MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Canim bende mart bebegimiz olsun istiyorummmm bat 20 mart ins hamis kalirim 3 yildir evliyim gecen ekim ayinda bir bebegimi kaybettim simdi hemen olsun istiyorum bu ay sogan suyu kuru uyguluyorum ins iltihap falan varda gider

bendemi soğan kürü denesem acaba bu ay yaa bu arada sen ne zaman başlayacan bu soğan suyuna ben adet olunca başlamak istiyom ama kaçıncı günü başlasamki 2.günümü başlasam acaba hamişlik olmadığından emin olunca :26:

Canim bende mart bebegimiz olsun istiyorummmm bat 20 mart ins hamis kalirim 3 yildir evliyim gecen ekim ayinda bir bebegimi kaybettim simdi hemen olsun istiyorum bu ay sogan suyu kuru uyguluyorum ins iltihap falan varda gider

hoş geldin canım ben de malesef aralıkta kaybettim bakalım inş Allah nasip eder sağlıcakla

Esraa86 HAMİLEEE
Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini)
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :emir bebek:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Marta
HafzaK: Bat 28 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Lettuce35

Son düzenleme:
esracikkk sevindimmmm hersey yolunda ohhhh

biz mart kedileri olarak siradayiz bakalimmm :)))

bu arada biz londradayiz burda doktor isleri cokkk zor ama sabahtan bi yer bulduk bugunde adetin 3. gunuydu kostur kostur hormon tahlili yaptirdik geldik bakalim yarin sonucunu alicaz insallahh hersey yolundadir

SAT dasim NAZ erkuricim bu ay bu is tamam sen merak etme :))))

ama bakk sen beni dinle simdi 7. gunumuzde sogan kurune basliyoruz ona goree bal-tarcinada devammmmmm

ay bebis olana kadar biz tospaga gibi olmazsak iyi valla :)))))

SAT dasim NAZ erkuricim bu ay bu is tamam sen merak etme :))))

ama bakk sen beni dinle simdi 7. gunumuzde sogan kurune basliyoruz ona goree bal-tarcinada devammmmmm

ay bebis olana kadar biz tospaga gibi olmazsak iyi valla :)))))

hahahaa olalım valla Satdaşım herşeye değer ben de incir kürünü araştırdım..onu yapmayı düşünüyordum..soğan suyunu midem kaldırmayabilir.bal ve tarçını karıştırıp mı yiyoruz:79:

Topigimizin annesi Alpella cim senin bide kizin varmiss yeni okudummm sansli annenin ilk bebeisi kiz olurmus insallahhhh senin sansin bizede bulassinnnnnnn cnmmm

hamile kalmak için incir kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

valla ben her sabah 1 kasik bal uzerinede tarcin dokuyorum burda corek otu (siyah susam) bulamadim sen orda bulursun onuda ilave et ic cnmcm uzerinede ilik su ic ohh sifa olsun:)))

ya sogan suyu cok kotu deil hem soyle biseyde soyliimkii yaglari yakma ozelligide var yani 1 tas 2 kus olayi selulit melulit kalmiyoo ben gecen ay 15 gun denedim adetim sayesinde duzene girdi ama adetin 7.gunu baslamak en dogru olanmis simdi bide 7. gunu baslicam

Selam canim,

bende basladim cumartesi bu küre
ama dün yapamadim is güc vs.

bugünde daha yapmaliyim,bak hatirlatmis oldun.

ben okudum ki adetin bitiminden 7 gün sonra baslaniyor!

yani mnesela adetinin son günü 3 mart ise 10 martta basliyorsun.

Ben bu gruba ilk defa bugün yorum yaptım..aynı duyguları yaşayan birçok insanın benzer hislerle bir noktada buluşması insanı daha da motive ediyor..
Bugün kendime daha çok güveniyorum..
Bugünden itibaren sevgili Alpellanın oluşturduğu listedeki her üyeye dua etmeye başlıyorum..her ismin yanında 'hamile' yazması dileğiyle..

ohoo oda çok geç olmazmı yaa ben bebiş olurda tutunamazsa diye korkuyorum soğan kürü yüzünden söktürücü etkisi var ya o yüzden acaba adetle berabermi başlasam diye düşünüyom :26: naapsam bilemedim

Ama saracoglu diyor bu sekilde olmasini bebek isteyenlerde:44:

evet cnm bende bu siteye o yüzden üye oldum insan birbiriyle paylaşıp rahatlıyor inşallah en yakın zamanda hamiş olcaz hepimiz

kızlar iyi akşamlar... kasıklarım inceden inceye ağrıyor, akıntım var, ve de üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum... öğlen eve gelince uyumuşum koltukta... yemekleri kociş yaptı... yemek yiyorum ama doymuyorum... geçen ayda bu belirtileri yaşadım fakat foss çıktı... ama bu ay akıntım fazla sanki... incir küründen mi bilemiyorum ki... daha bat 22 mart.... gell 22 martt ggeellllllll.................

bende bugün ilk defa geldim canım yeni gördüm burayıo ay amin inşallah yaa her isteyen hamiş kalır umarım

Ayyyy benim güzel Mart kedileriimmm, akşam olunca mide bulantım ve baş ağrım başladı çok şiddetliii. Gebe değilsemde kesin bişi var bendeee. :85::125:

İyi aksamlar kizlar...ilk hamilemizi vermisiz cok şükür. Benim bat a kaldi 4 gun. Hic bi belirtim yok gecen ay cok heveslenmistim. Bebegime mektup bile yazmistim dusunun.ama olmadi o yuzden bu ay heveslenmiyorum hic. Ara ara kasigimda batma oluyo sadece bide regl olcakmisim gibi agri. Diger arkadaslardan haber yokmu daha? Merak ettim. Benim icin dua edin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…