Ben öğlen arayıp. Akşama misafirimiz var hayatım dicem. Kim olduğunu söylemicem tabi. Masaya 3 tabak koyucam, Tabakların üstünü şu metal kapaklarla kapatıcam. İçine aldığım patiği kan testi sonucumu ve bebeğimizin dilinden yazdığım süper duygusal bi mektubu koyucam. Kamera kayıtta olucak eşimin yüzüne doğru ben mutfağa geçicem. Uzaktan izlicem onu. Bi yandan da o en özel an kayıtta olucak ilerde bebeğimize izletilmek üzere. Sonra mektubu bitince evet hamileyim diye çıkıcam. Böyle düşündüm ben canlar
ya aylardır okuyorum bu gebelik bölümünü hepbişeyler yazım dıye geçirdim aklımdan sonra daha çok stres yaparım dıye vazgeçtim
ama senın yazını okuyunca gözyaşlarım iniverdi.kamera olayı benımde aklımdaydı hatta aylardır kamera alalım dıye söylenıyorum eşime.nıye fotograf makınesınde video varya yeter o dıyo halbukı ben kamera istiyorum ...tabı ona sebebini söylemedim hiç.hayalım onun ögrendıgı ilk anı bebeğimiz en özel anlarını hep ona kaydetmek....
ama misafırımız var falan dıyıp masa hazırlamayı duşunmemiştim mükemmelmiş....Allah kısmet ederse mutlaka bende böyle yapıcam
ben eşimle lisede aynı sınıftaydım 12 yıl sevgili olduk.yaklaşık 1.5 yıllık evlıyız.ikimizde 30 yaşındayız.evliliğin ilk 10 ayı dogum kontrol hapı aldım hapı başka bi markayla değiştirmek istedim 2. gun bacagım aksamaya başladı doktora gıttım hemen bırak ilacı dedi.damarlarıma agır gelmiş dkh.daha sonradan hep eşim korundu.ama 2 aydır hiç korunmuyoruz ben sadecxe adetimin 12. gunu ve 16.gunu arasına dıkkat ettim şimdiye kadar...ayaklarımın altınada 20-30 dakıka yastık koyup yatıyorum bazen...
ilk ay adet oldugumda yıkılmıştım mahvolmuştum ama bu ay daha çabuk kabullendım.bugun adertımın ilk gunu....bu ovulasyon testını eve giderken alıcam.akıntı oluncamı bu testı uygulıycaz bode bu test + çıkarsa o gunden ıtıbarenmı bebek çalışmalarına başlamalıyız....
doktorunuz ne diyor canım...booolll bol keçboynuzu pekmezi fındık fıstık cezerye bunlar artırır sperm sayısın....
Ben öğlen arayıp. Akşama misafirimiz var hayatım dicem. Kim olduğunu söylemicem tabi. Masaya 3 tabak koyucam, Tabakların üstünü şu metal kapaklarla kapatıcam. İçine aldığım patiği kan testi sonucumu ve bebeğimizin dilinden yazdığım süper duygusal bi mektubu koyucam. Kamera kayıtta olucak eşimin yüzüne doğru ben mutfağa geçicem. Uzaktan izlicem onu. Bi yandan da o en özel an kayıtta olucak ilerde bebeğimize izletilmek üzere. Sonra mektubu bitince evet hamileyim diye çıkıcam. Böyle düşündüm ben canlar
Ayyy inşallah canikommHepimizde olsun inşallahhh
ya aylardır okuyorum bu gebelik bölümünü hepbişeyler yazım dıye geçirdim aklımdan sonra daha çok stres yaparım dıye vazgeçtim
ama senın yazını okuyunca gözyaşlarım iniverdi.kamera olayı benımde aklımdaydı hatta aylardır kamera alalım dıye söylenıyorum eşime.nıye fotograf makınesınde video varya yeter o dıyo halbukı ben kamera istiyorum ...tabı ona sebebini söylemedim hiç.hayalım onun ögrendıgı ilk anı bebeğimiz en özel anlarını hep ona kaydetmek....
ama misafırımız var falan dıyıp masa hazırlamayı duşunmemiştim mükemmelmiş....Allah kısmet ederse mutlaka bende böyle yapıcam
ben eşimle lisede aynı sınıftaydım 12 yıl sevgili olduk.yaklaşık 1.5 yıllık evlıyız.ikimizde 30 yaşındayız.evliliğin ilk 10 ayı dogum kontrol hapı aldım hapı başka bi markayla değiştirmek istedim 2. gun bacagım aksamaya başladı doktora gıttım hemen bırak ilacı dedi.damarlarıma agır gelmiş dkh.daha sonradan hep eşim korundu.ama 2 aydır hiç korunmuyoruz ben sadecxe adetimin 12. gunu ve 16.gunu arasına dıkkat ettim şimdiye kadar...ayaklarımın altınada 20-30 dakıka yastık koyup yatıyorum bazen...
ilk ay adet oldugumda yıkılmıştım mahvolmuştum ama bu ay daha çabuk kabullendım.bugun adertımın ilk gunu....bu ovulasyon testını eve giderken alıcam.akıntı oluncamı bu testı uygulıycaz bode bu test + çıkarsa o gunden ıtıbarenmı bebek çalışmalarına başlamalıyız....
hoş geldin canım ben de eğer bu ay hamile değilsem alıyım diyorum o testlerden nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama ve hangi marka iyidir hiç bilmiyorum.. inş sana da uğurlu gelir burası..
kısır demek yanii imkansız gibi bişey
keçi boynuzu kürü yapıyoduk çok konuşamadık onunda morali bozuldu kapadı hemen teli bilemiyorum ki şuan çok kötüyüm
canım senin eşine destek olman lazım yapma böyle lütfen..sen böyle umutsuz olursan kocişin napsın yazık adama çok daha fazla üzülür...görümcemin 18 yıl çocuğu olmamıştı miyon ameliyatı oldu neyi var neyi yok tüp bebeğe yatırdı olmadı kocası sperm azlığından dolayı ameliyat oldu yine olmadı geçen yıl hamile kaldı ve ikizleri oldu hemde kendiliğinden.....hatta şuan yine hamile 3,5 aylık...bu da nasıl olsa olmaz diyip korunmasız ilişkiden kaldı allahın takdiri...ikizle 1 yaşına girecek 15 martta..temmuzda da doğum yapacak düşün yaniii
kısır demek yanii imkansız gibi bişey
hoş geldin canım ben de eğer bu ay hamile değilsem alıyım diyorum o testlerden nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama ve hangi marka iyidir hiç bilmiyorum.. inş sana da uğurlu gelir burası..
sağol canım hepimize nasip etsın Allah.....
bazen kendıme kızıyorum...çünkü ben evlenene kadar çocuklara tahammül edemeyen bı ınsandım...şimdi Allah bana mumla aratıyo onu galiba....bugun sabah eşime adet oldum dedim ama aglamadan"üzme kendını daha erken dedi ama biliyorumkı onunda içi yandı"
Canım ilk denemenizden sakın ümidini kaybetmeee henüz çok erkennn. Çok güzel düşünmüşssün sende arkadaşımmm. Benimde ilk denemem ve ovulasyon takibi yaptım predictorle. Normalde adetin 7.günü felan başlayıp pozitifi görene kadar devam edin deniyor ama benim adetin 9. günü akıntım geldi ağrım oldu testi yaptım baktım pozitif bir daha da yapmadım. Erken yumurtladım. Eğer yumurtladığın günleri anlamıyorsan takip etmekte fayda var canım. Normalde 14. gün derler ama ben 9. gün yumurtladım ve 14. günü değerlendirsem olmazdı çünkü yumurtam en fazla 24 saat canlı kalıp gitmiş olucaktı. Çabalar da boşa gidicekti.Ben öğlen arayıp. Akşama misafirimiz var hayatım dicem. Kim olduğunu söylemicem tabi. Masaya 3 tabak koyucam, Tabakların üstünü şu metal kapaklarla kapatıcam. İçine aldığım patiği kan testi sonucumu ve bebeğimizin dilinden yazdığım süper duygusal bi mektubu koyucam. Kamera kayıtta olucak eşimin yüzüne doğru ben mutfağa geçicem. Uzaktan izlicem onu. Bi yandan da o en özel an kayıtta olucak ilerde bebeğimize izletilmek üzere. Sonra mektubu bitince evet hamileyim diye çıkıcam. Böyle düşündüm ben canlar
keçi boynuzu kürü yapıyoduk çok konuşamadık onunda morali bozuldu kapadı hemen teli bilemiyorum ki şuan çok kötüyüm
Canım eşinin canlı spermi varsa ki sonuca göre olmalı, 1 tane bile olsa yetiyor çoğaltıyorlar. Tıp o kadar ilerlediki korkarım yakında erkekler bile doğurmaya başlicak. Allahtan ümit kesilmez canım ne hikayeler var imkansızken mucizeye dönüşen. Eşin daha çok üzülüyordur. Biliyorum zor ama sen daha dik durmaya çalış canım. Onun için daha zor güvenini kaybetmesine kendini kötü hissetmesine sebep olma sakın. Ben biliyorum sen burdan bize hamile haberlerini vereceksin. İnan buna.
Kızlarrr çok kötüyüm ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
dün eşim tahlil olmuştu bugn sonucunu almış 2,7 milyon çıktı ameliyattan önce bile daha yüksekti
ağlıycam dayanamıyorum :..(
kızlar az önce benden akıntı geldi şeffaf su gibi hatta tekrar kanmı geldi die gidip baktım bu yumurtlama belirtisi olabilirmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?