- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
evet ya maalesef beklicez. burda aksam 9:30 oldu bugunede bitti diyebilirim demek istiyorum :) hic bu kadar geikmezdi.günaydın fıstıklaaarrrr
nasılsınız???
bol hamişli birgün diliyorumm
fatmaaa cım tebrik ederim. Rabbim isteyince oluyorişte.her türlü zorluga ragmen...
sagsalim kucagına da alırsın inşallah....
yeşim83 canım ben en çok adet belirtilerimi yaşamadıgımdan anlamıştım hamileliğimi...
ama miğde yanmasını yaşamadım hiç. düşün 9 aylık hamileyken bile miğdem yanmamıştı.
herkezde farklı olabiliyor ya...
mesela ben dün geceden beri sürekli kasık ağrısı çekiyorm... üşütmüş de olabilirim tabiiki...
hayırlısı allah'tan. beklemekten başka yapıcak bişey yok.
cuma sabahi dananin kuyrugu kopacak artik yapicam bir test daha gelmezse kirmizilar
hayirli olsun canim. cok sevindim. Ins saglikla sorunsuz bebegine kavusursun. Allah kimseyi bekletmesin. benimde bu ay aklimda bebis yoktu adetim olmayinca umit etmeye basladim.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. etmez miyim hiç dünden beri ediyorum sürekli hem kendime hem size. Eşimede diyorum inşAllah bizim topikteki kızlarda en kısa zamanda yaşarlar bu duyguyu diye oda gülüyo diyoki ne garip hiç tanımadığın insanlar için sürekli dua ediyosun. Dedim ki olur mu onlar benim derttaşlarım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
Ne umudu ya ne umudu
yine böyle olsun diye mi
gelmiyecek
gelmiyor kahrolsun
seni cok iyi anliyorum bir ayda ben oyle olmustum hakikaten umutlanmistim ama havami almistim tabi.Kizlarrrrrrrrrrrr
ya sogan suyu hangi gün baslaniyordu???
Allahtan hayirlisi tabi. Canim ahsen olsunda gec olsun derler bizde. ben son kaybettigim bebegimde adete 3 gun kala yumurtlamistim ve gec dollenmeyle hamile kaldim ama kaybettim bilsem oyle olucagini o gun iliskiye girmezdim nerden bilicemki
Allah saglikla versin insallah canim. eylulde oldu bu olay simdi mart bitiyor. birde benim esim 2 kaybimdan sonra bile cocuk istemedigini
soyledi ben tekrar yikildim bana nasil bunu diyebiliyor diye. sonra bende vazgectim kaderimmis dedim ne yapayim.
denememe bile firsatim yok yani anliyormusun. adetim bittigi gun sadece korunmasiz iliskiye giriyorduk oda cocuk olmaz kesin diye
sonrada prazavatif bu ay yine oyle oldu. yan eger gebeysem prezarvatifle kalmis olucam. senin en azindan sinirsiz deneme hakkin var canim. esin yaninda bu buyuk nimet. ben her aciyi kendimle yasiyorum.
seni taniyorum gulguncum ayni topikteydik benden sonrada sen kaybetmistin sanirim bebegini.Canım ben diabet hastasıyım, ilk hamileliğimde şeker yüklemede şüpheli çıkmıştı sonrasında sorun olmamıştı ancak bu yaz kendini gösterdi şu an tedaiv oluyorum hamile kalırsam insülüne başlanacak, bebekte şeker hastası olma gibi bir durum yok tedavi olduğun sürece, tabii genlerden geçerse bilemem, onu Rabbim bilir o kadar kokrma şu an diabetli doğuran bir çok anne var... Ben ilk öğrendiğimde panik olmuştum ama doktorum rahatlattı sağolasun...
Canım ben beklemedeyim hala normalde adetim biraz geç geldiğinden bekleyeceğim ama benim sanki adet belirtilerim var gibi sanırım bu ay olmadı... Ben haberdar ederim sizi beni muallaktakilere ekleyebilrisin, Bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorum...
ins bu ay kalmissindir canim ins yine ayni topikte devam ederiz aralik anneleri olarak :)