MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

naaaaaaaaaaaabıyonuuuzzzz
ses çıkmıyo kimseden???
inşallaaahhh inşallah bebişim benimledir cok iyi hissediyordum bu ay inşallah hislerim ucmaz 6 nisanda..
sen ne ara kan tahliline gittik kızz yeni okudummm merak ettim bak ben de şimdi ya sabah bi daha test yapsana anlayalım

kızlar ben bıraz once msj yazmıstım ya benım bat 2 nısan umudum yok dıye..sımdı bende son bı test kalmıstı yapım çıksın aradan dıye:))) bı baktım ıkıncı cızgı çok sılık çıktı şaşkınlıktayım hala ama bi tuhaf oldum..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuu
hayırlı olsun canıımmmmmmmmm
yarın bir de kan tahlili yaptırsevincimiz tam olsun :)

inşallaaahhh inşallah bebişim benimledir cok iyi hissediyordum bu ay inşallah hislerim ucmaz 6 nisanda..
sen ne ara kan tahliline gittik kızz yeni okudummm merak ettim bak ben de şimdi ya sabah bi daha test yapsana anlayalım

kız okumadınmı o mesajımı???
hatta eltim hamile çıkmıştı şaka gibi ya

canım kesme hiç ümidini...
Rabbim meleğini verecektir kucağına,çok zor tahmın edebılıyorum her ay regl olduğunu gordukce ağlarsın...umutsuzluk mutsuzluk gelir peşi sıra..ama dahada güçlenmelisin..bebğin için meleğin için pes etmemelisin...her yenı başlangıç yepyeni umut demek..

slm kızlarr iyi akşamlar..
bugun nasılsınız bakalım..
varmı kırmızılara merhaba diyen...mart bitio bakalım..bendede hiçbi belırtı yok daha:44:sanırım nısana kaldı

DEMETERRRRRRRRRR çokk sevindimm canım yaaaaaaaa
ayyyyy kesin var ozaman bebiş...oh ohhhhh darısı bize inşallahhh....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber buuuuuuuuuuuuuuuu
hayırlı olsun canıımmmmmmmmm
yarın bir de kan tahlili yaptırsevincimiz tam olsun :)

sağol canım. tşk ederim.. yani tam sevinmek istemıyorum (istıyorum da) şu 2 nisan bi geçsin hele:))) yarın bi daha test yapım ben:))

DEMETERRRRRRRRRR çokk sevindimm canım yaaaaaaaa
ayyyyy kesin var ozaman bebiş...oh ohhhhh darısı bize inşallahhh....

çok teşekkür ederim amin insallah hayırlı bi evlat olacakssa rabbim kısmet etsin ınsallah..dedım ya bıraz erken galıba sevınmek ıcın..şaşkınlıktayım hala..darısı da hayırlısıyla tum nıyetlenen herkese ınsallah.. kendımı kaptırmıyım ben sılık çizgi ne de olsa..

merhabalar... ben yeni üyeyim. ben de bebek düşünüyorum bu ay. ilk olacak inşallah. çok heyecanlıyım.

demeter ilk çocuğunuz mu olacak? bu arada hayırlı olsun. inşallah Allah gönlünüze göre verir.

canim insallah hami$sindir benimkide 03.04 beklemedeyim ama bende yarin bir test yapicam. ilk defa bugün gögsümün ucu agridi bende hayatda olmazdi. bel agrim sancim var migde yanmam bulanti bazen.birde kasiklarim agriyor. ilk isim sabah eczaneden test almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…