MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

sagol perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tamam bakalım ama adet olmazsam cuma yada pztsi kandan baktırırım :) hayırlısı sagol bebişim :)

çok teşekkür ederiz teyzesiii :)

1 yıl oldu canım rahatı biraz fazla seviyor ondan
heee ondan :) bebiş gelsiiin bakıyım rahatını kacırsın biraz kocanın oohh olsun onaa
canım hamikle olunca insan hissedermiş benim bu ay ilk denemem ama gebelik hissetmiyorum adetim gelse bebek gelmiş kadar sevincem sanki
bilmiyorum ki hislerim psikolojik degildir insallah kan testi yapıyım rahatlıyım diyorum ama eşim istemiyor belki vardır ama görünmez boşuna üzülmeyelim diyor o da haklı ama sabırsızız bacım yaa

evet kardeş gelsin kenana kenan kaç yasında tubiloşuuumm :)

kızlar bizde iki aydır deniyoruz bu üçüncü ay. 8 nisanda adet olmam gerek bakalım hamilelik var mı çok merak ediyorum günlerde bir türlü geçmek bilmiyor.Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı bebişler versin inşallah.

ben de 5-7 nisan arası bekliyorum ayy iyice coğaldık cok fazla var kızz bu tarihler bekleyen :) hoşgeldin sen de hadi hayırlı haberlere inşallah

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıs ben ovu.testini yaptım şimdi ikinci çizgi belirdi ve nerdeyse ilk çizgiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee aynı ne yani şimdi ben hamişle olabilirmiyim_?

ben de 5-7 nisan arası bekliyorum ayy iyice coğaldık cok fazla var kızz bu tarihler bekleyen :) hoşgeldin sen de hadi hayırlı haberlere inşallah

hoşbulduk canım sağol.sonuçlarımızı buraya yazalım.bir gelse o gün valla aklımdan hiç çıkmıyor nedense bu ay daha fazla sabırsızım. canım senin yumurtlama günlerin geçmiştir değilmi. hamileliğe dair bir belirti falan var mı sende

işte burda kıslar ama bu ovulasyon testi benim yarın adet günüm bugün işten geldigimde gebelik testi yapmıştım ama negatif tek çizgi vermişti şimdi perisiko arkadaşım ovu yap belki çift çıkar bu şekilde gebeligini ögrenenler varmış dedi bende yaptım ekte resmi ama ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar ismim filiz. bir buçuk yıldır eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. bende polikistikover var.şuanda klomen tedavisi görüyorum.bugün adetgördümbat 25 nisan beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim .inşallah bu topik uğurlu gelir

valla baya belirgin çıkmış çizgi canım

evet kardeş gelsin kenana kenan kaç yasında tubiloşuuumm :)

kenan şu an 17 aylık canım.1,5 yaşını geçti yani.
tam tatlı zamanları:) yeni yeni konuşuyor,bu yaşta bir çocuk nasıl böyle şeyler yapar yaa dedirtiyor :)
rabbim isteyen herkeze yaşatsın tüm bunları inşallahhh

hoşgeldin canım. inşallah topikte herkes hamile olur sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza

merhaba herkese ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum olmadı doktorum direkt aşılama önerdi başka tedavi yapılamazmıydı bu normalmi?

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kıs ben ovu.testini yaptım şimdi ikinci çizgi belirdi ve nerdeyse ilk çizgiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee aynı ne yani şimdi ben hamişle olabilirmiyim_?

eve canım ama gebelik testim negatifti ovu çift çizgi ilginç şu an yumurtuluyor olamam heralde :) çok ilginç :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şoklardayımmmmmm
innnnnşallah hamilesindir kuzu yaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şoklardayımmmmmm
innnnnşallah hamilesindir kuzu yaaaaaaaaaa

aynen bendeeeeeeeeeee ama pek inanasım gelmiyoo çünkü gebelik testi çok bariz tek çizgiydi hiç silik bile degildi ama ovu.testini yapar yapmaz ikinici çizgi belirdiiiiiiiii şaşırtıcı bakalım yarın adet olmazsam cuma sabahtan kan testi verecegimmmmmmmm allahım hayırlara vesile etsin aminnnnnnnnnnnnnnn sagol canımcımmmmmmmm

evet canım inşallah yarın olmazsın da bayram ederizzz
belki gebelik testi bozuk felandır yaw :44:
hayırlısı allah'tan. yarın olsun hayr olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…