bu atizeyno nerde kaldı yaa poff :18:
test sonucumu bekliyor cnm
keçi boynuzu kürü yapıyoduk çok konuşamadık onunda morali bozuldu kapadı hemen teli bilemiyorum ki şuan çok kötüyüm
bu atizeyno nerde kaldı yaa poff :18:
çok teşekkür edrim kızlar sağolun destekleriniz için
ama tutamıyorum işte kendimi akşama kadar toparlanmam lazım biliyorum eşim benden daha fazla üzgün şuanda ama napalım rabbim böle istemiş demikki inş. Bizimde bebeğimiz olur birgün
kızlar iyice ağlatıyosunuz beni yaa çok teşekkür ederimm ilginiz için çok samimisiniz çok sağolun
kızlar merhaba, sizleri hep farklı konularda takip ediyorum yorum yazıyordum, kısmette buraya da yorum yapıp yazmak varmışbenide listenize ekleyinn ilk denememizi yaptık bekliyoruz şuan bakalım sonuç ne olacak, sat: 10 şubat, bat: 10 veya 15 mart
aynıyız senle canım bende 10 şubat. dayanamadım bu gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı... bende perşembe-en geç cuma beklenen adet tarihim...
süpermiş umarım güzel sonuçlar çıkar, bende pazar günü yapmıştım bende de negatif çıktı ama moralimi bozmadım tabi
benim her ay 4 veya 5 gün ileri doğru gidiyor, o yüzden 15 mart daha yakın gibi bana tabi belli de olmaz, beklemedeyiz şuan hayırlısı olsun hepimiz için
süpermiş umarım güzel sonuçlar çıkar, bende pazar günü yapmıştım bende de negatif çıktı ama moralimi bozmadım tabi
benim her ay 4 veya 5 gün ileri doğru gidiyor, o yüzden 15 mart daha yakın gibi bana tabi belli de olmaz, beklemedeyiz şuan hayırlısı olsun hepimiz için
Arkadaşlar umarım bu ay hepimize uğur getirir..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ama tutamıyorum işte kendimi akşama kadar toparlanmam lazım biliyorum eşim benden daha fazla üzgün şuanda ama napalım rabbim böle istemiş demikki inş. Bizimde bebeğimiz olur birgün
bu arada benim sat: 04.03
adetim biter bitmez başlamayı düşünüyorum..
peki Sat'daşım uğurlu geliriz inşallah birbirimize..canimcm benimde sat 04 mart bizim 40 lar karissin insallahhh :)))
ben ovulasyon testimide yapmaya basladigimda birlikte burdan paylasalim bu ay bolll bal-tarcin-corekotu yemeyi unutma cnm
SAT dasimm benimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?