MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Allah bagislasin canim

nasil özel birseyler yaptin mi??

canım yumurtlama günümü takip ettim. ben genelde adetimin ilk gününden sonra 10. günde yumurtluyorum. 9. 10. ve 11. gün, daha sonra da gün aşırı ilişki. ilişki sonrası hemen kalkmadım yataktan. ama en önemlisi kafaya takmamakve rahat olmak.

canım tebriklerrr... listeye tekrar eklendin ama bu sefer olarak

çok teşekkür ederim canım.

kasıklarımda şişkinlik ve adet olacakmış his var. ayrıca dün sanki ağzımda metalik bi tat vardı.ne bilim hayırlısı. ha bide bende hiç koyu akıntı olmaz birkaç gündür sarı bi akıntı oluyo

QUOTE=aserenhan;23813260]kasıklarımda şişkinlik ve adet olacakmış his var. ayrıca dün sanki ağzımda metalik bi tat vardı.ne bilim hayırlısı. ha bide bende hiç koyu akıntı olmaz birkaç gündür sarı bi akıntı oluyo[/QUOTE]

canım ben şuan kendimden pek emin değilim ama eşim sende var bişeyler diyor. hayırlısı allahtan.
ben ilk hamileliğimden baz alarak cevap vereyim.
benim süreklikasık ve bel agrısı vardı.aynı adet olucakmışım gibi. tabi ben adetten 6 gün önce test yapıp pozitifi görmüştüm.
rahatsız edicibir bulantı hemen başlamıştı. daha 1-2 haftalıkken.ayrıca agız tatsızlıgı da çoktu.3 haftalıkken kusmalar baş dönmeleri başlamıştı...
rabbim hakkında hayırlısını versin canım. beklemek zor :)

canım ben şuan kendimden pek emin değilim ama eşim sende var bişeyler diyor. hayırlısı allahtan.
ben ilk hamileliğimden baz alarak cevap vereyim.
benim süreklikasık ve bel agrısı vardı.aynı adet olucakmışım gibi. tabi ben adetten 6 gün önce test yapıp pozitifi görmüştüm.
rahatsız edicibir bulantı hemen başlamıştı. daha 1-2 haftalıkken.ayrıca agız tatsızlıgı da çoktu.3 haftalıkken kusmalar baş dönmeleri başlamıştı...
rabbim hakkında hayırlısını versin canım. beklemek zor :)[/QUOTE]

evet çok zor.ama ALLAH ımdan hayırsını diliyorum. 10 günü beklicem artık. bu belirtiler İNŞ psikolojik değildir.

canim 11 ay oluyor

senin?

valla ben evleneli ağustosda 4 yıl olucak ama bebek için daha yeni karar verdik.2 ay denedik bişiy olmadı.eşim haziran için tatil planı yapmış bende tekrar korunmaya karar verdim haziranda tekrar devam edicem çalışmalarNe zaman kısmetse ozaman olur allah izin verirse.

daha öncede yazmıştım görümceminde olmuyordu çocuğu oda ne tedaviler falan gördü.Artık umudu kesmiş ve kafasından atmıştı bebek olayını.Ozaman hamile kaldı.Şimdi bebişi 10 aylık ve dünya tatlısı.biraz kafadan atmakta fayda var sanırım.Onun için yazmıştım sana öyle.

Kızlar bişey soracamm şu eczanelerde satılan 5tl fiyatlı gebelik testlerinde tek çizgiinin c yazan yerde çıkması ne demek gebelik yok demek onu anladım da sanki dün burda bi yazı gördüm c ile t arasında çizgi tek çizgi çıkması gibi biras önce arkadaşımın günü gelmeden test yapmak için direnince testlerden aldıı orda şuan çizgi tek ve c yazan yerde apttal testte açıklamda ingilizceeeeeeeeee yaaaaaaaaa bileniniz var mııı kıslarrrrr cevappp??

canım sadece C de çizgivarsa negatif ama T de de varsapozitif.
bak bu benim oğluma hamileyken adetime 6gün kala yaptıgım testim. hala saklıyorum :)

kıs reglin ne zamn senin dayanamayıp testmi yaptın

tebriik ederiiimm..gerçekten çok güzel bir hikaye... demek ki umudu hiç bir zaman yitirmemeliyiiizzz...

tebrikleeerrr...inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım...

darısı sırası gelenin başınaaa...

ayyyyyyyyyyy kızlar dr a felanmı gitsem ben
kasıklarım sanki patlayacak gibi. çok agrım var.hamilelikten olmadıgını düşnmeye başladım
pffff özellikle sağtarafım. akıl verinkızlar bana

kızalr karar verdim bu ay doktor kontrolüne başlıcam.ilaçlı tedavi istemiyorum bu süreçte en azından yumurta takibimi yaptıracam.tabi doktorun anormal gördüğü bi durum olursa ilaçlı tedaviyede başlarım.hormon testlerim falan elimde mevcut.sizce regli bittikten kaç gün sonra gideyim.normlade reglinin3. günü çağırıyorlar onu biliyorumda o testler falan için.testerde olduğuna göre:26:

benim de merak ettiğim bir soru bu... umarım bilen birisi vardır.. sanırım adetin 3.günü ilaçla başlanıyor. sadece yumurta takibi için hangi gün gitmek gerek acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…