MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Ve hala o umut var

ve hala yasadikca umut ölmüyor insan bir umut diyor

hala diyorum belki olsamda hamile suan az adet görürüm normal.

umut umut

Canım sen bence biraz fazla kafana takıp stres yapıyorsun.Belirtilerde psikolojık de olabilir veya başka bir rahatsızlığın belirtisi olabilir.
Geçen ay baş dönmem var kesin hamileyim dedim.Meğer kulağımda bir problem varmış.Baş dönmesine sebep oluyormuş(bunun gibi yani).
Çalışıyormusun bilmiyorum ama sen bence kafanı boşaltabilmek için kendine bir uğraş bul.Yoksa kendinede,eşinede ciddi anlamda zarar veriyorsundur bu şekilde.Eşinde kendini baskı altında hissedebilir.

tunaydin cnm aynen bende ya artik daha erken yataga giriyorum dun bnde ruyamda papagan gordum etrafimda yesil ve mavi papaganlr ucusuyordu ben mavi olan bitanesini kafese koyuyrdum beslemk icin ck guzeldi netten baktim ama aciklamasi pek iyi deildi hayirlisi artik

Calisiyorum

ama üzülüyorum ne yapayim ya

huhuu minnoşlarr nasılsınız bakalım..
ay size ne dicem, çok sevdiğim bi ablam aradı beni şimdi, dedki '' canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun'' ( bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüz:) ) bütün gece rüyamda seni gördüm.. Tekrar gelin oluyordun eşinle evleniyodun..

Kesin hamilesin bence dedi..
Çalıştığımızdan da haberi yok bu arada :)

bende bi heyecan yaptım şimdik :)

insan nelere umut bağlıyor valla :)

:44:

kızlar benim bebiş 3 hafta 6 günlük karından kese görünmedi ama doktor folik asit verdi pazartersi gel dedi bakalım hayırlısı inşallah gözükür o zmn:))

canım bak önce isyanı bırak iananmaya bak.sonra kiloluyum hamile kalamam diye saplantı yapma.benle aynı dönem evlenen tüm arkdaşlarım hamile .içlerinde şu zayıflama yarışmasına katılanlar var ya inan o kadar kilolu olan bir arkdaşımda var evlendikten sonra hiç regl olmadı.evlenmeden öncede hatta ortada koca adayı bile yokken benim çocuğum olmaz derdi en hızlımız o çıktı
şimdi önce sakin olup bi kendine gel bakalım umut hep var hep var.
kiloyu bebeği takma kafana ama kilo verebilmek için yinede gayret et çünkü sağlık için çok önemli.
bu arada senin yaşın kaç bilmiyorum ama o arkadaşımın yaşı 30+ .
şimdi regl bittikten sonra günaşırı yapmaya devam.ilk evliliğinde bebeği olmayan arkdaşım (sorun arkadaşımdaydı)günaşırı yaparak ikinci evliliğinde bir ayda hamile kaldı.ay daha umutlanmak için ne bekliyorsun balık kavağamı çıkmalı.

kızlar benim bebiş 3 hafta 6 günlük karından kese görünmedi ama doktor folik asit verdi pazartersi gel dedi bakalım hayırlısı inşallah gözükür o zmn:))

değerin kaç çıktı canım. aynı gibiyiz hafta olarakta merak ettim . benimde kistim olduğu için sadece kist gözüküyodu.

Ve hala o umut var

ve hala yasadikca umut ölmüyor insan bir umut diyor

hala diyorum belki olsamda hamile suan az adet görürüm normal.

umut umut

evet nefes aldigimiz surece umut vardir bu ay olmasa da elbet birgun olack oyuzden kendi bu kadar yipratma istemiyorum deme sana gelmeye hazirlanan bebisinin de Yuce Rabbimin de zoruna gider hep dua et asla pes etme canim..... benim yengem 5 yil ne tedaviler gordu ne ugraslar verdi aci cekti en son tedaviyi birakmak istedi nezaman hayirlisiysa ozaman olsun dedi kendini hirpalamayi birakti ve 1 ay sonra hamile kaldi......elbet seninde bebisin olcak kuzu hic uzulme biz birbirimizi tanimasakta bu surecte hep beraber olcaz.....

değerin kaç çıktı canım. aynı gibiyiz hafta olarakta merak ettim . benimde kistim olduğu için sadece kist gözüküyodu.

aynı durumdayız cnm bnmde sadece kistim gözüktü ama doktor zaten daha kese görünmez dedi folik asit verdi bu arada reglimi 1 gün geçince kanda 187 çıkmıştı...bu gün
3 gün...

Yani adetten sonra mi hemen gün asiriya baslasak?

ki 2 günde bir demek oluyor bu degil mi?

Insallah en yakin sürede aliriz mücdelerimizi

Yani adetten sonra mi hemen gün asiriya baslasak?

ki 2 günde bir demek oluyor bu degil mi?
evet bak şimdi o günaşırıyla hamile olan arkdaşımada yaşlı bir teyze demiş ki önce adet bittikten sonra abdest al o gün bekle ertesi gün ilişkiye gir sonrada bir gün durup bir gün yani gün aşırı yapın demiş.baktın o ay olmadı ertesi ay abdest aldığın günden başlayarak günaşırıyı deneyin demiş ama bizim kız 6 haftalık hamile bile gerek kalmadı maşallah ikinci aya
bak canım isyan kesinlikle yok hayırlısı sizin için bu ay olmamasıymış.bende bu ay regl olduğumda tepe taklak oldum eşim dediki belki o çocuk bu ay olacaktı ama vatana millete zararlı bize hayırsız bir evlat olacaktı,belki katil olup yuva yıkacaktı belki bizi hergün ağlatacaktı sen herşeyin kainatın efendisinden dahamı iyi bileceksin ki üzülüyorsun.bu ay umutlandım resmen yeşillendim bahar gibi bu ay olmazsa ne mi yaparım mayısta hamile olmak acaba nasıl bişey der mayıs annelerini takip ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…