MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

yha arkadaşlar akıl diyorki,
bu ay hamile değilsem yaz boyunca korunayım,yazsonu çalışmalara devam ederim.
hamile hamile yazı nasıl geçiricem?bide yine 3 ay yatmam gerekirse??
en güzeli hamileliği kışın geçirmek ne dersiniz?
benim açımdan düşünerek cevaplarsanız çok sevinirim :)
düşük tehlikesiyle zor olmazmı sizce??

kız senin günün dün değilmiydi?
neden tekrarlamiosun ki testi?
6 gün geçmiş üzerinden???

canım vallaha yaz konusunda bi fikrim yok ben öğretmenim millet tatiline göre düşünüyo ben kafama göre karar verdim istediğim an hamnile kalamam diye. benim önceden adetim düzensizdi hipotroid olduğumu öğrendim o yüzden geçen ay ilaca başladım 33. günde adet oldum ama bu ay 35 oldu tık yok o yüzden son aya bakıp da adetim düzene girdi diyemiyorum bekliyorum çünkü hiç belirtim yok tek belirtim adetim geliyo

evet mantıklı canım

Son düzenleme:
bende haziranda tatile çıkıcam.Oyüzden korunmaya karar verdimTatilde çalışmaya devam ederiz kocişle

evet yaa haklısın :)
bende Gonya'ma giderim inşallah.
gelince Allah büyük.
zaten daha yeni ayrı eve geçtim.tadını çıkarayım az da değilmi?
şimdi hamile olunca sürekli yatmam gerekiyor. Kenan'la biraz zorgibi.
tabii hayırlısı Allah'tan. bu ay bi kırmızıları görelim de...

hakkında hayırlısı olsun tatlim

huzur senin eşin teraziymiş okuduğuma göre :) anlatsana huyu suyu neler şikayetlerin neler benimkide terazi bakalım tutuyor mu :)
terazi coook güzel hepsi aynıysa yani :) cok kontrolcu disiplinli düzenli yemek secmez iknası cok kolay,bazen birazcık tembel olabiliyor çöpü koy çöpü koy diye iki üç kere söyletiyor :) ama coook anlayışlııı :) öglenci oldugu günler çayı koyar demler sonra kaldırır her zaman eşine yardımcı yani benim goncam (kocam) böyle bütün teraziler böyle mi bilmiyorum ama ben goncamııı cooook seviyoruuummm seninkinin özllikleri nasıl? benzeşiyor mu ?

evet ben cok acele ettim boşuna yagmurlu havada yordum kendimi ve (olmasını umut ettigim) bebişimi hala umutluyum hala bi his var diyor ama hayırlısı batı cok kolay beklicem şimdi varsa vardır yoksa yok HER YENİ AY YENİ UMUT üzülmüyorum yani o gelene kadar hayatımı yasıyorum ne de olsa gelince pek rahat bırakmıcak sanırım ayyyhh gelsin de uyutmasın rahat bırakmasınn annesi yenin onun olmayan nanaklarını

sanki daha iyi olur gibi tubiloşum hem tam 2 yasına kadar da kenanı emzirmiş olursun cok faydalıymış ne kadar emerse yanii doktorlardan duydugum kadarıyla hem eve de yeni cıkmışın tadını cıkar biraz acelen ne ama bizi yalnız bırakma burda yine de yanımda oooll seni cok sevdiiimmmmm

bende seni çokkkk sevdim canım
innnnnnnşallah bebişin seninledir.bu ay olmazsa bile annesiyle babasını çok bekletmeden gelsin inşallahhh...
hayırlısıyla kırmızıları birgöreyimde...
açıkçası Kenan'ı nasıl sütten kesicem die kara kara düşünüyordum...
belki bu şekil daha iyiolur bakalım...

PISICANLARRRRRRRRRRRRR DUBAIDENN SEVGILERRRRR (selamun aleykummmmmm :)))))))))

BURALARI COKK SICAKKKKKKKKK

BENIM BAT 31 MART daha gelen giden yok bakalim hayirlisi duA Edin lutfennnnnn

HERKESI COKKK OPUYORUMMMMMMMMMM

burasi zenginlik sehriii heryer uzay zamani binalari gibi gorkemlii siltilii baska bi dunyaaa ama enn guzeli bizim ulkemizzz :):::)))))))

pazartesi gorusmek dilegiyleeee

ya kislarrr 2 gubdur hafif mide bulantim varrr ya bu sehir basimi dondurdu yadaaa ne bilimm bilemedimm ama kasiktada hasta olucak gibi kirpismalar varrrrrrr

ama hiccc tinmiyorummm hakkimizda hayirlsiiiiiii

muckkkkkkkkkkkkkkkkksssssssssssssssssss

Merhaba arkadaşlar, bende 4-5 aydır korunmuyorum ama hala gelen giden yok valla beklemedeyiz. İnşallah bu ay 2. bebişimde gelir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

cnm ne güzel bir bebişin varmış allahın izniyle ikinciside gelir inşallah yakında

hamislikk nasill gidiyooooooooooooooooooooooo

bizim tatill devamm cnmcmmmmmmmm
dua et bana cokcokcokcock

optumm seniiii
nete giremiyporumm buralarda cokkkkkkk

ptesiii gorusmek uzeree

ay ne güzel canım hayırlı olsun inşallah. benim belirtilerde acayip göğüslerim acıyor bugün çok fena karnım ağrıdı kasıklarımda birden şiddetli batma oluyor ve geçen sınıfa girdiğimde neredeyse öğürecektim sınıfta kokudan öğrenciler yanıma yaklaştığında kafamı çeviriyorum sanki hepsi kokuyor tövbe estağfurullah. bat 8 nisan belirti hissetmek için çok erken gibime geliyor ama bilmiyorum belki adet belirtiside olbilir

canım bence karıştı sonuçlar inşallah 2 haftalık hamile olan sensindir

canım bence karıştı sonuçlar inşallah 2 haftalık hamile olan sensindir

ayyyy saol canımcım yaa...
keşkeeee
ama bilmiyorum bakalım. eşim başka bir test almış gelmiş az önce. beklerim birkaç gün daha testi yapmak için,
yada yarın eltim dr a gidicek ondan gelicek olan cevaba göre hareket ederim.
inşallahhh sende hamilesindir canım.bulantıların felan bebiştendir inşallahhh

hepimiz hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi. yarın bizi haberdar etmeyi unutma canım

benim bat 2 nisan ama bu ay umudum kalmadı belırtı felan da yok. adet belırtılerı var sadece.benıde listeye eklersen sevınırım alpella.kısmet nısana ınsallah..

bu arada ıyı aksamlar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…