ayın 28inde idrar yaptım negatif çıktı sonra persiko ovulasyon testi yap o da gebelik varsa çıkarıyo dedi ovulasyon testinde ikinci çizgiyi belirgin gördüm hatta buraya yükledim ovu.nun görüntüsünü ama ne kadar güvenilir bilinmez:)
burda clearblue digital var 4 gün önceden bile gösteriyormus ama ne kadar garanti bilmiyorum.
ayın 28inde idrar yaptım negatif çıktı sonra persiko ovulasyon testi yap o da gebelik varsa çıkarıyo dedi ovulasyon testinde ikinci çizgiyi belirgin gördüm hatta buraya yükledim ovu.nun görüntüsünü ama ne kadar güvenilir bilinmez:)
kızlar bende dün dolabımı düzlerken test buldum..dedim yapayım gıtsın araya gitmesin..neyse daha idrarı damlatır damlatmaz kopkoyu 2.çizgi çıktı...sevindirik oldum ..artık hatıra saklayacam...
kızlarr bu arada yardım edınız...ben dun halvete grdım dee yıne hamişken kı gbi ilşkıden snra aferdrsnz seyle brlıkte kan geldı az adetıme d var 5 6 gun gecen sefrde böle adete yakın ilşkıye grdkten snra yıne hamişken ilşkıden snra gelıod kan az ben ne yapcamm acep yıne m hamişim benn ins bu seferr yavrum saglıyla dogarrrr....
kızlar ben hamileydim zaten dolabı düzlerken buldum testi öylesine yaptım yani
cnm belki hamişsindir bir doktora git kan gelmiş sonuçta önemli olabilir
hee tamm canımcım ne kadar guzl bndee hep özenırdım bnımde gecen hamişlıgmdede bi trlu cıkmadı idrard flan sınır olmstm bnde saklıcaktm ama olmadı zaten snrada yapim cıkr dedm ama bebşim beni braktııı(
cnm allah bir daha üzmesin seni inşallah hamişsindir ama ihmal etme bir doktora görün
yokkkkkkkkk canım yaaaaaaaaaaaaaa şimdi aradım hala sistem düzelmemiş vardır bi hayır bundada ne yapalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)
kızlar ben hamileydim zaten dolabı düzlerken buldum testi öylesine yaptım yani
ins canım ne dıosun ne yapayım ben smdıı(
cnm bir doktora git eğer hamişsen bebeye bir zarar gelmemesi için erken önlem alır belki doktor kanama olduğu zamanlarda ilişki yasaklanıyomuş galiba bebeğezarar vermemesi için
evet canım bana da yasak oluod cok olunca kan ama benm hamilelıklerd hep gelıo öle kan az ilşkıye grınce nedense gelıo gdemmıı blmıorum haı gnm gelmedı ya onda cekınıorm brazz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?