Kuzum Allahaşkına yap sevinelim inşallahhhh topik çok sessiz darlandım zatenHadi güldür yüzümüzü canikom. Kaçıcaktım ama bekliyorum haberini. Hemen atma testi bekle biraz canım
Kuzum Allahaşkına yap sevinelim inşallahhhh topik çok sessiz darlandım zatenHadi güldür yüzümüzü canikom. Kaçıcaktım ama bekliyorum haberini. Hemen atma testi bekle biraz canım
perimmm nasılsın canım? bat a kaç gün kaldı?
add cim müjdeni bekliyorum canım...ama sonuç her ne olursa olsun sonuna kadar burdayız inşallah... hamiş olmadan burdan gitmek yokkk....
geçmiş olsun canım...
bahardan da olabilir ama.
bu havalar insanı çok yoruyor. hantallaştırıyor.
yok incir küründen oldugunu düşünüyorsan istersen bırak yapma :26:
rahatsız etmesin seni iyice.
dayanamadım ve yaptım zaten ama c de tek çizgide kaldıııııııııııııııı biliyodum zaten hayırlısı olsun canım inş.başka birinin haberini alıp seviniriz ben biliyorum zaten hamiş olmadıgımı hiçbelirtim yok çünküü allah büyük bigün olur inş.ne yapalım tevvekkül etmek lazım :)
perimmm nasılsın canım? bat a kaç gün kaldı?
add cim müjdeni bekliyorum canım...ama sonuç her ne olursa olsun sonuna kadar burdayız inşallah... hamiş olmadan burdan gitmek yokkk....
dayanamadım ve yaptım zaten ama c de tek çizgide kaldıııııııııııııııı biliyodum zaten hayırlısı olsun canım inş.başka birinin haberini alıp seviniriz ben biliyorum zaten hamiş olmadıgımı hiçbelirtim yok çünküü allah büyük bigün olur inş.ne yapalım tevvekkül etmek lazım :)
canım idrar testinde çıkmayabilir...daha erken... bat geçince millet 1 hafta sonra bile hamiş olduğunu öğreniyo... kırmızıları görmeden umudumuzu kaybetmiyoruz tamam mı şekeerrr???
bi fikri olan paylaşabilir mii çok daraldım bat 30 mart ama pazartesiden beri ara ara adet sancısı gibi ağrı çekiyorum... Pazar gününden beride sürekli regl oldum sanıp kontrol ediyorum hafif bi akıntı var beyaz... içinden çıkamadım.. sinirliyim asabım bozuk kafam karışık kafayı cama gömücem az sonra:))))
Selam bitanemm geçmiş olsun dikkat et kendine. 11 gün var dahaBekliyorum sabırla ... Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, bu ay ilk kez bacakları havaya diktim kalkmadım bikaç saat kadar. Umarım işe yarar... İnşallah bizim ayımız da Nisan olur :103::119:
süpersin yaaa...
ne güzel bir cevaptır bu.
çok pozitif bir insansın. bayıldım sanaa
bi fikri olan paylaşabilir mii çok daraldım bat 30 mart ama pazartesiden beri ara ara adet sancısı gibi ağrı çekiyorum... Pazar gününden beride sürekli regl oldum sanıp kontrol ediyorum hafif bi akıntı var beyaz... içinden çıkamadım.. sinirliyim asabım bozuk kafam karışık kafayı cama gömücem az sonra:))))
Canikom kırmızı kartı yemeden ümidi kesmiyorduk değil miiii ???Olmasa da dediğim gibi bu son yumurtamız değil çatlayaannn eşlerde sperm bolll bizde yumoooşş Senin hoşuna giden şeyi söyliym de gül bari. İnşallah bu ay çapkın spermler nazlı yumoşların boğazına sarılıp gel uleeyyyyyyynnnn döllicem seni diye çığlıklar atsın içinde canımmmm
yani ben zaten bu testlere pek inanıyorum ovulasyon testi almıştım yanında hediye verdiler öleee yaptım heyacanlı bi işmiş ilk kez yaptım hayatımda :)
tabiii ki canım benim yumurtlama günüme göre zaten adetim 1 yda 2 nisan olarak çıkıyooo hayırlısı olsunn hepimiz için:)
Güzel belirtiler bunlarrr2 güncük daha sabırr
Ovulasyon testin bolsa, 1 tane de ondan yap bence
20 tane daha yeni aldım canım hiç denemedim ? neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?