neden ümidini kesiyorsun canım benim yaa??
bak benim de belim kopucakgibi agrıyordu.
ve sabah namazında test yaptım (daha10 günüm var)
test bozuk da olabilir tabi de,
ikinci çizgi görünürderecede belirginçıktı, sabah kalktıgımda okadar aşırı görünür değildi ama yinede bir çizgi var orda.
tabii garanti hamileyim demiyorum. az daha bekliim, günüm yaklaşsın tekrarlicam testi.
kırmızılar gelmeden ümidini kesme canımmmm...
güüüüüüüüüünnnnnaaaaaaaaayyyyyydddddddıııııııınnnnnnnnnnnn
ben testyaptım
Günaydın kızlar nasılsınz...
Canım cok sıkkın yaaaa Ağlıyorum belim cok ağrıyoo hastalanacağım heralde ben yine bu ay olmadı bakalım üçünçü aşılamamıda yaptırmam cok yıpranıyorum cok zorr....
ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın....
DUA edinn neolur bana ümidimi kestimm artıkk....
ayyyy cocuk gelmiyor siz gelmiyonuz sohpete
beyazlım günaydın pc sorn oldu cvp yazdım ama gelmedi.bugün maşallah keyifler yerinde değil mi?
kızlar günaydın canlarım nasılsınız aaa bazılarını bıkmış görüyorum sakın allahın gücüne gider biliyorum çok zor ama dua edip beklemek gerekir ........allah en kısa zamanda inşallah anne yapar bütün topiği hepimiz halay çekeriz:))
Selam canim
senin kacinci cocuk?
kac ay sonra gerceklesmis oldu?
cnm allahın izniyle daha ilk bebeyim korunmadığım 3.ayda oldu hayırlısıylaaa inşallah kucağıma da alırım hep onu düşünüyorum....
cnm allahın izniyle daha ilk bebeyim korunmadığım 3.ayda oldu hayırlısıylaaa inşallah kucağıma da alırım hep onu düşünüyorum....
canım bu 3 ay içinde ovulasyon günlerini dikkate alarak çalışmalarınız nasıl oldu hergün mü bi iki gün aralıklarla mı ben çalışma konusuna takıldım kaldım acaba çalışmalar mı yetersiz kalıyor anlayamadım 6 aydır bi eksiklik var ama ne
Insallah canim,
sanslisin
cnm ben ovülasyonu hiç takmadım öle ovü testi falanda almadım sadece akıntıma bakıyodum ve bazen gün aşırı bazende 2 günde bir giriyoduk ilişkiye ve kocama hiç demedim hadi yumurtluyorum ilişkiye girelim diye ve allahın izniyle oldu sadece allaha bıraktım evlat isteyim için dualar ettim:))
cnm ben ovülasyonu hiç takmadım öle ovü testi falanda almadım sadece akıntıma bakıyodum ve bazen gün aşırı bazende 2 günde bir giriyoduk ilişkiye ve kocama hiç demedim hadi yumurtluyorum ilişkiye girelim diye ve allahın izniyle oldu sadece allaha bıraktım evlat isteyim için dualar ettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?