MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hahahahaha

okudun mu bilmem birkac sayfa önce yazdim

bende esime aksam zorla keciboynuzu pekmezi yedirdimmm

birde birsürü kuru incir aldimmmmmm

Allah sonumuzu hayir ede

okumuştum canım ya işte ne yapalım bi umut aranıyoruz belki bu ay iyi gelir diye.şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim hamile kalmama ramak kala kaçırdım az kaldı hamile kalmama diye kürler falan filan uygulamaya çalışıyorum .incir kürü adetliyken içilmiyor dimi benim adetimin bitimine 2 gün var bugün içmiyeyim mi biliyor musun canım

Merhaba arkadaşlar ben geldim....Size birşey soracamm.Şu iki gündür aşırı akındım var böyle yoğun kıvamlı beyazımsı.Yumurtlama günüm mü acaba kızlar ??

Merhaba arkadaşlar ben geldim....Size birşey soracamm.Şu iki gündür aşırı akındım var böyle yoğun kıvamlı beyazımsı.Yumurtlama günüm mü acaba kızlar ??

evet canım dediğin yumurtlama zamanında oluyor sen çalışmalara başla hemen

ay ne bileyim burda okumuştum sperm hızını arttırıyordu galiba.iki saat önce içsin filan demişler yapıyoruz bakalım:)

ay sen çay demişsin ben kahve anladım özür.ben çok çay içiyorum ya of şimdi bunuda senden öğrendim şimdi iştede çay içömeden zaman da geçmiyor.

Canim bilmiyorum ki..

sadece bildigim sogan suyu kürü ile icir suyu kürü ayni anda olmuyormus

diyorum kiii

bende kist var tamam ama

olsun ben en iyisi incire basliyim ve soganida rendeleyip yerim

cünkü o da iyiymis

ay kiz dur bak aklima geldi

yahu diyorum ya kafayi yemisim....

dün daha baktim yahu

diyor 21-25 gün yapin incir kürünü

15 dakika kaynatiyorsun 6-8 inciri ve ilik iciyorsun suyunu...

ay kiz ben basliyacam bak simdi

gidip yapayim anammmbenimde adetin 2. günü ama olsun 25 gün yapariz artik

ay sen çay demişsin ben kahve anladım özür.ben çok çay içiyorum ya of şimdi bunuda senden öğrendim şimdi iştede çay içömeden zaman da geçmiyor.

bende bu tür yazıları ilgiyle okurum amerikada bi araştırma yapılmış günde iki fincan çay içenlerin içmeyenlere oranla %30 doğurganlık yapıyormuş fazla içme ama canım herşeyin fazlası zarar

alemsin valla dur bende yapayım canım şimdiden çatlatsın neyi çatlatacaksa yakında yumurta değil ben çatlayacam az kaldı

dun akşama kadar kendımde hamılelk belirtileri var sanıyodum....ama dun akşam anladımkı adet olurum yakında çünkü belirtiler adet belirtilerine döndü....normal regl terıhım 5 nısan....üçüncü denememiz ama çok geriliyorum Allaha hiç isyan etmıyorum ama içim içimi yıyor:2::2:bilinmezlik çok zormuş:18:bugun bi kadın dogumcuya gıdıp aklımdakı tum soruları sormaaaaak istiyodum ama cesaret edemedım yıne....eşimde 1-2 ay daha bekleyelım dedi....çok gamsız ya...kendını üzmek için çok erken dıyo ama ben ozaman iyice sinir oluyorum eşime....bazen kendı kendıme boşver hiçbişey araştırma bulsun beyfendı faydalı şeyleri diyo....

kızlar ben daha önce hiç dikkat etmemiştim bişey takıldı kafama reglim 5 nısan ama dunden beri cıvık bı beyaz akıntı var hatta adet oldum sanıp koşuyorum tuvalete ama akıntıyı goruyorum sadece bu ne ?????cevaplarsanız sevınırım

hamıle olanları ve hamılelık umudu olanları tebrık edıyorum .......bu stresli gunleri gülenyuzle atlatmaya çalışanlarıda tebrik ediyorum

kızlar kızlar kızlar
hamile kalmaya karar verdik ama doktora gittik mi?
folik asit e hamile kalmaya karar vermeden önce başlanmak gerekiyormuş
haberiniz varmı. ben hemen başlıyorum inş. sizde başlayın

benim de bat 5 nisan. Bende akıntı yok. Kasık ağrılarım var hafif hafif. Daha var canım. Adet belirtisi diye düşünme

kızlar kızlar kızlar
folik asit e hamile kalmaya karar vermeden önce başlanmak gerekiyormuş
haberiniz varmı. ben hemen başlıyorum inş. sizde başlayın

canım ne kadar eşim önceden istemesede ben önceden ondan habersiz gittim doktora çocuk düşünüyorum diye batı kist falan yok tam kan sayımı yaptı sorun yok tsh baktı bişiy yok folik asit verdi tam 3 ay oldu içiyorum ama kocaya kavga dövüş bu ay ikna ettim bakalım oda 2 kere oldu inşallah tutar bende 5 nisan bekliyorum

canım dur bakalım olur daha 3 ay olmuş rahim 4 5 aya alışır diyorlaro akıntına gelince gebelik zamanı beyaz akıntı gelir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

benim de bat 5 nisan. Bende akıntı yok. Kasık ağrılarım var hafif hafif. Daha var canım. Adet belirtisi diye düşünme

canım benimde gögüslerim şişerdi 1 hafta önce ama kasık agrısı olmazdı şimdi tam tersini yaşıyorum bide bende hafif mide bulantısı var bakalım

ben içmiyorum ama. sonra başlayınca bişi olmaz herhalde deil mi? ya canım sıkıldı şimdi.

selam kızlar akıntısı olanlar genelde hamile kaldı burda ama hayırlısı inş. Canım umudunu hiç yitirmee

kızlar kızlar kızlar
Folik asit e hamile kalmaya karar vermeden önce başlanmak gerekiyormuş
haberiniz varmı. Ben hemen başlıyorum inş. Sizde başlayın

evet canım bende korunmayı bırakalı 2 ay oldu ve 2 aydır folikasit içiyorummm ve doktorada gittim korunmasız ilişkiden 6 ay sonra hala gebelik oluşmazsa tekrar gelirsin yumurtalatına bakarız eşine sperm testi yaparız dedi
böyleeeeeee işteeeeeeeeeee

Derinsuberfu

inşallah bebişler bizimledir. Ama fazla ümidim yok. Akıntım yok çünkü. Sende var mı akıntı? 4 ay oldu denemeye başlayalı.

Hepimiz allahın izniyle burdan hamiş çıkıcaz buna inanıyorum dün gece açtım elleri,mi hepicimize dua ettim inşallah kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…