bende seni çokkkk sevdim canım
innnnnnnşallah bebişin seninledir.bu ay olmazsa bile annesiyle babasını çok bekletmeden gelsin inşallahhh...
hayırlısıyla kırmızıları birgöreyimde...
açıkçası Kenan'ı nasıl sütten kesicem die kara kara düşünüyordum...
belki bu şekil daha iyiolur bakalım...
inşallaaahhh inşallah bebişim benimledir cok iyi hissediyordum bu ay inşallah hislerim ucmaz 6 nisanda..naaaaaaaaaaaabıyonuuuzzzz
ses çıkmıyo kimseden???
naaaaaaaaaaaabıyonuuuzzzz
ses çıkmıyo kimseden???
iyiyiz cnm sen napıyosun oğluşun nasıl uyuyormu:))
kızlar ben bıraz once msj yazmıstım ya benım bat 2 nısan umudum yok dıye..sımdı bende son bı test kalmıstı yapım çıksın aradan dıye:))) bı baktım ıkıncı cızgı çok sılık çıktı şaşkınlıktayım hala ama bi tuhaf oldum..
inşallaaahhh inşallah bebişim benimledir cok iyi hissediyordum bu ay inşallah hislerim ucmaz 6 nisanda..
sen ne ara kan tahliline gittik kızz yeni okudummm merak ettim bak ben de şimdi ya sabah bi daha test yapsana anlayalım
Günaydın kızlar nasılsınz...
Canım cok sıkkın yaaaa Ağlıyorum belim cok ağrıyoo hastalanacağım heralde ben yine bu ay olmadı bakalım üçünçü aşılamamıda yaptırmam cok yıpranıyorum cok zorr....
ALLAH kımsenın kucagını boş bırakmasın....
DUA edinn neolur bana ümidimi kestimm artıkk....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuu
hayırlı olsun canıımmmmmmmmm
yarın bir de kan tahlili yaptırsevincimiz tam olsun :)
maşallah canım KENAN paşaya.. çook tatlı
DEMETERRRRRRRRRR çokk sevindimm canım yaaaaaaaa
ayyyyy kesin var ozaman bebiş...oh ohhhhh darısı bize inşallahhh....
bakın teyzeleri oğlum ve ben :) alıntı yapmazsanız sevinirim.silicem çünki az sonra. nette resmim kalsın istemem de :)
Eki Görüntüle 378787
sağol canım. tşk ederim.. yani tam sevinmek istemıyorum (istıyorum da) şu 2 nisan bi geçsin hele:))) yarın bi daha test yapım ben:))
merhabalar... ben yeni üyeyim. ben de bebek düşünüyorum bu ay. ilk olacak inşallah. çok heyecanlıyım.
çok teşekkür ederim amin insallah hayırlı bi evlat olacakssa rabbim kısmet etsin ınsallah..dedım ya bıraz erken galıba sevınmek ıcın..şaşkınlıktayım hala..darısı da hayırlısıyla tum nıyetlenen herkese ınsallah.. kendımı kaptırmıyım ben sılık çizgi ne de olsa..
okurken çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?