aminn canım isn hepimz allahın iznyle hamiş kalıcaz..
ayy ins canımm...al diyemem tekrar ama yani sunu sölım ben yaptm oldu daafedrsin halvetten hemn snra hiç kalkma ayaklarını 15 dk yukarı dık ne yumurtlama zamanında sıcak havlularla yumurtlaıklarını yumusat tabi haşvetten önce bi iki saat dene bi
nasil canim?
havlu kismini anlamadim? nasil yumusatayim yumurtaliklarimi:26:
çokk haklısın canım biz işte bekleyemıorz sendeki sabır bizde olsa arkadasım inss allahın izniyle sende kalırsn yakında hamişş çok içten diliorum bunu caım rabbim yüzünü güldürür ins..bu kadar beklemenn mukafatını alırsn ins..
offf ya ben bilemiyorum ki acaba bu sefer normal mi yumurtliyacam???
O zaman ben simdi hangi tarihe odaklanacam yaaaa
testlerde pahali yedi tanesi 25 euro ovu testin
bat ne zaman canım..??
6 nisan canımm..seninn?:18:
bende polikistik over var adetlerimde bu yüzden düzensiz ama sat 12 Mart bugün 18. gündeyim... hemen hemen aynıyız heralde.. sen bence 2 3 gün daha bekle gebelik testi için.. gerçi ben yapmıştım geçen ay 19. günde :)
kızlar bu arada 2-3 ay içinde hamile kalmak isteyen ve kalamayıp umudunu yitiren arkadaşlara sesleniyorum.benim 6 yıl oldu sizin gibi bekliyorum 2 aşılama,1 tüp bebek sonuç 0 hemde olmaması için hiçbir sonuç yokken.ama umudumu kaybetmiyorum.Siz neden hemen umutsuzluğa kapılıyosunuz yaaa..
benımde düzensızdi canım 39 günde oluodum ama beyazlıma yazdklrımı denedım ve o ay hamiş kaldım tabi allahın iznıylede...o sebep yanii...kıme dıosam aynnısını ben yaptım dıosn güzeldı bakalım beklıcam bi 9 gn daha kesn olsn die yanı gn az gecsn dıorm 2 gn
benımde düzensızdi canım 39 günde oluodum ama beyazlıma yazdklrımı denedım ve o ay hamiş kaldım tabi allahın iznıylede...o sebep yanii...kıme dıosam aynnısını ben yaptım dıosn güzeldı bakalım beklıcam bi 9 gn daha kesn olsn die yanı gn az gecsn dıorm 2 gn
bu arada beyazlım cok güzel dua ettın aminn ins canım ins allahın izniyle olacakk bebişlrmz...rabbim yüzümüzü güldürür ins..
şimdi söyle canımcımm havluları sıcak havlularla yumurtalıklarında dursun yumusatıo o yumurtalıkları canımm yap dene yumurtlamam zamnnda halvetten önce 1 saat önce faln
test falan yapmadan 2 günde bir ilişkiye girceksin bu şekilde yumurtladımmı yumurtlamadımmı yada ne zaman diye düşünmeden bir ay geçirmiş olcaksın .gününü kaçırma olasılığında ortadan kalkmış olacak böylece tatlım
hmmm... sen 2. çocuğunu istiyosun heralde.. dur bende senin dediklerini deneyimm bu ay geçti çünkü yumurtlama... bide adet düzensizliği olunca yumurtlama tarihinide bilemiyo insan anca akıntılarla tahmin yürütebiliyoruz işte
canım ne yaptım dedin
yok canım bee hiç çocugm yokk( 2 düşügüm var ondan dedım canım..bak smdı yumurtlama gunu nasl oluo hanı sen gec oluosnya say kaç gnde oluosun snra onnu ikiye böle ortası yumutlama dönemın smdı örnek benm 39 gundu 16 17. gunde baslıodum öle hesapla canımcm cıkar sende ona göre yap dedklarımı dene yani
Amin canim Amin
peki canim yapacagim ama iste birde yimirtlama zamanim ne onu bilmiyommm
evet canim böyle yaparsam aslinda gerek yok tabi
canımcım kaç gunde adet oluosan onun ortası yumutlama gunun hesapla bulursn 1 2 gun önden baslarsan tamamdrrins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?