MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

sen nerdensin canim??

ben almanyadayim...evet deliler diyorlar hemen olmazzzzzz neinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben dortmundun yakinindayim canim evet hemen öyle diyor giciklarrrrrrrr bende günüm gecti dedim ama 03.04 yarin 4 günüm kalmis olacak esimle birlikte gidecektik simdi napim ben yaaa

güüüüüüüüüünnnnnaaaaaaaaayyyyyydddddddıııııııınnnnnnnnnnnn

ben testyaptım

huzuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr kız nerdesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
yorum yap kız benim durumumaaaaa battaşııımmm

AGLAMAK İSTİYORRRRUUUUUMMM kan testi yaptırdım dayanamadım bugun 1.20 cıktııı yaa non pregnant mısın beeennn hıııhhh sizsizin o diyesim vaaarrr ümit var mı dersiniz halaa?
yükselir mi 6 nisana kadar :44:

tekrar slm arkadaşlar nasılsınız...?

sizlere bie sorum var hamile kalan bayanlara bel ağrısı ceken varmı aranızdaaa...:44::44::44:

umudum vardı eve gelip burayı okuyana kadar yaa ama şimdi gitti sanırım cunku tarihlerimiz aynı sen de idrarda bile cıkmışş ben de kanda cıkması lazımdı olsaydı degil mi?
öyleyse bu ayy da bitti pfff neysee artık umudumuz NİSAN

ben seni tebrik ederimmm canım batdaşımmm doktora git bence sen düşük riski oluyo demiştin ya biran önce tedavine başlarsın bebişine bişey olmasın canıımmm

canımmmmm sıkma canını ALLAH hayırlısını versin dur bakalım daha çok gençsin üzme lütfen kendini

beklicez görcez kuzu...
yapcakbişi yok maalesef
ama bu ayolmazsa öteki aya inşallah yaa :)

ben seni tebrik ederimmm canım batdaşımmm doktora git bence sen düşük riski oluyo demiştin ya biran önce tedavine başlarsın bebişine bişey olmasın canıımmm

nan ne tebrik edion?
ortada belli bişi yokkiii????
bebiş varmı yokmu onubile bilmiom.
sabah test yaptıgımda anlarım ama sende ümidini kesme.
geçdöllenme deolabilir he?

canım benim üzülme inş.olur daha hele bi dur daha ne acelen vardıı koştun kan vermeye acep bekle canım allahım verdiyse zaten ordadırr :) inş. Dir.

ben dortmundun yakinindayim canim evet hemen öyle diyor giciklarrrrrrrr bende günüm gecti dedim ama 03.04 yarin 4 günüm kalmis olacak esimle birlikte gidecektik simdi napim ben yaaa

kıssss ne diye yalan söylen sen hemşirelereeeeeeeee bekleseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bacımmmmmmmm

umut hep var huzurcummmm hep varrrrrrrrrrrrr unutmaaaaaaaa canım allah gönlüne göre versinnn :) inş.canım hepimizin :49 : Olucaz

selam periiii nasılsınn senin bat ne zaman belirtin filan var mı canım
Selam canımm Batmayasıca Bat 6 Nisan. Belirtilerim var Hafzakım yadırganmayacak derecede. Ama geçen aydan sonra inan hiççç dert etmiyorum. Günümü ona adamıyorum bişi olursa güşlüp geçiyorummm. Sende durumlar ne canımmmmmm

Canımm erken yaptırmışsın bence.. Yumurtlamadan bikaç gün geçmiş sadece sanırım yanlış mı? Daha bebiş varsa bile uzun bi yolculuktaa hemen çıkmaz bence

canımmmmm sıkma canını ALLAH hayırlısını versin dur bakalım daha çok gençsin üzme lütfen kendini
yok ya üzülmedim de içimde ki his boşa gitti diye şiiyyttim biraz
beklicez görcez kuzu...
yapcakbişi yok maalesef
ama bu ayolmazsa öteki aya inşallah yaa :)

nan ne tebrik edion?
ortada belli bişi yokkiii????
bebiş varmı yokmu onubile bilmiom.
sabah test yaptıgımda anlarım ama sende ümidini kesme.
geçdöllenme deolabilir he?
hayırlısı olsun tubişim belkim yükselir 7 nisana kadar nebiliyim umudum da var hala ama yine de bilemiyorum bekleyip görelim bir anda yükseliyormuş zaten ben gidip yaptırmak da acele ettim sanırım yımırt yımırtdan hesaplayınca 8. veya 9. günde oluyorum 12. günden sonra cıkıyormus galiba doktorda satı duyunca cıkmaz dedi ben ısrarla yaptırcam dedim benim hatam.. sen çift çizgi demedin mi ben mi yanlıl okudum yaa hamiş degil misin şimdi bi daha yaz bana özel tekrardan yaazz

umudum hala vaaarrr biri bana umudunu bırak artık kanda cıkmamış desinnnnnn susup oturayımmm yaaaa umut bu aylık bitti desin biriiii aaaaooooooo

ben de öyle düşünüyoruuummm aslında ne biliymi ya neyse en azından içim rahatladı şimdi daha rahat beklicem batı

slm kızlar benim martın 27 sine adet olmamlazımdı olmadı ve10 gündür bel ağrısı yoğun akıntı geçen hafta paso uyku ve sürekli açtım karnım göğüsüm şiş ortada balon gibi geziyom hayırdır inşlh sizce test yapıyımmıve göğüslerim çok büyüdü

huzur senin eşin teraziymiş okuduğuma göre :) anlatsana huyu suyu neler şikayetlerin neler benimkide terazi bakalım tutuyor mu :)

canim daha ne duruyorsun bence yap daha neyi bekliceksin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…