştıktan sonra eğer çatlamıyorsa yani çatlama sorunun warsa o zaman yapıyo....sen yumurta takibi yaptırıyormusun ????benim 1.5yıl oldu geçiyo bile

yok canım yumurtlama takibi yaptırmıyorum ben iki kere alttan muayene aoldum ayrı ayrı doktora iki doktor yumurtalarımın gayet iyi çalıştığını söyleedi bu takibi doktor mu öneriyor sen mi istiyorsun

yok canım yumurtlama takibi yaptırmıyorum ben iki kere alttan muayene aoldum ayrı ayrı doktora iki doktor yumurtalarımın gayet iyi çalıştığını söyleedi bu takibi doktor mu öneriyor sen mi istiyorsun

merhaba arkadaşlar
öncelikle tüm hmiş bayanlara allah sağlıklı sıhatli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.ne olur bizle için yani bebk isteynler içinde dua edin olurmu.çünkü kesin bildiğim bişey var hamişlerin duasını allah kabul ediyor.ben bundan 4 ay önce hamile olduğumu öğrendim okadar mutlu oldumki dünyanın en mutlu insanı sanki bendim.benimde 2 arkadaşım vardı biri 4 yıldır bebği olmuyor biride 3 yıldır hergece kendi bebğim için dua ederken onlara ettim inanır mısnız bilmem ama 2 side hamile kaldı o ay benle :))inanamdık olamz böle bişey dedik.benim hamileliğim başlangıçtanberi düşük tehlikesiyle başladı ama umut işte umut ediyosun ne yapıcan .ben bankacıyım işim de cok stresli ve yorucu kanamalarım arttmaya başladı 2.ay ve izinde alamadım.vermediler çünkü kanamayı nazlanıyorum zannediyolarlardı.derken 15 hafta kanamam bayağı arttı ağrılar hastaneye yattım.progestan hapıd iğnesi ne varsa kullanıyordum ama ağrım çoktu.bir gece birden ağrım kesildi kanamamda okdar sevindimki eşime sarılıp güldük.yaşasın diordum düşük tehlikesi bitti.derken tuvalete gittim hastanede odada sanki içimde birşey açıldı allatan bişey düşüceğini hissedip alta elimi koyar koymaz avucuma bebebğim düştü.gözüme inanamadım küçük minicik bir bebek yani bebğim elimdeydi.oanı hiç unutamıyorum okdar çok ağladımki hatta hemşire bile ağladı benimle.cinsiyetinide ogün öğrendim düşün oğlanmış.benim canım oğlummuş.sonra doktoru çağırdılar içerde eş falan kalır diye doktor geldi ve umutlarla hayaller kurduğum doğum yapacağım doğumhaneye ürtaj için bir sedye ile bomboş ve yıkılmış olarak gittim..
umarım allah bana bir daha bebk veriri ve tüm isteyen annelere kızlar okadar güzel bir duygu ki kaybedince dahada iyi anlıyorsunuz.
allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hamişler biizm için dua edin olur mu:)))sevgilerle

çok şükür kurtuldum diş ağrısından. fenalardaydım dün...
bugün de kasıkagrısı ve bel agrısından muzdariptim.
eşim çok ısrar ediyor yarın kan testi yaptır,varsa düşük de olsa çıkar, progestana başlarsın hemen diyor.
düşük tehlikem oluyor ya ondan korkuyor.
kasık agrım da olunca...
sizce varsa çıkarmı bukadar erken?
7 nisan bat

canım ya o kadar kötü oldum ki yazını okuyunca...allahtan sabır gelir böyle anlarda o küçüücük meleğin sana cennette yer açacak ..
allahım tez zamanda sana tekrar meleğini gönderir inşallah...burdaki tüm arkadaşlara tüm bebek isteyenlere inşallah bu güzel duyguyu tattırsın..başka diyecek bir söz bulamıyorum..

şimdilik güzel gidiyor canım sağol amin Allah herkese nasip etsin

Son düzenleme:
kizlar benim bat a 6 gün kaldi cuma günü doktora gidip kan vermeyi düsünüyorum cünkü esimin dogum günü, kocam kendini cok kaptirdi eger olmazsa cok üzülecek korkuyorum :S. bende bel agrii migde yanmasi bulanti kasik agrisi ve gaz sorunu var ama yinede bilemiyorum.

gecmis olsun canim. cok aci hakkaten cok zor. Allah sabir versin. bende son bebegimi 7 haftalikken kaybettim kalbi guclu olmasada atiyordu sonrada durdu. igneler ilaclar fayda etmedi. ondan 6 ay oncede bir kaybim daha oldu. oda bir yurek yarasi. off
iyiki bir kizim var 3 yasinda Allah onu uzuun omur nasip etsin. simdide tekrar hamilelik suphem var henuz belli olmadi.
testler negatif adetimde gelmedi bekliyorum. ama korkuyla hamile olsamda inanki sevinemiyorum cunku kaybetme korkusu cok fazla.
tekrar o kurtaj masasina yatmak istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun.

cok duygusalim 2-3 gundur birde uykum geliyo ins bebektendir.
adetim hala gelmedi ins 9 ay gelmez.

bat a 6 gun varsa kanda bile cikmayabilir. ustelik ben diger bebegimde adete 2-3 gun kala yumurtlamisim ve de oda tutmus
adetim gectikten 10 gun sonra idrar testinde silik cizgi belirmeye basladi.
o yuzden negati olursada umitsizlige kapilma vede calismalara ara verme.

oyle canim kismeti olsa dogardi bir sekilde.
bliyormusun yazini gozlerim parlayarak okudum cunku bendede sivilce cikardi ve simdi sivilcem yok ollley yoksa hamilemiyim :))
sivilce olayini hic farketmemistim. birde mide yanmasida belirti saylirmi acaba feci yanma yapiyor.

canım bana da anlatır mısın çünkü düzensiz benimki hamile değilim ama adet de olamıyorum
senin once sogan kuru yapman laizm snairim canim. o adeti duzenliyormus. gerci ise yaramadigida oluyormus ama denemekten birsey olmaz. oglen ve aksam yemeginden once bir butun sogani kabuklarini soydukan sonra 4 e bolerek kaynayan 2 su bardagi suyun (hazir su olucak) icine atiyorsun 5 dk kaynetip kapatiyorsun altini sonra iliklasinca suzup iciyorsun.
bunu adet bittikten 7 gun sonraydi galiba baslicaksin 15 gun devam ediceksin her defasindada taze hazirliyacaksin.
tabi nette daha ayrintili anlatmis olabilir ben bir ara yaptim gunde bir kere 4-5 gun yapmistim. kasiklarim agrimaya basladi
biraktim ama adet dongum 24 gunde 1 oldu onceden 28 di.
evet allahın izniyle hamişim cnm :))))napim biraz baş dönmeleri başladı ama iyiyim çok şükür
hayirli olsun canim sen kandan mi baktirdin? sat kac senin benim 1 mart ve testte sadece hayalet bir cizgi var oda belki goz yanilmasi

Kızlar günaydın. Hikayemi kısaca anlatayım. 20 martta lekelenme olmuştum ve geçtiğimiz cuma günü kan testi vermiştim gebelik için değer 0,1 çıkmış telefondan öğrendiğim kadarıyla yani gebe değilsin demişlerdi ve çok üzülmüştüm. pazartesi 1:30tan sonrada duyurmuştum malesef gebe değilim diye. teselli veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Dün doktor randevum vardı. muayene oldum ve kocaman bir kist vardı vajinal muayenede hemen ben bile gördüm tabi moral alt üst oldu. 4 cm kadar bi kist. bi o eksikti dedim. doktorum dediki çok kalın kistin altında gebelik oluşmuşta olabilir inşAllah dedim ama umut sıfır. tahlil yaptınmı dedi kan tahlili yaptırdığımı söylemedim,kendim yaptım ama negatif çıktı dedim. o zaman bi kan tahlili yapalım dedi. umutsuz bir bekleyiş yalnız başıma hastanelerdeki hamile kadınları tatlı tatlı bebekleri gördükçe içim kan ağlıyo tabi. gittim yakındaki bi markete bi poşet ıvır zıvır aldım çikolata cips deprosyonda hissediyorum kendimi okadar yani.

sonra laboratuvara gittim sonuç çıkmış doktorunuzun bilgisayarına gönderildi dedi. çıktım yukarı girdim odasına ve baktı sonuca dediki gebelik var sende. Allahım bu ne güzel bi haber ben kıpkırmızı oldum şoktayım tabi gülsemmi ağlasammı. doktorum şeker şeker yüzüme bakıp gülüyo. çok yeni dedi değerim 56 çıkmış çok dikkat et filan diye anlattı yapmam gerekenleri. Ey güzel Allahım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

Çok mutlu oldum tabi okadar güzel bi duyguki hemen aklıma siz geldiniz allahım dedim onlara yaşat bu güzel duyguyu. İşte böyle arkadaşlar o kadar sorunumuz varken ben hamileyim.Rabbim ol dedi mi oluyo. Çok şükür..

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrr halayaaaaaaaaaaaaaaa çok şükürrrrrrrrrrr canım 646464:

Fatmmmmaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim canım inş.saglıkla kucagınaaaaaaaaaaa alırsınnnnnnnnnnn,

bizlere de çok dua et canımm allahım herkesi tez zamnda sevidirsin rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın fıstıklaaarrrr
nasılsınız???

bol hamişli birgün diliyorumm

fatmaaa cım tebrik ederim. Rabbim isteyince oluyorişte.her türlü zorluga ragmen...
sagsalim kucagına da alırsın inşallah....

yeşim83 canım ben en çok adet belirtilerimi yaşamadıgımdan anlamıştım hamileliğimi...
ama miğde yanmasını yaşamadım hiç. düşün 9 aylık hamileyken bile miğdem yanmamıştı.
herkezde farklı olabiliyor ya...
mesela ben dün geceden beri sürekli kasık ağrısı çekiyorm... üşütmüş de olabilirim tabiiki...
hayırlısı allah'tan. beklemekten başka yapıcak bişey yok.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. etmez miyim hiç dünden beri ediyorum sürekli hem kendime hem size. Eşimede diyorum inşAllah bizim topikteki kızlarda en kısa zamanda yaşarlar bu duyguyu diye oda gülüyo diyoki ne garip hiç tanımadığın insanlar için sürekli dua ediyosun. Dedim ki olur mu onlar benim derttaşlarım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…