MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım ben adete 6 gün kala test yapıp öğrenmiştim hamileliğimi...
kanda da48 di.
nezaman hamile kaldıgına baglı aslında...
ama kimilerinde günü geçmeden çıkmıyor. zor zamanlar yaaaa :)

Hayırlı olsun cannnııımmmm. Çok sevindim. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah. Rabbim olmayanlara bağışlasın inşallah.

fatma56 tebrikler ya gördün mü bak artık kan testi bile geç çıkabiliyor..bende de öyle olmuştu ya..çarşamba negatif cumartesi pozitifti kan testinde canım benim çooook sevindim çok şükür allah sağlıklı sıhhatlı doğurmayı nasip etsin

Amin canım çok teşekkür ederim. öyle hakkaten 12 gün sonra 14 gün sonra çıkacağına filan pek inanmamak lazım. Rabbim hepimize Sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin. hala bu cümleleri kurduğuma inanamıyorum . Rabbim herkese yaşatsın

canım senin şimdi iyi beslenmen lazım ki bebiş iyice tutunsun..değerin yükselsin...ağır işler yapma..folik asit içmeyi ihmal etme o da bebeğin tutunmasına yardımcı

canım senin şimdi iyi beslenmen lazım ki bebiş iyice tutunsun..değerin yükselsin...ağır işler yapma..folik asit içmeyi ihmal etme o da bebeğin tutunmasına yardımcı

bende işte ondan korkuyorum. sürekli belim ve kasıklarım ağırıyor ve çok fazla akıntım var. İnşAllah bişey olmaz. Doktorum çok ayakta kalma dedi ama ben çalışmak zorundayım bi süre. folik asit verdi bugün başlıyorum kullanmaya inşAllah bişey olmaz..

okurken çok heyecanlandım

geldiler

suan sinirle agliyorum bogazim dügümlü

canım üzülme vakti zamanı gelmemiş demekki. bak bana pazartesi günü hamile değilim derken, dün kocaman bi kistimin olduğu öğrenmişken nasıl moralim bozuldu ama peşine hamile olduğumu öğrendim. yaklaşık iki senedir bu haberi bekliyodum. bu ay olmazsa diğer ay olur. umutsuzluğa düşme. ben ateş ölçme yöntemini denedim bu ay pek anlamasamda sanırım işe yaradı. deneyin derim ben en azından yumurtlama gününüzü kaçırmıyosunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Fatmaaaammm tebrikler Canım benim Ne mutlu sana iyi haberi olmıssın bende beklemekteyim darisi bana inş.
ALLAH sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsinn canım arkadaşım dua et bizlerede banada....

cok kötüyüm ya

bosuna mi

bende ovulasyon testi ile denedim bu ay

peki o tuhaf belirtiler neydi

yani 1 hafta boyunca cekilmeler karinda

cok üzgünüm

doktora gidecegim ilk bulduguma

beni ciddiye almayana birdaha gitmiyecem isterse 1000 tane doktoira gideyim

offff ya icim aciyo olmayacak

Teşekkür ederim amin, Allah herkese nasip etsin.

Çok sevindim canım çok güzel bi hikaye bu. . Allah bi kapıyı kaparken diğerini açıyor, insanoğlu en umutsuz zamanında bir mucizeyle karşılaşabiliyor. Allah tamamına erdirsin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…