kısssssss zillii aşifteeeeeeee ne bir görümüp bir kayboluyooonnnnn iyiyiz ne yapak kele bacım hep aynıııı :=)
periiiiiiiii ayçaaaaaaaaaa günaydınn kıslaaaaarrrrrrrrrrrrrrr :=)Olacagızz allahımın izniyleeeeeee amin.
günaydınnnn...hatta tünaydın.... Inşallah hamiş olacaksınızzzzzz...bende şu kalp atışını bir görseydim allahın izniyle..pazartesi gidecem doktora
ya yoğun çalışınca pek giremiyorum.işim bitti öğle yemeğine çıkacam.çıkmadan bir bakayım dedim
iyiyim canım sen nasılsın? senin nişan fotolarına falan baktım açtığın konulardanbayıldım gelinliğinde süper çok güzel...
kısss bırak işyerinde yogun çalışmayııııııııı evde yogun çalış yosmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evdeeeeeeeee ki iş daha önemliiiiiiiiiiiiiiiiii :=)
kızlar bat'24 nisan olan yokmu.battaş arıyorum kendimeee.şu hafta geçsede.çalışmlara tam gaz başlasam
Üzülüp ne yapacagini sasirmamak elde degil.
akisina mi birtaksam yoksa normal bir sekilde mi takip etsem
ama olmamasi deli ediyor
canım boşver sen 24 nisanı 23 nisan ççocuk bayramında hepimiz inş hamile olduğumuzu öğreniriz bu ay çocuk bayramnına denk geldi sende 23 nisan test yaparsın bi bakarsın hamilesin bizde burda bebek bayramı yaparız
canım ya o kadar kötü oldum ki yazını okuyunca...allahtan sabır gelir böyle anlarda o küçüücük meleğin sana cennette yer açacak ..
allahım tez zamanda sana tekrar meleğini gönderir inşallah...burdaki tüm arkadaşlara tüm bebek isteyenlere inşallah bu güzel duyguyu tattırsın..başka diyecek bir söz bulamıyorum..
üzülüp ne yapacagini sasirmamak elde degil.
Akisina mi birtaksam yoksa normal bir sekilde mi takip etsem
ama olmamasi deli ediyor
gecmis olsun canim. cok aci hakkaten cok zor. Allah sabir versin. bende son bebegimi 7 haftalikken kaybettim kalbi guclu olmasada atiyordu sonrada durdu. igneler ilaclar fayda etmedi. ondan 6 ay oncede bir kaybim daha oldu. oda bir yurek yarasi. off
iyiki bir kizim var 3 yasinda Allah onu uzuun omur nasip etsin. simdide tekrar hamilelik suphem var henuz belli olmadi.
testler negatif adetimde gelmedi bekliyorum. ama korkuyla hamile olsamda inanki sevinemiyorum cunku kaybetme korkusu cok fazla.
tekrar o kurtaj masasina yatmak istemiyorum. Allah yardimcimiz olsun.
cok duygusalim 2-3 gundur birde uykum geliyo ins bebektendir.
adetim hala gelmedi ins 9 ay gelmez.
yemeğe çıkıyorum ben.göürüşürüz hatunlar .bu arada sanki birden hamiş haberleri kesildi.bir ara arka arkaya haber geliyordu
Su akarrr, yolunu bulur mustinin şarkısı gibi akışına bırakk damarında akan akan kan gibii....
Düşünme, hayatınınn merkezi bebek olmasın, eşini evliliğini düşün uğraş bul kendine zor biliyorum ama en azından dene. Bu şekilde olursa çok sevinirsin olmazsada çokkk üzülmemeye çalışırsın canım. Senin 1 seneyi geçti mi. Tedavi felan söz konusu mu?
canım benim akışına bırak bak hz zekariya efendimizi 80 küsür yaşında yayha adında bir ogulla müjdeleyen rabbim ve yine bakire meryem anamıza hz.isa peygamberimizi müjdeleyen rabbim bizleri de elbet bir gün lutüflandıracaktır çünkü o ''ol'' demeden hiçbirşey olmaz öncelikle salih bir kalp ile tam tevvekülle allahımıza yalvar canım ve inan olacagına inan, çünkü sen inanmazsan zaten olmaz önce senin inanmaz lazım
evet zor bi durum ama hepimiz bir sınvadayız rabbimin hangi kulunu ne ile sınayacagını bilemeyiz biz kullarına düşen hayır ve şerrin rabbimizden geldigine inanmak ve şükretmek bol bol şükretmek canım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?