Ovulasyon testleri HCG ye de duyarlı olabiliyor ve normal gebelik testinden daha erken sonuç verebiliyor o yüzden söyledim http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html . Ben geçen ay yapıp çok ümitlenmiştim ama ben çok erken yapmıştım. Senin adete 2 gün var yumurtluyor olamazsın 2. çizgi çıkarsa belki bişiler vardır. Gene çok güvenilir bi yöntem diil bunu söyliym ama umut dünyası işte verdiğim linki bi incele canımm
her işin başı saglık canım çok şükür saglıklıyım elim ayagım tutuyorr çok şükür yine denerim,:)
allahım ol demekdikten sonra hiçbirşey olmazmış ben hep hayırlısını diler hayırlısını isterim ve bilirim ki hayırda şerde yaradandır hayrına şükrederim şerrinden de yine yaradıma sıgınırım canım ne yapalım hakkımızda hayırlı olan gönlümze nur olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
bende sana bayıldım bide kenan a :)))))))))))
heee ondan :) bebiş gelsiiin bakıyım rahatını kacırsın biraz kocanın oohh olsun onaa1 yıl oldu canım rahatı biraz fazla seviyor ondan
bilmiyorum ki hislerim psikolojik degildir insallah kan testi yapıyım rahatlıyım diyorum ama eşim istemiyor belki vardır ama görünmez boşuna üzülmeyelim diyor o da haklı ama sabırsızız bacım yaacanım hamikle olunca insan hissedermiş benim bu ay ilk denemem ama gebelik hissetmiyorum adetim gelse bebek gelmiş kadar sevincem sanki
bakalım yarın olsun da...
olmadı doktora giderim.
eşim test almış ama yarın yaparım belki bilmiyorum.
daha 10 günümüz var.çok mu sabırsızız ne
e haliyle adam korkuyor yine aynı şeyleri yaşarız diye.
bir an önce progestana başlatmak istiyor.
hayırlısı bakalım.
ya varya bebek çok ayrı birşeymiş. rabbim isteyen herkeze versin inşallah.
eşim sabah işe gidiyor ya, oğlum geliyor yanıma sarılıp yatıyoruz. bütün gün oyun oynuyoruz, e artık beni rahat bıraksın da kardeşiyle oynasın değilmi ama
şaka bi yana Allah'ım kimseyi evlatsız bırakmasın. çok başka bişey.......
aynen dediğin gibi hepbirlikte hamile kalsak süper olur.
topicte hamile patlaması oluyomuş bide
kızlar bizde iki aydır deniyoruz bu üçüncü ay. 8 nisanda adet olmam gerek bakalım hamilelik var mı çok merak ediyorum günlerde bir türlü geçmek bilmiyor.Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı bebişler versin inşallah.
Ovulasyon testleri HCG ye de duyarlı olabiliyor ve normal gebelik testinden daha erken sonuç verebiliyor o yüzden söyledim http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html . Ben geçen ay yapıp çok ümitlenmiştim ama ben çok erken yapmıştım. Senin adete 2 gün var yumurtluyor olamazsın 2. çizgi çıkarsa belki bişiler vardır. Gene çok güvenilir bi yöntem diil bunu söyliym ama umut dünyası işte verdiğim linki bi incele canımm
ben de 5-7 nisan arası bekliyorum ayy iyice coğaldık cok fazla var kızz bu tarihler bekleyen :) hoşgeldin sen de hadi hayırlı haberlere inşallah
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıs ben ovu.testini yaptım şimdi ikinci çizgi belirdi ve nerdeyse ilk çizgiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee aynı ne yani şimdi ben hamişle olabilirmiyim_?
Eki Görüntüle 377820
işte burda kıslar ama bu ovulasyon testi benim yarın adet günüm bugün işten geldigimde gebelik testi yapmıştım ama negatif tek çizgi vermişti şimdi perisiko arkadaşım ovu yap belki çift çıkar bu şekilde gebeligini ögrenenler varmış dedi bende yaptım ekte resmi ama ne dersiniz?
ay hadi inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım. bir tanede alıp bendemi yapsam acaba
valla baya belirgin çıkmış çizgi canım
evet kardeş gelsin kenanakenan kaç yasında tubiloşuuumm :)
merhaba arkadaşlar ismim filiz. bir buçuk yıldır eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. bende polikistikover var.şuanda klomen tedavisi görüyorum.bugün adetgördümbat 25 nisan beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim .inşallah bu topik uğurlu gelir
eve canım ama gebelik testim negatifti ovu çift çizgi ilginç şu an yumurtuluyor olamam heralde :) çok ilginç :)
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıs ben ovu.testini yaptım şimdi ikinci çizgi belirdi ve nerdeyse ilk çizgiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee aynı ne yani şimdi ben hamişle olabilirmiyim_?
eve canım ama gebelik testim negatifti ovu çift çizgi ilginç şu an yumurtuluyor olamam heralde :) çok ilginç :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şoklardayımmmmmm
innnnnşallah hamilesindir kuzu yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?