kızlar selamlar nasıl gidiyo hemşerim sevvalcım nasılsın :))
canım bu çatlama iğnesini doktor neye göre yapıyor bir sene olmayınca mı yapıyor yoksa farketmiyor mu benimde bu ay 6.ayım olacak umudum nisana kaldı biraz bilgi verir misin
ii diyelim ii olalım canım sen nasılsın hamişsin artık kesın demi sen napıosun
anım çatlama iğnesi vurulmadım ben kendiliğinden çatlıyo allaha şükür....
iğne olarak pek bi bilgim yok ama sanırım süresi farketmez ..dr.iğneyi yumurtan olgunlaştıktan sonra eğer çatlamıyorsa yani çatlama sorunun warsa o zaman yapıyo....sen yumurta takibi yaptırıyormusun ????benim 1.5yıl oldu geçiyo bile
yok canım yumurtlama takibi yaptırmıyorum ben iki kere alttan muayene aoldum ayrı ayrı doktora iki doktor yumurtalarımın gayet iyi çalıştığını söyleedi bu takibi doktor mu öneriyor sen mi istiyorsun
geçmiş olsun canım kurtulmuşun sevindim diş agrısı kötüdür..
tubişim ilk aydan kafayı yerseeeennn ohooo balkondan atlayayımsakin arkadaşlar lütfenn moral bozarak bebecikleri kaçırcaz ayool
AMİİNN İNŞALLAH canım hayırlısıyla yeni bebişin olunca sorun yaşamazsın inşallah.. bu arada dün geceden beri midem yanıyo fena fena hadi hayırlısı bu ay umutluyummmm
ilk defa duydum canım bunları ayy bizim ki tuttuysa hangi gün tuttu aceeepppp hayırlı evlat olur inşallah bebişkom AMİİN
aynen canım yaa günler geçmiyooo midem yanıyo dün geceden berii arada da kasık batması cok hafiftenn bilemiyorum yanii
sen de ne var ne yok belirti bişey var mı?
merhaba arkadaşlar
öncelikle tüm hmiş bayanlara allah sağlıklı sıhatli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.ne olur bizle için yani bebk isteynler içinde dua edin olurmu.çünkü kesin bildiğim bişey var hamişlerin duasını allah kabul ediyor.ben bundan 4 ay önce hamile olduğumu öğrendim okadar mutlu oldumki dünyanın en mutlu insanı sanki bendim.benimde 2 arkadaşım vardı biri 4 yıldır bebği olmuyor biride 3 yıldır hergece kendi bebğim için dua ederken onlara ettim inanır mısnız bilmem ama 2 side hamile kaldı o ay benle :))inanamdık olamz böle bişey dedik.benim hamileliğim başlangıçtanberi düşük tehlikesiyle başladı ama umut işte umut ediyosun ne yapıcan .ben bankacıyım işim de cok stresli ve yorucu kanamalarım arttmaya başladı 2.ay ve izinde alamadım.vermediler çünkü kanamayı nazlanıyorum zannediyolarlardı.derken 15 hafta kanamam bayağı arttı ağrılar hastaneye yattım.progestan hapıd iğnesi ne varsa kullanıyordum ama ağrım çoktu.bir gece birden ağrım kesildi kanamamda okdar sevindimki eşime sarılıp güldük.yaşasın diordum düşük tehlikesi bitti.derken tuvalete gittim hastanede odada sanki içimde birşey açıldı allatan bişey düşüceğini hissedip alta elimi koyar koymaz avucuma bebebğim düştü.gözüme inanamadım küçük minicik bir bebek yani bebğim elimdeydi.oanı hiç unutamıyorum okdar çok ağladımki hatta hemşire bile ağladı benimle.cinsiyetinide ogün öğrendim düşün oğlanmış.benim canım oğlummuş.sonra doktoru çağırdılar içerde eş falan kalır diye doktor geldi ve umutlarla hayaller kurduğum doğum yapacağım doğumhaneye ürtaj için bir sedye ile bomboş ve yıkılmış olarak gittim..
umarım allah bana bir daha bebk veriri ve tüm isteyen annelere kızlar okadar güzel bir duygu ki kaybedince dahada iyi anlıyorsunuz.
allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hamişler biizm için dua edin olur mu:)))sevgilerle
selaaaaaaaaaaam canlar nasılsınız valla ben ıyuı degılım bu cocuk yapma ısı benim moralimi altüst etti stresten devamlı yemek yemek istiyorum valla sıkıntıdan kabarıyodum doktora gittim kasıntı ilacı kullanıyorum yeemek yemeden duramıyorum dan gibi olcam yaaaaaaaaaaaa moralim sanki bügün daha bi bozuk hadi hamiş olan yokmu moralimiz düzelsin
alpella canım senin hamişlik nasıl gidiyo kız allah nazarlardan sakasın senide bebişinideeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canım kurtulmuşun sevindim diş agrısı kötüdür..
kıızzz sen biraz sakin ol lütfen yaaa gelicek bebişin inşallah Rabbimin bir bildigi vardır elbette belki olsa hakkında hayırlı olmayacak belki hayırlı zamanı bekliyordur.. biz bilemeyiz ama RABBİM en hayırlısını bilir hakkımızda rabbimize güvennnnnn lütfeeenn sabrett inşallah bu ay hamilesindir ve şunu unutma sabrının bittigi yerde rabbim güzel kapı acar mutlu edermiş sınavdayız canım benimm inşallah en kısa zamanda gönlünü güldürür rabbimmmm amiiinnnn
tubişim ilk aydan kafayı yerseeeennn ohooo balkondan atlayayımsakin arkadaşlar lütfenn moral bozarak bebecikleri kaçırcaz ayool
AMİİNN İNŞALLAH canım hayırlısıyla yeni bebişin olunca sorun yaşamazsın inşallah.. bu arada dün geceden beri midem yanıyo fena fena hadi hayırlısı bu ay umutluyummmm
ilk defa duydum canım bunları ayy bizim ki tuttuysa hangi gün tuttu aceeepppp hayırlı evlat olur inşallah bebişkom AMİİN
ben de incir kürü yaptım bu ay ama 10 güncük dayanabildim daha içemedim fayda etmiştir acabaaa hamişmiyimdir acabaaaa lütfen bu hafta cabuk geçsiiiinnn
alpellaaaaaa canımcım yaa inciir kürü yaptıgın ay mı hamiş kaldın ??? ben de 10 gün yapabildim de bu ayy
aynen canım yaa günler geçmiyooo midem yanıyo dün geceden berii arada da kasık batması cok hafiftenn bilemiyorum yanii
sen de ne var ne yok belirti bişey var mı?
tatlım evet geçen ay adetim çok şaşmıştı ben de incir kürü yapıyım dedim bu ay. 9-10 gün yaptım baktım hamileymişim
merhaba arkadaşlar
öncelikle tüm hmiş bayanlara allah sağlıklı sıhatli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.ne olur bizle için yani bebk isteynler içinde dua edin olurmu.çünkü kesin bildiğim bişey var hamişlerin duasını allah kabul ediyor.ben bundan 4 ay önce hamile olduğumu öğrendim okadar mutlu oldumki dünyanın en mutlu insanı sanki bendim.benimde 2 arkadaşım vardı biri 4 yıldır bebği olmuyor biride 3 yıldır hergece kendi bebğim için dua ederken onlara ettim inanır mısnız bilmem ama 2 side hamile kaldı o ay benle :))inanamdık olamz böle bişey dedik.benim hamileliğim başlangıçtanberi düşük tehlikesiyle başladı ama umut işte umut ediyosun ne yapıcan .ben bankacıyım işim de cok stresli ve yorucu kanamalarım arttmaya başladı 2.ay ve izinde alamadım.vermediler çünkü kanamayı nazlanıyorum zannediyolarlardı.derken 15 hafta kanamam bayağı arttı ağrılar hastaneye yattım.progestan hapıd iğnesi ne varsa kullanıyordum ama ağrım çoktu.bir gece birden ağrım kesildi kanamamda okdar sevindimki eşime sarılıp güldük.yaşasın diordum düşük tehlikesi bitti.derken tuvalete gittim hastanede odada sanki içimde birşey açıldı allatan bişey düşüceğini hissedip alta elimi koyar koymaz avucuma bebebğim düştü.gözüme inanamadım küçük minicik bir bebek yani bebğim elimdeydi.oanı hiç unutamıyorum okdar çok ağladımki hatta hemşire bile ağladı benimle.cinsiyetinide ogün öğrendim düşün oğlanmış.benim canım oğlummuş.sonra doktoru çağırdılar içerde eş falan kalır diye doktor geldi ve umutlarla hayaller kurduğum doğum yapacağım doğumhaneye ürtaj için bir sedye ile bomboş ve yıkılmış olarak gittim..
umarım allah bana bir daha bebk veriri ve tüm isteyen annelere kızlar okadar güzel bir duygu ki kaybedince dahada iyi anlıyorsunuz.
allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hamişler biizm için dua edin olur mu:)))sevgilerle
canım benim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok güçlü bir insansın inşallah mükafatını alırsın
merhaba arkadaşlar
kizlar benim bat a 6 gün kaldi cuma günü doktora gidip kan vermeyi düsünüyorum cünkü esimin dogum günü, kocam kendini cok kaptirdi eger olmazsa cok üzülecek korkuyorum :S. bende bel agrii migde yanmasi bulanti kasik agrisi ve gaz sorunu var ama yinede bilemiyorum.
oyle canim kismeti olsa dogardi bir sekilde.düşük çok zor yaa...
rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
sorumlu dr mudur başka bişeymidir bilemiyorum ama Rabbime bırakıyorum takdiri...
bu dünyada kısmetleri yokmuş diyip şükrediyorum rabbime. herşeyde bir hayır var çünki.
2.bebegimiz için daha bu ay başladık çalışmaya. bakalım kaç ayda gelicek kuzu :)
rabbim çok aratmadan versin isteyen herkeze yavrularını innnşallahhhh
bliyormusun yazini gozlerim parlayarak okudum cunku bendede sivilce cikardi ve simdi sivilcem yok ollley yoksa hamilemiyim :))onie kız??
benim dün ekşın günümdü ama dişçektirince kendi derdime düştüm
biz sadece pazartesi perşembe ve cuma edeeyok. hayırlısı bakalım...
bel ağrısı (adet den de olabilir belki)
agızda tatsızlık
sürekli açlık hissi
rahatsız edici hafif birbulantı.
kasık agrısı
ama bunlar bugün sanki yok. çünki hala dişim kanıyor. yutmaktan da miğdem bulanıyor olabilir.
açlık hissi devam ve belağrısı...
sende neler var?
haaaa birdeeee
ben hamileyken adet belirtilerinden yaşamadıklarım oldu.ondan da anlamıştım hamişoldugumu.
mesela sivilcem çıkmamıştı. bu ay da çıkmadı daha.
sinirlilik piskolojisine girmemiştim. bu ay da daha girmedim
şişkinliğim olmamıştı. şu an halen daha şişkinşlik yok
inşallahpisikolejik deildir
senin once sogan kuru yapman laizm snairim canim. o adeti duzenliyormus. gerci ise yaramadigida oluyormus ama denemekten birsey olmaz. oglen ve aksam yemeginden once bir butun sogani kabuklarini soydukan sonra 4 e bolerek kaynayan 2 su bardagi suyun (hazir su olucak) icine atiyorsun 5 dk kaynetip kapatiyorsun altini sonra iliklasinca suzup iciyorsun.canım bana da anlatır mısın çünkü düzensiz benimki hamile değilim ama adet de olamıyorum
hayirli olsun canim sen kandan mi baktirdin? sat kac senin benim 1 mart ve testte sadece hayalet bir cizgi var oda belki goz yanilmasievet allahın izniyle hamişim cnm :))))napim biraz baş dönmeleri başladı ama iyiyim çok şükür
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhKızlar günaydın. Hikayemi kısaca anlatayım. 20 martta lekelenme olmuştum ve geçtiğimiz cuma günü kan testi vermiştim gebelik için değer 0,1 çıkmış telefondan öğrendiğim kadarıyla yani gebe değilsin demişlerdi ve çok üzülmüştüm. pazartesi 1:30tan sonrada duyurmuştum malesef gebe değilim diye. teselli veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Dün doktor randevum vardı. muayene oldum ve kocaman bir kist vardı vajinal muayenede hemen ben bile gördüm tabi moral alt üst oldu. 4 cm kadar bi kist. bi o eksikti dedim. doktorum dediki çok kalın kistin altında gebelik oluşmuşta olabilir inşAllah dedim ama umut sıfır. tahlil yaptınmı dedi kan tahlili yaptırdığımı söylemedim,kendim yaptım ama negatif çıktı dedim. o zaman bi kan tahlili yapalım dedi. umutsuz bir bekleyiş yalnız başıma hastanelerdeki hamile kadınları tatlı tatlı bebekleri gördükçe içim kan ağlıyo tabi. gittim yakındaki bi markete bi poşet ıvır zıvır aldım çikolata cips deprosyonda hissediyorum kendimi okadar yani.
sonra laboratuvara gittim sonuç çıkmış doktorunuzun bilgisayarına gönderildi dedi. çıktım yukarı girdim odasına ve baktı sonuca dediki gebelik var sende. Allahım bu ne güzel bi haber ben kıpkırmızı oldum şoktayım tabi gülsemmi ağlasammı. doktorum şeker şeker yüzüme bakıp gülüyo. çok yeni dedi değerim 56 çıkmış çok dikkat et filan diye anlattı yapmam gerekenleri. Ey güzel Allahım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Çok mutlu oldum tabi okadar güzel bi duyguki hemen aklıma siz geldiniz allahım dedim onlara yaşat bu güzel duyguyu. İşte böyle arkadaşlar o kadar sorunumuz varken ben hamileyim.Rabbim ol dedi mi oluyo. Çok şükür..
kızlar günaydın. Hikayemi kısaca anlatayım. 20 martta lekelenme olmuştum ve geçtiğimiz cuma günü kan testi vermiştim gebelik için değer 0,1 çıkmış telefondan öğrendiğim kadarıyla yani gebe değilsin demişlerdi ve çok üzülmüştüm. Pazartesi 1:30tan sonrada duyurmuştum malesef gebe değilim diye. Teselli veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Dün doktor randevum vardı. Muayene oldum ve kocaman bir kist vardı vajinal muayenede hemen ben bile gördüm tabi moral alt üst oldu. 4 cm kadar bi kist. Bi o eksikti dedim. Doktorum dediki çok kalın kistin altında gebelik oluşmuşta olabilir inşallah dedim ama umut sıfır. Tahlil yaptınmı dedi kan tahlili yaptırdığımı söylemedim,kendim yaptım ama negatif çıktı dedim. O zaman bi kan tahlili yapalım dedi. Umutsuz bir bekleyiş yalnız başıma hastanelerdeki hamile kadınları tatlı tatlı bebekleri gördükçe içim kan ağlıyo tabi. Gittim yakındaki bi markete bi poşet ıvır zıvır aldım çikolata cips deprosyonda hissediyorum kendimi okadar yani.
Sonra laboratuvara gittim sonuç çıkmış doktorunuzun bilgisayarına gönderildi dedi. çıktım yukarı girdim odasına ve baktı sonuca dediki gebelik var sende. Allahım bu ne güzel bi haber ben kıpkırmızı oldum şoktayım tabi gülsemmi ağlasammı. Doktorum şeker şeker yüzüme bakıp gülüyo. çok yeni dedi değerim 56 çıkmış çok dikkat et filan diye anlattı yapmam gerekenleri. Ey güzel allahım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
çok mutlu oldum tabi okadar güzel bi duyguki hemen aklıma siz geldiniz allahım dedim onlara yaşat bu güzel duyguyu. Işte böyle arkadaşlar o kadar sorunumuz varken ben hamileyim.rabbim ol dedi mi oluyo. çok şükür..
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh
fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh hadi kızlarrrrrrrrrr halayaaaaaaaaaaaaaaa çok şükürrrrrrrrrrr canım64 64 64:
Fatmmmmaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim canım inş.saglıkla kucagınaaaaaaaaaaa alırsınnnnnnnnnnn,
bizlere de çok dua et canımm allahım herkesi tez zamnda sevidirsin rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?