MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Fatmaaaammm tebrikler Canım benim Ne mutlu sana iyi haberi olmıssın bende beklemekteyim darisi bana inş.
ALLAH sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsinn canım arkadaşım dua et bizlerede banada....

Amin canım inşAllah. İnşAllah topikte herkesin tek tek hamile haberlerini alırız. Çok dua ediyorum hepinize. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

beyazlım yapma lütfen...umudunu asla yitirme
gün ola hayr ola..sakın sakın olmayacak falan diye düşünme..olacak olacak er geççç olacak

ALLAH razi lsun canım benimmm bakalım benim günümde cuma ama hiç birşey hissetmiyorum adet ağrılarım olurdu ama yok...?
inş. olmamda güzel haberi alırım dört yıldır bu haberii bekliyorum inş. bu ay son olur....

canım benim üzülme lütfen senin bugün üzüldügün adetine gelsin diye yalvaran insanlar adeti düzenli olmayıp doktor kapılarını aşındıran insanlar var canım yapma böylee tamam agla boşalt içini ama isyan etme allahın gücüne gider haşa tövbeeeee, çok şükür saglıklıyız elimiz ayagımız tutuyor en önemlisi kalbimizde allah inancı var yapma böyleee hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun duanın açamayacagı kapı yoktur bol bol dua et canım nisan ayında beraber ilerleriz Olucaz önce inanmak lazım Olacagız allahın izniyle ,

canım benim inş.rabbim yüzünü güldürür bu ay inanmak lazım canım bol bol dua edelim duanın açamayacagı kapıı yokturr Olucaz allahımın izniylee

bende hemen hemen her ay belirtileri yaşadım. ama psikolojik işte çok kaptırıyoruz kendimizi.

ben eylül ayında klomen kullandım sonuç sıfır. ekim ayında yine aynı tedavi ve aşılama oldum sonuç negatif.

üstelik eşimin sperm değerleri ve hareketliliği çok düşük. her ay umutla doktorlar aşılamayla olur ancak dediği halde her ay kaptırdım kendimi belirtiler yaşamaya devam ettim.

bu ay aşılama parasını denkleştirmeye çalışırken, kimden para isteyeceğimizi düşünürken hamile olduğumu öğrendim. tamda umudumu kaybetmişken. gerçi ufakta olsa kalıyo hep umut.

Allaha çok dua et, o isterse olur, ama önce ondan bizim istememiz lazım hakkıyla. İnanıyorum ki sende hamile kalacaksın. şimdi kendini üzme

İlk sayfaya baktım da maşallah konu hamile dolmuş:)
Çok çok sevindim hepinizin adına, ben de ilk bu konuda olanlardanım ama sat 7 mart olunca üzülüp bırakmıştım.
Şimdi bat 6-7 nisan, belki olur diyorum..bu ayki yumurtlama zamanı daha verimliydi

Ama sonra diyetisyene gittim uzun zamandır araştırıyordum, ordaki tahlillerimde insülin direnci yüksek çıktı malesef.Şeker hastası değilim ama risk altındaymışım, hemen şekerli olan her yiyeceği kestik falan..
Dr. a sordum bebek düşündüğümüzü, 1 ay kadar daha bekleyin nisanda şeker ölçümü yapacağız ondan sonra garanti olur dedi.
Ama yumurtlama dönemi geçmişti zaten o zaman.. yani hem istiyorum şimdi hamile olmayı hem istemiyorum:)
Bakalım kısmet artık..

Ben aranızda şeker hastası olup da hamilelik yaşayan kişiler var ise yaşadıklarını merak ediyorum..
Acaba bebeğin de şeker hastası olma durumu var mı?

hoşgeldin canım ama inan bilmiyorum belki vardır hakkımızda hayırlısı olsun :)

aman hersey bos

hersey berbat bebek mebek yok

olmasinda gelmesinde

aklimdan atarim öyle bir varligi

gitsin bana gelmesin

aman hersey bos

hersey berbat bebek mebek yok

olmasinda gelmesinde

aklimdan atarim öyle bir varligi

gitsin bana gelmesin

Böyle söyleme canım... Allahın zoruna gider. Hayat süprizlerle dolu, asla pes etme. Elbet birgün olacak... Zor biliyorum ama güçlü olmaya çalış lütfen. Kendini hırpalama...

canım benim bat 24 nisan göüküyor .listeye tekrar ekleyebilirmisin

hatunlar ne edrsiniz kaç gündür uğrayamadım

kısssssss zillii aşifteeeeeeee ne bir görümüp bir kayboluyooonnnnn iyiyiz ne yapak kele bacım hep aynıııı :=)

periiiiiiiii ayçaaaaaaaaaa günaydınn kıslaaaaarrrrrrrrrrrrrrr :=) Olacagızz allahımın izniyleeeeeee amin.

günaydınnnn...hatta tünaydın.... inşallah hamiş olacaksınızzzzzz...bende şu kalp atışını bir görseydim allahın izniyle..pazartesi gidecem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…