MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

çok teşekkür edrim kızlar sağolun destekleriniz için
ama tutamıyorum işte kendimi akşama kadar toparlanmam lazım biliyorum eşim benden daha fazla üzgün şuanda ama napalım rabbim böle istemiş demikki inş. Bizimde bebeğimiz olur birgün

keçi boynuzu kürü yapıyoduk çok konuşamadık onunda morali bozuldu kapadı hemen teli bilemiyorum ki şuan çok kötüyüm

bu atizeyno nerde kaldı yaa poff :18:

ya bende çok merak ediyorum ..gelseydi bir...:26::26:hayırlı haberlerle gelsin inşallah...

ama varya dövcem seni
yeter bu kadar yaa sen böyleysen eşin nasıl kimbilir!!!
silkinde kendine gel bakimmmm
sen kendine ve eşine inanmıyorsan baştan kaybedersin ona göre.....

kızlar iyice ağlatıyosunuz beni yaa çok teşekkür ederimm ilginiz için çok samimisiniz çok sağolun

Canım hergün yeni birşeyler çıkıyor üzme sakın kendini. Tıp o kadar ilerlediki. Hem inan durumunuz kesinlikle ümitsiz değil. Bak benim hislerim çok kuvvetlidir. Kısa zamanda bebek sahibi olacaksın Allahın izniyle canım

kızlar merhaba, sizleri hep farklı konularda takip ediyorum yorum yazıyordum, kısmette buraya da yorum yapıp yazmak varmış benide listenize ekleyinn ilk denememizi yaptık bekliyoruz şuan bakalım sonuç ne olacak, sat: 10 şubat, bat: 10 veya 15 mart

aynıyız senle canım bende 10 şubat. dayanamadım bu gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı... bende perşembe-en geç cuma beklenen adet tarihim...

aynıyız senle canım bende 10 şubat. dayanamadım bu gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı... bende perşembe-en geç cuma beklenen adet tarihim...

süpermiş umarım güzel sonuçlar çıkar, bende pazar günü yapmıştım bende de negatif çıktı ama moralimi bozmadım tabi
benim her ay 4 veya 5 gün ileri doğru gidiyor, o yüzden 15 mart daha yakın gibi bana tabi belli de olmaz, beklemedeyiz şuan hayırlısı olsun hepimiz için

bekleyiş çok heyecanlı kızlar bazen diyorumki keşke ilişkinin ertesi günü gösteren testler olsa:)

offf bekleyişler çok heyecanlı cnm bazen d,yorum keşke ilişkinin ertesi günü gösteren testler olsa:)

insanlar plan yapaprmis biseyleri oldurmak yada olmasini engellemek icin didinir cabalar dururlarmisda KADER de arkalarindan bakarr bakarr gulermiss

aslinda yasamin ozeti bu ; hayatta tesaduf diye birsey yoktur sadece kader vardir yani hayirli olan neyse o olsun kaderimiz insallahh...

bu arada canim tabiki kader deyip birakmicaz pesini sen hemen keci boynuzu kurune basliyosun ayni zamanda keci boynuzu pekmezide ikisinide yogun bir sekilde kullanin

bak bide bisey daha anlatmak istiyorum sana benle kardesim arasinda 10 yas fark var ve ben cok kardes istedigim icin yogun cabalar harcandi olmasi icin bir suru dusukler falanlar filanlar bende annemlerin yaninda hep o arada doktorlarda ama ; en son gittigimiz doktor anneme kizim bak esinin spermleri yetersiz cocuk mocuk olmaz bak 1 kizin var onu buyut yeter dedi ugrasip durma ve bu konusmadan 2-3 ay sonra annem kardesime hamile kaldi ALLAHA bin sukurki o arada dusenler dusmuss gidenler gitmis cunku dunyada enn cok sevdigim varligi kiz kardesimi dogurdu annem allah hepimize uzun omur versin simdi benim en iyi arkadasim sirdasim o yaslar ilerleyince o 10 yas fark kapaniyo 35-25 :)

anlatabildimmi kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz ama umitsizlik ennn kotusu unutmaki her gecenin sabahi var ve o karanliga gunes doguyo ben inaniyorum ki bu 2012 de hepimiz anne olucaz inan ve hemen toparlan pozitif dusun ve esinede bu pozitifligi ver

hadi bakalim sonrada bizle paylassssss

hersey cok guzel olucak insallahh hepimiz icin

yukardaki yazimi HAFZAK icin yazmistimmmmmm

bu ay kedilerle birlikte bizim ayimiz misir patlagi gibi ollucak bu liste insallahhh :)))))

sloganimiz bu olsun KEDI lerden ne eksigimiz var yahuuuuuuuu :))))

bu arada benim sat: 04.03
adetim biter bitmez başlamayı düşünüyorum..

canimcm benimde sat 04 mart bizim 40 lar karissin insallahhh :)))

ben ovulasyon testimide yapmaya basladigimda birlikte burdan paylasalim bu ay bolll bal-tarcin-corekotu yemeyi unutma cnm

SAT dasimm benimm :))

slm arkadaşlar bu topik yeni sanırım hayırlı olsun
bende bu ay ilk kez denemelere başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun

insanlar plan yapaprmis biseyleri oldurmak yada olmasini engellemek icin didinir cabalar dururlarmisda KADER de arkalarindan bakarr bakarr gulermiss

aslinda yasamin ozeti bu ; hayatta tesaduf diye birsey yoktur sadece kader vardir yani hayirli olan neyse o olsun kaderimiz insallahh...

bu arada canim tabiki kader deyip birakmicaz pesini sen hemen keci boynuzu kurune basliyosun ayni zamanda keci boynuzu pekmezide ikisinide yogun bir sekilde kullanin

bak bide bisey daha anlatmak istiyorum sana benle kardesim arasinda 10 yas fark var ve ben cok kardes istedigim icin yogun cabalar harcandi olmasi icin bir suru dusukler falanlar filanlar bende annemlerin yaninda hep o arada doktorlarda ama ; en son gittigimiz doktor anneme kizim bak esinin spermleri yetersiz cocuk mocuk olmaz bak 1 kizin var onu buyut yeter dedi ugrasip durma ve bu konusmadan 2-3 ay sonra annem kardesime hamile kaldi ALLAHA bin sukurki o arada dusenler dusmuss gidenler gitmis cunku dunyada enn cok sevdigim varligi kiz kardesimi dogurdu annem allah hepimize uzun omur versin simdi benim en iyi arkadasim sirdasim o yaslar ilerleyince o 10 yas fark kapaniyo 35-25 :)

anlatabildimmi kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz ama umitsizlik ennn kotusu unutmaki her gecenin sabahi var ve o karanliga gunes doguyo ben inaniyorum ki bu 2012 de hepimiz anne olucaz inan ve hemen toparlan pozitif dusun ve esinede bu pozitifligi ver

hadi bakalim sonrada bizle paylassssss

hersey cok guzel olucak insallahh hepimiz icin

canimcm benimde sat 04 mart bizim 40 lar karissin insallahhh :)))

ben ovulasyon testimide yapmaya basladigimda birlikte burdan paylasalim bu ay bolll bal-tarcin-corekotu yemeyi unutma cnm

SAT dasimm benimm :))
peki Sat'daşım uğurlu geliriz inşallah birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…