Afiyet olsun canım. Sırada Nisan hamişleri var Mart patır patır geldi çok şükürrr inşallah Nisanda öyle olur :)
tşk edrim canım umudumuz nisannnnnn
Ve hala o umut var
ve hala yasadikca umut ölmüyor insan bir umut diyor
hala diyorum belki olsamda hamile suan az adet görürüm normal.
umut umut
burdayımmmmmm
kızlar tünaydın valla manyadım ben kafama göre belirti yaşıyorum bbebek olmadan kafayı yemezsem şaşmayın hiç uyumama uyumam şimdi kalktım eşimin gittigini bile duymamışım bide rüyam muhabbet kuşu gördüm biri yeşil biri maVİ üzerime kondular ay ne güzellerdi
Canım sen bence biraz fazla kafana takıp stres yapıyorsun.Belirtilerde psikolojık de olabilir veya başka bir rahatsızlığın belirtisi olabilir.
Geçen ay baş dönmem var kesin hamileyim dedim.Meğer kulağımda bir problem varmış.Baş dönmesine sebep oluyormuş(bunun gibi yani).
Çalışıyormusun bilmiyorum ama sen bence kafanı boşaltabilmek için kendine bir uğraş bul.Yoksa kendinede,eşinede ciddi anlamda zarar veriyorsundur bu şekilde.Eşinde kendini baskı altında hissedebilir.
ama kaç gündür bir varsın bir yoksun..ceee deyip kaçıyorsun
Calisiyorum
ama üzülüyorum ne yapayim ya
Sagolun kizlar ama öyle kötüydüm ki az önce biraz düzeldim
ya cevremde esimin akrabalarindan iki cocugu olan var ard arda
ve insan üzülüyor,diyor bizde sorun ney bir yila yakin simdi 11 ayimiz olacak.
ayyyy birde bende kilo var ya
o bir akrabasinin esi dedi kilo versen sen hamile kalacaksan tabi ki kilo vermelisin....sanki ben cok istiyorum kilolu olmayi
ben önümüzdeki ay kendimi fazla deli etmeden dogal yollardan
keci boynuzu vs incir kürü yapacam
ama yine fazla umut edersem??
ya offfff
aslinda sahiden bende diyorum Allah "ol" demedikten sonra hersey bosa
kızlar benim bebiş 3 hafta 6 günlük karından kese görünmedi ama doktor folik asit verdi pazartersi gel dedi bakalım hayırlısı inşallah gözükür o zmn:))
Ve hala o umut var
ve hala yasadikca umut ölmüyor insan bir umut diyor
hala diyorum belki olsamda hamile suan az adet görürüm normal.
umut umut
değerin kaç çıktı canım. aynı gibiyiz hafta olarakta merak ettim. benimde kistim olduğu için sadece kist gözüküyodu.
ne kadar uğraşıyorsun bebek için
canım bak önce isyanı bırak iananmaya bak.sonra kiloluyum hamile kalamam diye saplantı yapma.benle aynı dönem evlenen tüm arkdaşlarım hamile .içlerinde şu zayıflama yarışmasına katılanlar var ya inan o kadar kilolu olan bir arkdaşımda var evlendikten sonra hiç regl olmadı.evlenmeden öncede hatta ortada koca adayı bile yokken benim çocuğum olmaz derdi en hızlımız o çıktı
şimdi önce sakin olup bi kendine gel bakalım umut hep var hep var.
kiloyu bebeği takma kafana ama kilo verebilmek için yinede gayret et çünkü sağlık için çok önemli.
bu arada senin yaşın kaç bilmiyorum ama o arkadaşımın yaşı 30+ .
şimdi regl bittikten sonra günaşırı yapmaya devam.ilk evliliğinde bebeği olmayan arkdaşım (sorun arkadaşımdaydı)günaşırı yaparak ikinci evliliğinde bir ayda hamile kaldı.ay daha umutlanmak için ne bekliyorsun balık kavağamı çıkmalı.
evet nefes aldigimiz surece umut vardir bu ay olmasa da elbet birgun olack oyuzden kendi bu kadar yipratma istemiyorum deme sana gelmeye hazirlanan bebisinin de Yuce Rabbimin de zoruna gider hep dua et asla pes etme canim..... benim yengem 5 yil ne tedaviler gordu ne ugraslar verdi aci cekti en son tedaviyi birakmak istedi nezaman hayirlisiysa ozaman olsun dedi kendini hirpalamayi birakti ve 1 ay sonra hamile kaldi......elbet seninde bebisin olcak kuzu hic uzulme biz birbirimizi tanimasakta bu surecte hep beraber olcaz.....
evet bak şimdi o günaşırıyla hamile olan arkdaşımada yaşlı bir teyze demiş ki önce adet bittikten sonra abdest al o gün bekle ertesi gün ilişkiye gir sonrada bir gün durup bir gün yani gün aşırı yapın demiş.baktın o ay olmadı ertesi ay abdest aldığın günden başlayarak günaşırıyı deneyin demiş ama bizim kız 6 haftalık hamile bile gerek kalmadı maşallah ikinci ayaYani adetten sonra mi hemen gün asiriya baslasak?
ki 2 günde bir demek oluyor bu degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?