MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aminn canım isn hepimz allahın iznyle hamiş kalıcaz..

amiiinnn... canım benim... gerçi ben daha çok yeniyim.. 6 aylık evliyim ama şimdiye kadar olmadı.. bide pko teşhisi konuldu 2 ay önce.. korkum uzun süre tedavi olursam diye.. Gerçi rabbim elbet onunda sabrını verir.. bi arkadaşımız yazmıştı az önce 6 yıl oldu diye.. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah....

nasil canim?

havlu kismini anlamadim? nasil yumusatayim yumurtaliklarimi:26:

nasil canim?

havlu kismini anlamadim? nasil yumusatayim yumurtaliklarimi:26:

şimdi söyle canımcımm havluları sıcak havlularla yumurtalıklarında dursun yumusatıo o yumurtalıkları canımm yap dene yumurtlamam zamnnda halvetten önce 1 saat önce faln

inşallah canım yaa.sabretmek çok zor gerçekten.ama Allah derdini veriyor sabrını da veriyor.inşallah dualarımız kabul olur.hepimiz hamile kalırız.

offf ya ben bilemiyorum ki acaba bu sefer normal mi yumurtliyacam???

O zaman ben simdi hangi tarihe odaklanacam yaaaa

testlerde pahali yedi tanesi 25 euro ovu testin

test falan yapmadan 2 günde bir ilişkiye girceksin bu şekilde yumurtladımmı yumurtlamadımmı yada ne zaman diye düşünmeden bir ay geçirmiş olcaksın .gününü kaçırma olasılığında ortadan kalkmış olacak böylece tatlım

6 nisan canımm..seninn?:18:

bende polikistik over var adetlerimde bu yüzden düzensiz ama sat 12 Mart bugün 18. gündeyim... hemen hemen aynıyız heralde.. sen bence 2 3 gün daha bekle gebelik testi için.. gerçi ben yapmıştım geçen ay 19. günde :)

benımde düzensızdi canım 39 günde oluodum ama beyazlıma yazdklrımı denedım ve o ay hamiş kaldım tabi allahın iznıylede...o sebep yanii...kıme dıosam aynnısını ben yaptım dıosn güzeldı bakalım beklıcam bi 9 gn daha kesn olsn die yanı gn az gecsn dıorm 2 gn

Canım Allah yardımcın olsunn, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..... İnşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun, çok üzüldüm okuyunca Hiçbir sorun olmamasına rağmen 6 sene beklemek insanı gerçekten delirtir, helal sana

hmmm... sen 2. çocuğunu istiyosun heralde.. dur bende senin dediklerini deneyimm bu ay geçti çünkü yumurtlama... bide adet düzensizliği olunca yumurtlama tarihinide bilemiyo insan anca akıntılarla tahmin yürütebiliyoruz işte

canım ne yaptım dedin

bu arada beyazlım cok güzel dua ettın aminn ins canım ins allahın izniyle olacakk bebişlrmz...rabbim yüzümüzü güldürür ins..

Amin canim Amin

şimdi söyle canımcımm havluları sıcak havlularla yumurtalıklarında dursun yumusatıo o yumurtalıkları canımm yap dene yumurtlamam zamnnda halvetten önce 1 saat önce faln

peki canim yapacagim ama iste birde yimirtlama zamanim ne onu bilmiyommm

evet canim böyle yaparsam aslinda gerek yok tabi

yok canım bee hiç çocugm yokk( 2 düşügüm var ondan dedım canım..bak smdı yumurtlama gunu nasl oluo hanı sen gec oluosnya say kaç gnde oluosun snra onnu ikiye böle ortası yumutlama dönemın smdı örnek benm 39 gundu 16 17. gunde baslıodum öle hesapla canımcm cıkar sende ona göre yap dedklarımı dene yani

canım hiç bilemiyorumki kaç günde olduğunu.. mesela önceki adetim 21 gündü sonraki adetim 35 gün oldu...hiç kestiremiyorum tarihlerimi.. rastgele çalışma yapıyoruz işte :) ya tutarsa hesabı... seninde allah yardımcın olsun.. inşallah gelecek bbeğin sımsıkı tutunur ve seni bırakmaz.. eğer canını sıkmayacaksa düşük nedenini sorabilirmiyim cnm..??

canımcım kaç gunde adet oluosan onun ortası yumutlama gunun hesapla bulursn 1 2 gun önden baslarsan tamamdrr ins

ama canim ya benim bu sefer gec oldu ya hepsi

normalde 28-30 güne falan adet oluyordum...yani saymadigim icin tam kesin gün bilmiyorum ama asagi yukari bu..

fakat bu sefer 38. gün adet oldum

ve ovu da gec oldu tabi yani 22. günde pozitif görmüstüm testte...

eee simdi ben bu sefer bilemiyecem ki ne zaman olur...

püffffffff

ama adet bittikten 1-2 gün sonra günasiriya basliyacagim.

ve ben az önce incir kürüne basladim..

Hayirlisi diyelim.

kızlar yumurtlama tarihi beklenen adet taraihinden 14 gün önce imiş ve bu bütün kadınlarda sabitmiş. yani 28 günde adet gören kadının yumurtlama günü 14. gün 30 günde adet gören kadının 16. gün. yani adetin ilk gününden saymıyoruz 14 gün beklenen tarihten itibaren sayıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…