- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
Kuzummmmmmmmmmmmmm kendine iyi bak emiiiiiiiiii
Insallah bunlarin sorumlusu yegenimdirrrrrr
buralar başıboş mu kalmış yahuuu herkesler nerede aaaa napıorsunuz gençlerrrrrrrrr son durumlar nedirrrrrrrr çalışmalar son hız devam ediyor muuu batı gelenler yaklaşanlar hu huuuuuuuuu
buralar başıboş mu kalmış yahuuu herkesler nerede aaaa napıorsunuz gençlerrrrrrrrr son durumlar nedirrrrrrrr çalışmalar son hız devam ediyor muuu batı gelenler yaklaşanlar hu huuuuuuuuu
aahh aahh bacım tsk edrım ii dileklrın için anacım basım ne agrıdı smdı braz gctı afedrsınız ilk defa oluo ama mıdem cok fena bulanıo bse grmek istemırum smdi yaaa
selam canim
nasil gidiyor hamilelik?
canimmmm iyiki döndün
kiz sen kesin hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn-Insallah
ben ne zaman olacagim
ben de buradayımm5:
ben de buradayımm5:
ben de buradayımm5:
ben de buradayımm5:
ben de buradayımm5:
bacım bellı deılkı bnde heç dr gtmedım bnmde psıkoljım bozulduu manyak bse oldum cıktımm kızz..hamiş olupta hiç belirtısı olmayanlar bıle var biz neden onlardan deglızz sıyırmış bulundgmz için mı galıbaa
hosgeldin canim,naber
bilmiyorum tek bildigim üzgünüm
kafam karisik
yaaaa niyeeee niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee niye bu vücudum bana oyun oynuyor
niye bu kadar az adet ama bebk yokturrrr
:))farkedilmedim diye mahvolmuştum burada
canım bat kaçtı senin? benim 5 nisan.
bugün sancım oldu biraz. ümitsizliğe kapıldım:) adet sancısı muhtemelen. akıntı da arttı. var mı böle belirtiler?
:))farkedilmedim diye mahvolmuştum burada
canım bat kaçtı senin? benim 5 nisan.
bugün sancım oldu biraz. ümitsizliğe kapıldım:) adet sancısı muhtemelen. akıntı da arttı. var mı böle belirtiler?
evet.benim görümcem de adet olmadan farketmemiş belirti falan yoktu diyor. testle öğrenmiş. biz tabi ümitle bekledğimizden her şeyi belirti zannediyoruz. bizim 4. deneme. umarım olur en kısa zamanda. adet belirtileri var sankiumarım olmam.
bacim bana mi sordun
aaah ah hic sorma ben gec yimirtladim ve ondan iki hafta sonrada adet oldum carsamba amaaaaaaa bi sor bakalim nasil bir adet????
az yani pede gerek olmiyacak sekildeyani nasil desem tama ic camasiri af edersin islaniyor ama öyle normal sekilde cok degildi
hatta bi ara saatlerce kesildi
simdi suan kahverengi lekelenme kagida geliyor.
püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ins canım olmazsın ama nasıl insann içine inankı dguyo hamiş oldgu gercekten oldgu ay o zamn dgrelerı gbi olmuo insan hersyle ılglenıo her beklrtyle yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?