MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar bu yumurtlama belirtsi var ya hani yumurta akı kıvamında akıntı oluyo
bu akıntı geldikten sonra mı çalışmaları yapmak lazım ?

peki Sat'daşım uğurlu geliriz inşallah birbirimize..

SAT dascim ben bide bu ay diger topiklerde buldum |:))))) hastaligimin 5. gunu 1 adet maydanos-1 kilo sute bir avucda karabiber atip kaynaticam sonra buharina oturucam (alternatif tipla gebelik de buldum )

hani her yaptigimizi paylasalicaz yaaa seninde yapicaklarin varsa paylas cnm :)))) benden maydanoz

yukardaki yazimi hafzak icin yazmistimmmmmm

bu ay kedilerle birlikte bizim ayimiz misir patlagi gibi ollucak bu liste insallahhh :)))))

sloganimiz bu olsun kedı lerden ne eksigimiz var yahuuuuuuuu :))))

çok çoookk teşekkürederim yüzümü güldürdünüz hepiniz çok sağolun linkleri tek tek okudum notlar aldım nasipse kürlerin hepsini yapıcam ilaç için doktor bişeyler yazar herhalde

solaganıda çok beğendimm :)))

yap canım bütün kürleri yap. ama inanarak yap ki olsun.

olumlu düşünmek çok önemlidir.

az önce adet olduğumu hissettim.pedi alıp wc ye gittim. bişey yokmuş.adet olmamışım.sanki olmuş gibiydim ama..

ben cuma gününün uğur getirdiğine hep inanmışımdır.cuma günlerini bi ayrı severim. hem din bakımından , hem iş bakımından tatil ya sonrası ,
özel günlerimde hep cumaya denk gelmiştir istemeden. mesela nikahım... kızıımın doğumu... kızım a son adet tarihim , bu seferki son adet tarihim hep cuma...vs bu seferde kuşkulu ilişki cumaya denk geldi. ilişkiden sonraki 2. cuma yani 9 mart bidaha test yapıcam. tabi regl olmazsam o zamana kadar... garip bi şekilde hep cuma günlerine denk geliyor özel ve güzel günlerim...

Son düzenleme:

hoş geldin canım ekledim seni listeye hadi inş tutar çalışmalar

bu arada benim sat: 04.03
adetim biter bitmez başlamayı düşünüyorum..

hoş geldin canım seni de ekledim listeye adet bitince çalışmalara başla tam gaz

aferim böyle gül işte belki hepimizden önce hamile kalırsın kim bilir..

Esraa86
Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Lettuce35

Son düzenleme:

ben de ilk hamileliğimde hep regl oldum zanneder wcye giderdim hadi bakalım inş bişeyler vardır

insanın sürekli çişi gelirmiş. yada çişi gelmiş gibi olurmuş.
inşallah hamilesindir alpellaa

yok tatlım ya o wcye gitme regl oluyorum diye giderdim çünkü karın ve kasık ağrısı olurdu ama regl olmuyordum çnk hamileymişim.. neyse bakalım bu ay neler olacak... eğer çok çok erken gebelik belirtilerinden bahsetmem gerekirse göğüslerimin uçları acıyor ve cildim çok hassas dokununca acıyor gibi ve bir de nedensiz baş ağrısı.. ilk gebeliğimde de olmuştu bunlar ama ben şu an psikolojik olduğuna inanıyorum çünkü çalışmalar 1 ve 3 martta oldu hemen belirti vermesi imkansız yani :26:

Canım bu kürü uygulayan varmıymış? benim uyguladığım birşey olmadı şu ana kadar,sadece her adet günü yıkılıp sonra hemen kendimi motive edip kaldığım yerden devam ediyorum :) hadi bakalım hayırlısı..

alpelladan suvesabundan asis perisoko bunlara kesin gözüyle bakıyorum. aklıma ilk gelenler bunlar.inşşşş diğerleride sıraylaaaaa hamiş kalırlarda boş çıkmaz bizim gruptan...

alpelladan suvesabundan asis perisoko bunlara kesin gözüyle bakıyorum. aklıma ilk gelenler bunlar.inşşşş diğerleride sıraylaaaaa hamiş kalırlarda boş çıkmaz bizim gruptan...

beni katmaa :) ben kendime süre verdim daha ilk ayım o yüzden gayet relaxım ve hamile olduğumu da sanmıyorum Allah hayırlısını versin diyorum sadece....

ESRAA86 NAPTIN DOKTOR NE DEDİ??

...............................................................

Son düzenleme:

beni katmaa :) ben kendime süre verdim daha ilk ayım o yüzden gayet relaxım ve hamile olduğumu da sanmıyorum Allah hayırlısını versin diyorum sadece....

ESRAA86 NAPTIN DOKTOR NE DEDİ??

esra canım siz ne kadar zamandır istiyordunuz.sorun neydi:)

sorun yoktu canım :) sorun uzakta olmamızdı :) tayin meselesi gerçi bu sorun hala devam ediyor.

gittim geldim.herşey çok iyiymiş çok şükür. keseciği gördükkk :) çok güzel bir yere yerleşmiş dedi kesecik :) yeşil çay kesinlikle içme dedi. nasıl sayanıcam bilmiyorum. maydonoza da çok bulaşma dedi. normal çay da açık iç sadece dedi. bide 3 litre su :44: daha bbiisürü şeyler söyledi ama unuttum :44:

sorun yoktu tatlım :)

perisoko çok güzel özetlemişsin vallahi kesinlikle işe yarıyor. ben senden de bekliyorum bu ay

CANIMM ÇOK SEVİNDİM HER ŞEY YOLUNDA DEMEK... NE KADARLIKMIŞ ŞU AN??

slm arkadaşlar bu topik yeni sanırım hayırlı olsun
bende bu ay ilk kez denemelere başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Sende bendensin canım Kızlar Satdaş demiş bende Denemedaş diye iğrenç bi espiri yapiym

Ay polyim benimmm ağzın bal yesin emiiiiii. Hadi hadi sende hamilesin inşallahhhh.

Son 20 dk. içinde yediklerim : Pilav çorba yoğurt, nutella ekmek, limon, tekrar nutella, tekrar limon ve pişmaniyeyle kapanışı yaptım.
Şu anda gergedan gibi oturmuş çay içiyorum :18:

misafirlerin bi hayli kalabalıktı galibaaaaaa

Esracım herşeyin yolunda olmasına çoook sevindim canımmm... Çok hissetmiştin bu ayyy inşallah benle ilgili hislerin de doğru çıkar canım. Zira bende çok yoğun hisler içerisindeyimm. Allah hepimizin gönlüne göre versiinn. Mutluluğunuzun tadını çıkar canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…