hmm tamam ozaman öyle yapiiim barı çok sağol canım benim çok teşekkür ederim
Rica ederim tatlim,ya ben bilmiyorum ki düzensiz yapmak yanlismi?
yani dün yapmadim ben birdde bu gün daha yapmadim,artik aksama yapayim ve öylece devam edeyim..olmazsa bir gün eklerim bu sekilde dünü telafi etmis olurum diye düsünüyorum ama.........?
düzenli içmen lazım canım ihmal etme sakın
Canim biraz kendini tanitmak istermisin?
9 aylik evlisin,ve ne zamandir cocuk istiyorsunuz?
Canım ilk denemenizden sakın ümidini kaybetmeee henüz çok erkennn. Çok güzel düşünmüşssün sende arkadaşımmm. Benimde ilk denemem ve ovulasyon takibi yaptım predictorle. Normalde adetin 7.günü felan başlayıp pozitifi görene kadar devam edin deniyor ama benim adetin 9. günü akıntım geldi ağrım oldu testi yaptım baktım pozitif bir daha da yapmadım. Erken yumurtladım. Eğer yumurtladığın günleri anlamıyorsan takip etmekte fayda var canım. Normalde 14. gün derler ama ben 9. gün yumurtladım ve 14. günü değerlendirsem olmazdı çünkü yumurtam en fazla 24 saat canlı kalıp gitmiş olucaktı. Çabalar da boşa gidicekti.
sağol canım destegın ve bilgilerin için ilk kez senden ögrenıyorum bu testle ilgili ayrıntıları tamam bende 6. yada 7. gunden ıtıbaren yapım testı.bide hangı marka ıyı biliyosundur banada söyleyebilirmisin
Canım ilk denemenizden sakın ümidini kaybetmeee henüz çok erkennn. Çok güzel düşünmüşssün sende arkadaşımmm. Benimde ilk denemem ve ovulasyon takibi yaptım predictorle. Normalde adetin 7.günü felan başlayıp pozitifi görene kadar devam edin deniyor ama benim adetin 9. günü akıntım geldi ağrım oldu testi yaptım baktım pozitif bir daha da yapmadım. Erken yumurtladım. Eğer yumurtladığın günleri anlamıyorsan takip etmekte fayda var canım. Normalde 14. gün derler ama ben 9. gün yumurtladım ve 14. günü değerlendirsem olmazdı çünkü yumurtam en fazla 24 saat canlı kalıp gitmiş olucaktı. Çabalar da boşa gidicekti.
sağol canım destegın ve bilgilerin için ilk kez senden ögrenıyorum bu testle ilgili ayrıntıları tamam bende 6. yada 7. gunden ıtıbaren yapım testı.bide hangı marka ıyı biliyosundur banada söyleyebilirmisin
sanırım ben geç yumurtlayanlardanım o yüzden 14.gün başlasam bakmaya anca olur heraldeehay maaşallah sende pek erken yumurtlamışssın ama ne güzel vücudunu tanıyosun ben bu ay 20 veya 22.gün yumurtlamışımdır yumurtşladıysamda ozaman kasığımda batma hissetmiştimde ama hatırlamıyom hangisiydi bugün 28.günğm adet belirtileri başlamaya başladı gelir yakında bakalım
kızlar bir şey sorucam bu yumurtlama dönemimiz 4 gün sürüyor ya.
bu 4 gündede mi gün aşırı ilişkide bulunucaz
4 günün her günü bulunsak daha iyi olmaz mı
canım spermenlerin kalitesi için gün aşırı ilişki öneriliyor ayrıca 4 gün yumurtlama dönemi olmuyor 1 gün oluyor yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta sadece 24 saat yaşıyabiliyor o 24 saat içinde yımırtayla buluştu buluştu yoksa yok merak etme öncesindede girdiğinde nasılsa spermler 2-3 gün yaşayabiliyo vücutta oyüzden önceki gğnde girmiş olsan fark etmez illa o gün girmene gerek yok ilişkiden sonra hemen kalkmaki ulaşacağı yere ulaşabilsinler bi yarım saat falan uzan en azından totonun altınada yastık koyarsan iyi olur
yarım saat yatıyoruz canım :))))))))
kocamla birlikte hemde. bazen belimin altına yastık koyup ayaklarımı kaldırıyorum havaya. eşimde aynısını yapıyor :)))))))))))))
üşümeyeyim diye çoraplarımı giydiriyor. beni birde battaniyeye sarıyor. ayaklarım yatak odamın duvarında yukarıda. kozalak gibiyim halimi gözlerinizde bir canlandırsanız.hahah oda iyiymiş yaa demek kocişinde sana ayak uyduruyoone güzel vallaa benimkide sarılıp yatar yanımda
kızlar bir şey soracağım !
regli sonrası oluşan akıntı ile yumurtlama sırasında oluşan akıntıyı nasıl ayırt ediyorsunuz ?
takvime göre benim yumurtlama tarihimim 7-13 mart arası . Şimdi bende oluşan oluşan akıntı regli sonrası normal akıntımı yoksa yumrtlama akıntısı mı kafam karıştı yaa !:44:
üşümeyeyim diye çoraplarımı giydiriyor. beni birde battaniyeye sarıyor. ayaklarım yatak odamın duvarında yukarıda. kozalak gibiyim halimi gözlerinizde bir canlandırsanız.
kendi kendime gülüyorum her seferinde :))))))))))))))))
aynen yaa bizde örtüyoz üstümüzü falan benimde üşür hep ayaklarım zaten giyerim oyüsden hep evet yaa komik bi durum sinir oluyom zaten öyle yatmaya oyüzden genelde normal uzanırım pek dikmem ayaklarımı havaya
valla akıntıdan akıntıya değişiyomuş bildiğim kadarıyla sanırım normalde akıntı yapışkan şekilde oluyomuş böle parmağını birbirine değdirip çekince uzuyosa normal ekıntıymış ama kremsi şekildeyse yumurtlama dönemi akıntısıymış diye biliyom ben ama hiçte bakmadım kendi akıntıma nasıl diyebakmaya çalıştığımdada anlayamamıştım :26: ama şuanda akıntın başladıysa bu normal akıntıdır canım merak etme sen şimdi başlar devam eder o daha ama akıntıda koku falanda varsa bi enfeksiyon varmı diyede bi baktır istersen
hadi hayırlısı olsun canım dilerim en kısa zamanda hamiş kalırız4 ay boyunca ayaklarımı yukarı dikmemiştim. kasım ayından beri dneiyoruz. ama bu ay 5. ay olacak nerdeyse.
bu ay başladım
şağol şekercim
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
Topigimizin annesi Alpella cim senin bide kizin varmiss yeni okudummm sansli annenin ilk bebeisi kiz olurmus insallahhhh senin sansin bizede bulassinnnnnnn cnmmm
Ben bu gruba ilk defa bugün yorum yaptım..aynı duyguları yaşayan birçok insanın benzer hislerle bir noktada buluşması insanı daha da motive ediyor..
Bugün kendime daha çok güveniyorum..
Bugünden itibaren sevgili Alpellanın oluşturduğu listedeki her üyeye dua etmeye başlıyorum..her ismin yanında 'hamile' yazması dileğiyle..
kızlar iyi akşamlar...kasıklarım inceden inceye ağrıyor, akıntım var, ve de üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum... öğlen eve gelince uyumuşum koltukta... yemekleri kociş yaptı... yemek yiyorum ama doymuyorum... geçen ayda bu belirtileri yaşadım fakat foss çıktı... ama bu ay akıntım fazla sanki... incir küründen mi bilemiyorum ki... daha bat 22 mart.... gell 22 martt ggeellllllll.................
Ayyyy benim güzel Mart kedileriimmm, akşam olunca mide bulantım ve baş ağrım başladı çok şiddetliii. Gebe değilsemde kesin bişi var bendeee. :85::125:
İyi aksamlar kizlar...ilk hamilemizi vermisizcok şükür. Benim bat a kaldi 4 gun. Hic bi belirtim yok gecen ay cok heveslenmistim. Bebegime mektup bile yazmistim dusunun.ama olmadi o yuzden bu ay heveslenmiyorum hic. Ara ara kasigimda batma oluyo sadece bide regl olcakmisim gibi agri. Diger arkadaslardan haber yokmu daha? Merak ettim. Benim icin dua edin olurmu
kızlar bir şey soracağım !
regli sonrası oluşan akıntı ile yumurtlama sırasında oluşan akıntıyı nasıl ayırt ediyorsunuz ?
takvime göre benim yumurtlama tarihimim 7-13 mart arası . Şimdi bende oluşan oluşan akıntı regli sonrası normal akıntımı yoksa yumrtlama akıntısı mı kafam karıştı yaa !:44:
valla akıntıdan akıntıya değişiyomuş bildiğim kadarıyla sanırım normalde akıntı yapışkan şekilde oluyomuş böle parmağını birbirine değdirip çekince uzuyosa normal ekıntıymış ama kremsi şekildeyse yumurtlama dönemi akıntısıymış diye biliyom ben ama hiçte bakmadım kendi akıntıma nasıl diyebakmaya çalıştığımdada anlayamamıştım :26: ama şuanda akıntın başladıysa bu normal akıntıdır canım merak etme sen şimdi başlar devam eder o daha ama akıntıda koku falanda varsa bi enfeksiyon varmı diyede bi baktır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?