Canim bende mart bebegimiz olsun istiyorummmm bat 20 mart ins hamis kalirim 3 yildir evliyim gecen ekim ayinda bir bebegimi kaybettim simdi hemen olsun istiyorum bu ay sogan suyu kuru uyguluyorum ins iltihap falan varda gider
Canim bende mart bebegimiz olsun istiyorummmm bat 20 mart ins hamis kalirim 3 yildir evliyim gecen ekim ayinda bir bebegimi kaybettim simdi hemen olsun istiyorum bu ay sogan suyu kuru uyguluyorum ins iltihap falan varda gider
SAT dasim NAZ erkuricim bu ay bu is tamam sen merak etme :))))
ama bakk sen beni dinle simdi 7. gunumuzde sogan kurune basliyoruz ona goree bal-tarcinada devammmmmm
ay bebis olana kadar biz tospaga gibi olmazsak iyi valla :)))))
hahahaa olalım valla Satdaşım herşeye değerben de incir kürünü araştırdım..onu yapmayı düşünüyordum..soğan suyunu midem kaldırmayabilir.bal ve tarçını karıştırıp mı yiyoruz:79:
bendemi soğan kürü denesem acaba bu ay yaa bu arada sen ne zaman başlayacan bu soğan suyuna ben adet olunca başlamak istiyom ama kaçıncı günü başlasamki 2.günümü başlasam acaba hamişlik olmadığından emin olunca :26:
hamile kalmak için incir kürü
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
EKURICIMM bu kuru googladan saracoglu sogan incir yazip videolarindan gir bak daha farkli anlatiyo bende onu bir dinle ben ordan dinleyip yaptim ilk soganla ilk ay duzene girdi gecen ayda 5 ay sonra ilk defa yumurtlamayi yakaladik ovulasyonda incir havuc kuruyle denedik ama olmadi bakalim devam :)))) ama ovulasyonda gulen yuzu gorduk yumurtlaMAM baslamis oldu cok sukur ki
ama videodan izle bak agizdan farkli anlatiyo bence oyle yapp
Selam canim,
bende basladim cumartesi bu küre
ama dün yapamadim is güc vs.
bugünde daha yapmaliyim,bak hatirlatmis oldun.
ben okudum ki adetin bitiminden 7 gün sonra baslaniyor!
yani mnesela adetinin son günü 3 mart ise 10 martta basliyorsun.
ohoo oda çok geç olmazmı yaa ben bebiş olurda tutunamazsa diye korkuyorum soğan kürü yüzünden söktürücü etkisi var ya o yüzden acaba adetle berabermi başlasam diye düşünüyom :26: naapsam bilemedim
Ben bu gruba ilk defa bugün yorum yaptım..aynı duyguları yaşayan birçok insanın benzer hislerle bir noktada buluşması insanı daha da motive ediyor..
Bugün kendime daha çok güveniyorum..
Bugünden itibaren sevgili Alpellanın oluşturduğu listedeki her üyeye dua etmeye başlıyorum..her ismin yanında 'hamile' yazması dileğiyle..
Ben bu gruba ilk defa bugün yorum yaptım..aynı duyguları yaşayan birçok insanın benzer hislerle bir noktada buluşması insanı daha da motive ediyor..
Bugün kendime daha çok güveniyorum..
Bugünden itibaren sevgili Alpellanın oluşturduğu listedeki her üyeye dua etmeye başlıyorum..her ismin yanında 'hamile' yazması dileğiyle..
Ama saracoglu diyor bu sekilde olmasini bebek isteyenlerde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?