MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

maşallah maşallah nazar degmesin canım emzirmiyor musun? ikinci cocuga acele etmiyor musun ?

emiyor hala...ama pozitif testi görünce bıraktırmam gerekicek.
zor olucak.çok farklı bir bag... aslında dr da dedi.bırakırabilirsin artık emmesine gerek yok dedi.
yemek yemio diye zaten bıraktırıcaktım.Kenan fazla büyümeden olsun istiyordum zaten. biz 3 kardeşiz aramızda da 1 er yaş var. annem ilk zamanlarzor oldugunu ama daha sonra 1 defada rahatladıgını söylerdihep. birde oğlum çok yalnızlık çekiyor.bir de kızım olursa daha ne isterim ki :) tabii sağlıklı olsum da. ne olursa olsun kabulümüz...

hayırlısıyla olur inşallah canım doktor bırakabilirsin dediyse dogrudur heralde.. ben 2 yasına kadar emzirilmesi gerekiyo diye biliyordum da ondan sordum canım inşallah bıraktırmak zor olmaz..
ayy hiç birşey bilmiyorum bebek bakımıyla ilgili varya sadece hayatımda bir kere bez degiştirdim bi arkadasımın oglunun o kadar yaşayarak ögrencem inşallah herkes bunun okulana mı gidiyo di mi yaneeee

kıızz biz hamilemiyiz yoksaaa yaa az önce tv izliyordum kuzudan kebab yapıyorlardı normalde agzımın suyunu silmem lazım canımın cekmesi lazım ama kanalı degiştirdim böööö yanii

valla canım ne bileyim ben ya senden etkilendim ama akşama dogru garipleştim mantı yapmıştım çok severim ama yiyemedim sag kasıgım batıyo bide eşim bu gün nasılsın dedi neden dedim dün gece midem bulanıyo demişim gecenin bir yarısı sabahta onun gidişini duymadım ilk defa oda güldü hadi bakalım hayırlısı olsun diye bacak agrısı olur mu bilmem ama agrıyo sanki canım ya

bilmem ki bacak agrısı olur mu acaba duymadım hiç ama kişiden kişiye degişiyormuş olabilir de belki.. ayy sevindim kocanın öyle demesine canım belki o da istiyordur ama dışa vuramıyordur duygularını erkekler genelde öyle yaa benim ki de beni sinir ediyor bazen duygusuz duygusuz hele olsun da konusuruz demesi yok muuuu... yapasım geliyo sorumluluklarını alsınlar canımm artık sen de 7 nisandı dimi batınhadi hakkımızda hayırlısı bakalım canım ben de bu sabah tostumu bitiremedim yaa normalde bir yarım bi de ceyrek yerdim severdim anaaammm sadece ceyregi yiyene kadar öldüm yani ilaç içmem gerektigi için zorla yedim kociş de şaşırdı

kızımmm biz gerçekten mi hamileyiz ne yaaaa eşimde bana dr demeden inanmam diyo başak burcu zor adan nolcak

SLM KIZlar...
göbüşte bebişi olanlarr Rabbim saglıcakla kucaklatsın inşallah bi an öncede bizede nasip etsin inşallahhhhhh
şöle son bı ıkı sayfayı okuyabıldım fazla zamanım yok ..ogluş uyudu,kocişte yatmaya hazırlanıo bende sole bı bakıım dedım size..
bende hala tık yok kızlar...ama bu aralar bı akıntım varkı sormayın..kafama takılıo nıe kı acep okadar olmaz dı hiç..
bole bembeyaz yoğun bı akıntı..gecen ay regl oldum hamılelıkle falan bı alaksı olabılırmı acaba ya..
ama baya baya regl oldum hanı..bu akıntıda nerden cıktı..yoksa bu ay hıc bıtmeyen bı yumurtlama mı yapıo benım yumurtalar....

alsın tabi baba da olacakmış aman da baba şimdi uyudu duysa bunları amannnnn kaç evden garantici biraz kendisi

canım t çizgisinin daha belirgin olması gerekli sanırım.. bende bu ay ilk defa kullandım. bugün 18. günüm hala 2 çizgiyi görüyorum. bugün yaptığımda çizgi aynı senin eklediğin netlikte..adet tarihine kadar yapmayı düşünüyorum testi. ama lh hormonu salgılandığından çıkıyor deniyor genelde...

hayırlısı inşallah hamilesindir...halay çekeriz hep beraber...

bilmiyorum kii bat ne zaman? belki gelen reglin habercisidir benimde regle birkac gun kala akıntı yogunlasıyo gibi..

bilmiyorum kii bat ne zaman? belki gelen reglin habercisidir benimde regle birkac gun kala akıntı yogunlasıyo gibi..

07 mart ta regl oldum ve regl den sora bu akıntım hiç kesılmedı yafu 21 ıydı yumurtlamam yumurtlamadan 1 hafta once basladı nerdeyse halen dewam edıo
şaştım valla..

alsın tabi baba da olacakmış aman da baba şimdi uyudu duysa bunları amannnnn kaç evden garantici biraz kendisi

ayy cok degişik geliyor eşime bakınca baba olacagını düşünmek coookk gecç baba olcak benim askım inşallah yakışıklı baba ayyyhhh utanıyım azcık
sen kac yasındasın canım?

07 mart ta regl oldum ve regl den sora bu akıntım hiç kesılmedı yafu 21 ıydı yumurtlamam yumurtlamadan 1 hafta once basladı nerdeyse halen dewam edıo
şaştım valla..

ayy sen de bizdensin o kadar cok 5-6-7 nisan batı olan var ki hamile çıkarmamız lazım kızlllaaaarr çalışınnn ben de 7 martta regl olmuştum tahminen 22-23 mart yumurtlamış olmam lazım 21 de olabilir buna göre 7 nisanda kesin kırmızıların gelmesi lazım gelmezse yandan yandann oohh sevincezz hamiş kalırsan bize de yaz sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…