inşallah yaaaa ben hiç bi ay böyle heyecanlı olmamıştım acaba bu topik mi etkiledi diyorum bi yandan hani sürekli belirtileri okuyoruz falan ama farklı bi his ya yarın gidip kan versem cıkarmı acaba bi hafta var reglime ?
merhaba kızlarr sizlere birşey sormak istiyoum yumurtlamam 23 mart denemelerimiz eğer tutmuşsa adetime9 gün var vede kasık ağrılarım var sıklıkla birde saniki ara sıra bıçak saplıyorlarmış gibi bir acı girip çıkıyor çok nadır 4 gündürr.bgun dayanabayıp eczaneden aldığım testle yaptım ama malesef negatif ben yıkıldım tabikider fakat yinede adetimiiii gelip gelmemesini beklemelimiyimmm kafam allak pullak oldu dost seslerine vede cevaplarına ihityacımmm varrrr((((((((
merhaba kızlarr sizlere birşey sormak istiyoum yumurtlamam 23 mart denemelerimiz eğer tutmuşsa adetime9 gün var vede kasık ağrılarım var sıklıkla birde saniki ara sıra bıçak saplıyorlarmış gibi bir acı girip çıkıyor çok nadır 4 gündürr.bgun dayanabayıp eczaneden aldığım testle yaptım ama malesef negatif ben yıkıldım tabikider fakat yinede adetimiiii gelip gelmemesini beklemelimiyimmm kafam allak pullak oldu dost seslerine vede cevaplarına ihityacımmm varrrr((((((((
adete 9 gun kala bence belirti olmaz cok dinliyoruz kendimizi. sen calismalara ara verme belki o belirtiler yumurtlama belirtisidir.
Allah gonlune gore versin
Bu kadar erken kanda bile çıkmazki.... Yani yıkılmanı gerektirecek hiçbi sebep olamaz henüz. Kanda bile çoğu zaman adet geçmeden çıkmıyor düşün. Zor olsada beklemeye mecburuz. Kaldıki bu ay olmasa bile bu son yumurtamız değilki çatlayan... Rahat ollll
doktora git istersen tatlım haber et bize de merak ettim bak benim de batma var ama o akadar şiddetli degil ben de yarın gidip kan mı versem diye düşünüyorum bu aya inanılmaz bir sabırsızlık var yaa
inşallah tubişimmm yaa bebişim gelsin bana lütfenn ona deli gibi ihtiyacım var
hep birlikte hamile kalsak ne güzel olur yaaa bayram olur topigimizeee
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
yarın bat günüm ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok labquık gebelik testi ve ovu.tesi aldım ama yapmadm yani ne kadar dogru sonuç verir ki bu testler adetten önce ovu için aldım aynında 6 tane hediye gebelik var ama yapamadımofffffffffffffffffffff
yarın batın ve hala test yapmadın haaa_????
yapsana birini yaaaa lütfeeennn
ama hiç belirtim yok ve sonucu biliyorum yani negatifffffffffffffff ama olsun hakkımızda hayırlısı ne yapalım :)
tatlım peki adet belirtin varmı?
buna cevap verirken testlerden birinin kutusunu da bir yandan açıyorsun değilmi yapmak için
yaparım birasdan eşim gelsin :)
bence şimdi yap çiftçizgi sürpriz olur inşallahhhhhhhh
ayrıca hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok yakın oluyor. belki sen çok dinlemedin kendini olamazmı?
hayırlısı Allah'tan bekleyelim bakalım ama haber ver olurmuu
yaparım birasdan eşim gelsin :)
selam kızlar...
nasılsınız?
ben pek iyi değilim...pazar günü regl olduktan sonra hiç halim kalmadı... kolumu kaldıracak dermanım yok... bi de incir kürünün 2. 21 günlük faslına başlamıştım. fakat mahfetti beni... belkide halsizliğim ondan olabilir... baş ağrısı, halsizlik, iştahsızlık yaptı bende... 2-3 gün yaptım bıraktım... ağır geldi...
işte böyle canlar..
yeni hamişlerimiz varmış... tebrik ederim... darısı başımıza inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?