MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Geçen hafta yumurtlama günlerimde akıntı çok fazlaydı. şimdi hiçbişey yok. Genelde akıntı olunca hamilelik oluyor. Bu yüzden korkuyorum

Bak Canim yine baktim youtube da saracoglu konusuyordu:

25 gün yapmak iyimis ve diyor 8-9 kuru inciri böyle elinle böl ikiye ve at kaynayan yarim litre suay ve 15 dakika!!! kaynat ve ilidiktan sonra süzüp ic

diyor günde bir kere yetiyor ama istersen ikiye veya ücede böylebilirsin..

diyor cok iyi yumurta gelisimine catlamasina cogalmasina

ama yemekten önce mi sonra mi demiyorrrr

demek ki önemli degil:44:???

canım dur bakalım olur daha 3 ay olmuş rahim 4 5 aya alışır diyorlaro akıntına gelince gebelik zamanı beyaz akıntı gelir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Bu aya kadar hayatım boyunca hiç bu beyaz akıntıya dıkkat etmemişim belkıde umursamamışım ama ben regl olacagımdan emınım ....çünkü geçen aylardanda regl olmadan once regl oldum dıye tuvalete koştugumu ıyı hatırlıyorum....sadece bu akıntıya takıldı kafam

çok teşekkür ederim yorumun için

alıntı yapmayı bir türlü beceremiyorum.
Her an değil ama kasıkta batmalar var. Yumurtlama günümden beri var.bazen sol kasığım batıyor, bazen her iki taraf. Benim bu ay ilişkiden sonra da ağrım oldu, ertesi gün de. Bugün biraz daha arttı. Bir de bacak ağrısı var bugün. Sabahları midem kazınıyor ve uyku hali sürekli. Senin ne zaman bat?

selam kızlar benim bugün bulantım var aksi gibi de misafir gelecek
Kıyamam canım sana tamda gününü bulmuşşş. Bulantı bebişin sağlıklı olduğuna işaretmişş çok yorma sen kendiniiii
İnşallah bebişin seninledir tatlımmmm ben ümitliyim senden
Ne yapayim ya pericim

az önce yine aglama kirizim tuttu birde üsütmüsüm

bebeklerimizi kim caldi yaaaa
gelicekler canımmmm geliceklerrr çok az kaldııı sen doktora göründünmü hiç eşinle? Belki çok ufak bişi vardır halledince beklememiş olursun
Merhaba arkadaşlar ben geldim....Size birşey soracamm.Şu iki gündür aşırı akındım var böyle yoğun kıvamlı beyazımsı.Yumurtlama günüm mü acaba kızlar ??
Yoğun beyazımsı doğurgan akıntı canım, yumurtlamaya yakın oluyor

Canım henüz ümitsizce konuşman için çoookkk erken çok yaklaşmıssın genelde denemenin 3 4 5. aylarında tutuyor. Akıntı da gebelik belirtisi olabilir. Güzel haberler verirsin inşallahh

canım bat 5 anlattıgın herşeyi bende yaşıyorum bide sık idrar var bende dün gece midem çok bulantı ama gece yarısı

canım bende bebek düşünmeden önce adet düzenimi bile doğru bilmiyordum olunca oluyordu yani kaçıncı gün olduğu umrumda değildi ne zaman bebek düşünmeye başladım vücudumdaki tüm ağrıları belirtileri keşfettim adet düzenime akıntıma artık çok deneyim kazandım ee dile kolay 6.ayıma girdim inş yakın zamanda çok beklemeden bebek haberlerini alırız benimde tabii

canım bat 5 anlattıgın herşeyi bende yaşıyorum bide sık idrar var bende dün gece midem çok bulantı ama gece yarısı

derinsuberfu
ben genelde çok sık sıvı tüketirim. Idrara hep sık çıkarım. Onu anlayamıyorum ama diğer belirtiler öyle. Bugün arttı biraz daha. Tam bir hafta var bat'a benim genelde 4 gün önceden falan başlar adet belirtileri. Gerçi adet ve gebelik belirtileri de aynı kırmızılar dışında.
Umarım bebeklerimiz gelir bu ay:)
psikolojik dicem ama benim adetim tam gününde gelir her ay. Kendimi kandıramıyorum yani. Biz 4 aydır deniyoruz. Geçen 2 ay hiç belirtim olmadı mesela hamilelikle ilgili. Hep biliyordum hamile olmadığımı. Yumurtlma belirtilerim bile yoktu. Geçen ay soğan kürü kullandım. Bu ay yumurtlama günümü hissettim

Periii

dün koktoru aradim randevu icin yardimcisi kadin dedi son kanser testi ne zaman yapilmisti

dedim 1.5 yil önce

dedi ooooo ozaman önce o testi tekrarliyalim adet bittiginden sonra gel ve sonra devamina bakilir.

Canım henüz ümitsizce konuşman için çoookkk erken çok yaklaşmıssın genelde denemenin 3 4 5. aylarında tutuyor. Akıntı da gebelik belirtisi olabilir. Güzel haberler verirsin inşallahh

canım cıdden bu aydan hiç umudum yok malesef tabı yıne Allah bilir en dogrusunu ama deddiğin gibi inşallah 4. ya 5. denememızde bişeyier olur

canımsen yıne 6. ayda çözmüşssün kendını ben 3 ayda bile daha daha yenı yenı keşfediyorum bişeyleri...benım ögrenmem daha uzun sürer galibainşallah bebişlerimizi önce göbeğimize sonra ellerimize alacagımız gunler yakındır.

bıde bunaltmak istemem ama bu beyaz akıntı yumurtlama olabilirmi acaba ????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…