evet bak şimdi o günaşırıyla hamile olan arkdaşımada yaşlı bir teyze demiş ki önce adet bittikten sonra abdest al o gün bekle ertesi gün ilişkiye gir sonrada bir gün durup bir gün yani gün aşırı yapın demiş.baktın o ay olmadı ertesi ay abdest aldığın günden başlayarak günaşırıyı deneyin demiş ama bizim kız 6 haftalık hamile bile gerek kalmadı maşallah ikinci aya
bak canım isyan kesinlikle yok hayırlısı sizin için bu ay olmamasıymış.bende bu ay regl olduğumda tepe taklak oldum eşim dediki belki o çocuk bu ay olacaktı ama vatana millete zararlı bize hayırsız bir evlat olacaktı,belki katil olup yuva yıkacaktı belki bizi hergün ağlatacaktı sen herşeyin kainatın efendisinden dahamı iyi bileceksin ki üzülüyorsun.bu ay umutlandım resmen yeşillendim bahar gibi bu ay olmazsa ne mi yaparım mayısta hamile olmak acaba nasıl bişey der mayıs annelerini takip ederim :)
Selam kızlar listede ben de vardım. Sat 27 şubattı. cumartesi idrar testi yaptım ikinci çizgi o kadar siliktiki negatif diye yorumladım. pazar sabah eşimin ısrarlarına dayanamayarak tekrar idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. pazartesi de kan testi sonucu bhcg sonucum 268 çıktı.doktor gebelik var dedi. haftaya gelirsiniz keseyi görürüz dedi. Allahım isteyen herkese de nasip eder inşallah...
Ne umudu ya ne umudu
yine böyle olsun diye mi
gelmiyecek
gelmiyor kahrolsun
cok kötüyüm ya
bosuna mi
bende ovulasyon testi ile denedim bu ay
peki o tuhaf belirtiler neydi
yani 1 hafta boyunca cekilmeler karinda
cok üzgünüm
doktora gidecegim ilk bulduguma
beni ciddiye almayana birdaha gitmiyecem isterse 1000 tane doktoira gideyim
offff ya icim aciyo olmayacak
aman hersey bos
hersey berbat bebek mebek yok
olmasinda gelmesinde
aklimdan atarim öyle bir varligi
gitsin bana gelmesin
Üzülüp ne yapacagini sasirmamak elde degil.
akisina mi birtaksam yoksa normal bir sekilde mi takip etsem
ama olmamasi deli ediyor
Sagolun kizlar ama öyle kötüydüm ki az önce biraz düzeldim
ya cevremde esimin akrabalarindan iki cocugu olan var ard arda
ve insan üzülüyor,diyor bizde sorun ney bir yila yakin simdi 11 ayimiz olacak.
ayyyy birde bende kilo var ya
o bir akrabasinin esi dedi kilo versen sen hamile kalacaksan tabi ki kilo vermelisin....sanki ben cok istiyorum kilolu olmayi
ben önümüzdeki ay kendimi fazla deli etmeden dogal yollardan
keci boynuzu vs incir kürü yapacam
ama yine fazla umut edersem??
ya offfff
aslinda sahiden bende diyorum Allah "ol" demedikten sonra hersey bosa
kızlar benim bebiş 3 hafta 6 günlük karından kese görünmedi ama doktor folik asit verdi pazartersi gel dedi bakalım hayırlısı inşallah gözükür o zmn:))
Selam kızlar listede ben de vardım. Sat 27 şubattı. cumartesi idrar testi yaptım ikinci çizgi o kadar siliktiki negatif diye yorumladım. pazar sabah eşimin ısrarlarına dayanamayarak tekrar idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. pazartesi de kan testi sonucu bhcg sonucum 268 çıktı.doktor gebelik var dedi. haftaya gelirsiniz keseyi görürüz dedi. Allahım isteyen herkese de nasip eder inşallah...
canım ne sakin anlatmışsın hayırlı uğurlu olsun ben coşayım çok sevindim
hiiiiiiiiçç yakıştıramadım canım sana bu sözleri...isyan etmemen lazım.
rabbim zamanı gelince elbetvericek. tamam çok ümitlenmiş olabilirsin. belki şimdi bizim bu yazdıklarımız bile sana boş vesaçma geliyor.ama inan sadece seni düşünüyoruz.
üzülmemeni isitiyoruz. doktorlar bile diyorlarki 1-1,5 yıl normal birbekleme süresi. ha beklemek istemiyorsun,dediğin gibi incir kürü,bal tarçın çörekotu gibi şeyler deneyebilirsin yumurta gelişimiiçin.
ama sakın isyanagitme allah korusun beterin beteri var. buna da şükür.
hepberaber hamile haberimizi almadan bu topicten gitmekyoooooookkkk okaaaaaaaaa
canım bende 3-4 haftalıkken gittim kesegörünmemişti. 5 hafta 4günde keseyi gördük... 6 hafta 3 günde de kalp atışlarını duyduk.
inşallah haftaya görürsünüz keseyi tatlım. Allah'a emane ol...
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm
rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin,
darısı tüm isteyip de bekleyenlerin başına inşallahh...
beyazlım lütfen üzülme inan bende senin için çok kötü oldum çok duygulandım amam hakkımızda hayırlıı canım
kızlar selamlar.
ay ne zorbi bekleyiş bu. Allah ım sabır versin.
kasıklarımda bi ağrı bi şişkinlik hayır olsun. daha 10 gün var benim bat a.
ya ne dicem benim iki adet arası 17 gün hamilelik belirtileri erken başlar mı ki?
ben çok çabuk yumurtluyorum yani
kızlar selamlar.
ya ne dicem benim iki adet arası 17 gün hamilelik belirtileri erken başlar mı ki?
hiiiiiiiiçç yakıştıramadım canım sana bu sözleri...isyan etmemen lazım.
rabbim zamanı gelince elbetvericek. tamam çok ümitlenmiş olabilirsin. belki şimdi bizim bu yazdıklarımız bile sana boş vesaçma geliyor.ama inan sadece seni düşünüyoruz.
üzülmemeni isitiyoruz. doktorlar bile diyorlarki 1-1,5 yıl normal birbekleme süresi. ha beklemek istemiyorsun,dediğin gibi incir kürü,bal tarçın çörekotu gibi şeyler deneyebilirsin yumurta gelişimiiçin.
ama sakın isyanagitme allah korusun beterin beteri var. buna da şükür.
hepberaber hamile haberimizi almadan bu topicten gitmekyoooooookkkk okaaaaaaaaa
canım bende 3-4 haftalıkken gittim kesegörünmemişti. 5 hafta 4günde keseyi gördük... 6 hafta 3 günde de kalp atışlarını duyduk.
inşallah haftaya görürsünüz keseyi tatlım. Allah'a emane ol...
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm
rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin,
darısı tüm isteyip de bekleyenlerin başına inşallahh...
sagol canim biliyorum burada hepimizin istedigi digerinin iyiligi
ınsallah fazla beklemeyiz.
Belki ileride cok daha iyisi bekliyor beni/bizi
17 gün ne kadar azmış 30 gün bana az gelirdi ama hamileliği beklemek kolay olur sana aylar çabuk geçer ne güzel:)kızlar selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?