hahahahaha
okudun mu bilmem birkac sayfa önce yazdim
bende esime aksam zorla keciboynuzu pekmezi yedirdimmm
birde birsürü kuru incir aldimmmmmm
Allah sonumuzu hayir ede
Merhaba arkadaşlar ben geldim....Size birşey soracamm.Şu iki gündür aşırı akındım var böyle yoğun kıvamlı beyazımsı.Yumurtlama günüm mü acaba kızlar ??
hiç sorma bende senin gibiyim burda okuyorum o iyi bu iyi diye herşeyei uygulamaya çalışıyorum geçen eşime gelirken kuru incir al dedim ne yapacan diye sordu utandım diyemedim sivilcelere iyi geliyormuş dedim adam deli sanack sonra napim geçen keçi boynuzu sperm kalitesini artırıyormuş dedim gülüyor şimdide onu mu buldun adamda sorun yok sorun çıkartıyorum başına
canım geçen gazetede okudum günde iki fincan çay içmek doğurganlık oranını artırıyormuş %30 oranında falan ama fazlası iyi değilmiş ek bilgi.tam tersine kahve iyi değil yazıyordu
evet canım dediğin yumurtlama zamanında oluyor sen çalışmalara başla hemen
okumuştum canımya işte ne yapalım bi umut aranıyoruz belki bu ay iyi gelir diye.şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim hamile kalmama ramak kala kaçırdım az kaldı hamile kalmama diye kürler falan filan uygulamaya çalışıyorum .incir kürü adetliyken içilmiyor dimi benim adetimin bitimine 2 gün var bugün içmiyeyim mi biliyor musun canım
ay sen çay demişsin ben kahve anladım özür.ben çok çay içiyorum ya of şimdi bunuda senden öğrendim şimdi iştede çay içömeden zaman da geçmiyor.
Canim bilmiyorum ki..
sadece bildigim sogan suyu kürü ile icir suyu kürü ayni anda olmuyormus
diyorum kiii
bende kist var tamam ama
olsun ben en iyisi incire basliyim ve soganida rendeleyip yerim
cünkü o da iyiymis
ay kiz dur bak aklima geldi
yahu diyorum ya kafayi yemisim....
dün daha baktim yahu
diyor 21-25 gün yapin incir kürünü
15 dakika kaynatiyorsun 6-8 inciri ve ilik iciyorsun suyunu...
ay kiz ben basliyacam bak simdi
gidip yapayim anammmbenimde adetin 2. günü ama olsun 25 gün yapariz artik
kızlar kızlar kızlar
hamile kalmaya karar verdik ama doktora gittik mi?
folik asit e hamile kalmaya karar vermeden önce başlanmak gerekiyormuş
haberiniz varmı. ben hemen başlıyorum inş. sizde başlayın
dun akşama kadar kendımde hamılelk belirtileri var sanıyodum....ama dun akşam anladımkı adet olurum yakında çünkü belirtiler adet belirtilerine döndü....normal regl terıhım 5 nısan....üçüncü denememiz ama çok geriliyorum Allaha hiç isyan etmıyorum ama içim içimi yıyor:2::2:bilinmezlik çok zormuş:18:bugun bi kadın dogumcuya gıdıp aklımdakı tum soruları sormaaaaak istiyodum ama cesaret edemedım yıne....eşimde 1-2 ay daha bekleyelım dedi....çok gamsız ya...kendını üzmek için çok erken dıyo ama ben ozaman iyice sinir oluyorum eşime....bazen kendı kendıme boşver hiçbişey araştırma bulsun beyfendı faydalı şeyleri diyo....
kızlar ben daha önce hiç dikkat etmemiştim bişey takıldı kafama reglim 5 nısan ama dunden beri cıvık bı beyaz akıntı var hatta adet oldum sanıp koşuyorum tuvalete ama akıntıyı goruyorum sadece bu ne ?????cevaplarsanız sevınırım
hamıle olanları ve hamılelık umudu olanları tebrık edıyorum .......bu stresli gunleri gülenyuzle atlatmaya çalışanlarıda tebrik ediyorum
benim de bat 5 nisan. Bende akıntı yok. Kasık ağrılarım var hafif hafif. Daha var canım. Adet belirtisi diye düşünme
canım ne kadar eşim önceden istemesede ben önceden ondan habersiz gittim doktora çocuk düşünüyorum diye batı kist falan yok tam kan sayımı yaptı sorun yok tsh baktı bişiy yok folik asit verdi tam 3 ay oldu içiyorum ama kocaya kavga dövüş bu ay ikna ettim bakalım oda 2 kere oldu inşallah tutar bende 5 nisan bekliyorum
dun akşama kadar kendımde hamılelk belirtileri var sanıyodum....ama dun akşam anladımkı adet olurum yakında çünkü belirtiler adet belirtilerine döndü....normal regl terıhım 5 nısan....üçüncü denememiz ama çok geriliyorum allaha hiç isyan etmıyorum ama içim içimi yıyor:2::2:bilinmezlik çok zormuş:18:bugun bi kadın dogumcuya gıdıp aklımdakı tum soruları sormaaaaak istiyodum ama cesaret edemedım yıne....eşimde 1-2 ay daha bekleyelım dedi....çok gamsız ya...kendını üzmek için çok erken dıyo ama ben ozaman iyice sinir oluyorum eşime....bazen kendı kendıme boşver hiçbişey araştırma bulsun beyfendı faydalı şeyleri diyo....
Kızlar ben daha önce hiç dikkat etmemiştim bişey takıldı kafama reglim 5 nısan ama dunden beri cıvık bı beyaz akıntı var hatta adet oldum sanıp koşuyorum tuvalete ama akıntıyı goruyorum sadece bu ne ?????cevaplarsanız sevınırım
hamıle olanları ve hamılelık umudu olanları tebrık edıyorum .......bu stresli gunleri gülenyuzle atlatmaya çalışanlarıda tebrik ediyorum
kızlar kızlar kızlar
hamile kalmaya karar verdik ama doktora gittik mi?
Folik asit e hamile kalmaya karar vermeden önce başlanmak gerekiyormuş
haberiniz varmı. Ben hemen başlıyorum inş. Sizde başlayın
dun akşama kadar kendımde hamılelk belirtileri var sanıyodum....ama dun akşam anladımkı adet olurum yakında çünkü belirtiler adet belirtilerine döndü....normal regl terıhım 5 nısan....üçüncü denememiz ama çok geriliyorum Allaha hiç isyan etmıyorum ama içim içimi yıyor:2::2:bilinmezlik çok zormuş:18:bugun bi kadın dogumcuya gıdıp aklımdakı tum soruları sormaaaaak istiyodum ama cesaret edemedım yıne....eşimde 1-2 ay daha bekleyelım dedi....çok gamsız ya...kendını üzmek için çok erken dıyo ama ben ozaman iyice sinir oluyorum eşime....bazen kendı kendıme boşver hiçbişey araştırma bulsun beyfendı faydalı şeyleri diyo....
kızlar ben daha önce hiç dikkat etmemiştim bişey takıldı kafama reglim 5 nısan ama dunden beri cıvık bı beyaz akıntı var hatta adet oldum sanıp koşuyorum tuvalete ama akıntıyı goruyorum sadece bu ne ?????cevaplarsanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?