- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
Derinsuberfu
inşallah bebişler bizimledir. Ama fazla ümidim yok. Akıntım yok çünkü. Sende var mı akıntı? 4 ay oldu denemeye başlayalı.
Geçen hafta yumurtlama günlerimde akıntı çok fazlaydı. şimdi hiçbişey yok. Genelde akıntı olunca hamilelik oluyor. Bu yüzden korkuyorum
Canim bilmiyorum ki..
sadece bildigim sogan suyu kürü ile icir suyu kürü ayni anda olmuyormus
diyorum kiii
bende kist var tamam ama
olsun ben en iyisi incire basliyim ve soganida rendeleyip yerim
cünkü o da iyiymis
ay kiz dur bak aklima geldi
yahu diyorum ya kafayi yemisim....
dün daha baktim yahu
diyor 21-25 gün yapin incir kürünü
15 dakika kaynatiyorsun 6-8 inciri ve ilik iciyorsun suyunu...
ay kiz ben basliyacam bak simdi
gidip yapayim anammmbenimde adetin 2. günü ama olsun 25 gün yapariz artik
canım dur bakalım olur daha 3 ay olmuş rahim 4 5 aya alışır diyorlaro akıntına gelince gebelik zamanı beyaz akıntı gelir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Kıyamam canım sana tamda gününü bulmuşşş. Bulantı bebişin sağlıklı olduğuna işaretmişşselam kızlar benim bugün bulantım var aksi gibi de misafir gelecek
İnşallah bebişin seninledir tatlımmmmgünaydınnnn kızlarrrrrrrrrrr;
evet pericim ya senden sonra gönderdigin linki okudum hemen yaptım testi ve 2-3 dk içinde ikinici çizgiii belirdi ve nerdeyse koyulugu ilk çizgiyle aynıydı bende hem şaşırdım hem pek inanamadım, henüz gelmedi adetim bugünde gelmezse yarın sabahtan kan testi verecegim zaten benim yumurtlama günüm 18-19 mart oldugu için adetimi 1 yada 2 nisanda bekliyorum ama allahtan hayırlısı tabiiii umut hep var bakalım kısmetimde ne çıkarsaa bol bol dua ediyorum inş.tam tevvekülle allahıma sıgınıyorum......
gelicekler canımmmm geliceklerrr çok az kaldıııNe yapayim ya pericim
az önce yine aglama kirizim tuttu birde üsütmüsüm
bebeklerimizi kim caldi yaaaa
Yoğun beyazımsı doğurgan akıntı canım, yumurtlamaya yakın oluyorMerhaba arkadaşlar ben geldim....Size birşey soracamm.Şu iki gündür aşırı akındım var böyle yoğun kıvamlı beyazımsı.Yumurtlama günüm mü acaba kızlar ??
dun akşama kadar kendımde hamılelk belirtileri var sanıyodum....ama dun akşam anladımkı adet olurum yakında çünkü belirtiler adet belirtilerine döndü....normal regl terıhım 5 nısan....üçüncü denememiz ama çok geriliyorum Allaha hiç isyan etmıyorum ama içim içimi yıyor:2::2:bilinmezlik çok zormuş:18:bugun bi kadın dogumcuya gıdıp aklımdakı tum soruları sormaaaaak istiyodum ama cesaret edemedım yıne....eşimde 1-2 ay daha bekleyelım dedi....çok gamsız ya...kendını üzmek için çok erken dıyo ama ben ozaman iyice sinir oluyorum eşime....bazen kendı kendıme boşver hiçbişey araştırma bulsun beyfendı faydalı şeyleri diyo....
kızlar ben daha önce hiç dikkat etmemiştim bişey takıldı kafama reglim 5 nısan ama dunden beri cıvık bı beyaz akıntı var hatta adet oldum sanıp koşuyorum tuvalete ama akıntıyı goruyorum sadece bu ne ?????cevaplarsanız sevınırım
hamıle olanları ve hamılelık umudu olanları tebrık edıyorum .......bu stresli gunleri gülenyuzle atlatmaya çalışanlarıda tebrik ediyorum
alıntı yapmayı bir türlü beceremiyorum.
Her an değil ama kasıkta batmalar var. Yumurtlama günümden beri var.bazen sol kasığım batıyor, bazen her iki taraf. Benim bu ay ilişkiden sonra da ağrım oldu, ertesi gün de. Bugün biraz daha arttı. Bir de bacak ağrısı var bugün. Sabahları midem kazınıyor ve uyku hali sürekli. Senin ne zaman bat?
alemsin valla dur bende yapayım canım şimdiden çatlatsın neyi çatlatacaksa yakında yumurta değil ben çatlayacam az kaldı
Bu aya kadar hayatım boyunca hiç bu beyaz akıntıya dıkkat etmemişim belkıde umursamamışım ama ben regl olacagımdan emınım ....çünkü geçen aylardanda regl olmadan once regl oldum dıye tuvalete koştugumu ıyı hatırlıyorum....sadece bu akıntıya takıldı kafam
çok teşekkür ederim yorumun için
hahaha ya icelim iyi gelir herhade Allahin izniyle tabi
selam kızlar akıntısı olanlar genelde hamile kaldı burda ama hayırlısı inş. Canım umudunu hiç yitirmee
Hepimiz allahın izniyle burdan hamiş çıkıcaz buna inanıyorum dün gece açtım elleri,mi hepicimize dua ettim inşallah kabul olur
sağolun kızlar ıkı haftadır grıp nedenıyle raporluyum evdeyımm nerdeyse hergun okuyorum burayı bırbırınızın ıçın dua ettiğinizi okudukca utandım kendımden:26: ben burayı bu kadar sık okumadan önce hep Allaha"hayırlısıyla eşimle bana bı bebek nasip et"dıye yalvarırdım
ama çok bencılmişim Allah razı olsun hepinizdenbende tanımadıgım ama aynı derdı paylaştıgım ınsanlar için gönülden içim yana yana dua etmeyı ögrendım sizden Allahım evlat özlemı çeken herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.....
Kıyamam canım sana tamda gününü bulmuşşş. Bulantı bebişin sağlıklı olduğuna işaretmişşçok yorma sen kendiniiii
İnşallah bebişin seninledir tatlımmmmben ümitliyim senden
SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞ.RABBİM BU TOPİCTE KİM VARSA TEZ ZAMNADA HEPSİNİN GÖBİŞİNİ BEBİŞLERLE DOLDURSUN
AMİNNNNNNNNN CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM)))))))
canım bat 5 anlattıgın herşeyi bende yaşıyorum bide sık idrar var bende dün gece midem çok bulantı ama gece yarısı
selam kızlar akıntısı olanlar genelde hamile kaldı burda ama hayırlısı inş. Canım umudunu hiç yitirmee
sağolun kızlar ıkı haftadır grıp nedenıyle raporluyum evdeyımm nerdeyse hergun okuyorum burayı bırbırınızın ıçın dua ettiğinizi okudukca utandım kendımden:26: ben burayı bu kadar sık okumadan önce hep Allaha"hayırlısıyla eşimle bana bı bebek nasip et"dıye yalvarırdım
ama çok bencılmişim Allah razı olsun hepinizdenbende tanımadıgım ama aynı derdı paylaştıgım ınsanlar için gönülden içim yana yana dua etmeyı ögrendım sizden Allahım evlat özlemı çeken herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.....
EVET CANIM ÖNCE BAŞKASI İÇİN SONRA KENDİN İÇİN EDİLEN DUA DAHA MAKBULDUR ALLAH KATINDA VE GÖNÜLDEN İSTEMEK TAM TEVVEKÜLLE YARADANA SIGINMAK EN GÜZELİ ÇÜNKÜ O OL DEMEDEN HİÇBİRŞEY OLMAZ ALLAHIM HERKSE ANNELİK DUYGUSUNU EN KISA ZAMNDA YAŞATSIN AMİNNNNNNNNNNNNNOLUCAZ ALLAHIMIN İZİNİYLEEEEEEEEE
amin canım ben önce bütün isteyenlere sonra kendime dua ediyorum öyle vicdanım rahat ediyo Allah hepimizin dualrını kabul eder inşallah
canım bende bu incir kürünün aç karnına içildiğini biliyorum
Canım henüz ümitsizce konuşman için çoookkk erken çok yaklaşmıssın genelde denemenin 3 4 5. aylarında tutuyor. Akıntı da gebelik belirtisi olabilir. Güzel haberler verirsin inşallahh
canım bende bebek düşünmeden önce adet düzenimi bile doğru bilmiyordum olunca oluyordu yani kaçıncı gün olduğu umrumda değildi ne zaman bebek düşünmeye başladım vücudumdaki tüm ağrıları belirtileri keşfettim adet düzenime akıntıma artık çok deneyim kazandım ee dile kolay 6.ayıma girdim inş yakın zamanda çok beklemeden bebek haberlerini alırız benimde tabii
amin canım ben önce bütün isteyenlere sonra kendime dua ediyorum öyle vicdanım rahat ediyo Allah hepimizin dualrını kabul eder inşallah
EVET CANIM ÖNCE BAŞKASI İÇİN SONRA KENDİN İÇİN EDİLEN DUA DAHA MAKBULDUR ALLAH KATINDA VE GÖNÜLDEN İSTEMEK TAM TEVVEKÜLLE YARADANA SIGINMAK EN GÜZELİ ÇÜNKÜ O OL DEMEDEN HİÇBİRŞEY OLMAZ ALLAHIM HERKSE ANNELİK DUYGUSUNU EN KISA ZAMNDA YAŞATSIN AMİNNNNNNNNNNNNNOLUCAZ ALLAHIMIN İZİNİYLEEEEEEEEE
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?