MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kan testi yapmaya cesaret edemiyorum tatlım bakalım bir kaç gn daha beklemekte fayda var zorda olsa beklemek zorundayız cuma gününe kadar bekliycem

korunmuyoruz yaklaşık bir aydan beri bebek istiyoruz.adetim düzenli olarak gelirken birden bire şaştı yani bu ay böyle anlamadım ben

canım bence içme sakın sen o ilacı...adetinde düzenliyse hiç bozma kendiliğinden gelmesini bekle hatta gelmesin hamile olduğunuı duyur eğer adet olmazsan ya da 2 hafta sonra bebek falan artık kesinleşir çünkü o da yoksa başla ilaca...

canım ya depresyon sebebin bu mu yani....
kendine zaman ayır dışarı çık alışveriş yap evde temizlik yap odalrın şeklini değiştir ne bilim yaa örgü yap kahve saatin olsun yemek pişir böyle böyle zaman geçer tatlım...valla bunlarda olmasa bende kafayı yerim

inşallah canım ya inşallah hamileyimdir çok istiyorum eşimde aynı şekilde bakalım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun da işte insan bu kaosun çinde olduğunda üzülüyo yani

Ben öğlen arayıp. Akşama misafirimiz var hayatım dicem. Kim olduğunu söylemicem tabi. Masaya 3 tabak koyucam, Tabakların üstünü şu metal kapaklarla kapatıcam. İçine aldığım patiği kan testi sonucumu ve bebeğimizin dilinden yazdığım süper duygusal bi mektubu koyucam. Kamera kayıtta olucak eşimin yüzüne doğru ben mutfağa geçicem. Uzaktan izlicem onu. Bi yandan da o en özel an kayıtta olucak ilerde bebeğimize izletilmek üzere. Sonra mektubu bitince evet hamileyim diye çıkıcam. Böyle düşündüm ben canlar
perisoko bence sende var bişeyler hadi bakalım hayırlısı
Ayyy inşallah canikomm Hepimizde olsun inşallahhh

Bu arada Esraa arkadaşımız 1 seneden beri bebek istiyormuş ama ilk kez bu ay yumurtlama takibi yapmış. Bence bu ovuşlasyon testleri faydalı arkadaşlar. En azından 1 kereliğine bile olsa yapıp muhtemel günler tespit edilmeli. Bende bu ay ilk denememde öyle yaptım, bundan sonraki aylarda günleri saptamak açısından. Hayırlısı bakalım.

alpella bat 19mart ekledin mi benimkini......

ekledim canım BAT tarihi sıralı liste:

Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Lettuce35

ESRAA86 HAMİLEEEEEEEE

kızlar atizeyno test yapmış önce silik 2. çizgi çıkmış sonra kaybolmuş sonra da kahverengi lekelenme olmuş emin olamadı kan vermeye gitti gelince sonucunu yazcak hadi sinerji oluşturalım :13:

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sıradan dökülüyor muyuz neeeee patır patıııırrrrrrrrrrrrrr

atizeyno yüreğimiz seninle canım. martın her günü güzel haberler alsak keşke. bat sırasındaki herkes hamile kalsa Allahım nolur

Seni tanıdığım gün ömrümün en güzel günüdür
Saçların hoyrat dağların en asi gülüdür
Senden çocuğum olsun istiyorum
Gözleri senin gibi baksın
Görenlerin içini yaksın bakışları
Özü sözü bir aynı benim gibi
Biraz deli tıpkı senin gibi
Her sözüyle aşkımız gibi
Eritsin kara kışları
Senin için senin için
Bu dünyanın ipini çekerim
Saçlarının bir tek teli için
Tanımam ki herşeyi silerim
Bilirsin herbirşeyimsin benim
Gözümden sakındığımsın
Yüreğimin en kuytusunda
Kendime sakladığımsın

Son düzenleme:

:)))))) evet malesef sebebim bu piskoloğumda sen evhanımı olmadın henüz demişti valla doğru sölemiş hanımlar böle yapar dimiii :))

atizeynoo hadi inş.. güzel haber verir bizee 2. hamişimiz olur.

:)))))) evet malesef sebebim bu piskoloğumda sen evhanımı olmadın henüz demişti valla doğru sölemiş hanımlar böle yapar dimiii :))

bak gördün mü ben psikolog değilim ama nerden bildim...canım şaka bir yana kendine evde mutlaka ve mutlaka bir meşgale bul...mesela ben pazartesileri dip bucak temizlik yaparım...haftanın en az 2 günü çamaşır yıkarım hatta kışın daha çok kızım sayesinde mutlaka her gün nescafe türk kahvesi içerim gazete okurum arada örgü yaparım...kızıma yelek falan..haftada 1 ütü yaparım her gün evi şöyle bir süpürürüm banyo wc ciflerim..bunlar günlük rutinlerim..tv izleirm burda takılırım bir bakarım akşam olmuşççç

ay bebeğin olursa valla wc ye girmeye zamanın kalmıyo canım.buna emin ol.depresyonu girmeyi bırak, depresyon kelimesini etmeye vakit kalmıyor.birde bakıyorsun su gibi akmış zaman...
çocuğumun o çarpık konuşmasını arıyorum bazen. mesela domates diyemezdi dotomez derdi. kapı tokmağı diyemezdi tapı toppağa derdi. şimdi benim dilim dönmeyince benle dalga geçio zilli
zaman akıyor geçiyor... inş hepinizin güzel melekleri olurda zamanın nasıl geçtiğini anlamayın emiiiiiii .....

Kızlarrr çok kötüyüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
dün eşim tahlil olmuştu bugn sonucunu almış 2,7 milyon çıktı ameliyattan önce bile daha yüksekti
ağlıycam dayanamıyorum :..(

dün eşim tahlil olmuştu bugn sonucunu almış 2,7 milyon çıktı ameliyattan önce bile daha yüksekti

canım ne demek ben bilmiyorum bu sayı az mı oluyor normalde kaç olmalı

Son düzenleme:

doktorunuz ne diyor canım...booolll bol keçboynuzu pekmezi fındık fıstık cezerye bunlar artırır sperm sayısın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…