korunmuyoruz yaklaşık bir aydan beri bebek istiyoruz.adetim düzenli olarak gelirken birden bire şaştı yani bu ay böyle anlamadım ben
gerçekten miii yaa bırakmamıda doktorum onaylamıyo depresyon tedavisi en az 6 aydır diyoo
ama bebek gelirse yanlızlığımdan kurtulurum ozamanda depresyon filan kalmaz dimi
(en eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim ve eşim evlendikten sonra iş değişikliği yaptı sabah 6 da çıkıyo evden akşam 12:30 da geliyo evlendikten 2 hafta sonra başladı bu olay eşimi seviyorum oda beni seviyor ama onun yokluğu hiç tanımadığım bi şehir yalnızlık haliylen depresyon kaçınılmaz oldu ama bebek olursa belki kendimi yalnız hissetmem)
canım bence içme sakın sen o ilacı...adetinde düzenliyse hiç bozma kendiliğinden gelmesini bekle hatta gelmesin hamile olduğunuı duyureğer adet olmazsan ya da 2 hafta sonra bebek falan artık kesinleşir çünkü o da yoksa başla ilaca...
canım ya depresyon sebebin bu mu yani....
kendine zaman ayır dışarı çıkalışveriş yap evde temizlik yap odalrın şeklini değiştir ne bilim yaa örgü yap kahve saatin olsun yemek pişir böyle böyle zaman geçer tatlım...valla bunlarda olmasa bende kafayı yerim
Ben öğlen arayıp. Akşama misafirimiz var hayatım dicem. Kim olduğunu söylemicem tabi. Masaya 3 tabak koyucam, Tabakların üstünü şu metal kapaklarla kapatıcam. İçine aldığım patiği kan testi sonucumu ve bebeğimizin dilinden yazdığım süper duygusal bi mektubu koyucam. Kamera kayıtta olucak eşimin yüzüne doğru ben mutfağa geçicem. Uzaktan izlicem onu. Bi yandan da o en özel an kayıtta olucak ilerde bebeğimize izletilmek üzere. Sonra mektubu bitince evet hamileyim diye çıkıcam. Böyle düşündüm ben canlarkızlar peki hiç plan yaptınız mı?
hamile kalırsanız eşinize bunu nasıl haber vermeyi düşünüyorsunuz.
ben hala karar veremedim. tabi önce Allah nasip etsin hamile kalmayı. ama hamile kalırsanız nasıl söyleyeceksiniz
Ayyy inşallah canikommperisoko bence sende var bişeyler hadi bakalım hayırlısı
günaydın canım.. ben de umudumu kaybetmedim bence hafta sonu tekrar yap belirtilerin var çünkü..
hadi inşallah canım sanki hamileyim diyen hamile çıkıyo içine doğuyo demek ki.. sen ne zaman test yapacaksın??
İnşallah yanlış doğmuyordur alpellammm. Ben günümden 4 gün önce felan yapıp bi denemek istiyorum. Erken döllenme olduğunu düşünüyorum. Yada direk gidip kan veririm.
günaydın canım doktordan gelince buraya yaz olur mu bakalım ne dicek??
alpella bat 19mart ekledin mi benimkini......
Ben öğlen arayıp. Akşama misafirimiz var hayatım dicem. Kim olduğunu söylemicem tabi. Masaya 3 tabak koyucam, Tabakların üstünü şu metal kapaklarla kapatıcam. İçine aldığım patiği kan testi sonucumu ve bebeğimizin dilinden yazdığım süper duygusal bi mektubu koyucam. Kamera kayıtta olucak eşimin yüzüne doğru ben mutfağa geçicem. Uzaktan izlicem onu. Bi yandan da o en özel an kayıtta olucak ilerde bebeğimize izletilmek üzere. Sonra mektubu bitince evet hamileyim diye çıkıcam. Böyle düşündüm ben canlar
çoook güzellll inşallah birgün bunu di-li geçmiş zamanlı anlatırsın,yaptım,okudu,dedim ayy ne güzel olur
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sıradan dökülüyor muyuz neeeee patır patıııırrrrrrrrrrrrrrekledim canım BAT tarihi sıralı liste:
Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Lettuce35
ESRAA86 HAMİLEEEEEEEE
kızlar atizeyno test yapmış önce silik 2. çizgi çıkmış sonra kaybolmuş sonra da kahverengi lekelenme olmuş emin olamadı kan vermeye gitti gelince sonucunu yazcak hadi sinerji oluşturalım :13:
Ben öğlen arayıp. Akşama misafirimiz var hayatım dicem. Kim olduğunu söylemicem tabi. Masaya 3 tabak koyucam, Tabakların üstünü şu metal kapaklarla kapatıcam. İçine aldığım patiği kan testi sonucumu ve bebeğimizin dilinden yazdığım süper duygusal bi mektubu koyucam. Kamera kayıtta olucak eşimin yüzüne doğru ben mutfağa geçicem. Uzaktan izlicem onu. Bi yandan da o en özel an kayıtta olucak ilerde bebeğimize izletilmek üzere. Sonra mektubu bitince evet hamileyim diye çıkıcam. Böyle düşündüm ben canlar
çoook güzellll inşallah birgün bunu di-li geçmiş zamanlı anlatırsın,yaptım,okudu,dedim ayy ne güzel olur
Ayyyy inşallah canımmmmmmmmmmmmmmne güzel söyllemişssinn....
canım bence içme sakın sen o ilacı...adetinde düzenliyse hiç bozma kendiliğinden gelmesini bekle hatta gelmesin hamile olduğunuı duyureğer adet olmazsan ya da 2 hafta sonra bebek falan artık kesinleşir çünkü o da yoksa başla ilaca...
canım ya depresyon sebebin bu mu yani....
kendine zaman ayır dışarı çıkalışveriş yap evde temizlik yap odalrın şeklini değiştir ne bilim yaa örgü yap kahve saatin olsun yemek pişir böyle böyle zaman geçer tatlım...valla bunlarda olmasa bende kafayı yerim
:)))))) evet malesef sebebim bu piskoloğumda sen evhanımı olmadın henüz demişti valla doğru sölemiş hanımlar böle yapar dimiii :))
atizeynoo hadi inş.. güzel haber verir bizee 2. hamişimiz olur.
gerçekten miii yaa bırakmamıda doktorum onaylamıyo depresyon tedavisi en az 6 aydır diyoo
ama bebek gelirse yanlızlığımdan kurtulurum ozamanda depresyon filan kalmaz dimi
(en eşimle 6 yıl flörtten sonra evlendim ve eşim evlendikten sonra iş değişikliği yaptı sabah 6 da çıkıyo evden akşam 12:30 da geliyo evlendikten 2 hafta sonra başladı bu olay eşimi seviyorum oda beni seviyor ama onun yokluğu hiç tanımadığım bi şehir yalnızlık haliylen depresyon kaçınılmaz oldu ama bebek olursa belki kendimi yalnız hissetmem)
Kızlarrr çok kötüyüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
dün eşim tahlil olmuştu bugn sonucunu almış 2,7 milyon çıktı ameliyattan önce bile daha yüksekti
ağlıycam dayanamıyorum :..(
:)))))) evet malesef sebebim bu piskoloğumda sen evhanımı olmadın henüz demişti valla doğru sölemiş hanımlar böle yapar dimiii :))
atizeynoo hadi inş.. güzel haber verir bizee 2. hamişimiz olur.
Kızlarrr çok kötüyüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
dün eşim tahlil olmuştu bugn sonucunu almış 2,7 milyon çıktı ameliyattan önce bile daha yüksekti
ağlıycam dayanamıyorum :..(
canım ne demek ben bilmiyorum bu sayı az mı oluyor normalde kaç olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?