ancak cumartesi yapabilirim ben köyde çalışıyorum eşim merkezde inşallah hamileyimdir 3 aydır istiyorum
hayırlısı olsun tubişim belkim yükselir 7 nisana kadar nebiliyim umudum da var hala ama yine de bilemiyorum bekleyip görelim bir anda yükseliyormuş zaten ben gidip yaptırmak da acele ettim sanırım yımırt yımırtdan hesaplayınca 8. veya 9. günde oluyorum 12. günden sonra cıkıyormus galiba doktorda satı duyunca cıkmaz dedi ben ısrarla yaptırcam dedim benim hatam.. sen çift çizgi demedin mi ben mi yanlıl okudum yaa hamiş degil misin şimdi bi daha yazbana özel tekrardan yaazz
umudum hala vaaarrr biri bana umudunu bırak artık kanda cıkmamış desinnnnnn susup oturayımmm yaaaa umut bu aylık bitti desin biriiii aaaaooooooo
Kan testi yaptırmaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk için son 24 saatim kıslarrrrrrrrrrrrrrr yarın allahım izin verirse kan testi yaptıracagımmmmmmmmmmmmmmmm bakalım hayırlısssssssıııııııııııııııııııııııı :Miyim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????
Kan testi yaptırmaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk için son 24 saatim kıslarrrrrrrrrrrrrrr yarın allahım izin verirse kan testi yaptıracagımmmmmmmmmmmmmmmm bakalım hayırlısssssssıııııııııııııııııııııııı :Miyim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????
ad83 iyi haberlerini bekliyoruz
inşallh canım bende senin gibi hafta sonu öğrenecem inşallhKan testi yaptırmaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk için son 24 saatim kıslarrrrrrrrrrrrrrr yarın allahım izin verirse kan testi yaptıracagımmmmmmmmmmmmmmmm bakalım hayırlısssssssıııııııııııııııııııııııı :Miyim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????
inşallah canım inşallah......
Bide ben kadın dogumcudan randevu aldım yarın 13:20 'ye...biraz soru sorayım bakalım
cnm inşallak çok güzel haberler alırsın gelip burda yazarsın hamileyim diyeeeeee:)))
ad83 iyi haberlerini bekliyoruz
peki adet geçtikten sonramı öğrendin belirtilerin neydi.bende birkaç tuhaf belirti varda o yüzden soruyorum
inşallh canım bende senin gibi hafta sonu öğrenecem inşallh
inş.canım inş.hayırlısı olsun hakkımızdaaa ama benim hiç belirtim yok bakalım bugün adet günüm :=)
senin kırmızılar daha gelmedimicanım?
test yapmışmıydın peki??
yok cANIM NERDE testi geçen hafta cumartesi yaptım negatif idrar testi iki de bir kontrol ediyorum geldi mi diye :)
kontrol ediyorum derken eski testi kontrol etmiosun dimi
yeni test yapiosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?