MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

en önemlisi zaten kafaya takmamak benim arkadaşımında buyüzden olmuyordu bebeği doktor düşünmeyin oluruna bırakın düşündükçe hormonlarınızı bozuyorsunuz demişti allahın izniyle zorda olsa başarıp evlatlarını kucaklarına aldılar darısı bizlerin başına

Günaydin canim

ehhh iste ne yapayim mecbur,hayat devam ediyor.

ayy gidip rahmimi aldirayim hepsinden kökünden kurtulayimmmmmmm

sen nasilsin sende durumlar ne?

ben nasıl olayım burda belirtileri okuya okuya bende de başlayacak.eşim diyor bugün başımıza ne çıkardın diyor :))))) dur şimdilik kahve yapalım bu ay dedim.

aynen cnm hiç düşünme kocanla rahat olmaya bak anlarını zevkini yaşa bırak akışına bak sonra allahın izniyle yazarsın buraya hamişim diye hem eskiden kadınlar ovülasyonmu biliyorlarmış demi:))

ben nasıl olayım burda belirtileri okuya okuya bende de başlayacak.eşim diyor bugün başımıza ne çıkardın diyor :))))) dur şimdilik kahve yapalım bu ay dedim.

Benim esime dedim 2 günde bir iliskiye girersek iyi olur sansimiz....

ayyyyyyyyyyyy canim benim yaaaa

o da diyor adetin ne zamana biter calismalara ne zaman baslasak

tabi cocuk birazcikta bahane

Benim esime dedim 2 günde bir iliskiye girersek iyi olur sansimiz....

ayyyyyyyyyyyy canim benim yaaaa

o da diyor adetin ne zamana biter calismalara ne zaman baslasak

tabi cocuk birazcikta bahane

ya sorma onlara gün doğdu zaten kahveyi çok severdi akşamları üşenir yapmazdım şimdi paşa paşa kahveyide yapıyorum.

evet,geçen ay doktora gittim ikinci kere aylar geçtikçe acaba bi sorun mu var diye muayene olmaya girdiğimde doktor direk yaşımı ve adet düzenimi sordu sonra alttan muayene etii o arada 5 ay oldu hala neden olmuyor kafama çok takıyorum dediğim zaman herşey yolunda bi problem yok ama sters yaparsan olmaz dedi ve ben 6.ayıma girdim bu ay bıraktım artık olacağı varsa olacak zaten

aynen cnm hiç düşünme kocanla rahat olmaya bak anlarını zevkini yaşa bırak akışına bak sonra allahın izniyle yazarsın buraya hamişim diye hem eskiden kadınlar ovülasyonmu biliyorlarmış demi:))

evet canım bilmiyorlardı.geçen bi arkadaş oturmaya geldi iki çocuğu var.normalde yüzümde hiç sivilce yoktu benim ne zaman çocuk yapmaya karar verdik aylarca olmadı o zaman yüzümde sivilceler çıktı kadın bana senin yüzünde hiç sivilce yoktu niye böyle oldu yüzün falan dedi çok sterliyim diyip mevzuyu açtı kadın bana kendinin nasıl hamile kaldığını anlattı ne ovulasyoon ne ayağımı hava ditim dedi hamile olduğumu adetim 15 gün geçtikten sonra öğrendim dedi.bende güldüm şimdiki zaman çok farklı biz adte gününü bile beklemeden test yapıyoruz dedim

selam kızlar benim bugün bulantım var aksi gibi de misafir gelecek

ya sorma onlara gün doğdu zaten kahveyi çok severdi akşamları üşenir yapmazdım şimdi paşa paşa kahveyide yapıyorum.

hiç sorma bende senin gibiyim burda okuyorum o iyi bu iyi diye herşeyei uygulamaya çalışıyorum geçen eşime gelirken kuru incir al dedim ne yapacan diye sordu utandım diyemedim sivilcelere iyi geliyormuş dedim adam deli sanack sonra napim geçen keçi boynuzu sperm kalitesini artırıyormuş dedim gülüyor şimdide onu mu buldun adamda sorun yok sorun çıkartıyorum başına

selam canımmm bugün iyi gördüm seniiii. Gün aşırı birgün arayla demek canım doğru biliyorsun.

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr;
evet pericim ya senden sonra gönderdigin linki okudum hemen yaptım testi ve 2-3 dk içinde ikinici çizgiii belirdi ve nerdeyse koyulugu ilk çizgiyle aynıydı bende hem şaşırdım hem pek inanamadım, henüz gelmedi adetim bugünde gelmezse yarın sabahtan kan testi verecegim zaten benim yumurtlama günüm 18-19 mart oldugu için adetimi 1 yada 2 nisanda bekliyorum ama allahtan hayırlısı tabiiii umut hep var bakalım kısmetimde ne çıkarsaa bol bol dua ediyorum inş.tam tevvekülle allahıma sıgınıyorum......

evet cnm o yüzden takma kafana olucağı zaman olur zaten inşallah olcak en yakın zamanda:))

inşallah tatlım oluruna bırak olacağı varsa o oluyor zaten uğraşmadan hemde ben inanıyorum seninde bu aralar hamile kalacağına allahın izniyle

Canim kahve ne icindi yaaaa?

ay kafayi yedim bile bennn

canım geçen gazetede okudum günde iki fincan çay içmek doğurganlık oranını artırıyormuş %30 oranında falan ama fazlası iyi değilmiş ek bilgi.tam tersine kahve iyi değil yazıyordu

yok yok biz erkenciyiz sanırım herkes o yaşlarda yapıyor yaa gördügüm kadarıyla ben 21 eşim 23

genç yaşta olsun bence de biz istemedik başta..şimdi de tutturamıyoruz...

günaydııınnn herkese..

bende seni merak ettim..inşallah güzel sonuç alırsıınn...

hahahahaha

okudun mu bilmem birkac sayfa önce yazdim

bende esime aksam zorla keciboynuzu pekmezi yedirdimmm

birde birsürü kuru incir aldimmmmmm

Allah sonumuzu hayir ede

selam kızlar benim bugün bulantım var aksi gibi de misafir gelecek

Canim Insallah uzun sürmez bulantin.

aksilik iste tamda olmamasi zaman diyecegim ama simdi hamilelikte iste belide olmaz ne kadar sürer

bi kadin gecen anlatti diyor ben ogluma hamileyken taaa bastan sona bulantim vardi:18::18:

ayyy düsün ben bebege derim kücük simarikkkk rahat ol,hormon mormon dinlemem haaaaa

Hayirlisiyla bir gelse yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…