MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ancak cumartesi yapabilirim ben köyde çalışıyorum eşim merkezde inşallah hamileyimdir 3 aydır istiyorum

ne yalan sölim bana da dedi eczanedeki kadın.günün gelmeden kantestimi yaptırdın??
çıkmazki dedi. aynen de dediğingibi, yum.sonrası12.gün çıkarmış kanda. o da zaten nerden baksan Nisan 3-4 felan yapıyor ortalama...
bu arada benim test silik çizgiydi.ama sanırım testbozuk daolabilir.
sabah tekrarliim...
nan biznie aceleettik?
ayın 5 i testgünümüz olmayacakmıydı
çok sabırsızız yeaaaaaaa

Kan testi yaptırmaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk için son 24 saatim kıslarrrrrrrrrrrrrrr yarın allahım izin verirse kan testi yaptıracagımmmmmmmmmmmmmmmm bakalım hayırlısssssssıııııııııııııııııııııııı : Miyim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????

inşallah canım inşallah......

bide ben kadın dogumcudan randevu aldım yarın 13:20 'ye...biraz soru sorayım bakalım

cnm inşallak çok güzel haberler alırsın gelip burda yazarsın hamileyim diyeeeeee:)))

hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmmmmmmm
innnnnnnnnşallah hamilesindirrrr

inşallh canım bende senin gibi hafta sonu öğrenecem inşallh

inşallah canım inşallah......

Bide ben kadın dogumcudan randevu aldım yarın 13:20 'ye...biraz soru sorayım bakalım

cnm inşallak çok güzel haberler alırsın gelip burda yazarsın hamileyim diyeeeeee:)))

ad83 iyi haberlerini bekliyoruz

inş.kıslarrrr ya sagolunn valla çok heycanlıymış bu işler ilk kez kan testi yaptıracam bakalım belirsizligi bile bu kadar heycanlıyken varlıgı insanı deli eder heraldeee inş.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canım varsa da yoksa buna da şükür herşey allahımdandır o ne eylerse güzel eyler şükürler olsun rabbime......... :

peki adet geçtikten sonramı öğrendin belirtilerin neydi.bende birkaç tuhaf belirti varda o yüzden soruyorum

ben tek gece korunmadım.o gün sonrası 3 gün adet sancısı çektim.3 günün sonunda sancı azaldı, fakat burnum acaip koku almaya başladı. hemde çoookkk. eşime dedim ben hamişim.
yok canımmm daha 1 kerede ve 4 gün geçti ilişkiden dedi.
e gör bak dedim. adete 4 gün kala idrar yaptım tek çizgi çıktı.rüyamda çift çizgi görünce 1-2 gün kala kanda çıktı... işte böyle . rabbim sizede aynı duyguları yaşatır inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…