sen nerdensin canim??
ben almanyadayim...evet deliler diyorlar hemen olmazzzzzz neinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güüüüüüüüüünnnnnaaaaaaaaayyyyyydddddddıııııııınnnnnnnnnnnn
ben testyaptım
neden ümidini kesiyorsun canım benim yaa??
bak benim de belim kopucakgibi agrıyordu.
ve sabah namazında test yaptım (daha10 günüm var)
test bozuk da olabilir tabi de,
ikinci çizgi görünürderecede belirginçıktı, sabah kalktıgımda okadar aşırı görünür değildi ama yinede bir çizgi var orda.
tabii garanti hamileyim demiyorum. az daha bekliim, günüm yaklaşsın tekrarlicam testi.
kırmızılar gelmeden ümidini kesme canımmmm...
huzuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr kız nerdesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
yorum yap kız benim durumumaaaaa battaşııımmm
hayırlısı artık yapcak bişey yok bekleyeceğiz hep beraber senle beraber
tekrar slm arkadaşlar nasılsınız...?
sizlere bie sorum var hamile kalan bayanlara bel ağrısı ceken varmı aranızdaaa...:44::44::44:
umudum vardı eve gelip burayı okuyana kadar yaa ama şimdi gitti sanırım cunku tarihlerimiz aynı sen de idrarda bile cıkmışş ben de kanda cıkması lazımdı olsaydı degil mi?
öyleyse bu ayy da bitti pfff neysee artık umudumuz NİSAN
AGLAMAK İSTİYORRRRUUUUUMMMkan testi yaptırdım dayanamadım bugun 1.20 cıktııı yaa non pregnant mısın beeennn hıııhhh sizsizin o diyesim vaaarrr ümit var mı dersiniz halaa?
yükselir mi 6 nisana kadar :44:
umudum vardı eve gelip burayı okuyana kadar yaa ama şimdi gitti sanırım cunku tarihlerimiz aynı sen de idrarda bile cıkmışş ben de kanda cıkması lazımdı olsaydı degil mi?
öyleyse bu ayy da bitti pfff neysee artık umudumuz NİSAN
ben seni tebrik ederimmm canım batdaşımmm doktora git bence sen düşük riski oluyo demiştin ya biran önce tedavine başlarsın bebişine bişey olmasın canıımmm
ben dortmundun yakinindayim canim evet hemen öyle diyor giciklarrrrrrrr bende günüm gecti dedim ama 03.04 yarin 4 günüm kalmis olacak esimle birlikte gidecektik simdi napim ben yaaa
öyleyse bu ayy da bitti pfff neysee artık umudumuz nisan
Selam canımm Batmayasıca Bat 6 Nisan. Belirtilerim var Hafzakım yadırganmayacak derecede. Ama geçen aydan sonra inan hiççç dert etmiyorum. Günümü ona adamıyorum bişi olursa güşlüp geçiyorummm. Sende durumlar ne canımmmmmmselam periiii nasılsınn senin bat ne zaman belirtin filan var mı canım
AGLAMAK İSTİYORRRRUUUUUMMMkan testi yaptırdım dayanamadım bugun 1.20 cıktııı yaa non pregnant mısın beeennn hıııhhh sizsizin o diyesim vaaarrr ümit var mı dersiniz halaa?
yükselir mi 6 nisana kadar :44:
canım benim üzülme inş.olur daha hele bi dur daha ne acelen vardıı koştun kan vermeye acep bekle canım allahım verdiyse zaten ordadırr :) inş.Dir.
kıssss ne diye yalan söylen sen hemşirelereeeeeeeee bekleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bacımmmmmmmm
haftaya doktorum yok tatile gidiyor benim esimin cumartesi dogum günü,eger hamissem ona en büyük hediye olacak. bu ay cok belirtilerim oldu sabirsizlaniyorum o yüzden
yok ya üzülmedim de içimde ki his boşa gitti diye şiiyyttim birazcanımmmmm sıkma canını ALLAH hayırlısını versin dur bakalım daha çok gençsin üzme lütfen kendini
beklicez görcez kuzu...
yapcakbişi yok maalesef
ama bu ayolmazsa öteki aya inşallah yaa :)
hayırlısı olsun tubişim belkim yükselir 7 nisana kadar nebiliyim umudum da var hala ama yine de bilemiyorum bekleyip görelim bir anda yükseliyormuş zaten ben gidip yaptırmak da acele ettim sanırım yımırt yımırtdan hesaplayınca 8. veya 9. günde oluyorum 12. günden sonra cıkıyormus galiba doktorda satı duyunca cıkmaz dedi ben ısrarla yaptırcam dedim benim hatam.. sen çift çizgi demedin mi ben mi yanlıl okudum yaa hamiş degil misin şimdi bi daha yaznan ne tebrik edion?
ortada belli bişi yokkiii????
bebiş varmı yokmu onubile bilmiom.
sabah test yaptıgımda anlarım ama sende ümidini kesme.
geçdöllenme deolabilir he?
canım benim üzülme inş.olur daha hele bi dur daha ne acelen vardıı koştun kan vermeye acep bekle canım allahım verdiyse zaten ordadırr :) inş.Dir.
kıssss ne diye yalan söylen sen hemşirelereeeeeeeee bekleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bacımmmmmmmm
umut hep var huzurcummmm hep varrrrrrrrrrrrr unutmaaaaaaaa canım allah gönlüne göre versinnn :) inş.canım hepimizin :49 : Olucaz
Selam canımm Batmayasıca Bat 6 Nisan. Belirtilerim var Hafzakım yadırganmayacak derecede. Ama geçen aydan sonra inan hiççç dert etmiyorum. Günümü ona adamıyorum bişi olursa güşlüp geçiyorummm. Sende durumlar ne canımmmmmm
Canımm erken yaptırmışsın bence.. Yumurtlamadan bikaç gün geçmiş sadece sanırım yanlış mı? Daha bebiş varsa bile uzun bi yolculuktaa hemen çıkmaz bence
slm kızlar benim martın 27 sine adet olmamlazımdı olmadı ve10 gündür bel ağrısı yoğun akıntı geçen hafta paso uyku ve sürekli açtım karnım göğüsüm şiş ortada balon gibi geziyom hayırdır inşlh sizce test yapıyımmıve göğüslerim çok büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?