MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

evet ya maalesef beklicez. burda aksam 9:30 oldu bugunede bitti diyebilirim demek istiyorum :) hic bu kadar geikmezdi.
cuma sabahi dananin kuyrugu kopacak artik yapicam bir test daha gelmezse kirmizilar
hayirli olsun canim. cok sevindim. Ins saglikla sorunsuz bebegine kavusursun. Allah kimseyi bekletmesin. benimde bu ay aklimda bebis yoktu adetim olmayinca umit etmeye basladim.
Ne umudu ya ne umudu

yine böyle olsun diye mi

gelmiyecek

gelmiyor kahrolsun

Kizlarrrrrrrrrrrr

ya sogan suyu hangi gün baslaniyordu???
seni cok iyi anliyorum bir ayda ben oyle olmustum hakikaten umutlanmistim ama havami almistim tabi.
Allahtan hayirlisi tabi. Canim ahsen olsunda gec olsun derler bizde. ben son kaybettigim bebegimde adete 3 gun kala yumurtlamistim ve gec dollenmeyle hamile kaldim ama kaybettim bilsem oyle olucagini o gun iliskiye girmezdim nerden bilicemki
Allah saglikla versin insallah canim. eylulde oldu bu olay simdi mart bitiyor. birde benim esim 2 kaybimdan sonra bile cocuk istemedigini
soyledi ben tekrar yikildim bana nasil bunu diyebiliyor diye. sonra bende vazgectim kaderimmis dedim ne yapayim.
denememe bile firsatim yok yani anliyormusun. adetim bittigi gun sadece korunmasiz iliskiye giriyorduk oda cocuk olmaz kesin diye
sonrada prazavatif bu ay yine oyle oldu. yan eger gebeysem prezarvatifle kalmis olucam. senin en azindan sinirsiz deneme hakkin var canim. esin yaninda bu buyuk nimet. ben her aciyi kendimle yasiyorum.
seni taniyorum gulguncum ayni topikteydik benden sonrada sen kaybetmistin sanirim bebegini.
ins bu ay kalmissindir canim ins yine ayni topikte devam ederiz aralik anneleri olarak :)

Anam nasil ya yimirladiktan 14 gün sonra adet oluyorsa

ben ozaman normal yimirtliyordum herhalde

ama bu sefer iste 22. gün gösterdi

ve adette iste 14 gün sonra geldi

ben sogan suyu kürüne baslamayi düsünüyorum ve inciride öyle yani sira yesem iyi olur herhalde

cünkü kistim var o yüzden önce sogan suyu kürü yapilmaliymis

sonra incir suyu kürü yapilabiliniyormus...

ben esime keci boynuzu kürü yapmayi düsünüyordum yani kaynatip suyu iciriliyormus ya...

ama öyle pekmez halindede yedirebilirim.

kac kere yesin günde??ne kadar yesin???

yani kac kasik?????

ve ne kadar süre yapsin bunu??

ya bişey dicem ben foruma takıla takıla kendimide çok dinler oldum şimdi kızlar göbeğimin altında bir noktada batma varayağa kalkınca filan dahada çok oluyor ay bu nerden çıktı şimdi.

hehehe süpersin canım yaa:)
dün de eşim saolsun yardımcı oldu bana evde.
kenan'ı çokkucagına alma felan diyor.
hayırlısı bakalım battaşım:)
ama kasık ağrısı bulantı devam. hayırlısı allahtan.bugün test alıcakmış.çıkmayabilir ama merak ediyor. yaparım heralde yarın sabah...
en önemlisi insanın hissetmesi zaten. hissediyorsan tamamdır zaten :)
hakkımızda hayırlısı canım

Son düzenleme:
kızlar ya sınavım dersçalışamıyorum bu işler aklımdan çıkmıyo habire pc açıyorum ister istemez çabuk geçsin şu günler

kızlar halen pijamayla oturuyorum. gidiim ciciler giyip az boyanıp süslenim :) kociş bakmıcak yüzüme.
sonra çamaşırları asıcam yemek yapıp gelicem inşallah.
ooluş da uyumuşken tam gaz ben iş başına. hadi mucxxxx görüşürüzzz

geldiler

suan sinirle agliyorum bogazim dügümlü

Ne umudu ya ne umudu

yine böyle olsun diye mi

gelmiyecek

gelmiyor kahrolsun
beyazlııımmm canıımmm ya cok üzüldüm nolur yapma böyle bak böyle yaparsan Rabbime isyan etmiş oluyorsun.. dua et rabbime sıgın samimiyetle acılan eller boş cevrilmezz Rabbim merhametlilerin eeeennn merhametlisidir o OL derse olur olmayacak hiçbirşey yoktur şimdi sen ne yap biliyor musun ;
su sarçoglugunun dedigi sogan kürüne başla netten nasıl yapılacagına bak uzman tvde de anlatıyo netten gir uzmantvye bak onu yap 15 gün adet bitimimi başlanıyo bitmeden mi onu bul netten hemen.. hem kilo verdiriyormuş hem iltihapları kistleri atıyormuş sonra hemen havuçlu incir kürü var ona başlıyorsunnnnn bunların yanı sıra eşine de keçiboynuzu kürü yapıyorsun (pekmez degil) kaynatılan kür var ben de yaptım etkisi oluyor ilişkide bile hissediyorsun etkisini spermleri arttırıyor canlandırıyor hareketlerini arttırıyor tamam bebegim bunu da yap bi de pilateeesssss hafif hafif yapmaya çalış egzersiz hamile kalmada etkiliymiş ben de yapıyorum yavas yavas ya da yürüyüş yap hiç olmazsa hergün 15-20 dk kadar.. folik plusa başla içmiyorsan bi hastaneye git kanını ölçtür kanın düşükse kan ilacına da başla o da etkileyebilir sonra ilişkiden sonra kalkma yat ni kac saat hatta sabaha kadar belinin altına yastık al yat.. kuran okumayı biliyorsan meryem suresini ve fetih suresini eşinle birlikte okuyun ve dua edin bol bol.. bi de namaz kılarak huzur bul eger kılmıyorsan göreceksin ruhun dinlenecek bunları yaparken Rabbime yakın ol ki rabbim yüregini güldürsün inan o kadar üzldüm ki isyan dolu cümlelerine benim tanıdıgım kaç tane insan var birisi 8 yıl cocugu olmamış ondan sonra olmuş şimdi 4 güzel cocugu var, bir digeri 4 yıl falan olmadı cocugu tedavi oldu o kadar ugraştı ki ama şimdi 2. cocugu 40lık oldu sen daha bir yıl yeni doluyor isyan etmek için yanlış zamanda ve yanlış durumdasın ( ki bence hiçbir zaman isyan edilmemeli) lütfen ama lütfeen SANA BAGIRA BAGIRA LÜTFEN DİYORUM o kadar üzüldüm ki anlatamam bu halinden vazgec YENİ AY YENİ UMUT YENİ IŞIK YENİ GÜNEŞ BİTANEEMM bu ay dediklerimi yapmaya başla bakalım neler olacak burda biz de senin yanındayız biliyorum cok uzun yazdım kusura bakmayın ama cok üzüldüm beyazlım
ayyyyyyyyyyy kızlar dr a felanmı gitsem ben
kasıklarım sanki patlayacak gibi. çok agrım var.hamilelikten olmadıgını düşnmeye başladım
pffff özellikle sağtarafım. akıl verinkızlar bana
doktora git istersen tatlım haber et bize de merak ettim bak benim de batma var ama o akadar şiddetli degil ben de yarın gidip kan mı versem diye düşünüyorum bu aya inanılmaz bir sabırsızlık var yaa

inşallah tubişimmm yaa bebişim gelsin bana lütfenn ona deli gibi ihtiyacım var

bilmiyorum ki canım benimde 8 gün var git istersen yaptır bakalım içimiz rahatlası inşallah hamişsindir bende de kendime dair hiç his yok ama bakalım sag bacagım kasılıyo bide ara ara hafif başım agrıyo.

senin nasıl gidiyor bu ay var mı farklı hissettigin birsey bu ay diger aylardan farklı olarak?

canım benim ilk ay denemem eşimi zor ikna ettim hiç daha önce yaşamadım yada böle düşünmedim ki duygularım karışıyo bide bişey hissetmiyorum kendimi dinleyince saçmalıyorum zaten bu ay 2 kere oldu bilmiyorum tutarmı adam inat işte bende bu ara burda hamiş haberleri aldıkça mutlu oluyorum dün akşam başım agrıdı ilaç içmiyim dedim aa neden içmiyosun diye o bu durumdan bi haber ya bide bu duruma çok üzülüyorum

ben biraz cıkayım tatlışlarııımm görüşmek üzereee sizi seviyorum yaa bu ay bana daha kolay geçti topige katıldıgım içinn
bugun cok heyecanlı cok mutluyumm dua edin hayallerim boşa cıkmasın hislerim beni yanıltmasınnn
inşallah herkes en kısa zamanda ve Rabbimin hayırlı kıldıgı zamanda hamile kalır ve mucizesine sahip olurr..
Hersey Duayla arkadaşlar unutmayın duasız olmaz
Dua edelim Rabbim ellerimizi boş cevirmez inşallahhh ben inanıyorum siz de inanın
İNANMAK ÇALIŞMAK TEVEKKÜL ETMEKKKKK
mucksssss herkese canlarım görüşürüz

yeni mi evlisiniz eşin ondan mı istemiyor? inşallah tutmuştur canım cok istiyorsun ama bu dönemleri eşinle birlikte yaşasanız daha iyi olur sanırım onu ikna etsen güzel olur..
inşallah onun kalbine evlat aşkı verir rabbim senin kadar ister ve heyecanına ortak olur inşallah
Duamdasınız...
görüşmek üzere :)

1 yıl oldu canım rahatı biraz fazla seviyor ondan

Ben de seni tanıyorum canım inşallah yine kader arkadaşı oluruz, sen kızına kardeşi ben oğluma kardeş haberi veririz, Rabbim kayıplarımızın üzerine yeniden o sevinci yaşatsın bütün isteyenlere... Güzel haberleirni bekliyorum inş...takipçinim...

kızlar ya sınavım dersçalışamıyorum bu işler aklımdan çıkmıyo habire pc açıyorum ister istemez çabuk geçsin şu günler

Al benden de o kadar haftaya açıköğretim sınavları var kafam ders almıyor ben bebek konusuna o kadar odaklanmıyorum da havalar güzel insanın ders çalışası yok ki ama çalışmamız lazım dimi ama...

evet canım çalışmamız lazım ama bi türlü olmuyo ya öffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…