peki Sat'daşım uğurlu geliriz inşallah birbirimize..
yukardaki yazimi hafzak icin yazmistimmmmmm
bu ay kedilerle birlikte bizim ayimiz misir patlagi gibi ollucak bu liste insallahhh :)))))
sloganimiz bu olsun kedı lerden ne eksigimiz var yahuuuuuuuu :))))
çok çoookk teşekkürederim yüzümü güldürdünüz hepiniz çok sağolun linkleri tek tek okudum notlar aldım nasipse kürlerin hepsini yapıcam ilaç için doktor bişeyler yazar herhalde
solaganıda çok beğendimm :)))
kızlar merhaba, sizleri hep farklı konularda takip ediyorum yorum yazıyordum, kısmette buraya da yorum yapıp yazmak varmışbenide listenize ekleyinn ilk denememizi yaptık bekliyoruz şuan bakalım sonuç ne olacak, sat: 10 şubat, bat: 10 veya 15 mart
bu arada benim sat: 04.03
adetim biter bitmez başlamayı düşünüyorum..
çok çoookk teşekkürederim yüzümü güldürdünüz hepiniz çok sağolun linkleri tek tek okudum notlar aldım nasipse kürlerin hepsini yapıcam ilaç için doktor bişeyler yazar herhalde
solaganıda çok beğendimm :)))
az önce adet olduğumu hissettim.pedi alıp wc ye gittim. bişey yokmuş.adet olmamışım.sanki olmuş gibiydim ama..
ben cuma gününün uğur getirdiğine hep inanmışımdır.cuma günlerini bi ayrı severim. hem din bakımından , hem iş bakımındantatil ya sonrası ,
özel günlerimde hep cumaya denk gelmiştir istemeden. mesela nikahım... kızıımın doğumu... vs bu seferde kuşkulu ilişki cumaya denk geldi. ilişkiden sonraki 2. cuma yani 9 mart bidaha test yapıcam. tabi regl olmazsam o zamana kadar...
ben de ilk hamileliğimde hep regl oldum zanneder wcye giderdim hadi bakalım inş bişeyler vardır
insanın sürekli çişi gelirmiş. yada çişi gelmiş gibi olurmuş.
inşallah hamilesindir alpellaa
SAT dascim ben bide bu ay diger topiklerde buldum |:))))) hastaligimin 5. gunu 1 adet maydanos-1 kilo sute bir avucda karabiber atip kaynaticam sonra buharina oturucam (alternatif tipla gebelik de buldum )
hani her yaptigimizi paylasalicaz yaaa seninde yapicaklarin varsa paylas cnm :)))) benden maydanoz
alpelladan suvesabundan asis perisoko bunlara kesin gözüyle bakıyorum. aklıma ilk gelenler bunlar.inşşşş diğerleride sıraylaaaaa hamiş kalırlarda boş çıkmaz bizim gruptan...
alpelladan suvesabundan asis perisoko bunlara kesin gözüyle bakıyorum. aklıma ilk gelenler bunlar.inşşşş diğerleride sıraylaaaaa hamiş kalırlarda boş çıkmaz bizim gruptan...
esra canım siz ne kadar zamandır istiyordunuz.sorun neydi:)
günaydın canım.. ben de umudumu kaybetmedim bence hafta sonu tekrar yap belirtilerin var çünkü..
hadi inşallah canım sanki hamileyim diyen hamile çıkıyo içine doğuyo demek ki.. sen ne zaman test yapacaksın??
günaydın canım doktordan gelince buraya yaz olur mu bakalım ne dicek??
evet bende merak ettim esranın durumunu nekadar zamandır olmuyodu sorun varmıydı
bizi ümitlendirecek birşey sölersin belki esraaa :))
bu arada kızlar düşük dozda antideprasan kullanımı kadın için çocuk oluşumuna bir engel teşkil edermir mii bilgisi olan var mı ?
Bu arada Esraa arkadaşımız 1 seneden beri bebek istiyormuş ama ilk kez bu ay yumurtlama takibi yapmış. Bence bu ovuşlasyon testleri faydalı arkadaşlar. En azından 1 kereliğine bile olsa yapıp muhtemel günler tespit edilmeli. Bende bu ay ilk denememde öyle yaptım, bundan sonraki aylarda günleri saptamak açısından. Hayırlısı bakalım.
sorun yoktu canım :) sorun uzakta olmamızdı :) tayin meselesigerçi bu sorun hala devam ediyor.
gittim geldim.herşey çok iyiymiş çok şükür. keseciği gördükkk :) çok güzel bir yere yerleşmiş dedi kesecik :) yeşil çay kesinlikle içme dedi. nasıl sayanıcam bilmiyorum. maydonoza da çok bulaşma dedi. normal çay da açık iç sadece dedi. bide 3 litre su :44: daha bbiisürü şeyler söyledi ama unuttum :44:
sorun yoktu tatlım :)
perisoko çok güzel özetlemişsin vallahikesinlikle işe yarıyor. ben senden de bekliyorum bu ay
Sende bendensin canımslm arkadaşlar bu topik yeni sanırım hayırlı olsun
bende bu ay ilk kez denemelere başlayacağım hakkımızda hayırlısı olsun
Sende bendensin canımKızlar Satdaş demiş bende Denemedaş diye iğrenç bi espiri yapiym
Ay polyim benimmm ağzın bal yesin emiiiiii. Hadi hadi sende hamilesin inşallahhhh.
Son 20 dk. içinde yediklerim : Pilav çorba yoğurt, nutella ekmek, limon, tekrar nutella, tekrar limon ve pişmaniyeyle kapanışı yaptım.
Şu anda gergedan gibi oturmuş çay içiyorum :18:
misafirlerin bi hayli kalabalıktı galibaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?