MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

adddddddddddd inşallah canım inşallahhhh.... kan testiyle kesinleştir canım yarın sonucunu.... harikaaa..... ovulasyon testi gebelikte yükselen bir hormonu da ölçebiliyomuş o yüzden gebeliği de teşhis edebiliyooo Allahın izniyleee.....

........................................................................

Son düzenleme:
........................................................................

inş.canım ama benim pek umudum yok yaa ne bilim ovu tesitine gebelikte ne kadar güvenilebilir ki bakalım ayrın yaptıramam da çünkü çalışıyorum zamanım hiç yok ama cuma sabahtan yaptırıp yazarım buraya canım eger adet olmazsam tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amannnnnnnnnnnnn hayırlısı olsun canım benim :)

tabi ki hayırlısı olsun canım benim... önce sağlık... fakat ovulasyon testi beni heyecanlandırdı... inşallah kan testiyle sonucun kesinleşir... bizde burda sevincini paylaşırız...

inşallah canım benim ya bak bana da umut oldu şimdi hiç belirtin var mıydı

inşallah canım benim ya bak bana da umut oldu şimdi hiç belirtin var mıydı

yok canım kalsik adet belirtilerim var ama eger adet olmazsam cuma kan testi yaptıracam bakalım hakkımızda hayırlsı ben pek umutlu degilim yaa ovu.testi ne kadar güvenlidir ki ? bakalım bunu da cuma günü ögrenecegizzzzzzzzzzz :)))))

tabi ki hayırlısı olsun canım benim... önce sağlık... fakat ovulasyon testi beni heyecanlandırdı... inşallah kan testiyle sonucun kesinleşir... bizde burda sevincini paylaşırız...

amin canım canım inş.hayırlısı bakalım canım bende heycanlandım ama kapılmak istemiyorum hayırlısını diledim inş.iyi olur hepimizi için en iyisi olsun aminnnnnnnnnnnn

canım tebrik edrim allah saglıgyla kucagına almayı nasip etsın:)

kızlar nabersiniz bu arada addd83 canım benımd gecen hamılelıgm de cıkmamstı testte yanii idrarda hatta 2 kez de kan yaptrmıstm cıkmamsıtı düşün yani snradan cıktı hamiş oldgm yanı gec yumurtlamısm ümıdını kesme bencee

kızlar az önce kocamın benim nickimle buraya girip her yazdığımı okuduğunu öğrendim.

sizin eşlerinizde böyle şeyler yapıyormu

sanırım geçti yumurtlama günlerim 2-3 gündür hiç akıntım yok ilginç şekilde ama normalde olurdu.. belirti anlamıyorum pek aslında arada hafiften midem bulanıyo gibi rahatsız edici ama afedersin kusturan cinsten degil sadece rahatsız ediyor hafiften..bi de yanma var midemde 2 gündür,kasıgımda biraz batma oldu bi de ama geçti arada cok hafif batıyo sagdan o kadar en cok hissediyorum gibi bu ay hamile gibi hissediyorum kendimi öyle yani :) normalde test yapayım diye delirmezdim hiç yapmadım da zaten test ama bu ay deli gibi test yapasım var yarın kan veriyim dedim kocişim izin vermiyo yaa erken diyo üzülmeyelim varsa da görünmez diyo. senin bir belirtin falan var mı? diger aylardan farklı extra hissettigin bişey falan?
ay hadi inşallah hayırlısı ile hamilesindir canım. bir tanede alıp bendemi yapsam acaba
ben de duydum ovu testinde cıkabiliyormuş duyarlıymış yani ama kesinligi yok yani
inş.ama ne kadar güvenilir bilinmez yarın adet günüm bakalım ? hayırlısı hakkımızda :)
ADD83 bebişim hemen sevinmeyelim tamam ovu testi hamileligi de gösterebiliyormuş ama bu kesin bişey degil bi de ovu testleri lh hormonunu algıladıgı için her zaman çizgi cıkabiliyor bu çizgi cıkanlarda sanırım cunku vucut her zaman lh salgılıyormuş az da olsa testte hassas oldugu için bunu gösteriyor yani lh yüksek olması lazım o yüzden çizgi işaretteki gibi koyu olmalı sanırsam ama inşallah hamilesindirde göbecikler atarız burda yavruum
maşallah maşallah nazar degmesin canım emzirmiyor musun? ikinci cocuga acele etmiyor musun ?

inşallah kan testinde de görürüz de hamiş haberinle seviniriz canım yaa buna ihtiyacımız var topikceneemmmm

sagol canım yani bende pek sevinmedim hayırlısı olsun hakkımızda cuma günü kan testi yaptırırım eger adet olmazsam hayırlısı bakalım :=)

benim de adet belirtilerim o kadar yoğun ki

sagol canım yani bende pek sevinmedim hayırlısı olsun hakkımızda cuma günü kan testi yaptırırım eger adet olmazsam hayırlısı bakalım :=)

İNŞALLLLAAAAHHH OLUUURRRRR ya ben test yapsam cıkmaz dimiiii ya akıntım hiç yok 2 gündür nerdeyse yumurtlamam durmuştur di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…