MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ya yoğun çalışınca pek giremiyorum.işim bitti öğle yemeğine çıkacam.çıkmadan bir bakayım dedim

Son düzenleme:
günaydınnnn...hatta tünaydın.... Inşallah hamiş olacaksınızzzzzz...bende şu kalp atışını bir görseydim allahın izniyle..pazartesi gidecem doktora

inş.canım göreceksin hiç bebişini duyacaksın ''anne'' ''anne'' diye atan minik kalbinin sesini inş.canım :=)

kızlar bat'24 nisan olan yokmu.battaş arıyorum kendimeee.şu hafta geçsede.çalışmlara tam gaz başlasam

ya yoğun çalışınca pek giremiyorum.işim bitti öğle yemeğine çıkacam.çıkmadan bir bakayım dedim

kısss bırak işyerinde yogun çalışmayııııııııı evde yogun çalış yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evdeeeeeeeee ki iş daha önemliiiiiiiiiiiiiiiiii :=)

Üzülüp ne yapacagini sasirmamak elde degil.

akisina mi birtaksam yoksa normal bir sekilde mi takip etsem

ama olmamasi deli ediyor

iyiyim canım sen nasılsın? senin nişan fotolarına falan baktım açtığın konulardan bayıldım gelinliğinde süper çok güzel...

Saal tatlışımmmmm ADD günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmm

Offffffffff sabırsız günler başladı geneeeeeeeee..............

Hiç kendimi dinlemiyorum bu ayy akışına bıraktım.

kısss bırak işyerinde yogun çalışmayııııııııı evde yogun çalış yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evdeeeeeeeee ki iş daha önemliiiiiiiiiiiiiiiiii :=)

reglim bitse başlıcamda .bu hafta işlerimi bitireyimde malum geleck hafta yoğun bi tempo bekler beni evde.iş yerinde fazla yorulmamam lazım

kızlar bat'24 nisan olan yokmu.battaş arıyorum kendimeee.şu hafta geçsede.çalışmlara tam gaz başlasam

canım boşver sen 24 nisanı 23 nisan ççocuk bayramında hepimiz inş hamile olduğumuzu öğreniriz bu ay çocuk bayramnına denk geldi sende 23 nisan test yaparsın bi bakarsın hamilesin bizde burda bebek bayramı yaparız

Üzülüp ne yapacagini sasirmamak elde degil.

akisina mi birtaksam yoksa normal bir sekilde mi takip etsem

ama olmamasi deli ediyor

Su akarrr, yolunu bulur mustinin şarkısı gibi akışına bırakk damarında akan akan kan gibii....

Düşünme, hayatınınn merkezi bebek olmasın, eşini evliliğini düşün uğraş bul kendine zor biliyorum ama en azından dene. Bu şekilde olursa çok sevinirsin olmazsada çokkk üzülmemeye çalışırsın canım. Senin 1 seneyi geçti mi. Tedavi felan söz konusu mu?

kızlar tünaydın valla manyadım ben kafama göre belirti yaşıyorum bbebek olmadan kafayı yemezsem şaşmayın hiç uyumama uyumam şimdi kalktım eşimin gittigini bile duymamışım bide rüyam muhabbet kuşu gördüm biri yeşil biri maVİ üzerime kondular ay ne güzellerdi

ay hadi bakalım inşş yaa.sen reglin kaç güne bir oluyor

çok sağol canım inşallah

üzülüp ne yapacagini sasirmamak elde degil.

Akisina mi birtaksam yoksa normal bir sekilde mi takip etsem

ama olmamasi deli ediyor

canım benim akışına bırak bak hz zekariya efendimizi 80 küsür yaşında yayha adında bir ogulla müjdeleyen rabbim ve yine bakire meryem anamıza hz.isa peygamberimizi müjdeleyen rabbim bizleri de elbet bir gün lutüflandıracaktır çünkü o ''ol'' demeden hiçbirşey olmaz öncelikle salih bir kalp ile tam tevvekülle allahımıza yalvar canım ve inan olacagına inan, çünkü sen inanmazsan zaten olmaz önce senin inanmaz lazım
evet zor bi durum ama hepimiz bir sınvadayız rabbimin hangi kulunu ne ile sınayacagını bilemeyiz biz kullarına düşen hayır ve şerrin rabbimizden geldigine inanmak ve şükretmek bol bol şükretmek canım .....

inşallah canım benim hamilesindir :)) merak etme herşey ii olacak

yemeğe çıkıyorum ben.göürüşürüz hatunlar.bu arada sanki birden hamiş haberleri kesildi.bir ara arka arkaya haber geliyordu

kızlar birşey sorcam arkadaşım hamile 5 haftalık hamile kalmadan önce ağda yaptırıyordu şimdide devam etsem bir sakıncası olurmu diye bana sordu net bişey diyemedim sizin bilginiz varmı yada tavsiyeniz

yemeğe çıkıyorum ben.göürüşürüz hatunlar.bu arada sanki birden hamiş haberleri kesildi.bir ara arka arkaya haber geliyordu

Afiyet olsun canım. Sırada Nisan hamişleri var Mart patır patır geldi çok şükürrr inşallah Nisanda öyle olur :)

Sagolun kizlar ama öyle kötüydüm ki az önce biraz düzeldim

ya cevremde esimin akrabalarindan iki cocugu olan var ard arda

ve insan üzülüyor,diyor bizde sorun ney bir yila yakin simdi 11 ayimiz olacak.

ayyyy birde bende kilo var ya

o bir akrabasinin esi dedi kilo versen sen hamile kalacaksan tabi ki kilo vermelisin.... sanki ben cok istiyorum kilolu olmayi

ben önümüzdeki ay kendimi fazla deli etmeden dogal yollardan

keci boynuzu vs incir kürü yapacam

ama yine fazla umut edersem??

ya offfff

aslinda sahiden bende diyorum Allah "ol" demedikten sonra hersey bosa

tünaaayyydıınnnn....
nasılsınız..???
fatmacım çok tebrik ederim tatlım Rabbim büyük her zorlukla beraber bir kolaylık var... ekledim seni de listeye

Ve hala o umut var

ve hala yasadikca umut ölmüyor insan bir umut diyor

hala diyorum belki olsamda hamile suan az adet görürüm normal.

umut umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…