MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

acaba test yapsam mi bugün? eczaneye gidip alsam mi, esimde cok meraklandi. rüyamda bile test yapiyordum negatifdi ay bilemedim

Slm kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbim herkese hayırlısını nasip eder inşallah. Bu ay ayın 18. Yumurtlama oldu 5 vücut ısım 36.4 tu. Ertesi gün 36.5 oldu ve gün gün yükselmeye başladı yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi lekelenme olduu 2 gün kaldı regle ısım hala yüksek canlarm dualarınizda beni de unutmayn

ben çıktım herkese ii haftasonular,ii haberler,ii maçlar ve ii beklemeleer

kızlar bugun kadın dogumcuma gıttım özel bi tıp merkezınde kadın sevimli bi tip suratsız da sayılmaz....yanı sevdıgım için yıne ona gıttım

7-8 ay önce çekilen ultrason ve smear sonuçları ıle kan degerlerımın sonuçlarınıda yanımda göturmuştum.biraz baktı sonra alttan muayene etti tekrar "çok iyi"dedi.daha öncede öyle demişti....gebelik şüphesi için kan vermek istedim tamam dedi.13:30 da kanı verdım 2 saat sonra ögrendım anca eve geldim yazıyorum sonuç negatif

normalde hiç gerilmem ama bugun doktorun yanına giderken resmen utandım...hamıle olmadıgımı bile bile bi umut kan verımmı demek tuhafıma gıttı.bide doktoruma yalan söyledım 9 aydır denıyoruz dedim....baya olmuş gıbısınden bakt bana....yaş 30 olunca benım kaybetcek zamanım yok dıye 9 ay dedim napim....

haftaya cuma ultrasona randevu aldım.ayrıca bana"adetınını 2ya da 3. gunu gel kan alalım "dedi.ultrason randevumuda adetımın 3 gunune aldımkı hem kan verım hemde ultrason çekim(adetlıyken çekilebiliyormuş o ultrason).bu ultrason denen şey rahım fılmımı dedim"henuz senın için erken gerek yok"dedi

bide bana "eşin hiç muayene oldumu"dedi.hayır dedim.olmalı dedi.hemen eşimden gizli ona ürolojıden haftaya cumaya randevu aldım...akşam söylıycem.....

eşime 1-2 hafta once bu ayda hamıle kalamazsam doktora gıdelımmı dediğimde"tamam tabı gıdelım"demişti.2-3 gun once yıne dedim.2 ay daha bekleyelım dedi....o kadar rahatkı sinir oluyorum benim gergınlıgımıde biliyo sankı çok gençmişiz gibi.....bende ondan gızlı randevu aldım bugun ürolojıden bu akşam anlatcam psikolojımı....umarım sınırlenmeden anlatabılırım....

alpellacım maaşallah sanada bebişine de ins hep böle guzel gider allah senı de yavrunuda korusun hersey böle guzel yolunda gtsın canımm

kızlarr nasılsınızz canlarımm bugn bayagu heycanlıyız add83 ins hayrlı habrler ver bizee canımm...

kızlar bende dün dolabımı düzlerken test buldum..dedim yapayım gıtsın araya gitmesin..neyse daha idrarı damlatır damlatmaz kopkoyu 2.çizgi çıktı...sevindirik oldum ..artık hatıra saklayacam...

HTML:
kızlar ben adet oldum
olsun canım bende oldum bir dahaki aya kısmet

Sistemdeeeeeeeeeee sorun varmış kıslarrrrrrrrrrrrrr çıkmamış sonuç saat 5 te bidaha sor dedilerrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlısı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bunada şükür :=)

poffffffffffffffffffffffffffffffffffff

yokkkkkkkkk canım yaaaaaaaaaaaaaa şimdi aradım hala sistem düzelmemiş vardır bi hayır bundada ne yapalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)

halaaa dzelmemiş mi? sen idrar testi yaptın mı canım??

olsun canım bende oldum bir dahaki aya kısmet

poffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Halaaa dzelmemiş mi? Sen idrar testi yaptın mı canım??

ayın 28inde idrar yaptım negatif çıktı sonra persiko ovulasyon testi yap o da gebelik varsa çıkarıyo dedi ovulasyon testinde ikinci çizgiyi belirgin gördüm hatta buraya yükledim ovu.nun görüntüsünü ama ne kadar güvenilir bilinmez:)

kızlarr bu arada yardım edınız...ben dun halvete grdım dee yıne hamişken kı gbi ilşkıden snra aferdrsnz seyle brlıkte kan geldı az adetıme d var 5 6 gun gecen sefrde böle adete yakın ilşkıye grdkten snra yıne hamişken ilşkıden snra gelıod kan az ben ne yapcamm acep yıne m hamişim benn ins bu seferr yavrum saglıyla dogarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…