ben 30 eşim 32 bizde yaşlı bir çift olacaz ilk çocuk için
ayy sen de bizdensin o kadar cok 5-6-7 nisan batı olan var ki hamile çıkarmamız lazım kızlllaaaarrçalışınnn ben de 7 martta regl olmuştum tahminen 22-23 mart yumurtlamış olmam lazım 21 de olabilir buna göre 7 nisanda kesin kırmızıların gelmesi lazım gelmezse yandan yandann oohh sevincezz hamiş kalırsan bize de yaz sevinelim
yok yok biz erkenciyiz sanırım herkes o yaşlarda yapıyor yaa gördügüm kadarıyla ben 21 eşim 23
bende 7 marta oldum ama nette son 3 ayı girerek hesapladıgım zaman 5 nisan diyo ben şimdi hangisini baz alayım
yok yok biz erkenciyiz sanırım herkes o yaşlarda yapıyor yaa gördügüm kadarıyla ben 21 eşim 23
bende 7 marta oldum ama nette son 3 ayı girerek hesapladıgım zaman 5 nisan diyo ben şimdi hangisini baz alayım
bana da öyle diyo internet yumurtlamadan sonra sayınca 14. gün yine 5ine denk geliyor aslında ama bilemiyorum ki ben kesin olsun diye 7 demiştim öyle yazdırdımm bi hafta sonra hamişlerin arasına yazdırcam zaten adımı deyip yine bi kahkaha basıyorumdelirdiiimm ayyyyy evde de sürekli hamile havasında salınıyorum kocişe yapamam edemem hamileyim deyip gülüyorum saçmalardan seçmeler oldum bu ay hayırdır inşallah
ayy bak heycan yaptım hade hayırlısı inşallah canım bal akıo falla agzından
inşallah belkıde vardır bebiş demiii.. ay inşallahhhh ...
ayy ne guzel hep ozenıorum ole genc anne baba olanlara..
bende oglumu 28 yasında doğurdum eşim se 30 yaşındaydı ..genç anne baba olmak guzel bence..
saglıkla al canım kucaına bebişini
kızlar ben kaçtım size iyi geceler yarın ALLAHIN izniyle görüşürüz
ıyı gebeler kızlarrr..bende kaçtımmmm
hany belirtilerin nasıldı
ins canim. hosgeldin bende yeniyim henuz hepimiz bebisleniriz bu ay Allahin izniylemerhaba arkadaşlar ismim filiz. bir buçuk yıldır eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. bende polikistikover var.şuanda klomen tedavisi görüyorum.bugün adetgördümbat 25 nisan beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim .inşallah bu topik uğurlu gelir
bende duymustum onu biliyormusun bu idrar testleri cokta hassas olmuyor yani bebek ufaksa cikmayabiliyorEki Görüntüle 377820
işte burda kıslar ama bu ovulasyon testi benim yarın adet günüm bugün işten geldigimde gebelik testi yapmıştım ama negatif tek çizgi vermişti şimdi perisiko arkadaşım ovu yap belki çift çıkar bu şekilde gebeligini ögrenenler varmış dedi bende yaptım ekte resmi ama ne dersiniz?
yok kiz ne isi var. cikarken cikis yap parolani bilmezse giremez. birde ben boyle seyi hic sevmiyorum ya acikcasikızlar az önce kocamın benim nickimle buraya girip her yazdığımı okuduğunu öğrendim.
sizin eşlerinizde böyle şeyler yapıyormu
canim benimde yanmam var ya Hadi ins bebegedir bu alametler senin bat kacti? ayrica su batma ve sizlama sag tarafta bendede oldusanırım geçti yumurtlama günlerim 2-3 gündür hiç akıntım yok ilginç şekilde ama normalde olurdu.. belirti anlamıyorum pek aslında arada hafiften midem bulanıyo gibi rahatsız edici ama afedersin kusturan cinsten degil sadece rahatsız ediyor hafiften..bi de yanma var midemde 2 gündür,kasıgımda biraz batma oldu bi de ama geçti arada cok hafif batıyo sagdan o kadar en cok hissediyorum gibi bu ay hamile gibi hissediyorum kendimi öyle yani :) normalde test yapayım diye delirmezdim hiç yapmadım da zaten test ama bu ay deli gibi test yapasım var yarın kan veriyim dedim kocişim izin vermiyo yaa erken diyo üzülmeyelim varsa da görünmez diyo. senin bir belirtin falan var mı? diger aylardan farklı extra hissettigin bişey falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?