MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Kuzummmmmmmmmmmmmm kendine iyi bak emiiiiiiiiii

Insallah bunlarin sorumlusu yegenimdirrrrrr

aahh aahh bacım tsk edrım ii dileklrın için anacım basım ne agrıdı smdı braz gctı afedrsınız ilk defa oluo ama mıdem cok fena bulanıo bse grmek istemırum smdi yaaa

buralar başıboş mu kalmış yahuuu herkesler nerede aaaa napıorsunuz gençlerrrrrrrrr son durumlar nedirrrrrrrr çalışmalar son hız devam ediyor muuu batı gelenler yaklaşanlar hu huuuuuuuuu

tarcınımm ben bıraz sorumszluk yapıp basmn agrısından uyudumm ama digerlerı ne yapar bılmem ama beyazlıma rıca etmstm sen kal burada dıe bak o burada gtmemıss dgre arkdaslarm canlarımmm nirdesinizzz bizde bagrıoruz ama bgn pek kmse gelmedıı sen naslsn

buralar başıboş mu kalmış yahuuu herkesler nerede aaaa napıorsunuz gençlerrrrrrrrr son durumlar nedirrrrrrrr çalışmalar son hız devam ediyor muuu batı gelenler yaklaşanlar hu huuuuuuuuu

selam canim

nasil gidiyor hamilelik?

aahh aahh bacım tsk edrım ii dileklrın için anacım basım ne agrıdı smdı braz gctı afedrsınız ilk defa oluo ama mıdem cok fena bulanıo bse grmek istemırum smdi yaaa

canimmmm iyiki döndün

kiz sen kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn-Insallah

ben ne zaman olacagim

selam canim

nasil gidiyor hamilelik?

canimmmm iyiki döndün

kiz sen kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn-Insallah

ben ne zaman olacagim

bacım bellı deılkı bnde heç dr gtmedım bnmde psıkoljım bozulduu manyak bse oldum cıktımm kızz..hamiş olupta hiç belirtısı olmayanlar bıle var biz neden onlardan deglızz sıyırmış bulundgmz için mı galıbaa

ben de buradayımm5:

hosgeldin canim,naber

bilmiyorum tek bildigim üzgünüm

kafam karisik

yaaaa niyeeee niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee niye bu vücudum bana oyun oynuyor

niye bu kadar az adet ama bebk yokturrrr

:))farkedilmedim diye mahvolmuştum burada
canım bat kaçtı senin? benim 5 nisan.
bugün sancım oldu biraz. ümitsizliğe kapıldım:) adet sancısı muhtemelen. akıntı da arttı. var mı böle belirtiler?

hosgeldin canim,naber

bilmiyorum tek bildigim üzgünüm

kafam karisik

yaaaa niyeeee niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee niye bu vücudum bana oyun oynuyor

niye bu kadar az adet ama bebk yokturrrr

ama canıımm arkdasım bak bbek yoktr dıosn ya varsa nerden bılıosun olmadgını ümitle beklesen ne olur vücudn dgru söluosa yaa:26:

bugün sancım oldu biraz. ümitsizliğe kapıldım:) adet sancısı muhtemelen. akıntı da arttı. var mı böle belirtiler?

canımm benmd 6 sı battasız yani benmd öle surklı olmaz kı belirt canım anı haraktlrde kasıklrda batma sancı..akıntı zaten oluo snradan artr hamişsen canımm inss hamşisndr canmm

evet.benim görümcem de adet olmadan farketmemiş belirti falan yoktu diyor. testle öğrenmiş. biz tabi ümitle bekledğimizden her şeyi belirti zannediyoruz. bizim 4. deneme. umarım olur en kısa zamanda. adet belirtileri var sanki umarım olmam.

bacim bana mi sordun

aaah ah hic sorma ben gec yimirtladim ve ondan iki hafta sonrada adet oldum carsamba amaaaaaaa bi sor bakalim nasil bir adet????

az yani pede gerek olmiyacak sekildeyani nasil desem tama ic camasiri af edersin islaniyor ama öyle normal sekilde cok degildi

hatta bi ara saatlerce kesildi

simdi suan kahverengi lekelenme kagida geliyor.

püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ins canım olmazsın ama nasıl insann içine inankı dguyo hamiş oldgu gercekten oldgu ay o zamn dgrelerı gbi olmuo insan hersyle ılglenıo her beklrtyle yanı

var bse dıoruz dınlemıokı anacım degılım dıe kafaya koymus nuh dı baska bse demıo ya varsa de bacm ya varsa dee

beyazlım bence de var bişey. diğer aylarla aynı şekilde gitmediyse bu ayki adetin. mutlaka vardır bir şeyler. yerleşme kanamasıdır belkide. biliyorsun ki aynı günlerde geliyor. test yaptın mı?

ins canım olmazsın ama nasıl insann içine inankı dguyo hamiş oldgu gercekten oldgu ay o zamn dgrelerı gbi olmuo insan hersyle ılglenıo her beklrtyle yanı

bazıları da hiç farketmiyo. benim denemeye başladığımız ilk ay nasıl belirtilerim oldu. hamileyim kesin diye düşünüyordum. ondan sonraki aylar fazla dikkat etmedim. bu ay soğan kürü yapmıştım ilk kez yumurtlama ağrısı hissettim. değerlendirdik. o yüzden bu kadar ümitliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…