MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

oooo afiyet olsun şeker

Esraa86
Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Lettuce35

Son düzenleme:

alpellacım emir bebek bende sabit kalmış bundan bile ümitlendim şimdi bak :)))

alpelladan suvesabundan asis perisoko bunlara kesin gözüyle bakıyorum. aklıma ilk gelenler bunlar.inşşşş diğerleride sıraylaaaaa hamiş kalırlarda boş çıkmaz bizim gruptan...

canım inşallah hamile kalırız ve bu listeye seninde adını yazarız

fallara falan hiç inanmam ama izmirde ki kuzenim çok güzel bakar. 8-9 ay öncesinden benim niyetime içip kapatırmısın demiştim.

kasım ayında içmişti. ve söylediklerinin çoğu çıktı. eşimin yılbaşında bana alacağı hediyeyi bile kasım ayından bildi.
bebek içinde şubat ayında hamile kalacaksın demişti. bende hayır kasım ayında kalayım ağustosta doğsun demiştim
hayır şubat yada şubattan sonra demişti. ama şubat boş geçti (((

umarım bu ay uğurlu gelir hamile kalırım. kuzenimin dediği de çıkar inşallah

alpellacım emir bebek bende sabit kalmış bundan bile ümitlendim şimdi bak :)))

evet canım o neden oldu biliyor musun listedeki herkesin yanına koymuştum seni sonradan listeye dahil edince direk elimde yazdım :emir bebek: diye ama alt çizgisini koymayınca çıkmadı doğal olarak yazı olarak kaldı orda.. vardır bi sebebi hadi bakalım kalsın bence

ben de fal olaylarını sevmem ama neyse hadi inş diyelim Allahın dediği olur

Misafir felan yok kuzum tek başıma götürdüm hepsiiiniiiiii

maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız bu gidişle bayağ bi tombiş hamiş olacaksın...
benim belimde sorun var.çok kilo alırsam yerimden kalkamıyorum. hamileliğimde 54 le başladım 65 le doğuma girdim.11 kilo almıştım.bidaha ki doğumumada nasipse inş yine çok kilo almam...
benim iştahım kapanmıştı hamileliğimde hep tost yiyordum.reflü olmuştum... o kadar gıdasızlığa bebeğim 4 kg doğmuştuuuu yinede

yinede baştan çok yimeğin kızlarrrrr.başta alınan kilolar kendinize aldığınız kilolar.... son 3 ayda çok alınıyor zatennn

ben uzun zaman sonra ilk defa 49 kg oldum bugün ben de zayıf bir hamile olmak istiyorum sağlık için

alpelladan suvesabundan asis perisoko bunlara kesin gözüyle bakıyorum. aklıma ilk gelenler bunlar.inşşşş diğerleride sıraylaaaaa hamiş kalırlarda boş çıkmaz bizim gruptan...

canım inşALLAH yaa... hepimizin için dua ediyorum sürekli şimdi kar yağıyor burda hepimiz için dua ettim inşALLAH RABBİM en kısa zamanda meleklerimizi bize gönderir... kar yağınca dualar kabul olur diyo benim sohbet hocam...

ben uzun zaman sonra ilk defa 49 kg oldum bugün ben de zayıf bir hamile olmak istiyorum sağlık için

zayıf hamileler hem daha kilolu bebek doğuruyor, hemde sütü çok ve yağlı geliyor.bunun çok örneğine şahit oldum. aç kalmadan 3 saatte bir azar azar yemek en iyisi aslında
tabii arada kaçamaklarda yapılabilir... ben sabit günde yediklerim
2 ceviz
2 bar.süt
1 kase yoğurt
bir parça çikolata
meyve
peynir
2 günde 1 yumurta
mutlaka tüketiyordummm

CANIMM ÇOK SEVİNDİM HER ŞEY YOLUNDA DEMEK... NE KADARLIKMIŞ ŞU AN??

canım tam 5 haftalık.

canım sürekli giremiyorum nete.eşimin yanındayım ya. pazar akşamı dönücem malesef bebişimizle haftaya doktora gidicem ama eşim malesef olamıcak
hissediyorsan yanılmazsın canım. emin ol

Doğru söylüyorsun canım bugün bi coştum ama kilolu bi insan değilim zaten dikkat etmem çok ama tipim ince popiş var biraz evlenince aldım biraz ama belim hala 1 karış. Boyum 1.75 kilom 63 boyuma göre iyi yani. Ablamda zayıf hamiş kaldı bitek göbüşü çıkmıştı leblebi yutmuş solucan gibi
Ay inşallah kuzucum yaaa kabul olsun dualarımızzz

Oy oyyy yerim ben o mercimeğii. Kocacığının yanında ol canım sen kıyamam size yaa , inşallah bian önce bi daha hiç ayrılmicak şekilde kavuşursunuz. Yalnız gebelik dönemi can sıkıcı olabilir. Ama sen moraliini yüksek tut canım kocişin hep gelir yanınaa

arkadaşlar merhaba bende 9 aylık evliyim ve pkoluyum evlendiğimizden beri çalışıyoruz ama sonuç alamadık henüz ben geçen sene öğrenmiştim durumu doktor bana diane35 vermişti 8ay kullandım evlenmeden 2 ay öncede bırakmıştım neyse sonraki 3 ay gayet güzeldi adetim haziranın sonunda evlenmiştim
ağustosta 5 gün gezikmeli adet oldum
eyülde bi sapıttı 2-3 haftaya bi sık ama az adet görmeye başladım bi kaç ay böyle devam etti
sonra doktora gittim hamile kalabilmek için 4 ay progesteron 100 mg kullandım adetim düzeldi ama hamiş kalamadım
sonraki ay asıl doktorum klomen vermişti onu kullandım günde 1tane olarak kontrole gittiğimde doktorum yoktu başkasına göründüm oda hiç ilgilenmedi bile
bu ayda kendim incir kürü yaptım güzel adet gördüm bu sefer kürün sayesinde 8 gün adetim sürdü içim temizlenmiş gibim hissettim 20 gün falan içtim bu kürü bu arada neyse 14.günümde memleketteki doktora gitmiştim ama gelişen yumurtam yoktu 1 hafta 10 gün daha yumurtlama görünmüyo dedi akıntımda vardı fitil verdi hatta nasılsa yumurtlama yok diye bu aydan ümidim yoktu ama 22.günümde sağ kasığımda hafif ağrı vardı yumurtlamış olabilirim diye biraz olsun heveslendim bu arada memleketteki doktor düzenli klomen kullanıcaksınız dedi doktor kontrolünde ilacım oymuş şuan 28. günüm falan geçen ay klomen kullandığım halde 5 gün gecikmişti 33.günümde adet olmuştum bakalım bu ay kendiliğinden ne zaman gelicek aslında incir kürüne 1 hafta ara verip tekrar başlamak gerekiyo diye biliyorum ama acaba başlamak için adet olmayımı beklesem diyorum sizce ne yapmalıyım böyle incir soğan küründen pkolu olupta hamiş kalabilen oldumu aramızda çok şükür adet olamama gibi bir sorunum yok bazen bikaç gün gecikmelide olsada geliyo hep neyseki naapmam gerektiğini bilemiyorum açıkçası akıl verin bana nolur yumurta durumumuda hiç bilemiyorum küçük kistlerim vardı 7 milimdi bu 6 ay önce şimdi neyseki 5 milim olmuş kansızlığımda biraz geçmiş neyseki ama kan depolarımı doldurmak için ilaç verdi yinede sonuçlar daha iyi yumurtlamam nasıl bilemiyorum

o kisler bendede vardı canım. 4 ay sonra hamile kaldım.hatta o ara dr asordum kisten olmayabilirmi diye . ilgisi yok .strestendir demişti.hakikatende sonradan çocuğum oldu.ben çok korkmuştum .insan ilk hamilelik için çok korkuyor acaba olmayacakmı bi sorun mu var .vs vs vs
ama stres aslında en büyük neden.... benimde küçülmüştü kisler...

canım ben senin yerinde olsam incir kürüne devam ederim o yumurta geliştirmek için, faydası olur illa ki geçmiş olsun

Aramıza hoşgeldin canım Ben bu kistler hakkında pek bilgi sahibi değilim ama pkolu olup hamile kalan çok duydum. Rahmin yerindeyse ve eşinde tek bir sperm bile varsa gebelik bi şekilde oluyor bu devirde. Hiçbirşeyi kafaya takma bence. Yumurtlama takibini de ovulasyon testlerini kullanarak yapabilirsin. Böylece ilişkini olası günlere denk getirip gebeliği kolaylaştıabilirsin. En kısa zamanda hamile haberlerini duymak dileğiyle...

haklısın aslında canım yaa strestende olabilir nedeni takmamaya çalışıyom ama işte bazende elde değil senin ne güzel 4 ay sürmüş sadece beklemen Allah bağışlasın bebişini sana

canım ben senin yerinde olsam incir kürüne devam ederim o yumurta geliştirmek için, faydası olur illa ki geçmiş olsun
bende devam edicem zaten 20 gün falan kullandım sanırım 1 hafta ara veriliyo ve 28. gün başlanıyo bugünde 28.günüm geri hemen başlasammı yoksa adet olup gene öylemi başlasam bilemedim yaa :26:

hoş bulduk canım evet ovulasyon testi almayı düşünüyorum bende aslında bide bu ay doktor kontrolünde klomen kullanıcam heralde yine adet olayımda 3.günü gene giderim bu aralar gelir bakalım kırmızılarımda kısmet :26:

Canim bende mart bebegimiz olsun istiyorummmm bat 20 mart ins hamis kalirim 3 yildir evliyim gecen ekim ayinda bir bebegimi kaybettim simdi hemen olsun istiyorum bu ay sogan suyu kuru uyguluyorum ins iltihap falan varda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…