aynı durum bende de oldu biliyor muısun çamaşırım çok ytemiz kaldı yumurtlamadan sonra
canım, benim adet olmadan bi hafta önce böyle akıntılarım olur dediğin kıvamda ben bugüne kadar dikkat etmezdim adetime yakın akıntı artıyor bende sende inş hamilelik belirtisidir.ben 3 kere doktora gittim her doktordan ayrı bi bilgi aldım bide girip çıkmadığım site kalmadı hepsinden biraz biraz bilgi topladım.inan bana bende ilk 3 ayımdayken hep senin gibi belirti falan filan arardım kendimde bu ay son oldu çünkü her ay ayrı bişey dikkatimi çekti hamilelik belirtisi sandım hep ama hepsi normal şeyler olup daha önce dikkate almadığım belirtilermiş bu aydan itibaren adet günümün geçmesini bekleyecem en güzel belirtinin bu olduğunu anladım.yoruldum çünkü belirti aramaktan.düzenli adte olduğum için günüm geçrse o zaman hamileliğe yoracam sende böyle yap tatlım inan çok rahatlayacan
canım senin bat ne zaman ve başka olağan dışı bir belirti var mı sende
kizzzz incir sayisida tutmuyorrrr
bu saracoglu sedanin karsisinda kafayi mi yiyo
ben kahvalti yaptim öglen icinde makarna hazirladim
ama az önce ictim incir suyumu
kiz hadi hayirlisiyla koca koca yimirtalar firlatalim kocislere
yani onlarin spermcanlarina
canım benim işle karışık 40günü geçişyordu önceden hipotroid hastası oldumu öğrendim onu düzeltince 33. günde oldum ama bu ay 35i geçti tık yok ama adet olacak gibi hissediyorum gebelik belirtim yok sadece geçen ay düzenli oldum sayılır adetimi o yüzden kestiremiyorum cumartesi test yaptım negatifti
hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
alıntı yapmayı bir türlü beceremiyorum.
Her an değil ama kasıkta batmalar var. Yumurtlama günümden beri var.bazen sol kasığım batıyor, bazen her iki taraf. Benim bu ay ilişkiden sonra da ağrım oldu, ertesi gün de. Bugün biraz daha arttı. Bir de bacak ağrısı var bugün. Sabahları midem kazınıyor ve uyku hali sürekli. Senin ne zaman bat?
offf ya ben bilemiyorum ki acaba bu sefer normal mi yumurtliyacam???
o zaman ben simdi hangi tarihe odaklanacam yaaaa
testlerde pahali yedi tanesi 25 euro ovu testin
derinsuberfu
ben genelde çok sık sıvı tüketirim. Idrara hep sık çıkarım. Onu anlayamıyorum ama diğer belirtiler öyle. Bugün arttı biraz daha. Tam bir hafta var bat'a benim genelde 4 gün önceden falan başlar adet belirtileri. Gerçi adet ve gebelik belirtileri de aynı kırmızılar dışında.
Umarım bebeklerimiz gelir bu ay:)
psikolojik dicem ama benim adetim tam gününde gelir her ay. Kendimi kandıramıyorum yani. Biz 4 aydır deniyoruz. Geçen 2 ay hiç belirtim olmadı mesela hamilelikle ilgili. Hep biliyordum hamile olmadığımı. Yumurtlma belirtilerim bile yoktu. Geçen ay soğan kürü kullandım. Bu ay yumurtlama günümü hissettim[
nasıl hisstettin yumurtladığını cnm yaa.bende soğan kürü kullanıyorum şuan 14.günüm yarın biticek çok şükür.Bu ay göğüslerim çok erkenden şişti va hassaslaştı.yumurtlama zamanımdı herhalde.sende nasıl belirtiler oldu anlatırmısın
derinsuberfu
ben genelde çok sık sıvı tüketirim. Idrara hep sık çıkarım. Onu anlayamıyorum ama diğer belirtiler öyle. Bugün arttı biraz daha. Tam bir hafta var bat'a benim genelde 4 gün önceden falan başlar adet belirtileri. Gerçi adet ve gebelik belirtileri de aynı kırmızılar dışında.
Umarım bebeklerimiz gelir bu ay:)
psikolojik dicem ama benim adetim tam gününde gelir her ay. Kendimi kandıramıyorum yani. Biz 4 aydır deniyoruz. Geçen 2 ay hiç belirtim olmadı mesela hamilelikle ilgili. Hep biliyordum hamile olmadığımı. Yumurtlma belirtilerim bile yoktu. Geçen ay soğan kürü kullandım. Bu ay yumurtlama günümü hissettim[
nasıl hisstettin yumurtladığını cnm yaa.bende soğan kürü kullanıyorum şuan 14.günüm yarın biticek çok şükür.Bu ay göğüslerim çok erkenden şişti va hassaslaştı.yumurtlama zamanımdı herhalde.sende nasıl belirtiler oldu anlatırmısın
benım gecen hamileligmdekı gbi yumrtlama zamanndan hemn snra sivilce cıktı kı bend normald hiç sivilce cıkmaz..buda belirtılerdn bıtanesi
canım arkadasım okudum regl olmusn sakın moralını bzma takma da kafana inss hamiş olcaksn yakındaa...evet ya oralarda cok pahalı ya öle seyler benm ark öle söluo
Sagol canim
Insallah en yakin zamanda hayirlisiyla cümbür cemat hamile kairiz
evet ya düsünsene baya pagali
ayyy ama alip yapsam mi yine bu ay:18::18::18:
bu ay hem daha erken basliyacam cünkü belli mi olur,ben gec gelecek sanirken erkenden gelip gecebilir....
ALLAH im kurban oldugum ya Rabbim
sen gör bizi hayirlisiyla saglikli bir sekilde evlatlarimizi yolla.
Sen ki yerde gökte olan biteni en derinine kadar bilensin,
Sana yürekten yalvariyorum güldür yüzümüzü ya Rabbim,
meleklerimiz henüz seninleykende bizlere onlari bekleme sabiri ver,sen bizleri isyandan koru ya Rabbim.Amin.
kızlar bu arada 2-3 ay içinde hamile kalmak isteyen ve kalamayıp umudunu yitiren arkadaşlara sesleniyorum.benim 6 yıl oldu sizin gibi bekliyorum 2 aşılama,1 tüp bebek sonuç 0 hemde olmaması için hiçbir sonuç yokken.ama umudumu kaybetmiyorum.Siz neden hemen umutsuzluğa kapılıyosunuz yaaa..
bu ay bende umutluyum sanırım.. soğan kürüde uyguluyorum bugün 10. gündeyim...Allahım hayırlısıyla hamile olmamızı nasip etsin hepimizee.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?