MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

29 günde 1 düzenli oluyorum.10 şbt ast 'dı 24 şbt ta ilişkiye girdim. ve hamilşeyim...sat ilk gün dahil 14. gün bende tuttu yaniii

kızlar ben bu ay pek umutlu değildim zaten ki haklı da çıktım benim kırmızılar geldi bu gün ben nisana kaldım inşallah sizlerle devam edeceğim.... Hayırlı hamiş ahberlerinizi bekliyorummm..

kızlar ben bu ay pek umutlu değildim zaten ki haklı da çıktım benim kırmızılar geldi bu gün ben nisana kaldım inşallah sizlerle devam edeceğim.... Hayırlı hamiş ahberlerinizi bekliyorummm..

hayırlısı olsun canım boş ver benim de senle aynı tarihti ama hissetmiyorum bi şey sen yine şanslısın nisana umudun var ben bu gidişle nisan başında adet olurum anca mayısa beklerim

Biraz önce kadin doktorumu aradim kiza yarin sabah kan vermek istedigimi söyleidm gebelik testi icin bana biz kana bakmiyoruz dedi gününüz gecmediyse bekleyin yada bir idrar testi yapin dedi?? simdi napicam

biraz önce kadin doktorumu aradim kiza yarin sabah kan vermek istedigimi söyleidm gebelik testi icin bana biz kana bakmiyoruz dedi gününüz gecmediyse bekleyin yada bir idrar testi yapin dedi?? Simdi napicam

özel bir polikliniğe gidip verebilirsin canım orda bakarlar 2 saatede sonucunu alırsın

Arkadaşlar herkese merhabaaa uzun zamandır gelemiyorum çok yoğundum
topiğimiz bayaaa kalabalıklaşmış yeni hamişlerimizi tebrik ederim darısını rabbim bize nasip eder inş. :))

bende bugün kanımı verdim devlet hastanesinin vampir hemşirelerineee :))) çok acıttı canımı kadın yaaa bide suratsızdıkii sormayınn bide naptım biliyomusunuz benim hormonuma bakılıyo ben klomen kullanmaya başlayacam dedim eşimede doktor klomen vermişti ama ona kullandırtmadım zararları fazla diyee tutturdum ona sende kan ver doktor sana klomen verdi acaba niyee ya hormonların bozuksa tutturdum veeeee adama zorla kan verdirdimm işini güzünü bıraktı hastaneye gitti kan vermeye seviyorum bu adamı yaaaaaa Yarın ikimizin tahlil sonuçlarınıda alıcam inşallah hepsi temiz çıkar yaaa

canim benimde yanmam var ya Hadi ins bebegedir bu alametler senin bat kacti? ayrica su batma ve sizlama sag tarafta bendede oldu uzun iplik gibi bir sizi kasikta arada giriyor ay gozum kapaniyor resmen ama corba yapmam lazim kizima yemek yapmam lazim offf ya yatip uyumak vardi simcik :([/QUOTE .!.:
bat 6-7 nisan gibi olması lazım benim.. inşallah olmazzzz

kızlar selamkafamçok karıştı yaaaaaaaaaaaa
sabah test yaptımilk çiftçizgi çıktısonra çizgi yamuldu felan,bikaç saat sonra silik olan çizginin gölge gibi durdugunu farkettim...
dedim normaldir,daha10 günüm var.
eşim de gördüama testi. bebiş vardedi. bugünbikan testiyaptır varsa illakiçıkar dedi.
herneyseeeeeeeee eltimle gittik hastaneye.
odedi ki şüphem yok bu aydan ama sanki göbeğim büyüyor,geçen aydan üstüne görmüş olabilirim belkidedi.
benden hemensonra oda kan verdi...
2 satsonra gittik. benim 2 onun 28.90çıktı :44:
dedim aceba karıştımı sonuçlar??
sonuçta ikimizin desoyismimiz aynı.
eczaneye gösterdik, eczacı dedi daha 2 haftalık felan.
eltim dedi nasıl olur? biz korunuyoruz :26:
yha dedim tam benim beklediğim sonuçtu bu :S düşük bekliodum.
saglık ocagına felan gitti işte. yarın muayeneyegidicek.
bakalım sonuçlar karışmışmı? veya karışmamışmı?
karışmamışsa bende neden 2 çıktı :S pekiozaman neden testtesilik çizgi çıktı? test mi bozuktu aceba?
eşim başka marka bi test alıcak. sabah bir de onu denicem bakalım.
dengelerim altüst oldu :44:

Deliyim ben dimiiiiiiiiii

hala diyorum adet degilde üzerine mi görüyorum

kafayi yedimmmm

bende ilk zamanlar öledim canım çok takma biliyorum herkes bunu sölüyoo ama ölee bebişler sakin bünyelerii sorunsuz anneleri seviyolar önce onlara geliyolar az dinleme bırak bedenini yaaa onada yazıkk yaa

özel bir polikliniğe gidip verebilirsin canım orda bakarlar 2 saatede sonucunu alırsın

canim ben yurtdisinda yasiyorum, demin geri aradim ayni kisi cikti dedim ki önceden arkdasima kan testi yapmistiniz bana diyor ki önce doktorun ultrasonla bakmasi lazim bide idrar testi yapilmasi lazimmis en son kana bakiyorlarmis. ben bide günüm gecti dedim 2 gün beni alsinlar diye haftaya doktor tatildeymis. sabah 9 randevu verdi. napimmmm yaaa

Bendeeeee bendeeee tubissss üzerine görmek istiyommmmm

ayyy kizlar ben gidiyom timarhaneye

tubissss Insallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrr

sen nerdensin canim??

ben almanyadayim...evet deliler diyorlar hemen olmazzzzzz neinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlısı artık yapcak bişey yok bekleyeceğiz hep beraber senle beraber

huzuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr kız nerdesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
yorum yap kız benim durumumaaaaa battaşııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…