kızlar yumurtlama tarihi beklenen adet taraihinden 14 gün önce imiş ve bu bütün kadınlarda sabitmiş. yani 28 günde adet gören kadının yumurtlama günü 14. gün 30 günde adet gören kadının 16. gün. yani adetin ilk gününden saymıyoruz 14 gün beklenen tarihten itibaren sayıyoruz
29 günde 1 düzenli oluyorum.10 şbt ast 'dı 24 şbt ta ilişkiye girdim. ve hamilşeyim...sat ilk gün dahil 14. gün bende tuttu yaniii
29 günde 1 düzenli oluyorum.10 şbt ast 'dı 24 şbt ta ilişkiye girdim. ve hamilşeyim...sat ilk gün dahil 14. gün bende tuttu yaniii
selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "kasım ayında bebiş için çalışmaya başlayanların yeri" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. Haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. Hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
Sat: 20 şubat bu arada :)
[sıze=3]mart ayı listesi[/sıze]
[sıze=2]esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee [/sıze]
elçi04……………….. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
Timurasya........... Hamileee
Istanbulizmir............. Hamileee
Ayçaece.................. Hamileeee
a_d.................hamileee
ışılışıl38.............hamileee
Mihrac............hamileee
Elmadaş..........hamileee
Tarçın10............. Hamileee
Fatmaaaa56............hamileee
Mestitosh........... Hamileee
gulgun45........... 28 mart
deragun........... 28 mart
aaleynaa.......... 29 mart
vitaminc.......... 29 mart
addd83........... 29 mart
gece_85............ 30 mart
naltun................ 30 mart
masal5959........ 31 mart
alxfa................. 31 mart
idilga…………….. 31 mart
eerdgn........... 31 mart
naz34……………… bat ????
Tgbesr.............. 2 nisan
canciceğim...... 3 nisan
sersen............. 4 nisan
belilden............ 4 nisan
derinsuberfu......... 5 nisan
perisoko...... 6 nisan
papilo................. 6 nisan
elysia………………. 6 nisan
adesseda...........7 nisan
tubiloshh........... 7 nisan
huzur_34............. 7 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
tatlıcadı55……. 9 nisan
tembel…………….. ?????
Daısytulip………. ????
Sonesinti........... 10 nisan
aserenhan.......... 10 nisan
hll_legend........... ?????????
Kara_gul............. 12 nisan
dimplevenom….. 14 nisan
sevval17............15 nisan
huzun07.......... 17 nisan
candost17.......... 17 nisan
bidiko............... 18 nisan
chiitlenbik.......... 20 nisan
fugurlar...........
Beyazlım...........
Demet35..........21 nisan
suvesabun…….. 23 nisan
gogi...............
Asis…………………23 nisan
pınknymph…….. 23 nisan
jonguil.............23 nisan
medmus…………..
Bluegirl1..........
Enderfts............. 23 nisan
aybice........... 24 nisan
sensiblegirl......... 25 nisan
hazelrose……..
Eyecha......
Hafzak...........
kızlar ben bu ay pek umutlu değildim zaten ki haklı da çıktım benim kırmızılar geldi bu gün ben nisana kaldım inşallah sizlerle devam edeceğim.... Hayırlı hamiş ahberlerinizi bekliyorummm..
çık bebişim çıkkk ortaya çıkkkk anneden saklanmak ne demekkk, mutluluğun formülü çok açıkkk bir sen bir ben birde babişşşşşşşş:119::119::119::119:
biraz önce kadin doktorumu aradim kiza yarin sabah kan vermek istedigimi söyleidm gebelik testi icin bana biz kana bakmiyoruz dedi gününüz gecmediyse bekleyin yada bir idrar testi yapin dedi?? Simdi napicam
canim benimde yanmam var ya Hadi ins bebegedir bu alametler senin bat kacti? ayrica su batma ve sizlama sag tarafta bendede oldu uzun iplik gibi bir sizi kasikta arada giriyor ay gozum kapaniyor resmen ama corba yapmam lazim kizima yemek yapmam lazim offf ya yatip uyumak vardi simcik :([/QUOTE .!.:bat 6-7 nisan gibi olması lazım benim.. inşallah olmazzzz
Deliyim ben dimiiiiiiiiii
hala diyorum adet degilde üzerine mi görüyorum
kafayi yedimmmm
özel bir polikliniğe gidip verebilirsin canım orda bakarlar 2 saatede sonucunu alırsın
Bendeeeee bendeeee tubissss üzerine görmek istiyommmmm
ayyy kizlar ben gidiyom timarhaneye
tubissss Insallah hamilesindirrrrrrrrrrrrrr
canim ben yurtdisinda yasiyorum, demin geri aradim ayni kisi cikti dedim ki önceden arkdasima kan testi yapmistiniz bana diyor ki önce doktorun ultrasonla bakmasi lazim bide idrar testi yapilmasi lazimmis en son kana bakiyorlarmis. ben bide günüm gecti dedim 2 gün beni alsinlar diye haftaya doktor tatildeymis. sabah 9 randevu verdi. napimmmm yaaa
canim ben yurtdisinda yasiyorum, demin geri aradim ayni kisi cikti dedim ki önceden arkdasima kan testi yapmistiniz bana diyor ki önce doktorun ultrasonla bakmasi lazim bide idrar testi yapilmasi lazimmis en son kana bakiyorlarmis. Ben bide günüm gecti dedim 2 gün beni alsinlar diye haftaya doktor tatildeymis. Sabah 9 randevu verdi. Napimmmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?