ama Saracoglu demedi bunu???
yoksa derdi yaaa:26::26::26:
canım cıdden bu aydan hiç umudum yok malesef tabı yıne Allah bilir en dogrusunu ama deddiğin gibi inşallah 4. ya 5. denememızde bişeyier olur
canımsen yıne 6. ayda çözmüşssün kendını ben 3 ayda bile daha daha yenı yenı keşfediyorum bişeyleri...benım ögrenmem daha uzun sürer galibainşallah bebişlerimizi önce göbeğimize sonra ellerimize alacagımız gunler yakındır.
bıde bunaltmak istemem ama bu beyaz akıntı yumurtlama olabilirmi acaba ????????
Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.
kiz bunun aynisini bende okudum ama dün tekrar bakayim dedim emin olmak icin ve saracoglunun agzindan duydum o az önce yazdigimi.
ve o diyor 8-9 taneyi 15 dakika kaynatiniz..
anam gel biz saracogluna uyalimbence o dogrusunu söylüyor!!
Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.
her gün 15 incirin suyunu içip kalanı çöpe mi atacağız kızlar
her gün 15 incirin suyunu içip kalanı çöpe mi atacağız kızlar
Kaynamış inciri ortadan yar arasına kaymağı koy, üzerine biraz ceviz serpiştir al sana incir tatlısıziyan olmasın o kadar inciir
Kaynamış inciri ortadan yar arasına kaymağı koy, üzerine biraz ceviz serpiştir al sana incir tatlısıziyan olmasın o kadar inciir
canım senin adettin biteli kaç gün geçti adet silkusun nasıl mesela benim 29 gün sürüyor 29-14 15.gün beyaz akıntım olursa dikkate alırım bunu çünkü tam ovulasyon günü ama 22 23.günü oldumu almam çünkü ovulasyon günüm geçeli çok olur düzenli adet gördüğüm için düzensiz adte görenler bence bu akıntıları yumurtlama akıntısı olarak almalı
canım son zamanlarda bigunlük oynamalr olsada genelde 30 gunde bir adet oluyorum(bu döngüyüde 4-5 aydır takıp edıyorum eskıden umursamazdım dedıgın gıbı.....yınede benım adetım hiç 2 gunden fazla gecıkmemiştir.o da çok nadıren olur.yanı genelde çok düzenlidır. )
son adetım 6 mart yanı 24. gun bugun ....dun akşam akıntıyı farkettım yanı 23. gunum dıye duşunebilrim....sen gerçekten matematıksel olarak bıle baya çözmüşsün bu olayı...gerçi ben bu guruptakılerı okumadan önce bile ne kadar cahılmışım dıyorum kendıme.....jonguil peki adet öncesı gelen bı akıntı olabilirmi belki daha öncekı aylardada oluyoduda ben mı dıkkat etmıyodum acaba çünkü şu anda bile adet olmuşum gibi belirtilerim var
acaba once bu akıntı geliyoduda sonra mı adet oluyodum ben?????cevabın içinde teşekkür ederim valla süper oldu resmen doktora sormadıklarımı sana soruyomuşum gıbı oldu.....normalde sosyal açıdan çok girişkenımdır ama iş gebeliğe gelince elim dilim tutuluyo ...tanıdıgım kişiere soru sormaya çekiniyorum daha çok gerilcem diye...anneme bile ufacık bişey soramam
kızlar birde benim akıntım normalde çok olur ama bu ay yumurtlama günlerimden sonra hiçbir akıntı gelmiyor çok kuru
kız onu belirtmeyi unutmuş demin gönderdiğim link onun yazısı sen aç karnına iç bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?