- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
bence git cnm biran önce gitki bebiş varsa önlem alınsın biran evvel
hakılısn ama bi kaç gn beklım dıorum utanıorummm
cnm hiç utanma sonuçta sağlık bu bebişinin ve senin sağlığın önemli sonradan pişman olmaktansa şimdiden git eğer bebiş varsa önlem alınır yoksada neden böle bir kanama
oluyo onu öğrenirsin sonuçta normal değil cnm
Yokkkkkkk canım ya sistem gitti şansıma ve nezamn gelecegi belli degil hasteneyi arıyorum hep mesgulll artık ne zamn ögrenirim bende bilmiyorum yaradınıma sıgınıyorummmmmmmm sabrın sonu selamet olur inş. Dua edin bana kızlarrrrrrrrrr çok stressslendimmmmmmmmmmmmm
evet cnm git yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah hamişsindir ve bebeyini sağsalim alırsın kucağına
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bak sekerim sen değilmiydin bana olsun bekleyelim sabretcez diyen,dur bakalım bu kadar bekledin biliyorum bu zor ama olsun,zaten varsa seninle bebişcik,sabır sabır sabırrrrrrrrrrrr
Bence güzel haberi alcaksın ya sennki nazlı cıktı kendini naza cekti fena
kizlar size bu satirlari bolu dagini asarken yaziyorum :) suan otousteyim. AddemmmMmm seni cok merak ettm ondan geldim. Asismmmm pidilga tatilde bende yollardayim bebiskom. Yarin pidilganin bati insallah guzel haberler verir. Ayyy zormus telden yazmkkkkk. Bu arada annem beni gorunce sende bi degisiklik var kirpiklerin top top olmuys dediii hahahha ayyy nasi sevindimmmmm. Bende ruyamda ic camasirimda kan gordum. Bu ara yerlesme kanamasina taktim ondan sanirimmmm opuyorumm cankuslarimmmmmM
Yok kıslar sonucu ögrenemiyorum hastane cevap vermiyoooo bende hastaneye gidemeyecegim nasibimde sonucu bugün ögrenmek yokmuş ne yapayım hayırlısı artıkkk ögrenebilirsem yazarım sonucu çok şanslıyım bugün hastanenin sistemini çökerttim :)
muck muck muck sana canım iyi yolculuklarrrrrrrrrrrrrrrrr
istanbulda bol yağmur ve gökgürültüsü var bugünnnnnnnnnnnnnn
pidilga tatilde biliyorum ama arada sırada gelirim bakarım kaçarım demişti :)))))))) gelmedi. sende yoksun özledim ikinizide. 1 aydır buradayız hepimiz alıştık.
ben okumuştum ya rüya yorumlarını rüyasında altın , tatlı türleri ya da adet olduğunu gören hamile kalıyordu çoğunlukla. inşallah pericim hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?