MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hmm tamam ozaman öyle yapiiim barı çok sağol canım benim çok teşekkür ederim

Rica ederim tatlim,ya ben bilmiyorum ki düzensiz yapmak yanlismi?

yani dün yapmadim ben birdde bu gün daha yapmadim,artik aksama yapayim ve öylece devam edeyim..olmazsa bir gün eklerim bu sekilde dünü telafi etmis olurum diye düsünüyorum ama.........?

düzenli içmen lazım canım ihmal etme sakın

Kızlar ben bugünlük kaçıyorummm. Kociş gelir birazdan. Yarın görüşmek üzere Öpüyorum hepiniziiii

Canim biraz kendini tanitmak istermisin?

9 aylik evlisin,ve ne zamandir cocuk istiyorsunuz?

valla ben kendimi bildim bileli istiyom çocuk delisiyimdirde birascık o yüsden kendi bebişimi sevmek istiyom artıkın eşimde istiyodu zaten evlendiğimizden beri başladık o yüzden çalışmalara

kızlar bir şey sorucam bu yumurtlama dönemimiz 4 gün sürüyor ya.
bu 4 gündede mi gün aşırı ilişkide bulunucaz
4 günün her günü bulunsak daha iyi olmaz mı

kızlar bir şey sorucam bu yumurtlama dönemimiz 4 gün sürüyor ya.
bu 4 gündede mi gün aşırı ilişkide bulunucaz
4 günün her günü bulunsak daha iyi olmaz mı

canım spermenlerin kalitesi için gün aşırı ilişki öneriliyor ayrıca 4 gün yumurtlama dönemi olmuyor 1 gün oluyor yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta sadece 24 saat yaşıyabiliyor o 24 saat içinde yımırtayla buluştu buluştu yoksa yok merak etme öncesindede girdiğinde nasılsa spermler 2-3 gün yaşayabiliyo vücutta oyüzden önceki gğnde girmiş olsan fark etmez illa o gün girmene gerek yok ilişkiden sonra hemen kalkmaki ulaşacağı yere ulaşabilsinler bi yarım saat falan uzan en azından totonun altınada yastık koyarsan iyi olur

yarım saat yatıyoruz canım :))))))))
kocamla birlikte hemde. bazen belimin altına yastık koyup ayaklarımı kaldırıyorum havaya. eşimde aynısını yapıyor :)))))))))))))

kızlar bir şey soracağım !

regli sonrası oluşan akıntı ile yumurtlama sırasında oluşan akıntıyı nasıl ayırt ediyorsunuz ?

takvime göre benim yumurtlama tarihimim 7-13 mart arası . Şimdi bende oluşan oluşan akıntı regli sonrası normal akıntımı yoksa yumrtlama akıntısı mı kafam karıştı yaa !:44:

yarım saat yatıyoruz canım :))))))))
kocamla birlikte hemde. bazen belimin altına yastık koyup ayaklarımı kaldırıyorum havaya. eşimde aynısını yapıyor :)))))))))))))

hahah oda iyiymiş yaa demek kocişinde sana ayak uyduruyoo ne güzel vallaa benimkide sarılıp yatar yanımda

hahah oda iyiymiş yaa demek kocişinde sana ayak uyduruyoo ne güzel vallaa benimkide sarılıp yatar yanımda
üşümeyeyim diye çoraplarımı giydiriyor. beni birde battaniyeye sarıyor. ayaklarım yatak odamın duvarında yukarıda. kozalak gibiyim halimi gözlerinizde bir canlandırsanız.
kendi kendime gülüyorum her seferinde :))))))))))))))))

valla akıntıdan akıntıya değişiyomuş bildiğim kadarıyla sanırım normalde akıntı yapışkan şekilde oluyomuş böle parmağını birbirine değdirip çekince uzuyosa normal ekıntıymış ama kremsi şekildeyse yumurtlama dönemi akıntısıymış diye biliyom ben ama hiçte bakmadım kendi akıntıma nasıl diye bakmaya çalıştığımdada anlayamamıştım :26: ama şuanda akıntın başladıysa bu normal akıntıdır canım merak etme sen şimdi başlar devam eder o daha ama akıntıda koku falanda varsa bi enfeksiyon varmı diyede bi baktır istersen

aynen yaa bizde örtüyoz üstümüzü falan benimde üşür hep ayaklarım zaten giyerim oyüsden hep evet yaa komik bi durum sinir oluyom zaten öyle yatmaya oyüzden genelde normal uzanırım pek dikmem ayaklarımı havaya

4 ay boyunca ayaklarımı yukarı dikmemiştim. kasım ayından beri dneiyoruz. ama bu ay 5. ay olacak nerdeyse.
bu ay başladım

şağol şekercim

merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun topik hepimize ugurlu gelsin inş :) bende korunmayı şubat ayında bıraktım bakalım bu ay denemeye devam satım 29 şubattı :) çalışmalara tekrar başlayacaz nasip artık herkese bol bol sanşşş diliyorum :)

Topigimizin annesi Alpella cim senin bide kizin varmiss yeni okudummm sansli annenin ilk bebeisi kiz olurmus insallahhhh senin sansin bizede bulassinnnnnnn cnmmm

canımm hayır malesef benim henüz çocuğum yok olur inş aycaece'nin kızı var bi de polypoly'nin

sağol canım biz de duana amin deriz inşallah herkes muradına erecek Allahın izniyle

canım senin bat'a daha 16 gün var sen yumurtluyorsun sanırım bence çalışmalara devam et

Ayyyy benim güzel Mart kedileriimmm, akşam olunca mide bulantım ve baş ağrım başladı çok şiddetliii. Gebe değilsemde kesin bişi var bendeee. :85::125:

bence bebişş var

hadi canım dualarımız seninle hayırlısıyla gelsin miniğin

canım benim bildiğim uzayan şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı

ben tam tersi diye biliyorum
uzayan şeffaf: yumurtlama
kremsi: normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…