MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım hamikle olunca insan hissedermiş benim bu ay ilk denemem ama gebelik hissetmiyorum adetim gelse bebek gelmiş kadar sevincem sanki

merhaba kızlarr sizlere birşey sormak istiyoum yumurtlamam 23 mart denemelerimiz eğer tutmuşsa adetime9 gün var vede kasık ağrılarım var sıklıkla birde saniki ara sıra bıçak saplıyorlarmış gibi bir acı girip çıkıyor çok nadır 4 gündürr.bgun dayanabayıp eczaneden aldığım testle yaptım ama malesef negatif ben yıkıldım tabikider fakat yinede adetimiiii gelip gelmemesini beklemelimiyimmm kafam allak pullak oldu dost seslerine vede cevaplarına ihityacımmm varrrr((((((((

adete 9 gun kala bence belirti olmaz cok dinliyoruz kendimizi. sen calismalara ara verme belki o belirtiler yumurtlama belirtisidir.
Allah gonlune gore versin

Bu kadar erken kanda bile çıkmazki.... Yani yıkılmanı gerektirecek hiçbi sebep olamaz henüz. Kanda bile çoğu zaman adet geçmeden çıkmıyor düşün. Zor olsada beklemeye mecburuz. Kaldıki bu ay olmasa bile bu son yumurtamız değilki çatlayan... Rahat ollll

adete 9 gun kala bence belirti olmaz cok dinliyoruz kendimizi. sen calismalara ara verme belki o belirtiler yumurtlama belirtisidir.
Allah gonlune gore versin

aminnn hepimizin gönlüne göre versinn inşallh..adete 9 gün kala yumurtlam olurmu bilmiyordumm?? teşekkürler canım

çookk teşekkür ederimmm ne bileyim içimde bir şey duygulandırdı beni burdaki herkez gibi bende çoook istiyorumm melegimii allahın izniyle allah hepimizin dualrını kabull etsin inşallahh((16:

Pidilgammm dubaiilere gittin unuttun biziiii. Pittirik seniiiiiiii bi gel bak sana neler yapicimmmmmmm

hep birlikte hamile kalsak ne güzel olur yaaa bayram olur topigimizeee

bakalım yarın olsun da...
olmadı doktora giderim.
eşim test almış ama yarın yaparım belki bilmiyorum.
daha 10 günümüz var.çok mu sabırsızız ne
e haliyle adam korkuyor yine aynı şeyleri yaşarız diye.
bir an önce progestana başlatmak istiyor.
hayırlısı bakalım.
ya varya bebek çok ayrı birşeymiş. rabbim isteyen herkeze versin inşallah.
eşim sabah işe gidiyor ya, oğlum geliyor yanıma sarılıp yatıyoruz. bütün gün oyun oynuyoruz, e artık beni rahat bıraksın da kardeşiyle oynasın değilmi ama
şaka bi yana Allah'ım kimseyi evlatsız bırakmasın. çok başka bişey.......

aynen dediğin gibi hepbirlikte hamile kalsak süper olur.
topicte hamile patlaması oluyomuş bide

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
yarın bat günüm ama hamilelikle ilgili hiç belirtim yok labquık gebelik testi ve ovu.tesi aldım ama yapmadm yani ne kadar dogru sonuç verir ki bu testler adetten önce ovu için aldım aynında 6 tane hediye gebelik var ama yapamadım offfffffffffffffffffff

yarın batın ve hala test yapmadın haaa_????
yapsana birini yaaaa lütfeeennn

yaparım birasdan eşim gelsin :)

bence şimdi yap çiftçizgi sürpriz olur inşallahhhhhhhh
ayrıca hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok yakın oluyor. belki sen çok dinlemedin kendini olamazmı?
hayırlısı Allah'tan bekleyelim bakalım ama haber ver olurmuu

ok canım veririm hayırlısı olsun bu ay olmazsa nisan olur ne yapalım :)

selam kızlar...

nasılsınız?

ben pek iyi değilim... pazar günü regl olduktan sonra hiç halim kalmadı... kolumu kaldıracak dermanım yok... bi de incir kürünün 2. 21 günlük faslına başlamıştım. fakat mahfetti beni... belkide halsizliğim ondan olabilir... baş ağrısı, halsizlik, iştahsızlık yaptı bende... 2-3 gün yaptım bıraktım... ağır geldi...

işte böyle canlar..

yeni hamişlerimiz varmış... tebrik ederim... darısı başımıza inşallah...

geçmiş olsun canım...
bahardan da olabilir ama.
bu havalar insanı çok yoruyor. hantallaştırıyor.
yok incir küründen oldugunu düşünüyorsan istersen bırak yapma :26:
rahatsız etmesin seni iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…