Allah bagislasin canim
nasil özel birseyler yaptin mi??
canım tebriklerrr... listeye tekrar eklendin ama bu seferolarak
canım benimde 10 günümvar vekasık agrısı,bel agrısı çok var.
belirtilerin başlaması bünyeye göre değişiyor bence.ben oğlumda hamile kaldıgım haftadan beri bel ve kasık ağrısı başlamıştı.ama her hamilelik aynı olmuyor tabii...
17 gün ne kadar azmış 30 gün bana az gelirdi ama hamileliği beklemek kolay olur sana aylar çabuk geçer ne güzel:)
kızlar bat'24 nisan olan yokmu.battaş arıyorum kendimeee.şu hafta geçsede.çalışmlara tam gaz başlasam
QUOTE=aserenhan;23813260]kasıklarımda şişkinlik ve adet olacakmış his var. ayrıca dün sanki ağzımda metalik bi tat vardı.ne bilim hayırlısı. ha bide bende hiç koyu akıntı olmaz birkaç gündür sarı bi akıntı oluyo
canim 11 ay oluyor
senin?
biz battas sayılırız benm 23 nisan :) battaş sayılırızz :))
bu ay inşallahh topiğimzde herkesss hamiş kalırrr..
biz battas sayılırız benm 23 nisan :) battaş sayılırızz :))
bu ay inşallahh topiğimzde herkesss hamiş kalırrr..
Kızlar bişey soracamm şu eczanelerde satılan 5tl fiyatlı gebelik testlerinde tek çizgiinin c yazan yerde çıkması ne demek gebelik yok demek onu anladım da sanki dün burda bi yazı gördüm c ile t arasında çizgi tek çizgi çıkması gibi biras önce arkadaşımın günü gelmeden test yapmak için direnince testlerden aldıı orda şuan çizgi tek ve c yazan yerde apttal testte açıklamda ingilizceeeeeeeeee yaaaaaaaaa bileniniz var mııı kıslarrrrr cevappp??
Kızlar bişey soracamm şu eczanelerde satılan 5tl fiyatlı gebelik testlerinde tek çizgiinin c yazan yerde çıkması ne demek gebelik yok demek onu anladım da sanki dün burda bi yazı gördüm c ile t arasında çizgi tek çizgi çıkması gibi biras önce arkadaşımın günü gelmeden test yapmak için direnince testlerden aldıı orda şuan çizgi tek ve c yazan yerde apttal testte açıklamda ingilizceeeeeeeeee yaaaaaaaaa bileniniz var mııı kıslarrrrr cevappp??
canım sadece c de çizgivarsa negatif ama t de de varsapozitif.
Bak bu benim oğluma hamileyken adetime 6gün kala yaptıgım testim. Hala saklıyorum :)
Eki Görüntüle 377471
Kızlar günaydın. Hikayemi kısaca anlatayım. 20 martta lekelenme olmuştum ve geçtiğimiz cuma günü kan testi vermiştim gebelik için değer 0,1 çıkmış telefondan öğrendiğim kadarıyla yani gebe değilsin demişlerdi ve çok üzülmüştüm. pazartesi 1:30tan sonrada duyurmuştum malesef gebe değilim diye. teselli veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Dün doktor randevum vardı. muayene oldum ve kocaman bir kist vardı vajinal muayenede hemen ben bile gördüm tabi moral alt üst oldu. 4 cm kadar bi kist. bi o eksikti dedim. doktorum dediki çok kalın kistin altında gebelik oluşmuşta olabilir inşAllah dedim ama umut sıfır. tahlil yaptınmı dedi kan tahlili yaptırdığımı söylemedim,kendim yaptım ama negatif çıktı dedim. o zaman bi kan tahlili yapalım dedi. umutsuz bir bekleyiş yalnız başıma hastanelerdeki hamile kadınları tatlı tatlı bebekleri gördükçe içim kan ağlıyo tabi. gittim yakındaki bi markete bi poşet ıvır zıvır aldım çikolata cips deprosyonda hissediyorum kendimi okadar yani.
sonra laboratuvara gittim sonuç çıkmış doktorunuzun bilgisayarına gönderildi dedi. çıktım yukarı girdim odasına ve baktı sonuca dediki gebelik var sende. Allahım bu ne güzel bi haber ben kıpkırmızı oldum şoktayım tabi gülsemmi ağlasammı. doktorum şeker şeker yüzüme bakıp gülüyo. çok yeni dedi değerim 56 çıkmış çok dikkat et filan diye anlattı yapmam gerekenleri. Ey güzel Allahım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
Çok mutlu oldum tabi okadar güzel bi duyguki hemen aklıma siz geldiniz allahım dedim onlara yaşat bu güzel duyguyu. İşte böyle arkadaşlar o kadar sorunumuz varken ben hamileyim.Rabbim ol dedi mi oluyo. Çok şükür..
Selam kızlar listede ben de vardım. Sat 27 şubattı. cumartesi idrar testi yaptım ikinci çizgi o kadar siliktiki negatif diye yorumladım. pazar sabah eşimin ısrarlarına dayanamayarak tekrar idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. pazartesi de kan testi sonucu bhcg sonucum 268 çıktı.doktor gebelik var dedi. haftaya gelirsiniz keseyi görürüz dedi. Allahım isteyen herkese de nasip eder inşallah...
kızalr karar verdim bu ay doktor kontrolüne başlıcam.ilaçlı tedavi istemiyorum bu süreçte en azından yumurta takibimi yaptıracam.tabi doktorun anormal gördüğü bi durum olursa ilaçlı tedaviyede başlarım.hormon testlerim falan elimde mevcut.sizce regli bittikten kaç gün sonra gideyim.normlade reglinin3. günü çağırıyorlar onu biliyorumda o testler falan için.testerde olduğuna göre:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?