MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

2 gündür giremiyordum. yeni hamileleri tebrik ederim çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

halaylar çekilmiştir bu da benden
:60 :60 :60

aybicecimmmmmmm bende doktora gidicem kasım ayından beri uğraşıyoruz aralık ayında korunduk sadece 4 aydır deniyoruz deniyoruzzzzzzzzz olmuyorrrrrrr

ekim ayında hormon testi yaptırmıştım sorun çıkmamıştı. şimdi yengemin doktoruna gidicem çok iyi bir doktormuş. dr zeynep hanım bana adetin bittikten 3-4 gün sonra yıkan aklan paklan gel yumurtalarına bakayım dedi. benimde ctesi biter adetim salı günü gidicem doktora.

sen eğer hormon testini yeniden yaptırıcam diyorsan adetinin 3. günü git. yaptırmayacaksan benim gibi adetin bitince gitttttttttttttttttttttt

benim de merak ettiğim bir soru bu... umarım bilen birisi vardır.. sanırım adetin 3.günü ilaçla başlanıyor. sadece yumurta takibi için hangi gün gitmek gerek acabaa?

evet yumurta takibi için.hesaplayamıyorum anlayamıyorum.ateş ölçme yöntemi falan filan uğraşamıyorum.bi ton yoğunluğum oluyor.bakalım bilen brileri çıkar inş

bende aralaık ayından beri ama beklemek istemiyorum sorun varsa biran önce önlemimi alayı diyorum.evet hormon testi falan yaptırmıcam onlarda bi sıkıntı yok çok şükür normalde .bende senin gibi yapayım temizlenir öyle giderim.tşk edrim canım

Son düzenleme:

ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. bu Dr. Zeynep hanıma Avrupa yakasından bile bir sürü hasta geliyormuş. yengemin gelinide 5 yıllık evli çocuğu olmuyordu 3 ay önce bu doktora götürmüş 2 aylık hamileymiş şimdi. yumurta çatlatma iğnesi yapmış bu kıza ve tam isabet hamile kalmış

selammmmmmmmmmm asis ne habr cicim ?

Hangi hastanedeymiş zeynep hanım canım bende giderim belkiii bakalımm :=)

Ne umudu ya ne umudu

yine böyle olsun diye mi

gelmiyecek

gelmiyor kahrolsun

canım üzülmeeeeee kahretmee sakın. seni çok iyi anlıyorum pazar günü adet olunca bende çok ağladım saatlerce.
hemde o kadar çok ağladım ki gözüm şişti heheheheheheheh :)))))))))))))))))))))

gözüme mi yanayım adet olmuşum ona mı, karnım ağrıyor bir yandannnnnnnnnn

şimdi ne oldu ben ne zaman üzülsem strese girsem midem ve karnım ağrırı. 3 gündür yemek yiyemiyorum karnım ağrıyor. halsizlik var çok kötüyüm.
üzülerek kendime ettim. Aman Allah korusun seninde bir yerinden çıkar üzme kendini ve sakın kahretme. ben ağladım ama rahatlamak için ağladım. kahrederek değil. üzülmeme en çok sebep olan şey ise belirtilerim o kadar çoktu ki anlatamam. normal bir ay geçirsem üzülmezdim. zaten belirtimde yok derdim.

23 nisanda yeni sonuçları öğreneceğiz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım ben diabet hastasıyım, ilk hamileliğimde şeker yüklemede şüpheli çıkmıştı sonrasında sorun olmamıştı ancak bu yaz kendini gösterdi şu an tedaiv oluyorum hamile kalırsam insülüne başlanacak, bebekte şeker hastası olma gibi bir durum yok tedavi olduğun sürece, tabii genlerden geçerse bilemem, onu Rabbim bilir o kadar kokrma şu an diabetli doğuran bir çok anne var... Ben ilk öğrendiğimde panik olmuştum ama doktorum rahatlattı sağolasun...

gulgun45........... 28 mart
deragun........... 28 mart

ne alemdesiniz kızlaar? listeye adını yazdırıp kaçmak yok sonra merak ediyoruz işte gelen giden olmuyorr

Canım ben beklemedeyim hala normalde adetim biraz geç geldiğinden bekleyeceğim ama benim sanki adet belirtilerim var gibi sanırım bu ay olmadı... Ben haberdar ederim sizi beni muallaktakilere ekleyebilrisin, Bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorum...

selammmmmmmmmmm asis ne habr cicim ?

Hangi hastanedeymiş zeynep hanım canım bende giderim belkiii bakalımm :=)

hastanede değilmiş özel muayenehanesi varmış 80 tl imiş semt olarak Kartal'daymış mışta mış mış

salı günü eşimin yengesi götürecek beni tam olarak yerini bilmiyorum salı günü gidip geleyim anlatırım size.

bugün eşimle hastaneye gittik sperm testi yapıldı sonuç bugün 4 te çıkacakmış.
cuma günüde ultrasonla eşime bakacaklar cuma günü gitmişken sperm testinide alacağız.

senden naber canım nasılsın. bu aralar midem çokbulanıyor çok halsizimmmmmmmmmm. üşüttüm galiba yada stresten üzüntüden olduuuuuu pöfffffffffff

Sagol canim

ama deme ki olmayinca olmuyo

ay nasil beterdim az önce simdi biraz daha iyiyim....eee be gülüm insan ne umut edip bekliyor,belirtiler buluyor,

sonra ne oluyor?

hic bisey

simdi ben kesni bu sefer 22. günde yimirtladim

cünkü gecen seferlerde adetim 28-30 güne falan geliyordu ama bu sefer iste adet bugün oldum

ve ovu test iste 12 mart ta positif gösterdi aksam 9 da demek ki sali aksami falan yumurtlamisim

ve bugün 14 gün olmus ve ben adet oldum

evet yumurtalar çatlamayınca veriyorlar o iğneyi.hadi bakalım yaa vallaa nisan için çok umutluyum Rabbimin izniyle

geçmiş olsun canım ben iyiyim yarın adetim gelmezse 1 nisanda test yapacagım tabii gelirsee yapacak bişey yok çok şükür canım aynı şeylerr işte hiç belirtim yok herşey nasip kısmett nisanda beraber çalışırız allahım saglık versin gerisi nasıl olsa olur dimi kıssssssssssssss :=)

bişey sormak isiyorum bilgiçler :)
benim adet döngüm 40 günde bir oluyor
bu durumda ben interntten yumurtlama günü hesaplayamıorum

ne yapmalıyım sizce ?

adet günün düzensizse yumurlama gününü bulman zor olabilir. adetinin bittiği gün eşinle birlikte ol sonra bir gün tatil yapın bir gün birlikte olun. hep bu şekilde 30 günde 15 kere halvete girinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. yumurtlama gününden bir gün önce veya bir gün sonrada halvete girsen işe yarıyor. ve yapman gereken her şeyi yap. bacaklarını dik. eşine keçiboynuzu pekmezini yedir. sende soğan suyu iç yada bol bol soğan ye. yemeklerine 1 soğan koyuyorsan bunu 2 ye çıkarr.
kuru incir al ortaya bir yere koy. git gel yeeeeeeeeee ben bu ay böyle yapıcam

canım benden de aynen bazen adet olacak gibi oluyorum ama olamıyorum bugün adet olmam gerek şu an belirtilerim yoğun inşallah bebek yoksa gecikmeden bugün gelir gelmezse ben de bir nisan da test yapaytım bari

evet yumurtalar çatlamayınca veriyorlar o iğneyi.hadi bakalım yaa vallaa nisan için çok umutluyum rabbimin izniyle

evet nu igneyiii biliyorumm benim arkadaştaileri dercede pko su vardı , önce klomen kullandı sonra bu igneyi vurdu doktor şimdi ikiz bebek bekliyor hemde 6 aylık oldu biri kız biri erkek allahım isteyen herkese aratmadan bıktırmadan usandırmadan of demeden en kısa zamanda evlat sahibi yapsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bizlerde Olalımmmmmmmmmmmmmm

nasıl beraber çalışırız. çok ayıp birlikte mi halvete giricez :)))))))))))))))))))))))))))

şaka bir yana olumlu düşün canım inşallah hamilesindir. Önce sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkk

bişey sormak isiyorum bilgiçler :)
benim adet döngüm 40 günde bir oluyor
bu durumda ben interntten yumurtlama günü hesaplayamıorum

ne yapmalıyım sizce ?

canım bence doktora git. yada yumurtlama testlerinden 20-30 tane alıp her gün test yap. testlerde çift çizgiyi görürsen yumurtlamışsın anlamına geliyor. eczaneye gidip ovulasyon testi alacaksın

canım benden de aynen bazen adet olacak gibi oluyorum ama olamıyorum bugün adet olmam gerek şu an belirtilerim yoğun inşallah bebek yoksa gecikmeden bugün gelir gelmezse ben de bir nisan da test yapaytım bari

yapalım canım adet olmazsak belki bebeklerimiz bize 1 nisan şakası yapar allahım inş.yaaaaaaa aminnnnnnnnnnn:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…