MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çok dogru söyluyosun sağol bilgiler için.zaten umudum yok bu aydan ....onumuzdekı aylara bakcaz......Allah herşeyın hayırlısını nasip etsin hepimize

canım senin bat ne zaman ve başka olağan dışı bir belirti var mı sende

canım benim işle karışık 40günü geçişyordu önceden hipotroid hastası oldumu öğrendim onu düzeltince 33. günde oldum ama bu ay 35i geçti tık yok ama adet olacak gibi hissediyorum gebelik belirtim yok sadece geçen ay düzenli oldum sayılır adetimi o yüzden kestiremiyorum cumartesi test yaptım negatifti

ya canım o kadardan bişey olacağını sanmıyorum.boşver kız biz aç karnına içelim bu kürü yemek yiyince yumurtanın önü kapanıyor heralde ama yazısında öyle demiş bu kürler genelde aç karnına yapılıyor canım

hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız

offf ya ben bilemiyorum ki acaba bu sefer normal mi yumurtliyacam???

o zaman ben simdi hangi tarihe odaklanacam yaaaa

testlerde pahali yedi tanesi 25 euro ovu testin

canım bak simdi begen butonu
görüosundur pembe heh hemen onun sol tarafında tıkla ve asagı in yazacgın yeri görürüsün zaten hade klay gelsn dene bi:)

s.a arkadaslar benım kaç gndr mıde bulantısı var sabhları bende tahmınler olmadan önce dıodumkı neden mıdem bulanıo dıodum smıd daha sık oluo...eger kı hamileysem bu hamılelgm böle mıde bulantısyla mı gececkk(

offf ya ben bilemiyorum ki acaba bu sefer normal mi yumurtliyacam???

o zaman ben simdi hangi tarihe odaklanacam yaaaa

testlerde pahali yedi tanesi 25 euro ovu testin

canım arkadasım okudum regl olmusn sakın moralını bzma takma da kafana inss hamiş olcaksn yakındaa...evet ya oralarda cok pahalı ya öle seyler benm ark öle söluo

canım arkadasım okudum regl olmusn sakın moralını bzma takma da kafana inss hamiş olcaksn yakındaa...evet ya oralarda cok pahalı ya öle seyler benm ark öle söluo

Sagol canim

Insallah en yakin zamanda hayirlisiyla cümbür cemat hamile kairiz

evet ya düsünsene baya pagali

ayyy ama alip yapsam mi yine bu ay:18::18::18:

bu ay hem daha erken basliyacam cünkü belli mi olur,ben gec gelecek sanirken erkenden gelip gecebilir....

ALLAH im kurban oldugum ya Rabbim

sen gör bizi hayirlisiyla saglikli bir sekilde evlatlarimizi yolla.

Sen ki yerde gökte olan biteni en derinine kadar bilensin,

Sana yürekten yalvariyorum güldür yüzümüzü ya Rabbim,

meleklerimiz henüz seninleykende bizlere onlari bekleme sabiri ver,sen bizleri isyandan koru ya Rabbim.Amin.

kızlar bu arada 2-3 ay içinde hamile kalmak isteyen ve kalamayıp umudunu yitiren arkadaşlara sesleniyorum.benim 6 yıl oldu sizin gibi bekliyorum 2 aşılama,1 tüp bebek sonuç 0 hemde olmaması için hiçbir sonuç yokken.ama umudumu kaybetmiyorum.Siz neden hemen umutsuzluğa kapılıyosunuz yaaa..

ayy ins canımm...al diyemem tekrar ama yani sunu sölım ben yaptm oldu da afedrsin halvetten hemn snra hiç kalkma ayaklarını 15 dk yukarı dık ne yumurtlama zamanında sıcak havlularla yumurtlaıklarını yumusat tabi haşvetten önce bi iki saat dene bi

bu ay bende umutluyum sanırım.. soğan kürüde uyguluyorum bugün 10. gündeyim...Allahım hayırlısıyla hamile olmamızı nasip etsin hepimizee.... :)

çokk haklısın canım biz işte bekleyemıorz sendeki sabır bizde olsa arkadasım inss allahın izniyle sende kalırsn yakında hamişş çok içten diliorum bunu caım rabbim yüzünü güldürür ins..bu kadar beklemenn mukafatını alırsn ins..

bu arada beyazlım cok güzel dua ettın aminn ins canım ins allahın izniyle olacakk bebişlrmz...rabbim yüzümüzü güldürür ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…