MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bende 7 marta oldum ama nette son 3 ayı girerek hesapladıgım zaman 5 nisan diyo ben şimdi hangisini baz alayım

ayy bak heycan yaptım hade hayırlısı inşallah canım bal akıo falla agzından
inşallah belkıde vardır bebiş demiii.. ay inşallahhhh ...

bende 7 marta oldum ama nette son 3 ayı girerek hesapladıgım zaman 5 nisan diyo ben şimdi hangisini baz alayım

bana da öyle diyo internet yumurtlamadan sonra sayınca 14. gün yine 5ine denk geliyor aslında ama bilemiyorum ki ben kesin olsun diye 7 demiştim öyle yazdırdımm bi hafta sonra hamişlerin arasına yazdırcam zaten adımı deyip yine bi kahkaha basıyorum delirdiiimm ayyyyy evde de sürekli hamile havasında salınıyorum kocişe yapamam edemem hamileyim deyip gülüyorum saçmalardan seçmeler oldum bu ay hayırdır inşallah

yok yok biz erkenciyiz sanırım herkes o yaşlarda yapıyor yaa gördügüm kadarıyla ben 21 eşim 23

ayy ne guzel hep ozenıorum ole genc anne baba olanlara..
bende oglumu 28 yasında doğurdum eşim se 30 yaşındaydı ..genç anne baba olmak guzel bence..
saglıkla al canım kucaına bebişini

bana da öyle diyo internet yumurtlamadan sonra sayınca 14. gün yine 5ine denk geliyor aslında ama bilemiyorum ki ben kesin olsun diye 7 demiştim öyle yazdırdımm bi hafta sonra hamişlerin arasına yazdırcam zaten adımı deyip yine bi kahkaha basıyorum delirdiiimm ayyyyy evde de sürekli hamile havasında salınıyorum kocişe yapamam edemem hamileyim deyip gülüyorum saçmalardan seçmeler oldum bu ay hayırdır inşallah

hadi kız inşallah hamiş ol rabbim inşallah çok sevinirim

ayy bak heycan yaptım hade hayırlısı inşallah canım bal akıo falla agzından
inşallah belkıde vardır bebiş demiii.. ay inşallahhhh ...

ayy ne guzel hep ozenıorum ole genc anne baba olanlara..
bende oglumu 28 yasında doğurdum eşim se 30 yaşındaydı ..genç anne baba olmak guzel bence..
saglıkla al canım kucaına bebişini

inşallah vardır bebişlerimiz bu ay cok sevinelim Allahııımm lütfeeenn... teşekkür ederim iyi dileklerin içinn :) ben de gençken anne olmak istiyorum ondan biraz aceleci davranıyorum sanırım ama bebiş sahibi olmamak için de sebebim yok biraz da ondan acelem sanırım calışmıyorum cünkü..

Hamilelikte radyasyona maruz kalmak cok zararlıymış kızlarr dikkat[video=youtube;MuVnVpchH70]http://www.youtube.com/watch?v=MuVnVpchH70[/video]

gunaydin hanimlar
derse gittim geldim ama sanki kamyonet gecti ustumden cok yorgun hissediyorum kendimi.
adet hala gelmedi ve midemdeki yanmalarda ara ara devam ediyor.
arada aglayasim geliyor birde simdi midem biraz bulaniyor gibi. kendimi pek iyi hissetmiyorum acikcasi.
Umarim bu kadar belirti fos cikmaz ya. ama gelse gelirdi adet bu kadar gecikmezdi diyorum. 4 gun gecmis oldu
test aldim ama yarin ilk idrarla yapmak istiyorum. sabah erken kalktim yorgunlugum belki ondan bilmiyorum
sigarasizlikta kafama vurmus olabilir.
ins canim. hosgeldin bende yeniyim henuz hepimiz bebisleniriz bu ay Allahin izniyle
bende duymustum onu biliyormusun bu idrar testleri cokta hassas olmuyor yani bebek ufaksa cikmayabiliyor
benim gecen genegimle gec dollenmede oldugu icin adet 12 gun falan gecti oyle adam gibi cizgi belirmeye baslamisti.
keske kandan olcecegimiz bir cihaz olsa su sker hastalarinin oluyorya.
kan kaybindan olurduk o zamanda dimi haha:)))
kızlar az önce kocamın benim nickimle buraya girip her yazdığımı okuduğunu öğrendim.

sizin eşlerinizde böyle şeyler yapıyormu
yok kiz ne isi var. cikarken cikis yap parolani bilmezse giremez. birde ben boyle seyi hic sevmiyorum ya acikcasi
Alllahtan esimde hic oyle degil bende degilim tabi. ayip geliyor bana.
canim benimde yanmam var ya Hadi ins bebegedir bu alametler senin bat kacti? ayrica su batma ve sizlama sag tarafta bendede oldu
uzun iplik gibi bir sizi kasikta arada giriyor
ay gozum kapaniyor resmen ama corba yapmam lazim kizima yemek yapmam lazim offf ya yatip uyumak vardi simcik

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ovulasyon döneminde olanlar çalışmalarne alemde

Ay kizlar aglasam mi gülsem mi???

dün keciboynuzu pekmezi aldim aksam esim dedi daha yeni yemek yedim (ben ondan sonra geldim isten)

dedim olsun canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

al bir iki tatli kasigi.

bitane verdim ikinciyide zorla vermek isterken adam gülmekten nefes borusuna kacirdi
pekmezi :18::18::18::18:

hahahaha güle güle öksürügünün gecmesini bekledik ve biraktim tabi pekmezi yana

halimize bakin kendimede incir aldin ya, diyor sen inciri seviyorsun demi kendine aldin onlarida demi....

dedim hayatim kurcalama simdi yok oda tedavimizin bir parcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…