MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kuzum Allahaşkına yap sevinelim inşallahhhh topik çok sessiz darlandım zaten Hadi güldür yüzümüzü canikom. Kaçıcaktım ama bekliyorum haberini. Hemen atma testi bekle biraz canım

perimmm nasılsın canım? bat a kaç gün kaldı?

add cim müjdeni bekliyorum canım... ama sonuç her ne olursa olsun sonuna kadar burdayız inşallah... hamiş olmadan burdan gitmek yokkk....

Kuzum Allahaşkına yap sevinelim inşallahhhh topik çok sessiz darlandım zaten Hadi güldür yüzümüzü canikom. Kaçıcaktım ama bekliyorum haberini. Hemen atma testi bekle biraz canım

bende diorum da yapmıyor yaaaa...
kocişini bekliicekmiş

yap yaafuuuu sevindir biziiii

dayanamadım ve yaptım zaten ama c de tek çizgide kaldıııııııııııııııı biliyodum zaten hayırlısı olsun canım inş.başka birinin haberini alıp seviniriz ben biliyorum zaten hamiş olmadıgımı hiçbelirtim yok çünküü allah büyük bigün olur inş. ne yapalım tevvekkül etmek lazım :)

add cim müjdeni bekliyorum canım... ama sonuç her ne olursa olsun sonuna kadar burdayız inşallah... hamiş olmadan burdan gitmek yokkk....

kıssssssssssss ben hamiş olsamda burdayım dogurana kadar burdayım önce bi hamile kalimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

geçmiş olsun canım...
bahardan da olabilir ama.
bu havalar insanı çok yoruyor. hantallaştırıyor.
yok incir küründen oldugunu düşünüyorsan istersen bırak yapma :26:
rahatsız etmesin seni iyice.

bilemiyorum ama burda baharın b si yok... dün kar yağıyordu...

ama benim halsizliğimin incir den olduğuna eminim... bıraktım, boşverdim yanii...

ilgin için teşekkür ederim

canım idrar testinde çıkmayabilir... daha erken... bat geçince millet 1 hafta sonra bile hamiş olduğunu öğreniyo... kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz tamam mı şekeerrr???

Selam bitanemm geçmiş olsun dikkat et kendine. 11 gün var daha Bekliyorum sabırla ... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, bu ay ilk kez bacakları havaya diktim kalkmadım bikaç saat kadar. Umarım işe yarar... İnşallah bizim ayımız da Nisan olur :103::119:

bi fikri olan paylaşabilir mii çok daraldım bat 30 mart ama pazartesiden beri ara ara adet sancısı gibi ağrı çekiyorum... Pazar gününden beride sürekli regl oldum sanıp kontrol ediyorum hafif bi akıntı var beyaz... içinden çıkamadım.. sinirliyim asabım bozuk kafam karışık kafayı cama gömücem az sonra:))))

süpersin yaaa...
ne güzel bir cevaptır bu.
çok pozitif bir insansın. bayıldım sanaa

canım idrar testinde çıkmayabilir... daha erken... bat geçince millet 1 hafta sonra bile hamiş olduğunu öğreniyo... kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz tamam mı şekeerrr???

yani ben zaten bu testlere pek inanıyorum ovulasyon testi almıştım yanında hediye verdiler öleee yaptım heyacanlı bi işmiş ilk kez yaptım hayatımda :)
tabiii ki canım benim yumurtlama günüme göre zaten adetim 1 yda 2 nisan olarak çıkıyooo hayırlısı olsunn hepimiz için:)

canım hakkında hayırlısı ama gününe de çok az kalmış. inşallah hamilesindir...
güzel haberlerini bekliyoruz :13:

inşallah canım... olacağı varsa oluyo zaten... herşey bahane... ayşe arman ın yazısını okudun mu? boşverdiğim, kafama takmadığım ay hamile kaldım yazıyordu yazısında... aynen öyle... ama işte ben kendi adıma konuşayım en ufak bi boşluğumda hemen burayı açıyorum... düşünmemeye çalışıyorum ama maalesef...

kızımla aralarında 8 yaş olsun istedim fakat şimdi hamile kalsam 2013 de doğacak nasılsa... o yüzden bütün bir sene içinde olabilir... çünkü 9 yaş olacak aralarında... tek olsunda önemli değil.. bakarız kızımla...

dün nette biri yazmış "oğlum 20 yaşında ve ben hamile kaldım" diye... ne güzel dedim içimden...

Canikom kırmızı kartı yemeden ümidi kesmiyorduk değil miiii ??? Olmasa da dediğim gibi bu son yumurtamız değil çatlayaannn eşlerde sperm bolll bizde yumoooşş Senin hoşuna giden şeyi söyliym de gül bari. İnşallah bu ay çapkın spermler nazlı yumoşların boğazına sarılıp gel uleeyyyyyyynnnn döllicem seni diye çığlıklar atsın içinde canımmmm

süpersin yaaa...
ne güzel bir cevaptır bu.
çok pozitif bir insansın. bayıldım sanaa

her işin başı saglık canım çok şükür saglıklıyım elim ayagım tutuyorr çok şükür yine denerim,:)
allahım ol demekdikten sonra hiçbirşey olmazmış ben hep hayırlısını diler hayırlısını isterim ve bilirim ki hayırda şerde yaradandır hayrına şükrederim şerrinden de yine yaradıma sıgınırım canım ne yapalım hakkımızda hayırlı olan gönlümze nur olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

bende sana bayıldım bide kenan a :)))))))))))

Güzel belirtiler bunlarrr 2 güncük daha sabırr

sagolllllllllllllllllllllllllllllll perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani allah yumurtalarımızla spermlerimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zeval vermesin olana kadar durmak yok moral bozmak yok tevvekülü ekden bırakmak yok canım çok sagolllllllllllllllllllllllllllll :=)

Ovulasyon testin bolsa, 1 tane de ondan yap bence

20 tane daha yeni aldım canım hiç denemedim ? neden ki?

Ovulasyon testleri HCG ye de duyarlı olabiliyor ve normal gebelik testinden daha erken sonuç verebiliyor o yüzden söyledim http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html . Ben geçen ay yapıp çok ümitlenmiştim ama ben çok erken yapmıştım. Senin adete 2 gün var yumurtluyor olamazsın 2. çizgi çıkarsa belki bişiler vardır. Gene çok güvenilir bi yöntem diil bunu söyliym ama umut dünyası işte verdiğim linki bi incele canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…