kızalr karar verdim bu ay doktor kontrolüne başlıcam.ilaçlı tedavi istemiyorum bu süreçte en azından yumurta takibimi yaptıracam.tabi doktorun anormal gördüğü bi durum olursa ilaçlı tedaviyede başlarım.hormon testlerim falan elimde mevcut.sizce regli bittikten kaç gün sonra gideyim.normlade reglinin3. günü çağırıyorlar onu biliyorumda o testler falan için.testerde olduğuna göre:26:
benim de merak ettiğim bir soru bu... umarım bilen birisi vardır.. sanırım adetin 3.günü ilaçla başlanıyor. sadece yumurta takibi için hangi gün gitmek gerek acabaa?
aybicecimmmmmmm bende doktora gidicem kasım ayından beri uğraşıyoruz aralık ayında korunduk sadece 4 aydır deniyoruz deniyoruzzzzzzzzz olmuyorrrrrrr
ekim ayında hormon testi yaptırmıştım sorun çıkmamıştı. şimdi yengemin doktoruna gidicem çok iyi bir doktormuş. dr zeynep hanım bana adetin bittikten 3-4 gün sonra yıkan aklan paklan gel yumurtalarına bakayım dedi. benimde ctesi biter adetim salı günü gidicem doktora.
sen eğer hormon testini yeniden yaptırıcam diyorsan adetinin 3. günü git. yaptırmayacaksan benim gibi adetin bitince gitttttttttttttttttttttt
bende aralaık ayından beri ama beklemek istemiyorum sorun varsa biran önce önlemimi alayı diyorum.evet hormon testi falan yaptırmıcam onlarda bi sıkıntı yok çok şükür normalde .bende senin gibi yapayım temizlenir öyle giderim.tşk edrim canım
ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. Bu dr. Zeynep hanıma avrupa yakasından bile bir sürü hasta geliyormuş. Yengemin gelinide 5 yıllık evli çocuğu olmuyordu 3 ay önce bu doktora götürmüş 2 aylık hamileymiş şimdi. Yumurta çatlatma iğnesi yapmış bu kıza ve tam isabet hamile kalmış
Ne umudu ya ne umudu
yine böyle olsun diye mi
gelmiyecek
gelmiyor kahrolsun
İlk sayfaya baktım da maşallah konu hamile dolmuş:)
Çok çok sevindim hepinizin adına, ben de ilk bu konuda olanlardanım ama sat 7 mart olunca üzülüp bırakmıştım.
Şimdi bat 6-7 nisan, belki olur diyorum..bu ayki yumurtlama zamanı daha verimliydi
Ama sonra diyetisyene gittim uzun zamandır araştırıyordum, ordaki tahlillerimde insülin direnci yüksek çıktı malesef.Şeker hastası değilim ama risk altındaymışım, hemen şekerli olan her yiyeceği kestik falan..
Dr. a sordum bebek düşündüğümüzü, 1 ay kadar daha bekleyin nisanda şeker ölçümü yapacağız ondan sonra garanti olur dedi.
Ama yumurtlama dönemi geçmişti zaten o zaman.. yani hem istiyorum şimdi hamile olmayı hem istemiyorum:)
Bakalım kısmet artık..
Ben aranızda şeker hastası olup da hamilelik yaşayan kişiler var ise yaşadıklarını merak ediyorum..
Acaba bebeğin de şeker hastası olma durumu var mı?
gulgun45........... 28 mart
deragun........... 28 mart
ne alemdesiniz kızlaar? listeye adını yazdırıp kaçmak yok sonra merak ediyoruz işte gelen giden olmuyorr
selammmmmmmmmmm asis ne habr cicim ?
Hangi hastanedeymiş zeynep hanım canım bende giderim belkiii bakalımm :=)
canım üzülmeeeeee kahretmee sakın. seni çok iyi anlıyorum pazar günü adet olunca bende çok ağladım saatlerce.
hemde o kadar çok ağladım ki gözüm şişti heheheheheheheh :)))))))))))))))))))))
gözüme mi yanayım adet olmuşum ona mı, karnım ağrıyor bir yandannnnnnnnnn
şimdi ne oldu ben ne zaman üzülsem strese girsem midem ve karnım ağrırı. 3 gündür yemek yiyemiyorum karnım ağrıyor. halsizlik var çok kötüyüm.
üzülerek kendime ettim. Aman Allah korusun seninde bir yerinden çıkar üzme kendini ve sakın kahretme. ben ağladım ama rahatlamak için ağladım. kahrederek değil. üzülmeme en çok sebep olan şey ise belirtilerim o kadar çoktu ki anlatamam. normal bir ay geçirsem üzülmezdim. zaten belirtimde yok derdim.
23 nisanda yeni sonuçları öğreneceğiz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. bu Dr. Zeynep hanıma Avrupa yakasından bile bir sürü hasta geliyormuş. yengemin gelinide 5 yıllık evli çocuğu olmuyordu 3 ay önce bu doktora götürmüş 2 aylık hamileymiş şimdi. yumurta çatlatma iğnesi yapmış bu kıza ve tam isabet hamile kalmış
hastanede değilmiş özel muayenehanesi varmış 80 tl imiş semt olarak kartal'daymış mışta mış mış
Salı günü eşimin yengesi götürecek beni tam olarak yerini bilmiyorum salı günü gidip geleyim anlatırım size.
Bugün eşimle hastaneye gittik sperm testi yapıldı sonuç bugün 4 te çıkacakmış.
Cuma günüde ultrasonla eşime bakacaklar cuma günü gitmişken sperm testinide alacağız.
Senden naber canım nasılsın. Bu aralar midem çokbulanıyor çok halsizimmmmmmmmmm. üşüttüm galiba yada stresten üzüntüden olduuuuuu pöfffffffffff
Sagol canim
ama deme ki olmayinca olmuyo
ay nasil beterdim az önce simdi biraz daha iyiyim....eee be gülüm insan ne umut edip bekliyor,belirtiler buluyor,
sonra ne oluyor?
hic bisey
simdi ben kesni bu sefer 22. günde yimirtladim
cünkü gecen seferlerde adetim 28-30 güne falan geliyordu ama bu sefer iste adet bugün oldum
ve ovu test iste 12 mart ta positif gösterdi aksam 9 da demek ki sali aksami falan yumurtlamisim
ve bugün 14 gün olmus ve ben adet oldum
geçmiş olsun canım ben iyiyim yarın adetim gelmezse 1 nisanda test yapacagım tabii gelirsee yapacak bişey yok çok şükür canım aynı şeylerr işte hiç belirtim yok herşey nasip kısmett nisanda beraber çalışırız allahım saglık versin gerisi nasıl olsa olur dimi kıssssssssssssss :=)
evet yumurtalar çatlamayınca veriyorlar o iğneyi.hadi bakalım yaa vallaa nisan için çok umutluyum rabbimin izniyle
geçmiş olsun canım ben iyiyim yarın adetim gelmezse 1 nisanda test yapacagım tabii gelirsee yapacak bişey yok çok şükür canım aynı şeylerr işte hiç belirtim yok herşey nasip kısmett nisanda beraber çalışırız allahım saglık versin gerisi nasıl olsa olur dimi kıssssssssssssss :=)
bişey sormak isiyorum bilgiçler :)
benim adet döngüm 40 günde bir oluyor
bu durumda ben interntten yumurtlama günü hesaplayamıorum
ne yapmalıyım sizce ?
canım benden de aynen bazen adet olacak gibi oluyorum ama olamıyorum bugün adet olmam gerek şu an belirtilerim yoğun inşallah bebek yoksa gecikmeden bugün gelir gelmezse ben de bir nisan da test yapaytım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?