MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

DD ozman sen kesin hamişsiinnn Battaşşşşşşşımmm

DD ozman sen kesin hamişsiinnn Battaşşşşşşşımmm

kızlar bende dün dolabımı düzlerken test buldum..dedim yapayım gıtsın araya gitmesin..neyse daha idrarı damlatır damlatmaz kopkoyu 2.çizgi çıktı...sevindirik oldum ..artık hatıra saklayacam...

cnm bende hep özenirdim o yüzden bende yatım benimde kopkoyu çıktı ikinci çizgi bende saklicam hatıra diye:))

kızlarr vee hamişş ark beklıorum cvplarınızzııı bana cvp yazın yukarıda yazdgm seyee rica etsemm

cnm belki hamişsindir bir doktora git kan gelmiş sonuçta önemli olabilir

kızlar ben hamileydim zaten dolabı düzlerken buldum testi öylesine yaptım yani

hee tamm canımcım ne kadar guzl bndee hep özenırdım bnımde gecen hamişlıgmdede bi trlu cıkmadı idrard flan sınır olmstm bnde saklıcaktm ama olmadı zaten snrada yapim cıkr dedm ama bebşim beni braktııı(

cnm belki hamişsindir bir doktora git kan gelmiş sonuçta önemli olabilir

evet canım gcen 2 hamişlıgmde de aynı sorun olmstu ilşkıden snra gelıod az da olsa smdı de kaç kez oldu 10 gundee duşun yanı ve adetıme 5 6 gn var ben ne yapayım arkadasımm( zaten belırtılerd varr ama kesın dıemıo insan yınede

cnm allah bir daha üzmesin seni inşallah hamişsindir ama ihmal etme bir doktora görün

yokkkkkkkkk canım yaaaaaaaaaaaaaa şimdi aradım hala sistem düzelmemiş vardır bi hayır bundada ne yapalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)

çatladık ama canımmmmmmmmmmmmmm
güzel haberler alacaksın inşallah

belirsiz hamilelik :)

bu arada pidilgaaaaaaaaaa nerdesin

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sende yoksun özlüyorum sizleriiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaa poffffffffffffffffffffffffff

cnm bir doktora git eğer hamişsen bebeye bir zarar gelmemesi için erken önlem alır belki doktor kanama olduğu zamanlarda ilişki yasaklanıyomuş galiba bebeğezarar vermemesi için

evet canım bana da yasak oluod cok olunca kan ama benm hamilelıklerd hep gelıo öle kan az ilşkıye grınce nedense gelıo gdemmıı blmıorum haı gnm gelmedı ya onda cekınıorm brazz(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…